2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oioi almıştım insatgramda kullanıcı yorumlarında çok fazla deterjan kokusu tuttuğunu falan yazmışlar deterjan tadı yemeğe falan da geçiyormuş almayan alamayi düşünen varsa bir kez daha araştırsın bence

Üroloji takip ediyormuş araştırdım ve Şuan sizin söylediklerinizle daha da rahatladım teşekkür ederim L Lmntbrdgi
Bunu anladım da grafikte ne kadar zik zak olmalı yada atıyorum 10 dk içinde şu kadar kalp atışı şu seviyeye çıkmalı diye bişey var mı onu bilmiyorum
Zik zaklara çok takılma sancıyla bağlantılı kalp atışlarında görülen anormallik durumu tek başına kalp değerlendirilmez zaten
Anca sancı yok ama mesela kordon dolanması oldu ( allah korusun) bu gibi nadir olacak durumlarda anormallik gözükür tek başına hareket ve kalp atışlarında
E dün ki benim öyleydi niye bu adam bişey demedi bana hay Allahım yaa. Nst yi paylaşayım bi bakın arkadaşlar bi anormallik var mı
Sancın yok bebek uyuyor arada hareket etmiş inmiş çıkmış grafik 140 civarında gördüğüm kadarıyla korkulacak birşey yok bence sancın olup hareket etmese kalp atışı zayıf ve stabil olsa stres derlerdi

Sanırım en iyisi güzel düşünmek stres yapmamak Benim dün de hastane çıkışı yoga dersim vardı o biraz rahatlatmıştı Herkesin süreci sağlıkla ilerlesin inşallah arkadaşlar

Biberon temizleyiciyle temizlesek yine de kokar mi acaba. Benim yaptigim ilk alisverislerdendi hatta 13 haftalik filandi sanirim

Kızlar hep hayalim göbeğimi masa olarak kullanmaktı, kızım tekme atması daha iyi olacak ama yapacak bir şey yok
ahahahah aynısını benim de hayalimdi gerçekten hatta geçen kardeşlerime foti çekip attım çay tabağı koyup

Biberon temizleyiciyle temizlesek yine de kokar mi acaba. Benim yaptigim ilk alisverislerdendi hatta 13 haftalik filandi sanirim
Onun bile kokusu kalıyormuş ve ben de senin gibi çok erken haftalarda almıştım tam set yapıp bir de limon ve karbonat döküp bekletip yıkamak lazımmış öyle şeyler yazmışlardı onunla da hiç ugrasabilecegimi sanmıyorum

Sancım yokta kalp atışları arkadaşların doktorlarının dediği gibi düşük. Benimkini bişey demedi ama bana.
Seninki düşük değil seninki hareket etmemis sadeve muhtemelen yeni uyanmıştır

Şimdi anladım Teşekkür ederim arkadaşlar

Kafana takma o konuyu ben ilk duyduğumda çok takmıştım üzülmüştüm sonra baktım iki doktorda bunlar önemsiz ileri derece olsa sorun olurdu dedi. Hatta tiktokta bazı doktorlara sordum ordaki katılımcılar benim bebeğimde de vardı ilk idrarını yapınca geçti demişti. Böbrek genişliği erkeklerde değil kız bebeklerde sorunmus canım

Ben birkaç ay önce almıştım böyle yorumları ben de gördüm ama çok memnun olanları da gordum hatta takip ettiğim birkaç doktor da paylaştı. İnşallah pişman olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…