- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.021
Hafif demişti doktorumda ileri değil takipte kalacağım ama Doğumdan sonra hatırlatın baktıralım dediKafana takma o konuyu ben ilk duyduğumda çok takmıştım üzülmüştüm sonra baktım iki doktorda bunlar önemsiz ileri derece olsa sorun olurdu dedi. Hatta tiktokta bazı doktorlara sordum ordaki katılımcılar benim bebeğimde de vardı ilk idrarını yapınca geçti demişti. Böbrek genişliği erkeklerde değil kız bebeklerde sorunmus canım
AglıycammmmmmBende herkese saldirip kavga ediyorum. Sifir toleransla manyak gibi saldirganim. Bence aglamak daha iyi. Sinirlerime hakim olamiyorum parliyorum hemen
Dungece saat 2de yatak odasinsa klima acti. Esim kalkti iceri gitti donuyorum die
Ahahahahahaha bu ben kiz. Adam tuvalete giriyo nerdesin die kapiya dayaniyorumkocamda kocam
Aşkım hsli almasan da oyun mati alsan. Hali hic hijyenik degil oyun mati pit pit siliniyo hep temiz. Hem soguk cekmio fln fln. Bi arastirsana
Bnm arklardan oioi kullanip memnun kalmayan duymadim ona guvenip aldim ama tabiki acmadim. Ama eminim millet prille fln yikiyodur bamada gumede makineye atiyodur sicakta yapisi bozuluyodur.
Ve L Lunoxays de plesabo etkisinin ne oldugunu goruyoruz. Gaviskon ise yaramadi bu mucize dedigi ilac ve gaviskonun icerigi 1e1 aynihersey dusuncede bitiyor die bosuna demiyorlar
Eki Görüntüle 3328203
Hahahah walla ben ole diyorum
Karyacim suan odan hazir degil ev tam bitmedi 15gun ver bana sonrada 22-30arasi gelebilirsin sira bu ay tutlma zart zurt retro hicbisey yokmus. Kizim 25-28 fln gibi bekliorum kendisi de bunun bilincindedir die umuyorum
Emzirme atleti ve dikişsiz yumuşak bralet aldımEmzirme dönemine girecez diye de iç dünyamız renkli olmasın mı canımc kabı da var
Kız senin ne işin kaldıEmin ol sendeki doğru bende ki bu işler hemen hallolsun kafası 22.haftada badana yaptırttı eşim ağzıma ettibi günde odayı bitirdim şaka gibi sonra da birine demeye korktum ama ilk defa kasılmalarım oldu neyse geçti çok şükür. 30da herşeyi bitirdim sayılır ama böyle ufak tefek işler çıkıyo ya Allahım bi sinirim bozuluyo modum düşük şuan tam yoluna sokamadım işleri diye arka planda sürekli dönüyo zecmel işlerin var diye
Yok kız belediye ti merak ettim de benim bi tanıdığım orda oturuyordu o belediye ona baya baya yardım etmişti o zaman 5 sene falan oluyo bayramlık falan bile getirmişlerdi sanki öyle şeyleri vardıParti ismini mi soruyorsun :) çayırova da oturuyorum
Beni nerden gördün de rüyana girdimEmzirme atleti ve dikişsiz yumuşak bralet aldım
İnanın bunları kullanamayacaksınız
Aç indir uğraşmak düzeltmek bebek ağlarken zor gelecek sıyırıp emzirmek kolaylığını tadınca Bebek biraz daha büyütüp memeyi tam kavramaya başlayana kadar sütyen görmek istemiyor insan
Bu arada ben seni rüyamda gördüm sabah hatırlıyordum ama şimdi yok rüya
34+1 genel olarak hepimiz de var sadece sayısı artarsa sorun oluyorAA evet bendede oluyor yığılıp kalıyor çocuk bı yere pazartesi kontrolüm var sorayım bı teşekkür ederim sizin kaç haftalık
Böbrek büyümesind bir de sünnet olunca geçti diyen çok.Hafif demişti doktorumda ileri değil takipte kalacağım ama Doğumdan sonra hatırlatın baktıralım dedi
Senin söylediğini söyledi burda da arkadaşlar teşekkür ederim her torundan daha da oh çektim
Yetişir inşallahKız senin ne işin kaldı
Bitti senin maşallah herşey
Senin Lohusa şerbetin bile var
Benim kocama kalsa biz herşeyi bebek doğunca bebeği elimize alınca gidip almalıydık. Ben bu Bayburt'lu inat rahat adamla kendi çabamla bu kadar bitirdim. İlk bebek alışverişine bile şehir dışından bize ziyarete gelen görümcem kocamı azarladı öyle çıkmıştık daha erken erken diyordu giderken alışverişeArtık yoruldum kalan eksikler içinde strese girmiyim diyorum
İşte aradığımız ekip ruhuYetişir inşallaholmadı doğuran bebesiyle doğurmayan karnıyla toplanır ellerimizde kovalarla geliriz yardıma napcaz
Nasip işte yaa inan bazen bi sürü sebep varken oluyo bazen hiç bi sebep yokken olmuyo. Allah’ın planı bizimkinden çok farklıIlkinde ilk denemede tuttu perde olmasina ragmen. Ama yuzde 70 duser ya da erken dogar dedikleri icin sikintili bir hamielelik gecirdim. Hatta perdeye yaslarsa eli, bacagi filan gelismeyen bebekler varmis allah korusun. Bu sefer rahat hamilelik gecireyim diye ameliyat oldumilk hamilelik gibi yine problemli bi hamielelik geciriyorum. Demek ki benim hamileliklerim boyle oluyor vucudum bebegi atmak istiyor hep
Evet o da varBöbrek büyümesind bir de sünnet olunca geçti diyen çok.
Bende yaptırcam hiiiiçç acı falan çekmiyor yeni doğan sünnetinde çokta rahat geçiyo hatırlamıyor da yani. Kırkında falan yaptırırım diye düşünüyorumEvet o da vareşime dedim geçmezse sünnet olur öyle geçme ihtimali var diye daha küçücük çocuğun etini mi kesecez dedi ,
O kadarını bilmiyorum herkese yapıyorlarmış ama aile hekiminde ki ebe söyledi bana da. Telefon açtım belediyeye haftamı söyledim. Randevu verdiler bugündeYok kız belediye ti merak ettim de benim bi tanıdığım orda oturuyordu o belediye ona baya baya yardım etmişti o zaman 5 sene falan oluyo bayramlık falan bile getirmişlerdi sanki öyle şeyleri vardı
Ya düz bez olanlar daha rahat diyorlarGüya kaplı yazıyor ama hiç kaplı değil süngerli de değil kuzum nenem usulü sütyen alsam daha kolay emziririm gibi
Bende aklı ermeden hatirlamadan yaptıralım diye düşünüyorumBende yaptırcam hiiiiçç acı falan çekmiyor yeni doğan sünnetinde çokta rahat geçiyo hatırlamıyor da yani. Kırkında falan yaptırırım diye düşünüyorum
Ay evet bak şimdi hatırladım bezle mama yardımı yapmışlardı hem sleepy hemde molfix vermişlerdi baya birileri vardı. Parti değişmiş olabilir belki bilmiyorum 5 sene oldu çünküO kadarını bilmiyorum herkese yapıyorlarmış ama aile hekiminde ki ebe söyledi bana da. Telefon açtım belediyeye haftamı söyledim. Randevu verdiler bugünde
Geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?