2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 bu arada sahanlar geldi 3 4 kişilik aileye yeter çok küçük değil çok büyük de değil boyları ideal bana göre. Hafif demiş birisi yorumlarda ama zaten normal tavadan küçük olduğu için bı tık hafif çok değil

Allah yar ve yardımcın olsun yoldaş
Ama sen çamaşır yıkamışssın bende oda yok . Sadece hurçlara tıktım yıkanıp ütülenmeyi bekliyorlar
Benim tek avantılı halim 32+4 ve erken doğum görünmüyor 37-38 hayli hayli atlatırız modunda doktorum.

Üzüldüm şimdi o kadar kıyafeti var inşallah onlara olur 0-3 aldım ama yenidoğan almadım
O zaman
Yarın yıne gelır 40 tl
Saatlik alt limitsiz 40 tl var iki gündür dün gördüm umursamadım basiretim bağlandı galiba
Bugünde dışardaydım kaçırdım.

Sen kullandın mı onları?
Haber et beni de etiketle valla

Güle güle kullan

Yaaaa gözün aydın sağlıkla kavuşun inşallah

İnşallah aldıklarımız kullanılır
Bu kadar alıp alıp sonra ne olacak sonumuzu çok merak ediyorum ✌

Kız 36 da doğsalar benimkiler götlerini ısırırım madem vaktinde doğacaktınız ben bu eziyeti niye çektim diye
Merak etme bende sendrn çok farklı sayılmam 25. Haftadan beri korku içindeyim. Ve benim serüven çok korkulu bir gece kanama ile başladı. Allaha şükür bu haftaları gördüm ama korku doğana kadar bitmeyecek bunu yalnız yaşayanlar bilir Allah kimseye de yaşatmasın. Kanama bitti erken doğuma bıraktı yerini, Şimdi de kilo alsın kuveze gitmesin diye sürekli yatıyorum. O yüzden inşallah sen de ben de bu kadar emeğimize karşılık vaktinde sağlıkla alırız bebekleri kucağımıza

O zaman

Saatlik alt limitsiz 40 tl var iki gündür dün gördüm umursamadım basiretim bağlandı galiba
Bugünde dışardaydım kaçırdım.

Sen kullandın mı onları?

Haber et beni de etiketle valla

N11 ve HB 11.11 de asıl indirimleri yapaaklar
Satış yaptığımız için bize mail atıyorlar
Ürünlerinizi 11.11 e hazırlayın büyük satışlar geliyor diye.
Yetişmeyen alamadığınız beklediğiniz indirimler varsa 11 kasımda sağlam indirim gelebilir.

Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doğuma Şuan gitsem ne benım ne çocuğun giyecek birşeyi yok. En azından bana bir pijama takımı onada iki çıkış yıkadım. Bir çarşaf vs. Astım başlarını bekliyorum. Ev iki katlı iş yapınca sıkıntım oluyor şimdi alt kata inemiyorum ama artık göze aldım en azından iki temiz çamaşırımız var bitse ve sağlıkla gelselerdi normal insan donemımıze dönsek zamanında gelsinde geç yap. Ama git gide zorlanıyormuş iş yapması. 36 38 ileri hafta arkadaşları Şuan düşünemiyorum.

Beni nerden gördün de rüyana girdim
Tipini görmedim ama sen vardın Eminim hayal meyal birşeyler var erken Doğumla ilgiliydi rüyam
Yatıp kalkıp erken Doğum konuşuyoruz başka ne görecektim
Evet o da var eşime dedim geçmezse sünnet olur öyle geçme ihtimali var diye daha küçücük çocuğun etini mi kesecez dedi ,
Benimki de Doğumda yaptıralım diye tutturdu ben düğün istiyorum ama hatırlasın istiyorum
Nstye gireceksen eğer bi git ebelerle tanış zaten bildiğin bir doktor bilmeden gitmeye kalksan tamam endişelen
Eğer ebelerini sevmezsen doktor arayışına o zaman girersin
Bunu yazıp linç yemek istemiyorum ama benim eşim bi değişik. Sünnet ettirmiycem çocuğu diyor. Ben de bari doktor sünnet olması gerek desin diye bakıyorum. Türkiye’de sünnetsiz nasıl yaşıycak
Kendi travması vardır benim eşimde doğar doğmaz yaptıralım acıyı bilmesin diyor oğlumda anne o acıyı yaşamasın doğunca yaptırın dedi çok Araftayım bende hatırlasın düğünü olsun istiyorum
E bebekten aldım emzirme atleti ve bralet çok iyiler yumuşacıklar penti çok pahalı oraya da baktım bi yarım atlet 350 lira e bebekten iki tane aldım o fiyata kumaşları da pentiden farklı değil

İnşallah aldıklarımız kullanılır
Bu kadar alıp alıp sonra ne olacak sonumuzu çok merak ediyorum ✌
Aynen benim kart hiç sıfırlanmıyor yarısını ödüyorum öbür ay eski haline geri geliyor.Kısır döngüde gibiyim
Eşimde kart borcunu gördükçe biz bu kadar harcamadık ki diyor .
Ben kullancağıma inanıp kendimi motive ediyorum. Dİğer türlü psikolojim bozulurdu

İnhalerin adı ne

Kesinlikle
Ben asansör firmasında çalışıyorum.
1. kata bile asansör ile inip çıkıyorum.
Yürümek beni yoruyor. Ki bende kilo v.s yok niye bu kadar nefesim kesiliyor bilmiyorum.
35-36.da bende sadece oturur yanımdakilere getir götür derim heralde istediklerimi

Kız yoksa doğuracakmıyız

Ne gibi kötü yorumlar olmuş mesela hastanedeki çalışanla mi içi ile mi
Hem çalışan ile ilgili hem içi ile ilgili hem hemşireler hem doktorlar yani 10 yorumdan 9 u kotu
Sen gözünü sevim benim doktora gel sana çokta uzak değil sadece doktor değil ebesi hemşiresi de çok önemli.
Nasıl uzak degil ben uzak diye hatırlıyorum hangi hsstaneydi evet ebesi hemşiresi de önemli tabi ki zaten doktordan çok ebe ilgileniyormus doğumda
Yaa çok üzüldüm bu duruma. Açıkçası memorial, acıbadem falan olmayacaksa özel hastane yerine devlet hastanesine gitme taraftarıyım ben. O hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok muymuş ki?
Devlet hastanesine mahremiyetden dolayı gidemiyorum canım o yüzden özel olması şart yenidogan ünitesini de gidince soracaktım

Ay evet bak şimdi hatırladım bezle mama yardımı yapmışlardı hem sleepy hemde molfix vermişlerdi baya birileri vardı. Parti değişmiş olabilir belki bilmiyorum 5 sene oldu çünkü
Mama yok içinde eve baby sanırım yanlış görmediysem o marka bi bez var valla kaç tane var içinde ona da bakmadım. Burda kolay kolay parti değişmez :) aynı partidir başkanlar değişiyor. İçindekiler değil de çantası baya kullanışlı çantayı kesin kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…