2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gop Avrasya bebeğim
ay ne güzel işte benim daha sağlık ocağında doktorum yok daha ne olsun

Kızlar şimdi hastaneden geldik çok şükür bebislerim her geçen gün daha iyiye gidiyorlar. Bu arada size yaşadıklarımı yazayım iki hfta önce pazar günü Nisan geldi hafif adet ağrısı gibi agrimvardi sabah onun ardından kanlı mukuslu akıntı senklinde ardından hastanede sancım çıkınca nst de açılma baktılar bir cm di. Bir hfta boyunca durdurmak için ilaç yapildim nidikart endolvs hepsi denendi. Tam bir hftasonra pazar günü gene adet ağrısı gibi başladı ve akşam üzeri suyum geldi doktor suyun kirli dedi başka bir arkdasin da anlattığı gibi idrardan çok farklı su gelmesi yada akıntı gibi değil tutsan tutamazsın direk muayene eden hekim suyu geliyor dedi acil sezeryan a girdim on dakka içinde bebeklerden biri mekonyumli geldi bu yüzden oksijen ihtiyacı oldu takip amaçlı ikiside kuvoze girdi zaten bnm bulunduğum hastanenin aslında biraz stratejisi 35. Hfta tamamlamadiysa bebek toparlayana kdr kontrol amaçlı direk kuvoze giriyormuş. Hem emme refleksleri tam gelişmediği için hem özellikle bebeklerden birinin oksijen ihtiyacı için kuvoze girdiler. İns 1 hfta on gün içinde anne bebek uyumu için cagiracaklar ardından bebekleri vericekler.

Ben de beklemedeyim, fiyatlari kontrol ediyorum surekli. Radarimdaki urunler:

Lansinoh ciftli süt sagma
Remington sac duzlestirici
Tefal ya da philips su isitici
Owli uyku gurusu
Elite home leke cikarici

Bebeklere pek eksik kalmadi zaten
Hepimiz indirim ve kupon aşkıyla eksiklerin %80-%90 kısmını bitirmişiz.
Kalan eksikleride gerçek olduğuna kanaat geldiğimiz Kasım indirimleri ile aldık mı sırtımız yere gelmez

Bu arada en büyük pişmanlığım bavulumun hazır olmaması ailemden hiç kimsem yoktu hemen doğumda yapmış olabilirdim ve sezeryan doğum hakkımda hiç araştırma yapmamıştım süreç sonrası ağrılarla başa çıkma en önemlisi mutlaka süt gelmesi için meme masajı ve süt sağma teknikleri araştırması yani o kdr lazım olan bilgiler ki sadece alışverişe odaklandım o bile tam bitmemişti aslında herşey iki dakkada alınabiliyor ama bilgisiz olmak en zoru. Umarım hepinize yardımcı olucak bilgiler vermisimdir. Sizin ins en guzel sancısız ağrısız rahat bir doğum olur rabbim doğum yapicak herkesin yardımcısı olsun

Olsun sağlık olsun. İnşallah bundan sonrası güzel geçer hayırlısıyla kavuşursun bebeklerine hemencecik. Sende bilemezdin sonuçta iyi giderken birden böyle olacağını

Ben çok sevdim kaç aydır kullanıyorum tekrar 3 tane aldım indirimden

Amin inşallah canım, sezeryana 10dk da nasıl bu kadar çabuk aldılar ben daha uzun sürüyor diye biliyordum.. hep normale odaklandım sezeryan ihtimalini hiç düşünmedim

ben kuponu yukluyorum ama odeme sayfasina gidip oanyalayana kadar bitiyor. Kullanamadim 2 gunde de
Kuponu yüklesen bile kupon adetli yada saati doluyor.
Şuan tüm türkiye çılgınlar gibi alşverişe verdi kendini
Bende dün yüklediğim kuponları ödeme sayfasında bitti olarak gördüm

Benim bir hafta 4 gün önden gidiyor
Eşim 183
Ben 171
Kilolu ama boyu uzun değil
2000 tane zaten hemen bitiyordur
sudem34
canısı sarı molfix 3 numara kaç tane aldın?
3 de sarı hiç almadım
1 ve 4 sarı benim
2-3 mavi
Ben çok sevdim kaç aydır kullanıyorum tekrar 3 tane aldım indirimden
İndirim ne zaman dı?
Kızlar bu alt limitsiz 40 lira kuponu ne zaman geliyor ya ben kaçırıyorum hep
Bugün 12 de gelmiş 12.59 da bitmiş

Başıma ne geliyorsa e-ticaret içinde olmaktan geliyor
Firmadaki ürünlerimi kontrol etmek için N11-Trenyol-HB giriyorum.
Bir bakıyorum mikroişlemci sayfası yerine İncia inceliyorum
Ana kart kontrolü yapmam gerekirken bebek bezi sayfasında buluyorum kendimi.
Bu sitelere girmek istemiyorum ama iş için girince işin rengi değişiyor.
Tek avantajı fiyatlar ne kadar gerçek onu çok net ve hızlı ayırt ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…