2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Senin bebeğin burada da uyuyor ama genel olarak tekrar nst istedi mi
Doktor 2 Nst arasında ultrasonda kan akışlarını kontrol etti, gün içinde hareketli olup olmadığını sordu ve 13ünde tekrar gel dedi canım, ama 2. Nst de hareket halindeydi bebeğim, o harekete göre kötü mü bu grafik bilemedim zaten bi tık daha iyi önceki nst ye göre dediler ben de biraz canım sıkılarak çıktım hastaneden aslında.

Kötü değil sancın yok

Ultrasonda her şey iyi çoktı dimi? Bana suyu iyi kan akışı iyi uyarı gibi bir belirti görmüyorum dedi sadece nstye kafayı taktı yani benim doktor

Puset örtüsünün linki var mı canım
Pike kumaşı şeklinde aldım canım ben orta kalınlık bana yeter diye

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-01 at 10.11.17.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 30
Ultrasonda her şey iyi çoktı dimi? Bana suyu iyi kan akışı iyi uyarı gibi bir belirti görmüyorum dedi sadece nstye kafayı taktı yani benim doktor
Aynen canım suyu, kan akışı iyi dedi, hareketliliğini ısrarla sordu, bide kilosuna takıyor doktorum 2072 gr çıktı Sıkı takip edelim diyerek 13 Kasım dedi ama geç mi acaba tedirgin oldum biraz sana yarın tekrar nst demiş

canım endişlenme gerçekten stres çok etkiliyor, bak benim salı günü 20dklık nstde 45in altına hiç inmedi üç kere pig yaptı 60 80 ve 100ün baya üzeriydi makine 100 üstünü ölçmedi.

adalat verdi takılıyorum.

Yengemin sancısı yoktu açılması vardı 2cm ama oda 10-15gün öyle yatarak uzattı.

içini rahat tut stres yapma bebiş de stres olmasın

Ben agumentin 1000 kullandim canım 24 haftalıkken. Cok öksürüyordum nefes darligi ve düşmeyen ates vardi bana iyi geldi çok şükür inşallah sanada iyi gelir penisilin grubu hamilelikte guvenle kullanilabiliyor merak etme ama diger dedigin iki ilaci bilmiyorum sen kendi kadın dogumcuna mesaj at ona danisarak kullan bence cok geçmiş olsun

Nst de kalp atislarinin onemli oldugunu hic bilmiuordum. Hatta ilk nst ye girdigimde bebek cok kucuk oldugundan kalp atisini bulamamisti bile cihaz. Ultrasonla izlerken doktor hareket etmiyor mu normalde bebis

16 bin TL ödemem var bu ay ödeyemez de İçeri düşersem bana grupça temiz çamaşır kısır börek filan getirin
Bebek hediyelikleri , kapı süsü , çikolatası ,Bebek odası halısı onlar daha alınmadı asıl onlar para tutacak.
Bebek arabası ile boya badana işini eşime kitledim ondan fayda yok bana bu ay

Benim de 200 gram azmış olması gereken kiloya göre, napayım yiyorum ama almıyor çocuk dedim senlik bir durum yok zaten dedi
Bir yandan diyorum ki keşke yakına vermeseydi belki bu kadar tedirgin olmazdım bir yandan sevineyim mi napayım bilemedim gerçekten yine aynısını yaparsa diye korkuyorum

Benim sancım çıkmadı çok şükür, yalancı sancı giriyormuş meğerse. İçim biraz daha rahatladı çok şükür

Nst de kalp atislarinin onemli oldugunu hic bilmiuordum. Hatta ilk nst ye girdigimde bebek cok kucuk oldugundan kalp atisini bulamamisti bile cihaz. Ultrasonla izlerken doktor hareket etmiyor mu normalde bebis
Hanımefendi uyandı ama öyle bakıyordu acaba niye uyandırdılar diye yazık sonra ikinci nstde tekrar uyudu o yüzden 3 e kaldık akşam da kudurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…