- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.961
Üroloji takip ediyormuş
Zik zaklara çok takılma sancıyla bağlantılı kalp atışlarında görülen anormallik durumu tek başına kalp değerlendirilmez zatenBunu anladım da grafikte ne kadar zik zak olmalı yada atıyorum 10 dk içinde şu kadar kalp atışı şu seviyeye çıkmalı diye bişey var mı onu bilmiyorum
Sancın yok bebek uyuyor arada hareket etmiş inmiş çıkmış grafik 140 civarında gördüğüm kadarıyla korkulacak birşey yok benceE dün ki benim öyleydi niye bu adam bişey demedi bana hay Allahım yaa. Nst yi paylaşayım bi bakın arkadaşlar bi anormallik var mı
Sanırım en iyisi güzel düşünmek stres yapmamakBenim de 200 gram azmış olması gereken kiloya göre, napayım yiyorum ama almıyor çocuk dedim senlik bir durum yok zaten dedi
Bir yandan diyorum ki keşke yakına vermeseydi belki bu kadar tedirgin olmazdımbir yandan sevineyim mi napayım bilemedim gerçekten yine aynısını yaparsa diye korkuyorum
Biberon temizleyiciyle temizlesek yine de kokar mi acaba. Benim yaptigim ilk alisverislerdendi hatta 13 haftalik filandi sanirimOioi almıştım insatgramda kullanıcı yorumlarında çok fazla deterjan kokusu tuttuğunu falan yazmışlar deterjan tadı yemeğe falan da geçiyormuş almayan alamayi düşünen varsa bir kez daha araştırsın bence
ahahahah aynısını benim de hayalimdi gerçekten hatta geçen kardeşlerime foti çekip attım çay tabağı koyupKızlar hep hayalim göbeğimi masa olarak kullanmaktı, kızım tekme atması daha iyi olacak ama yapacak bir şey yok
Sancım yokta kalp atışları arkadaşların doktorlarının dediği gibi düşük. Benimkini bişey demedi ama bana.Çok güzel maşallah hiç sancın yok ki
Aynen normalde öyle ama lohusa sütyeninde benim aldığımda sadece 90 yazıyor yani haliyle kalıbı da büyük
Onun bile kokusu kalıyormuşBiberon temizleyiciyle temizlesek yine de kokar mi acaba. Benim yaptigim ilk alisverislerdendi hatta 13 haftalik filandi sanirim
Seninki düşük değil seninki hareket etmemis sadeve muhtemelen yeni uyanmıştırSancım yokta kalp atışları arkadaşların doktorlarının dediği gibi düşük. Benimkini bişey demedi ama bana.
Şimdi anladımÜroloji takip ediyormuşaraştırdım ve Şuan sizin söylediklerinizle daha da rahatladım teşekkür ederim L Lmntbrdgi
Zik zaklara çok takılma sancıyla bağlantılı kalp atışlarında görülen anormallik durumu tek başına kalp değerlendirilmez zaten
Anca sancı yok ama mesela kordon dolanması oldu ( allah korusun) bu gibi nadir olacak durumlarda anormallik gözükür tek başına hareket ve kalp atışlarında
Sancın yok bebek uyuyor arada hareket etmiş inmiş çıkmış grafik 140 civarında gördüğüm kadarıyla korkulacak birşey yok bencesancın olup hareket etmese kalp atışı zayıf ve stabil olsa stres derlerdi
Üroloji takip ediyormuşaraştırdım ve Şuan sizin söylediklerinizle daha da rahatladım teşekkür ederim L Lmntbrdgi
Zik zaklara çok takılma sancıyla bağlantılı kalp atışlarında görülen anormallik durumu tek başına kalp değerlendirilmez zaten
Anca sancı yok ama mesela kordon dolanması oldu ( allah korusun) bu gibi nadir olacak durumlarda anormallik gözükür tek başına hareket ve kalp atışlarında
Sancın yok bebek uyuyor arada hareket etmiş inmiş çıkmış grafik 140 civarında gördüğüm kadarıyla korkulacak birşey yok bencesancın olup hareket etmese kalp atışı zayıf ve stabil olsa stres derlerdi
Kafana takma o konuyu ben ilk duyduğumda çok takmıştım üzülmüştüm sonra baktım iki doktorda bunlar önemsiz ileri derece olsa sorun olurdu dedi. Hatta tiktokta bazı doktorlara sordum ordaki katılımcılar benim bebeğimde de vardı ilk idrarını yapınca geçti demişti. Böbrek genişliği erkeklerde değil kız bebeklerde sorunmus canımÜroloji takip ediyormuşaraştırdım ve Şuan sizin söylediklerinizle daha da rahatladım teşekkür ederim L Lmntbrdgi
Anladım arkadaşlar teşekkür ederimSeninki düşük değil seninki hareket etmemis sadeve muhtemelen yeni uyanmıştır
Evet canımAnladım arkadaşlar teşekkür ederimsancıyla birlikte değerlendirmeli aslında
aklıma püskevit olayı geldi ya 40 yapar12.12.23 diyosun
11.12.23 de güzel kız ✌
Ay ile Günü topla yıl yapar
11+12=23
Ben birkaç ay önce almıştım böyle yorumları ben de gördüm ama çok memnun olanları da gordum hatta takip ettiğim birkaç doktor da paylaştı. İnşallah pişman olmayızOioi almıştım insatgramda kullanıcı yorumlarında çok fazla deterjan kokusu tuttuğunu falan yazmışlar deterjan tadı yemeğe falan da geçiyormuş almayan alamayi düşünen varsa bir kez daha araştırsın bence
Sürekli mi sert yoksa ara sıra mi oluyorKızlar inşallah bu mesajıma cevap veren olur 32. Haftadayiz ve karnım acayip sert 2 gündür aranızda böyle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?