- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.941
Takip edeyim dediğin gibiHiç endişe etme lütfen, hareketlerini takip et bebeğininarkadaşların dediği gibi 120-140 arası oluyor sanırım uyku halinde, diğer zamanlar daha yüksek
Aynen ama suyu da gelmemiş miydi tam hatırlamıyorumAnladim canim nasıl oldun doğum yaptın mi ?
Almilanin doğum yapması daha erken olduğu için doğumu durdurmak istemiş ilaç vermişti diye hatirliyorum
Doktor 2 Nst arasında ultrasonda kan akışlarını kontrol etti, gün içinde hareketli olup olmadığını sordu ve 13ünde tekrar gel dedi canım, ama 2. Nst de hareket halindeydi bebeğim, o harekete göre kötü mü bu grafik bilemedim zaten bi tık daha iyi önceki nst ye göre dedilerSenin bebeğin burada da uyuyor ama genel olarak tekrar nst istedi mi
Kötü değil sancın yokDoktor 2 Nst arasında ultrasonda kan akışlarını kontrol etti, gün içinde hareketli olup olmadığını sordu ve 13ünde tekrar gel dedi canım, ama 2. Nst de hareket halindeydi bebeğim, o harekete göre kötü mü bu grafik bilemedim zaten bi tık daha iyi önceki nst ye göre dedilerben de biraz canım sıkılarak çıktım hastaneden aslında.
Ultrasonda her şey iyi çoktı dimi? Bana suyu iyi kan akışı iyi uyarı gibi bir belirti görmüyorum dedi sadece nstye kafayı taktı yani benim doktorDoktor 2 Nst arasında ultrasonda kan akışlarını kontrol etti, gün içinde hareketli olup olmadığını sordu ve 13ünde tekrar gel dedi canım, ama 2. Nst de hareket halindeydi bebeğim, o harekete göre kötü mü bu grafik bilemedim zaten bi tık daha iyi önceki nst ye göre dedilerben de biraz canım sıkılarak çıktım hastaneden aslında.
Pike kumaşı şeklinde aldım canım ben orta kalınlık bana yeter diyePuset örtüsünün linki var mı canım
Aynen canım suyu, kan akışı iyi dedi, hareketliliğini ısrarla sordu, bide kilosuna takıyor doktorum 2072 gr çıktıUltrasonda her şey iyi çoktı dimi? Bana suyu iyi kan akışı iyi uyarı gibi bir belirti görmüyorum dedi sadece nstye kafayı taktı yani benim doktor
canım endişlenme gerçekten stres çok etkiliyor, bak benim salı günü 20dklık nstde 45in altına hiç inmedi üç kere pig yaptı 60 80 ve 100ün baya üzeriydi makine 100 üstünü ölçmedi.İlk bi stres oldum insan başına gelmeyince anlamıyormuş maalesef bunu iyi anladım, stres daha çok etkiliyor dediğin gibi ister istemez. İçim rahatladı cuma günü inşallah daha da rahatlamış olacağım
Sancım 40 a cıktı iki kere ama fazla görülmedi
Ben agumentin 1000 kullandim canım 24 haftalıkken. Cok öksürüyordum nefes darligi ve düşmeyen ates vardi bana iyi geldi çok şükür inşallah sanada iyi gelirKızlar göğüs hastalıkları doktorundan çıktım şimdi. Kovidden sonra geçmeyen ve gitgide daha da artan öksürğüm için augmentin yazdı artık 35 haftalık olmuşsun bişey olmaz dedi bir inhaler verdi ve bir de zrytec yazdı. Kullanan oldu mu hamilelğinde bunları? Endişe ettim ya
Nst de kalp atislarinin onemli oldugunu hic bilmiuordum. Hatta ilk nst ye girdigimde bebek cok kucuk oldugundan kalp atisini bulamamisti bile cihaz. Ultrasonla izlerken doktor hareket etmiyor mu normalde bebisUltrasonda her şey iyi çoktı dimi? Bana suyu iyi kan akışı iyi uyarı gibi bir belirti görmüyorum dedi sadece nstye kafayı taktı yani benim doktor
16 bin TL ödemem var bu ay ödeyemez de İçeri düşersem bana grupça temiz çamaşır kısır börek filan getirinSen hızlısın ya dün iki arada dünya kadar şey aldın
Pembe Viking aldım bayadır istiyordum tanesi 26-27 ye geldi. 50 kuponla
Evde duş jeli rolon çok var hatta vitazondan incia almıştım uyguna
40 tl boşa gitmesin istiyorum hem uç uç gelecek
Almıycam aynen fenomenler yorumları ne kadar şişiriyor öyle
Benim de 200 gram azmış olması gereken kiloya göre, napayım yiyorum ama almıyor çocuk dedim senlik bir durum yok zaten dediAynen canım suyu, kan akışı iyi dedi, hareketliliğini ısrarla sordu, bide kilosuna takıyor doktorum 2072 gr çıktıSıkı takip edelim diyerek 13 Kasım dedi ama geç mi acaba tedirgin oldum biraz sana yarın tekrar nst demiş
Bizim bebek daha 32 yi bugun doldurdu gelmez insallah dahaPembe almila
Çok güzel maşallah hiç sancın yok ki
Benim sancım çıkmadı çok şükür, yalancı sancı giriyormuş meğerse. İçim biraz daha rahatladı çok şükürcanım endişlenme gerçekten stres çok etkiliyor, bak benim salı günü 20dklık nstde 45in altına hiç inmedi üç kere pig yaptı 60 80 ve 100ün baya üzeriydi makine 100 üstünü ölçmedi.
adalat verdi takılıyorum.
Yengemin sancısı yoktu açılması vardı 2cm ama oda 10-15gün öyle yatarak uzattı.
içini rahat tut stres yapma bebiş de stres olmasın
O daha duracakBizim bebek daha 32 yi bugun doldurdu gelmez insallah dahaadalat kullanan benim. Dogum yapan arkadas digeri evet
Hanımefendi uyandı ama öyle bakıyordu acaba niye uyandırdılar diye yazık sonra ikinci nstde tekrar uyudu o yüzden 3 e kaldık akşam da kudurduNst de kalp atislarinin onemli oldugunu hic bilmiuordum. Hatta ilk nst ye girdigimde bebek cok kucuk oldugundan kalp atisini bulamamisti bile cihaz. Ultrasonla izlerken doktor hareket etmiyor mu normalde bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?