2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hafif demişti doktorumda ileri değil takipte kalacağım ama Doğumdan sonra hatırlatın baktıralım dedi
Senin söylediğini söyledi burda da arkadaşlar teşekkür ederim her torundan daha da oh çektim

Aglıycammmmmm hahaha ya gavisconun mentollü yapısı daha çok yaktı benim midemi bunu dün içtim aha hala zımba gibiyim bak psikolojik işe yaramıyor bu da modunda gezersem kesin tükenirim ben

Emzirme dönemine girecez diye de iç dünyamız renkli olmasın mı canım c kabı da var
Emzirme atleti ve dikişsiz yumuşak bralet aldım
İnanın bunları kullanamayacaksınız
Aç indir uğraşmak düzeltmek bebek ağlarken zor gelecek sıyırıp emzirmek kolaylığını tadınca Bebek biraz daha büyütüp memeyi tam kavramaya başlayana kadar sütyen görmek istemiyor insan
Bu arada ben seni rüyamda gördüm sabah hatırlıyordum ama şimdi yok rüya

Kız senin ne işin kaldı
Bitti senin maşallah herşey
Senin Lohusa şerbetin bile var

Benim kocama kalsa biz herşeyi bebek doğunca bebeği elimize alınca gidip almalıydık. Ben bu Bayburt'lu inat rahat adamla kendi çabamla bu kadar bitirdim. İlk bebek alışverişine bile şehir dışından bize ziyarete gelen görümcem kocamı azarladı öyle çıkmıştık daha erken erken diyordu giderken alışverişe Artık yoruldum kalan eksikler içinde strese girmiyim diyorum

Parti ismini mi soruyorsun :) çayırova da oturuyorum
Yok kız belediye ti merak ettim de benim bi tanıdığım orda oturuyordu o belediye ona baya baya yardım etmişti o zaman 5 sene falan oluyo bayramlık falan bile getirmişlerdi sanki öyle şeyleri vardı

Beni nerden gördün de rüyana girdim

Kızlar demin baktım bizim kullandığımız temiz içerikli ürünler ne malı diye. Minoris agarta siveno incia yeşilmarka bunlar zaten yerli üretim Türk malıymış. Agarta biraz daha kozmetik ağırlıklı ama güzel ürünleri var bi kaç sipariş vercem ekledim sepete. Siveno ve incia aslında aynı kişiye ait isim farkı adam torunun alerjisinden yola çıkıp marka çıkartmış. Aslında bunu okuyunca çok mutlu oldum yani hepsi doğal içerikli ve güzel markalar üstelik yerli

Hafif demişti doktorumda ileri değil takipte kalacağım ama Doğumdan sonra hatırlatın baktıralım dedi
Senin söylediğini söyledi burda da arkadaşlar teşekkür ederim her torundan daha da oh çektim
Böbrek büyümesind bir de sünnet olunca geçti diyen çok.

Yetişir inşallah olmadı doğuran bebesiyle doğurmayan karnıyla toplanır ellerimizde kovalarla geliriz yardıma napcaz

Nasip işte yaa inan bazen bi sürü sebep varken oluyo bazen hiç bi sebep yokken olmuyo. Allah’ın planı bizimkinden çok farklı

Evet o da var eşime dedim geçmezse sünnet olur öyle geçme ihtimali var diye daha küçücük çocuğun etini mi kesecez dedi ,
Bende yaptırcam hiiiiçç acı falan çekmiyor yeni doğan sünnetinde çokta rahat geçiyo hatırlamıyor da yani. Kırkında falan yaptırırım diye düşünüyorum

Yok kız belediye ti merak ettim de benim bi tanıdığım orda oturuyordu o belediye ona baya baya yardım etmişti o zaman 5 sene falan oluyo bayramlık falan bile getirmişlerdi sanki öyle şeyleri vardı
O kadarını bilmiyorum herkese yapıyorlarmış ama aile hekiminde ki ebe söyledi bana da. Telefon açtım belediyeye haftamı söyledim. Randevu verdiler bugünde
Geldiler

Kızlar Allah rızası için bana akıl verin çok ikilemde kaldim Nerdeyse dogurucam ben ve bu doktor hastane sorunlarım bitmedi
Simdi hatirlarsaniz ben 31. Haftada yeni bir doktora gitmiştim çok beğenmiştim ilgili falan demiştim ama o doktor başka hastaneye gecicem şu tarihten itibaren demişti bende beğendiğim için tamam biz de oraya geliriz demiştim.
Iste bugün oraya gidecektik eşime hastanenin konumunu attim oda tesadüf yorumlara bakmak aklına gelmiş ki hiç yaptığı şey değil hastaneyle ilgili çok kötü yorumlar var bilen var mı bılmıyorum Esenler Guney hastanesi bende baktım gerçekten yorumlar aşırı kötü başka kadın dogumcu da Allah uzak etsin ölen yenidogan bebekler mi dersiniz tabi ki Allahin takdiri ama insan yine de tırsıyor hemşireler hastane odalarıyla ilgili hiç iyi yorum yok eşimde cekindi tabi gitmeyelim buraya dedi ama ben en son 3 hafta önce detaylı bir muayene olduğum için ben şimdi nereye gidicem napicam belli bir haftadan sonra da her doktor kabul etmiyor en son seçenek diye sakladığım bir hastane doktor var ona da en erken randevu haftaya salı günü var o zamana kadar beklesem mi böyle doğuranlsri gördükçe de korkuyorum yardım edin ben napayim

Bende yaptırcam hiiiiçç acı falan çekmiyor yeni doğan sünnetinde çokta rahat geçiyo hatırlamıyor da yani. Kırkında falan yaptırırım diye düşünüyorum
Bende aklı ermeden hatirlamadan yaptıralım diye düşünüyorum kızlar bu arada az önce markete gidip geldim de bir şey farkettim benim göbeğim artık benden bağımsız hareket ediyor sanki yastık koymuşum gibi duruyor normalde böyle degildi niye oldu acaba

O kadarını bilmiyorum herkese yapıyorlarmış ama aile hekiminde ki ebe söyledi bana da. Telefon açtım belediyeye haftamı söyledim. Randevu verdiler bugünde
Geldiler
Ay evet bak şimdi hatırladım bezle mama yardımı yapmışlardı hem sleepy hemde molfix vermişlerdi baya birileri vardı. Parti değişmiş olabilir belki bilmiyorum 5 sene oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…