2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Maşallah

Keşke bende de olsa bu rahatlık yaa şuan senin evin durumu bile beni strese soktu doğrusu senin yaptığın bu arada benimki fazla takıntı Allah sonumu hayr etsin
Bende arada niye bu kadar rahatım bilmiyorum.
Tuhaflık bende olabilir ama ay bu yetişmedi şu yetişmedi desem önümde 5-6 hafta var sadece kargo ve işi yapacak adamları bekiyorum.Kendimi parçalasamda beklicem bende saldım . Bari dedim hazır kusmalarım kabızlığım idrar enfeksiyonum durmuş en mutlu 2-3 günümdeyim keyfini sürüyorum.

Saldım çayıra mevlam kayıra

Eskiden annelerimizin hastane çantası , bebek odası ıvır zıvırımı mı varmış. Tarlada doğurup iş yapmaya devam ediyorlamış.
Aman dedim dolap yetişmezme benim dolapta yer açarım.
Zaten park yatağı benim odamda.
Bebeğim Süpriz yapıp erken gelirsede ne diyim dur Begüm odasının konsepti hazır değil seni şuan doğuramam mı , Erken gelirse şansına küssün

AA evet bendede oluyor yığılıp kalıyor çocuk bı yere pazartesi kontrolüm var sorayım bı teşekkür ederim sizin kaç haftalık

Emin ol sendeki doğru bende ki bu işler hemen hallolsun kafası 22.haftada badana yaptırttı eşim ağzıma etti bi günde odayı bitirdim şaka gibi sonra da birine demeye korktum ama ilk defa kasılmalarım oldu neyse geçti çok şükür. 30da herşeyi bitirdim sayılır ama böyle ufak tefek işler çıkıyo ya Allahım bi sinirim bozuluyo modum düşük şuan tam yoluna sokamadım işleri diye arka planda sürekli dönüyo zecmel işlerin var diye

Kız 36 da doğsalar benimkiler götlerini ısırırım madem vaktinde doğacaktınız ben bu eziyeti niye çektim diye

L Lmntbrdgi bu arada e bebekten aldığım sütyeni denedim içi azıcık boş kalıyor kullanılır ama iç tarafında ki emzirme alanı ve dış kabı bence emzirme için çok zorlayacak gibi geldi denedin mi sen ben sevemedim sanırım

Hadi yaa e ilki nasıl oldu
Ilkinde ilk denemede tuttu perde olmasina ragmen. Ama yuzde 70 duser ya da erken dogar dedikleri icin sikintili bir hamielelik gecirdim. Hatta perdeye yaslarsa eli, bacagi filan gelismeyen bebekler varmis allah korusun. Bu sefer rahat hamilelik gecireyim diye ameliyat oldum ilk hamilelik gibi yine problemli bi hamielelik geciriyorum. Demek ki benim hamileliklerim boyle oluyor vucudum bebegi atmak istiyor hep

Bende herkese saldirip kavga ediyorum. Sifir toleransla manyak gibi saldirganim. Bence aglamak daha iyi. Sinirlerime hakim olamiyorum parliyorum hemen
Şuan hamile olduğumuz için işlemiyor bize annem geçen diyor hava o kadar soğuk ki dondum soba yaktım
Dungece saat 2de yatak odasinsa klima acti. Esim kalkti iceri gitti donuyorum die
Ahahahahahaha bu ben kiz. Adam tuvalete giriyo nerdesin die kapiya dayaniyorum kocamda kocam
Aşkım hsli almasan da oyun mati alsan. Hali hic hijyenik degil oyun mati pit pit siliniyo hep temiz. Hem soguk cekmio fln fln. Bi arastirsana
Bnm arklardan oioi kullanip memnun kalmayan duymadim ona guvenip aldim ama tabiki acmadim. Ama eminim millet prille fln yikiyodur bamada gumede makineye atiyodur sicakta yapisi bozuluyodur.
Ve L Lunoxays de plesabo etkisinin ne oldugunu goruyoruz. Gaviskon ise yaramadi bu mucize dedigi ilac ve gaviskonun icerigi 1e1 aynihersey dusuncede bitiyor die bosuna demiyorlar

Hahahah walla ben ole diyorum
Karyacim suan odan hazir degil ev tam bitmedi 15gun ver bana sonrada 22-30arasi gelebilirsin sira bu ay tutlma zart zurt retro hicbisey yokmus. Kizim 25-28 fln gibi bekliorum kendisi de bunun bilincindedir die umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…