- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.001
Planlayarak olsun yine de yanlislikla şokunu kimse yasamasin insallahAman hayırlısı asla istiyorum ya da istemiyorum demiyorum Allah ne zaman tekrar nasip ederse o zaman olur ikinci
MaşallahYaaa ciddi misin beni tekte düzeltti bide öyle böyle değil mide yanmamsürekli ejderya gibiyim evde sırtıma vuruyordu artık yanması geğirmekten nefret eden ben ağzım susmuyordu iki gündür çok rahatım bugün hiç içmedim bile gecenin şurubuyla duruyorum
Bende arada niye bu kadar rahatım bilmiyorum.Keşke bende de olsa bu rahatlık yaa şuan senin evin durumu bile beni strese soktudoğrusu senin yaptığın bu arada benimki fazla takıntı Allah sonumu hayr etsin
Kız öyle deme çevremde bir kaç kişi nasılsa tüp bebek biz istemeden olmaz dedi şuan 2. Çocukları varAhahahho sırada ilkini 7senede tutturan ben
Senin bu planlı değilimiydi kızPlanlayarak olsun yine de yanlislikla şokunu kimse yasamasin insallah
AA evet bendede oluyor yığılıp kalıyor çocuk bı yere pazartesi kontrolüm var sorayım bı teşekkür ederim sizin kaç haftalıkKasılma oluyor çoğumuz da var günde 5 6yi geçiyorsa doktoruna söyle. Çok yumuşakken aniden sert oluyor sanki kum torbasına bastırınca sertlik olur içeri çok girmez öyle. Benim de öyle oluyor doktora gidince söyleyeceğim
Bozuldum sen yaramıyor diyinceMaşallah
İkinci bebek diyinceSen bu kadar süsüsne püsüne düşkün ol
İlk ikinci bebek yolda haberini senden alırız
Planliydi canim.Senin bu planlı değilimiydi kız
Ama evlendigim yil adetim gecikmisti bi keresinde 3 gun. Normalde 28 gunu hic sasmaz. Nasil korkmustuk ne olacak simdi diyeSenin bu planlı değilimiydi kız
Emin ol sendeki doğru bende ki bu işler hemen hallolsun kafası 22.haftada badana yaptırttı eşim ağzıma ettiBende arada niye bu kadar rahatım bilmiyorum.
Tuhaflık bende olabilir ama ay bu yetişmedi şu yetişmedi desem önemde 5-6 hafta var sadece kargo ve işi yapacak adamları bekiyorum.Kendimi parçalasamda beklicem bende saldım . Bari dedim hazır kusmalarım kabızlığım idrar enfeksiyonum durmuş en mutlu 2-3 günümdeyim keyfini sürüyorum.
Saldım çayıra mevlam kayıra
Eskiden annelerimizin hastane çarşısı , bebek odası ıvır zıvırımı mı varmış. Tarlada doğurup iş yapmaya devam ediyorlamış.
Aman dedim dolap yetişmezme benim dolapta yer açarım.
Zaten park yatağı benim odamda.
Bebeğim Süpriz yapıp erken gelirsede ne diyim dur Begüm odasının konsepti hazır değil seni şuan doğuramam mı, Erken gelirse şansına küssün
Ya belli olmaz tabi bu işler bakacaukKız öyle deme çevremde bir kaç kişi nasılsa tüp bebek biz istemeden olmaz dedi şuan 2. Çocukları var
Kız 36 da doğsalar benimkiler götlerini ısırırım madem vaktinde doğacaktınız ben bu eziyeti niye çektim diyeYalnız olmadığıma sevindim ama üzüldüm de. Ben de 2 günde 1 bazen daha sıkhüngür hüngür ağlayıp söylenip bi rahatlıyorum. Ama bu ağlamaların idare etme süresi azaldı sanki son zamanlarda ben 36 yı hedefliyorum hadi sende 34
Hadi yaa e ilki nasıl olduPlanliydi canim.benim planlamadan risk alma durumum hic yoktu. Rahim perde ameliyati olmam gerekiyordu filan. O yuzden bekledik 7 yil kadar 2. Icin
Parti ismini mi soruyorsun :) çayırova da oturuyorumHangi belediye bu
Güya kaplı yazıyor ama hiç kaplı değil süngerli de değil kuzum nenem usulü sütyen alsam daha kolay emziririm gibiSüngerli mi aldın?
Ilkinde ilk denemede tuttu perde olmasina ragmen. Ama yuzde 70 duser ya da erken dogar dedikleri icin sikintili bir hamielelik gecirdim. Hatta perdeye yaslarsa eli, bacagi filan gelismeyen bebekler varmis allah korusun. Bu sefer rahat hamilelik gecireyim diye ameliyat oldumHadi yaa e ilki nasıl oldu
Bende herkese saldirip kavga ediyorum. Sifir toleransla manyak gibi saldirganim. Bence aglamak daha iyi. Sinirlerime hakim olamiyorum parliyorum hemenKız o galiba birmininaşkla karıştırdı seni bı an bende öyle karıştırdım
Canım seni çok iyi anlıyorum burcun bogami
Ben mesela dün kızıma kızdım ve kendimi saatlerce sucladim ben iyi bı anne değilim onlarca insan var çocuk isteyen benim şu yaptığıma bak bakmiyorsan doğurma gibi gibi bı ton laf soyeldim kendime bazen gerçekten isnan yetemiyir ne kendine ne etrafına bu senin suçun değil hepimizde bu piskolji var sürekli ağlamak istiyorum tukenmişkik hissi var bu aralar üstümde sanki hep böyle kalicakmisim gibi ama geçiyor ikinci hamileliğim ilkinde de yaşadım bunda yasatmiycam kendime dedim ama elimde olan birşey değil hormonlarla başa cikkmamiz imkansız iki saat agaldim ve sonra eşim beni teselli eti savaşcinin da dediği gibi o ağlama beni iki üç goturuyor sonra tekrar
Dungece saat 2de yatak odasinsa klima acti. Esim kalkti iceri gitti donuyorum dieŞuan hamile olduğumuz için işlemiyor bizeannem geçen diyor hava o kadar soğuk ki dondum soba yaktım
Ahahahahahaha bu ben kiz. Adam tuvalete giriyo nerdesin die kapiya dayaniyorum
Aşkım hsli almasan da oyun mati alsan. Hali hic hijyenik degil oyun mati pit pit siliniyo hep temiz. Hem soguk cekmio fln fln. Bi arastirsana16 bin TL ödemem var bu ay ödeyemez de İçeri düşersem bana grupça temiz çamaşır kısır börek filan getirin
Bebek hediyelikleri , kapı süsü , çikolatası ,Bebek odası halısı onlar daha alınmadı asıl onlar para tutacak.
Bebek arabası ile boya badana işini eşime kitledim ondan fayda yok bana bu ay
Bnm arklardan oioi kullanip memnun kalmayan duymadim ona guvenip aldim ama tabiki acmadim. Ama eminim millet prille fln yikiyodur bamada gumede makineye atiyodur sicakta yapisi bozuluyodur.Oioi almıştım insatgramda kullanıcı yorumlarında çok fazla deterjan kokusu tuttuğunu falan yazmışlar deterjan tadı yemeğe falan da geçiyormuş almayan alamayi düşünen varsa bir kez daha araştırsın bence
Ve L Lunoxays de plesabo etkisinin ne oldugunu goruyoruz. Gaviskon ise yaramadi bu mucize dedigi ilac ve gaviskonun icerigi 1e1 ayniKullanıp emin olmadan yazmakta istemedim gavisconun kendisi bile yakıyordu artık son zamanlarda midemi şişeyi kafama dikmek istiyordum ama benim mucizem bu oldu umarım denemek isteyenlere faydası olurEki Görüntüle 3328193
Hahahah walla ben ole diyorumBende arada niye bu kadar rahatım bilmiyorum.
Tuhaflık bende olabilir ama ay bu yetişmedi şu yetişmedi desem önümde 5-6 hafta var sadece kargo ve işi yapacak adamları bekiyorum.Kendimi parçalasamda beklicem bende saldım . Bari dedim hazır kusmalarım kabızlığım idrar enfeksiyonum durmuş en mutlu 2-3 günümdeyim keyfini sürüyorum.
Saldım çayıra mevlam kayıra
Eskiden annelerimizin hastane çantası , bebek odası ıvır zıvırımı mı varmış. Tarlada doğurup iş yapmaya devam ediyorlamış.
Aman dedim dolap yetişmezme benim dolapta yer açarım.
Zaten park yatağı benim odamda.
Bebeğim Süpriz yapıp erken gelirsede ne diyim dur Begüm odasının konsepti hazır değil seni şuan doğuramam mı, Erken gelirse şansına küssün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?