2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Belim kalcam ağrıyor dedi kendinde ama yine de ambülans polis çağırdık, belki sıcağına hissetmez çünkü yine de bir film çeksinler nolur nolmaz
Allahım bizi herkesi kazalardan belalardan korusun ya. İnşallah ciddi bişeyi yoktur. Şifa dilerim

Nstye gireceksen eğer bi git ebelerle tanış zaten bildiğin bir doktor bilmeden gitmeye kalksan tamam endişelen
Eğer ebelerini sevmezsen doktor arayışına o zaman girersin
Gidiyim tanışayim da doğum anında hangi ebenin olacağı belli olur mu ki hepsiyle nasıl tanışıcam

Bunu yazıp linç yemek istemiyorum ama benim eşim bi değişik. Sünnet ettirmiycem çocuğu diyor. Ben de bari doktor sünnet olması gerek desin diye bakıyorum. Türkiye’de sünnetsiz nasıl yaşıycak
Benimki de öyle diyor deliricem. Çocuk estağfurullah gavur mu olsun diyorum ben de. Sağlık için yararlı herşeyden önce diyorum hani nerde yazıyor sağlıkla ilgili olduğu diyor. Ama yok yani mümkün değil böyle bişeye müsade etmem.

Ya düğün filan aslında pek istemiyorum ama yeni doğunca olmasın çok erken en azından kendini 2 3 ay bir toplasın

Direkt e bebek mağazasından bakayım o zaman sütyen beni çok itti ya resmen kendimi memesiz hissettim

Oglumu 2 bucuk aylikken yaptirdim. Sadece ilk gun hastaneden gelince bi yarim saat agladi. Donemiyordu emekleyemiyordu daha cok rahat oldu bizim icin. Cabuk da iyilesti. Simdi yine 2-3 aylikken yaptiririm diye dusunuyorum. Duun istiyorsan sonra yaparsin dugununu. Zaten simdi dugunu hep sonrasan yapiyorlar

Bir yere para verip hizmet almaya gidiyorsam ordakiler de bana o paranın karşılığını vermiyorsa gitmem açıkçası özelin amaci bu zaten devlette bile çok nadir oluyor bu dediğin artık

oyuncakları nasıl yıkayacaksın canım bende yıkayayım

O zaman

Saatlik alt limitsiz 40 tl var iki gündür dün gördüm umursamadım basiretim bağlandı galiba
Bugünde dışardaydım kaçırdım.

Sen kullandın mı onları?

Haber et beni de etiketle valla
ben kuponu yukluyorum ama odeme sayfasina gidip oanyalayana kadar bitiyor. Kullanamadim 2 gunde de

kızlar, 12 sayfa var henüz okumadim
Okuyacağım ama bişi soyliicem özellikle gebelik şekeri olan arkadaşlarıma, ben doktorumu değişmiştim söylemiştim, büyük şeker testini yapalım dedi çünkü küçükte genelde şeker çıkıyor ama büyüğe de bakalım dedi ve şekerim çıkmadı… Yani artık istediğimi yiyebilirim eğer siz de benim gibi sadece 50 lik testi yaptıysanız belki de büyüğünde bişi çıkmayacaktı… en azından sağlıklı beslendim ve yine dikkat edeceğim ama en azından canım bisey isteyince iyicen artık kendimi kötü hissetmeden..

Saç kurutma makinesi alıp almamakta kararsızım.
Bir tane arzum var ısınınca duruyor.
Bir tane arzum var az gürültülü çalışıyor ama iş görüyor.
Bir tane oğlanın yüzmeye götürdüğü katlanır var takma yerindeki metal parça kopmuş takılması lazım.
Marketlere de 350-399 bandına geliyor bu hafta hem a101 hem bim kararsızım
İyi bir şey mi alsam hiç mi almasam bunlardan birini mi alsam
Bugün züccaciye de bime 350 ye gelecek olana 750 etiket yapmışlar
Katlanan yüzme için 270 e var.
Yaa bir de sen e ticaretin içindesin
Bazen diyorum evde her şey bitene kadar hiç alışveriş sitesi gezmesem mi
Temizlikle alakam yok anca deterjan alıyorum eve sığmıyor artık
Az önce yine alacaktım kuponun saati dolmuş yine kullandırmadı

Benim de öyleydi genelde 130-145 arası galiba rahatsız edince 160 lara çıktı

Amniyon sıvın fazla değil ise bebek kilolu değil önden gitmiyor ise rahat ol
Ama bunlar varsa dikkat etmek iyidir

Amniyon sıvın fazla değil ise bebek kilolu değil önden gitmiyor ise rahat ol
Ama bunlar varsa dikkat etmek iyidir
Amniyon sıvım hep normal bebek 1 hafta 10 gün önde ama normal diyo doktorum genetik biz de eşimle uzunuz ben 1.70 eşim 1.83 sağlıklı beslenmeye tabi ki devam ama en azından günde bi parça bişiler yiyince kötü hissetmem artık kendimi, ona sevindim
Yani

Ben de beklemedeyim, fiyatlari kontrol ediyorum surekli. Radarimdaki urunler:

Lansinoh ciftli süt sagma
Remington sac duzlestirici
Tefal ya da philips su isitici
Owli uyku gurusu
Elite home leke cikarici

Bebeklere pek eksik kalmadi zaten

Ben de sunnete karşıyım aslında ama esim
İstiyor 2-3 aylıkken yaptircaz, genel olarak temizlik açısından daha iyi yaptırmak farkındayım

40 tl alt limitsiz olan mı?
Ben sadece bugün 50 olanı kullandım

Sen ne alacaktın?
Evet 40 altlimitsiz olan. Valla kargo ucretsiz 100 tl alti sepetimde tuttuklarindan birine bastim resmen :) ama basaramadim kullanmayi

Ornegin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…