- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.981
İnşallahBen birkaç ay önce almıştım böyle yorumları ben de gördüm ama çok memnun olanları da gordum hatta takip ettiğim birkaç doktor da paylaştı. İnşallah pişman olmayız
Allahım gerçekten şuan okurken içime öküz oturdu16 bin TL ödemem var bu ay ödeyemez de İçeri düşersem bana grupça temiz çamaşır kısır börek filan getirin
Bebek hediyelikleri , kapı süsü , çikolatası ,Bebek odası halısı onlar daha alınmadı asıl onlar para tutacak.
Bebek arabası ile boya badana işini eşime kitledim ondan fayda yok bana bu ay
Doktorum erken doğum beklemiyor 38-41 arasını bile görebiliriz dedi. Ben bi saldım oh rahatım diyeAllahım gerçekten şuan okurken içime öküz oturdunasıl dayandın bu zamana kadar badana diyon daha anaaaamm. Az bi işim var bi kaç dikiş halledip pusetin kılıfını bi iki sonradan alınan kıyafeti oyuncakları falan yıkıcam onlar bile ağır geliyo şuna bıktım galiba bitmeyen işlerden biri benim yerime gelip yapsa
Hangi belediye buArkadaşlar belediyeden hemşire geldi. Hoşgeldin Bebek adı altında bir çanta içi dolu geldiler. İçindekiler değil de çanta fena hoşuma gitti :) içibde pudra bebek bezi göğüs ucu kremi papatya çayı rezene çayı bebek balmı gül suyu gibi şeyler varhiçbiri bilindik marka değil en azından benim değil :) emzirmeylr ilgili şeyler söyledi meme ucunun değil kahverengi kısmının tamamen bebeğe tamamen verilmeli ilk kucağa verikdiği anda eldiven ve şapka olmasın dedi. Meme ucu kanarsa kanlı emebilir bebek için bi sıkıntı olmaz ama sizin için zor olur dedi. Meme sertleşirse ılık duş elle masaj. Süt olmazsa yine masaj ve sağma. Emzirirken de üstü kalın olmasın ve rahat olsun dedi. Biz çorba içerken montla içmek istemeyiz dedi. Aklımda bunlar kaldı 10 15 dk durdu gitti zaten
Bu yiğidin ismi neEvettt kızlar hepsini okudum şükürler olsun Şimdi mide yanmasından bırak yatmayı uzanmayı otururken bile ağzıma alev su gelmesi beni mahvediyordu haftalardır artık yemek yiyemiyordum akşamları ceviz bile yakıyordu midemi su içmek istiyordum mahvoluyordum dün doktoruma dedim ki ne gaviscon ne gasvin artık hiç biri işe yaramıyor aglamak istiyorum uyuyamıyorum yiyemiyorum artık dedim bana bir şurup yazdı dün öğlen çay kaşığı kadar deneme yaptım enfesss geceye kadar dindirdi ve dün çok güzel yemekler yiyebildim gün sonunda perişan olurum dedim midem yine gece yanmaya başladı bi tatlı kaşığı içtim Şuan bile yok yanmam kahvaltı yaptım falan normalde cayır cayır yanık gezmem lazımdı ama çok etkiliymiş onu fark ettim
Evet fazla söylemisAslında yarın 30 oluyorım, ama bebek en son kontrolde 1 hafta öndeydı, o yuzden 31e göre tahmın yaptım canımprotein diyeti uyguluyorjm, eşim de diyor kı o kadar et yıyosun gunluk, kılo almıstır dıyo, 2300 dıye fazla uctu sankı
Sen bu kadar süsüsne püsüne düşkün olEmzirme dönemine girecez diye de iç dünyamız renkli olmasın mı canımc kabı da var
Bu bana gram iyi gelmemiştiKullanıp emin olmadan yazmakta istemedim gavisconun kendisi bile yakıyordu artık son zamanlarda midemi şişeyi kafama dikmek istiyordum ama benim mucizem bu oldu umarım denemek isteyenlere faydası olurEki Görüntüle 3328193
Keşke bende de olsa bu rahatlık yaa şuan senin evin durumu bile beni strese soktuDoktorum erken doğum beklemiyor 38-41 arasını bile görebiliriz dedi. Ben bi saldım oh rahatım diye
*** Bu haftasonu annem + kocamda kocam sağolsun evi kırkladılar
*** Boyacı tanıdık gönlü olmadı , yoksa çıtalar v.s hazır sadece bebeğin odası boyacanak oda boş boyacıyı bekliyor sadece.
*** Bebek odası 10 güne gelecek inşallah KV + Annem gelip silip yerleştirecekler onlarla birlikte yapıcaz asıl işi.
*** Diğer haftasonu hastane çantasınıda hazırlıcam bir iki parça valiz için eksiğim kaldı kargodakilerde gelsin hepsi yıkanacak
*** Süsleme hediye işi bende zaten karar verip haftaiçi akşamları yavaştan onları hazırlıcam.
*** 20-25 güne izne çıkıcam o zmana kadar çoğu hazırlığım tamamlanır.
KV haftasonu sakaryaya yazlığa çağırdı gel uzun süre gelemezsin diye . Evdeki herşeyi bırakıp bide onların yanına temiz hava almaya gidicem bende ki rahatlık seviyesi
AhahahhSen bu kadar süsüsne püsüne düşkün ol
İlk ikinci bebek yolda haberini senden alırız
L Lmntbrdgi aşkım kızlar rennie demişti onu istedim bırak sen onları dedi güldüKullanıp emin olmadan yazmakta istemedim gavisconun kendisi bile yakıyordu artık son zamanlarda midemi şişeyi kafama dikmek istiyordum ama benim mucizem bu oldu umarım denemek isteyenlere faydası olurEki Görüntüle 3328193
Ikinci daha kolay tutar belki farkina varmadanAhahahho sırada ilkini 7senede tutturan ben
Arada bir oluyor hareketleri iyi ama sıkıntı yok sertlik olunca canım çok yanıyor yerimi dar geliyor acabaSürekli mi sert yoksa ara sıra mi oluyor
Yaaa ciddi misin beni tekte düzeltti bide öyle böyle değil mide yanmamBu bana gram iyi gelmemiştiheyecanlandordin beni
Aman hayırlısı asla istiyorum ya da istemiyorum demiyorum Allah ne zaman tekrar nasip ederse o zaman olur ikinciIkinci daha kolay tutar belki farkina varmadan
Kasılma oluyor çoğumuz da var günde 5 6yi geçiyorsa doktoruna söyle. Çok yumuşakken aniden sert oluyor sanki kum torbasına bastırınca sertlik olur içeri çok girmez öyle. Benim de öyle oluyor doktora gidince söyleyeceğimArada bir oluyor hareketleri iyi ama sıkıntı yok sertlik olunca canım çok yanıyor yerimi dar geliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?