- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.041
Bunu yazıp linç yemek istemiyorum ama benim eşim bi değişik. Sünnet ettirmiycem çocuğu diyor. Ben de bari doktor sünnet olması gerek desin diye bakıyorum. Türkiye’de sünnetsiz nasıl yaşıycakEvet o da vareşime dedim geçmezse sünnet olur öyle geçme ihtimali var diye daha küçücük çocuğun etini mi kesecez dedi ,
Ne gibi kötü yorumlar olmuş mesela hastanedeki çalışanla mi içi ile miKızlar Allah rızası için bana akıl verin çok ikilemde kaldimNerdeyse dogurucam ben ve bu doktor hastane sorunlarım bitmedi
Simdi hatirlarsaniz ben 31. Haftada yeni bir doktora gitmiştim çok beğenmiştim ilgili falan demiştim ama o doktor başka hastaneye gecicem şu tarihten itibaren demişti bende beğendiğim için tamam biz de oraya geliriz demiştim.
Iste bugün oraya gidecektik eşime hastanenin konumunu attim oda tesadüf yorumlara bakmak aklına gelmiş ki hiç yaptığı şey değil hastaneyle ilgili çok kötü yorumlar var bilen var mı bılmıyorum Esenler Guney hastanesi bende baktım gerçekten yorumlar aşırı kötü başka kadın dogumcu da Allah uzak etsin ölen yenidogan bebekler mi dersiniztabi ki Allahin takdiri ama insan yine de tırsıyor hemşireler hastane odalarıyla ilgili hiç iyi yorum yok eşimde cekindi tabi gitmeyelim buraya dedi ama ben en son 3 hafta önce detaylı bir muayene olduğum için ben şimdi nereye gidicem napicam belli bir haftadan sonra da her doktor kabul etmiyor en son seçenek diye sakladığım bir hastane doktor var ona da en erken randevu haftaya salı günü var o zamana kadar beklesem mi böyle doğuranlsri gördükçe de korkuyorum yardım edin ben napayim
Sen gözünü sevim benim doktora gel sana çokta uzak değilKızlar Allah rızası için bana akıl verin çok ikilemde kaldimNerdeyse dogurucam ben ve bu doktor hastane sorunlarım bitmedi
Simdi hatirlarsaniz ben 31. Haftada yeni bir doktora gitmiştim çok beğenmiştim ilgili falan demiştim ama o doktor başka hastaneye gecicem şu tarihten itibaren demişti bende beğendiğim için tamam biz de oraya geliriz demiştim.
Iste bugün oraya gidecektik eşime hastanenin konumunu attim oda tesadüf yorumlara bakmak aklına gelmiş ki hiç yaptığı şey değil hastaneyle ilgili çok kötü yorumlar var bilen var mı bılmıyorum Esenler Guney hastanesi bende baktım gerçekten yorumlar aşırı kötü başka kadın dogumcu da Allah uzak etsin ölen yenidogan bebekler mi dersiniztabi ki Allahin takdiri ama insan yine de tırsıyor hemşireler hastane odalarıyla ilgili hiç iyi yorum yok eşimde cekindi tabi gitmeyelim buraya dedi ama ben en son 3 hafta önce detaylı bir muayene olduğum için ben şimdi nereye gidicem napicam belli bir haftadan sonra da her doktor kabul etmiyor en son seçenek diye sakladığım bir hastane doktor var ona da en erken randevu haftaya salı günü var o zamana kadar beklesem mi böyle doğuranlsri gördükçe de korkuyorum yardım edin ben napayim
Bilmiyorum kuzum taktım şöyle açtım memem içinde kaybolduYa düz bez olanlar daha rahat diyorlar
Aklıma şu geldi kendi kötü bir şekilde mi oldu acaba ondan mı öyle diyorBunu yazıp linç yemek istemiyorum ama benim eşim bi değişik. Sünnet ettirmiycem çocuğu diyor. Ben de bari doktor sünnet olması gerek desin diye bakıyorum. Türkiye’de sünnetsiz nasıl yaşıycak
Yaa çok üzüldüm bu duruma. Açıkçası memorial, acıbadem falan olmayacaksa özel hastane yerine devlet hastanesine gitme taraftarıyım ben. O hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok muymuş ki?Kızlar Allah rızası için bana akıl verin çok ikilemde kaldimNerdeyse dogurucam ben ve bu doktor hastane sorunlarım bitmedi
Bi musibet bin nasihattan iyidir. Şuan sütyenle ilgili daha iyi bilgin oldu bence sana neyin daha iyi geleceğini biliyorsunBilmiyorum kuzum taktım şöyle açtım memem içinde kaybolduordan imkanı yok bebek ememez işte büyük olduğundan belki de içine gömülmesi lazım yazık yavrumun
Vücut bütünlüğü bilmem ne. Kızın kulağını yazın deldirdik. Biraz yara olmuş, bana söyleniyor. Senin yüzünden özendi çocuk kulak deldirmeye diyor. Kulak deldirmeye karşı adam, pipi kestirmeye hayli hayli karşı olurAklıma şu geldi kendi kötü bir şekilde mi oldu acaba ondan mı öyle diyor
Dayak Dayak iyi gelecek bana en iyi dayak iyi gelecek ŞuanBi musibet bin nasihattan iyidir. Şuan sütyenle ilgili daha iyi bilgin oldu bence sana neyin daha iyi geleceğini biliyorsun
Öyle ama bu dinimizde olan bir şey bütünlük bozulmuyor aslında bir çok şeye iyi geldiği de biliniyor diye biliyorum idrar yolu enfeksiyonları bazı hastalıklardan koruyor. Yine sizin bileceğiniz iş tabi kiVücut bütünlüğü bilmem ne. Kızın kulağını yazın deldirdik. Biraz yara olmuş, bana söyleniyor. Senin yüzünden özendi çocuk kulak deldirmeye diyor. Kulak deldirmeye karşı adam, pipi kestirmeye hayli hayli karşı olur
Ama bunlar iki kardeş 5-7 falan yaşlarında sünnet olmuş galiba. 7-9 da olabilir. Koca çocuk. Korkup travma geçirmesi normal.
Ya bişi olmaz zaten süt geldiğinde göğüslerde büyüme olcak biraz dahaDayak Dayak iyi gelecek bana en iyi dayak iyi gelecek Şuanbebeğe pahalı pahalı şeyler alıp gözüme gelmez kendime bi sütyen almaya kıyamıyorum ben bi pentiye gidip alacağım ellemem lazım bi de atlet alıcam ya kaplı olanlardan çok sinirlendim
Artık daha da büyümesin ya valla o kadar büyüdü ki inek memesi oldu 80 takıyordum benYa bişi olmaz zaten süt geldiğinde göğüslerde büyüme olcak biraz daha
A101 den almıştım geldiğinde o bile bundan daha yarayışlı vallaYa bişi olmaz zaten süt geldiğinde göğüslerde büyüme olcak biraz daha
Bak büyüyen büyümüş benim ki yerinde sayıyor sankiArtık daha da büyümesin ya valla o kadar büyüdü ki inek memesi oldu 80 takıyordum ben
Kız senin ki daha iyi bir yere sığmıyorBak büyüyen büyümüş benim ki yerinde sayıyor sanki
Arkadaşlara özenip bende en sonunda iki sepet çamaşır yıkadımKız senin ne işin kaldı
Bitti senin maşallah herşey
Senin Lohusa şerbetin bile var
Benim kocama kalsa biz herşeyi bebek doğunca bebeği elimize alınca gidip almalıydık. Ben bu Bayburt'lu inat rahat adamla kendi çabamla bu kadar bitirdim. İlk bebek alışverişine bile şehir dışından bize ziyarete gelen görümcem kocamı azarladı öyle çıkmıştık daha erken erken diyordu giderken alışverişeArtık yoruldum kalan eksikler içinde strese girmiyim diyorum
Hamilelikte de büyümeyecekse hayal dünyamda mı büyüyecek azıcık iri memeli hatun olmak istiyorumKız senin ki daha iyi bir yere sığmıyorsüt üretimi ile de alakası yok boyunun sen daha şanslısın
Evet limon ve karbonat ile temizlemek gerekiyor ben rafa kaldırdımOioi almıştım insatgramda kullanıcı yorumlarında çok fazla deterjan kokusu tuttuğunu falan yazmışlar deterjan tadı yemeğe falan da geçiyormuş almayan alamayi düşünen varsa bir kez daha araştırsın bence
Tüm paramı tencereye yatırdımSleepy Bio Natural Bebek Bezi 2 Numara Mini Ekonomik Paket 68 Adet Fiyatları ve Özellikleri
Kızlar sepette indirimle bide kasım50 ile aldım aklınızda bulunsun bi de bunu deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?