- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.081
Allahım bizi herkesi kazalardan belalardan korusun ya. İnşallah ciddi bişeyi yoktur. Şifa dilerimBelim kalcam ağrıyor dedi kendinde ama yine de ambülans polis çağırdık, belki sıcağına hissetmez çünkü yine de bir film çeksinler nolur nolmaz
Gidiyim tanışayim da doğum anında hangi ebenin olacağı belli olur mu ki hepsiyle nasıl tanışıcamNstye gireceksen eğer bi git ebelerle tanış zaten bildiğin bir doktor bilmeden gitmeye kalksan tamam endişelen
Eğer ebelerini sevmezsen doktor arayışına o zaman girersin
Benimki de öyle diyor deliricem. Çocuk estağfurullah gavur mu olsun diyorum ben de. Sağlık için yararlı herşeyden önce diyorum hani nerde yazıyor sağlıkla ilgili olduğu diyor. Ama yok yani mümkün değil böyle bişeye müsade etmem.Bunu yazıp linç yemek istemiyorum ama benim eşim bi değişik. Sünnet ettirmiycem çocuğu diyor. Ben de bari doktor sünnet olması gerek desin diye bakıyorum. Türkiye’de sünnetsiz nasıl yaşıycak
Ya düğün filan aslında pek istemiyorum ama yeni doğunca olmasın çok erken en azından kendini 2 3 ay bir toplasınTipini görmedim ama sen vardın Eminim hayal meyal birşeyler var erken Doğumla ilgiliydi rüyam
Yatıp kalkıp erken Doğum konuşuyoruz başka ne görecektim
Benimki de Doğumda yaptıralım diye tutturdu ben düğün istiyorum ama hatırlasın istiyorum
Nstye gireceksen eğer bi git ebelerle tanış zaten bildiğin bir doktor bilmeden gitmeye kalksan tamam endişelen
Kendi travması vardır benim eşimde doğar doğmaz yaptıralım acıyı bilmesin diyor oğlumda anne o acıyı yaşamasın doğunca yaptırın dedi çok Araftayım bende hatırlasın düğünü olsun istiyorum
E bebekten aldım emzirme atleti ve bralet çok iyiler yumuşacıklar penti çok pahalı oraya da baktım bi yarım atlet 350 lira e bebekten iki tane aldım o fiyata kumaşları da pentiden farklı değil
Direkt e bebek mağazasından bakayım o zaman sütyen beni çok itti yaTipini görmedim ama sen vardın Eminim hayal meyal birşeyler var erken Doğumla ilgiliydi rüyam
Benimki de Doğumda yaptıralım diye tutturdu ben düğün istiyorum ama hatırlasın istiyorum
Nstye gireceksen eğer bi git ebelerle tanış zaten bildiğin bir doktor bilmeden gitmeye kalksan tamam endişelen
Kendi travması vardır benim eşimde doğar doğmaz yaptıralım acıyı bilmesin diyor oğlumda anne o acıyı yaşamasın doğunca yaptırın dedi çok Araftayım bende hatırlasın düğünü olsun istiyorum
E bebekten aldım emzirme atleti ve bralet çok iyiler yumuşacıklar penti çok pahalı oraya da baktım bi yarım atlet 350 lira e bebekten iki tane aldım o fiyata kumaşları da pentiden farklı değil
Oglumu 2 bucuk aylikken yaptirdim. Sadece ilk gun hastaneden gelince bi yarim saat agladi. Donemiyordu emekleyemiyordu daha cok rahat oldu bizim icin. Cabuk da iyilesti. Simdi yine 2-3 aylikken yaptiririm diye dusunuyorum. Duun istiyorsan sonra yaparsin dugununu. Zaten simdi dugunu hep sonrasan yapiyorlarTipini görmedim ama sen vardın Eminim hayal meyal birşeyler var erken Doğumla ilgiliydi rüyam
Bir yere para verip hizmet almaya gidiyorsam ordakiler de bana o paranın karşılığını vermiyorsa gitmem açıkçası özelin amaci bu zaten devlette bile çok nadir oluyor bu dediğin artıkHem çalışan ile ilgili hem içi ile ilgili hem hemşireler hem doktorlar yani 10 yorumdan 9 u kotu
Nasıl uzak degil ben uzak diye hatırlıyorum hangi hsstaneydi evet ebesi hemşiresi de önemli tabi ki zaten doktordan çok ebe ilgileniyormus doğumda
Devlet hastanesine mahremiyetden dolayı gidemiyorum canım o yüzden özel olması şart yenidogan ünitesini de gidince soracaktım
oyuncakları nasıl yıkayacaksın canım bende yıkayayımAllahım gerçekten şuan okurken içime öküz oturdunasıl dayandın bu zamana kadar badana diyon daha anaaaamm. Az bi işim var bi kaç dikiş halledip pusetin kılıfını bi iki sonradan alınan kıyafeti oyuncakları falan yıkıcam onlar bile ağır geliyo şuna bıktım galiba bitmeyen işlerden biri benim yerime gelip yapsa
ben kuponu yukluyorum ama odeme sayfasina gidip oanyalayana kadar bitiyor. Kullanamadim 2 gunde deO zaman
Saatlik alt limitsiz 40 tl var iki gündür dün gördüm umursamadım basiretim bağlandı galiba
Bugünde dışardaydım kaçırdım.
Sen kullandın mı onları?
Haber et beni de etiketle valla
Suni den anlamadım ki gerçek doğum sancısı nasıl bilemiyorumAhahahhama ikinci genelde daha kolay bi doğum oluyo haberin olsun
Saç kurutma makinesi alıp almamakta kararsızım.N11 ve HB 11.11 de asıl indirimleri yapaaklar
Satış yaptığımız için bize mail atıyorlar
Ürünlerinizi 11.11 e hazırlayın büyük satışlar geliyor diye.
Yetişmeyen alamadığınız beklediğiniz indirimler varsa 11 kasımda sağlam indirim gelebilir.
Yaa bir de sen e ticaretin içindesinAynen benim kart hiç sıfırlanmıyor yarısını ödüyorum öbür ay eski haline geri geliyor.Kısır döngüde gibiyim
Eşimde kart borcunu gördükçe biz bu kadar harcamadık ki diyor .
Ben kullancağıma inanıp kendimi motive ediyorum. Dİğer türlü psikolojim bozulurdu
Benim de öyleydi genelde 130-145 arası galiba rahatsız edince 160 lara çıktıBenim elimdekinde 2 grafik var altta ki sancı üstte ki kalp atışı biliyorum aslında sesi değişiyor makinanın ama ne kadar alçalıp yükselmeli o grafik onu bilmiyorum. Dünkine bakıyorum sadece 3 defa 158 civarına çıkmış onun dışında 145 ile 130 arası hep
Amniyon sıvın fazla değil ise bebek kilolu değil önden gitmiyor ise rahat olkızlar, 12 sayfa var henüz okumadim
Okuyacağım ama bişi soyliicem özellikle gebelik şekeri olan arkadaşlarıma, ben doktorumu değişmiştim söylemiştim, büyük şeker testini yapalım dedi çünkü küçükte genelde şeker çıkıyor ama büyüğe de bakalım dedi ve şekerim çıkmadı… Yani artık istediğimi yiyebilirimeğer siz de benim gibi sadece 50 lik testi yaptıysanız belki de büyüğünde bişi çıkmayacaktı… en azından sağlıklı beslendim ve yine dikkat edeceğim ama en azından canım bisey isteyince iyicen artık kendimi kötü hissetmeden..
40 tl alt limitsiz olan mı?ben kuponu yukluyorum ama odeme sayfasina gidip oanyalayana kadar bitiyor. Kullanamadim 2 gunde de
Amniyon sıvım hep normalAmniyon sıvın fazla değil ise bebek kilolu değil önden gitmiyor ise rahat ol
Ama bunlar varsa dikkat etmek iyidir
Ben de beklemedeyim, fiyatlari kontrol ediyorum surekli. Radarimdaki urunler:N11 ve HB 11.11 de asıl indirimleri yapaaklar
Satış yaptığımız için bize mail atıyorlar
Ürünlerinizi 11.11 e hazırlayın büyük satışlar geliyor diye.
Yetişmeyen alamadığınız beklediğiniz indirimler varsa 11 kasımda sağlam indirim gelebilir.
Ben de sunnete karşıyım aslında ama esimBenimki de öyle diyor deliricem. Çocuk estağfurullah gavur mu olsun diyorum ben de. Sağlık için yararlı herşeyden önce diyorum hani nerde yazıyor sağlıkla ilgili olduğu diyor. Ama yok yani mümkün değil böyle bişeye müsade etmem.
Evet 40 altlimitsiz olan. Valla kargo ucretsiz 100 tl alti sepetimde tuttuklarindan birine bastim resmen :) ama basaramadim kullanmayi40 tl alt limitsiz olan mı?
Ben sadece bugün 50 olanı kullandım
Sen ne alacaktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?