2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet o da var eşime dedim geçmezse sünnet olur öyle geçme ihtimali var diye daha küçücük çocuğun etini mi kesecez dedi ,
Bunu yazıp linç yemek istemiyorum ama benim eşim bi değişik. Sünnet ettirmiycem çocuğu diyor. Ben de bari doktor sünnet olması gerek desin diye bakıyorum. Türkiye’de sünnetsiz nasıl yaşıycak

Ne gibi kötü yorumlar olmuş mesela hastanedeki çalışanla mi içi ile mi

Sen gözünü sevim benim doktora gel sana çokta uzak değil sadece doktor değil ebesi hemşiresi de çok önemli.

Bunu yazıp linç yemek istemiyorum ama benim eşim bi değişik. Sünnet ettirmiycem çocuğu diyor. Ben de bari doktor sünnet olması gerek desin diye bakıyorum. Türkiye’de sünnetsiz nasıl yaşıycak
Aklıma şu geldi kendi kötü bir şekilde mi oldu acaba ondan mı öyle diyor

Yaa çok üzüldüm bu duruma. Açıkçası memorial, acıbadem falan olmayacaksa özel hastane yerine devlet hastanesine gitme taraftarıyım ben. O hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok muymuş ki?

Bilmiyorum kuzum taktım şöyle açtım memem içinde kayboldu ordan imkanı yok bebek ememez işte büyük olduğundan belki de içine gömülmesi lazım yazık yavrumun
Bi musibet bin nasihattan iyidir. Şuan sütyenle ilgili daha iyi bilgin oldu bence sana neyin daha iyi geleceğini biliyorsun

Aklıma şu geldi kendi kötü bir şekilde mi oldu acaba ondan mı öyle diyor
Vücut bütünlüğü bilmem ne. Kızın kulağını yazın deldirdik. Biraz yara olmuş, bana söyleniyor. Senin yüzünden özendi çocuk kulak deldirmeye diyor. Kulak deldirmeye karşı adam, pipi kestirmeye hayli hayli karşı olur
Ama bunlar iki kardeş 5-7 falan yaşlarında sünnet olmuş galiba. 7-9 da olabilir. Koca çocuk. Korkup travma geçirmesi normal.

Bi musibet bin nasihattan iyidir. Şuan sütyenle ilgili daha iyi bilgin oldu bence sana neyin daha iyi geleceğini biliyorsun
Dayak Dayak iyi gelecek bana en iyi dayak iyi gelecek Şuan bebeğe pahalı pahalı şeyler alıp gözüme gelmez kendime bi sütyen almaya kıyamıyorum ben bi pentiye gidip alacağım ellemem lazım bi de atlet alıcam ya kaplı olanlardan çok sinirlendim

Öyle ama bu dinimizde olan bir şey bütünlük bozulmuyor aslında bir çok şeye iyi geldiği de biliniyor diye biliyorum idrar yolu enfeksiyonları bazı hastalıklardan koruyor. Yine sizin bileceğiniz iş tabi ki

Ya bişi olmaz zaten süt geldiğinde göğüslerde büyüme olcak biraz daha

Arkadaşlara özenip bende en sonunda iki sepet çamaşır yıkadım benim hazırlıklarda duruyor. Doktor haftaya netleşicek ama 37 de alırız bebeği dedi. 34+3 üm. Benle gün arkadaş dün dogurmuş. Bana iş yasak kocamda rahat kımsemızde yok annem 23 gelecek. En azından hastaneden çıkacak kıyafetımız olsun diye başlangıcı yaptım

Kız senin ki daha iyi bir yere sığmıyor süt üretimi ile de alakası yok boyunun sen daha şanslısın
Hamilelikte de büyümeyecekse hayal dünyamda mı büyüyecek azıcık iri memeli hatun olmak istiyorum iri popolu ama yoook yok

Evet limon ve karbonat ile temizlemek gerekiyor ben rafa kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…