- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.101
Gop Avrasya bebeğimHem çalışan ile ilgili hem içi ile ilgili hem hemşireler hem doktorlar yani 10 yorumdan 9 u kotu
Nasıl uzak degil ben uzak diye hatırlıyorum hangi hsstaneydi evet ebesi hemşiresi de önemli tabi ki zaten doktordan çok ebe ilgileniyormus doğumda
Devlet hastanesine mahremiyetden dolayı gidemiyorum canım o yüzden özel olması şart yenidogan ünitesini de gidince soracaktım
ay ne güzel işte benim daha sağlık ocağında doktorum yokMama yok içinde eve baby sanırım yanlış görmediysem o marka bi bez var valla kaç tane var içinde ona da bakmadım. Burda kolay kolay parti değişmez :) aynı partidir başkanlar değişiyor. İçindekiler değil de çantası baya kullanışlı çantayı kesin kullanırım.
kumaş olanları çamaşır makinesine artım kıyafetlerle yıkadım. Plastik olanları da biberon temizleme deterjanıyla yıkarım ayrıca deterjan almam varmı onu da bilmiyorumoyuncakları nasıl yıkayacaksın canım bende yıkayayım
Hadi yaa belki bu sefer kendiliğinden gelirSuni den anlamadım ki gerçek doğum sancısı nasıl bilemiyorum
Çok fazla ebe olmuyo ya zaten ama dopumhanede oluyolar hep doğurmayan kimseyi almıyorlar. Doğum yorumları nasıl?Gidiyim tanışayim da doğum anında hangi ebenin olacağı belli olur mu ki hepsiyle nasıl tanışıcam
Hepimiz indirim ve kupon aşkıyla eksiklerin %80-%90 kısmını bitirmişiz.Ben de beklemedeyim, fiyatlari kontrol ediyorum surekli. Radarimdaki urunler:
Lansinoh ciftli süt sagma
Remington sac duzlestirici
Tefal ya da philips su isitici
Owli uyku gurusu
Elite home leke cikarici
Bebeklere pek eksik kalmadi zaten
Olsun sağlık olsun. İnşallah bundan sonrası güzel geçerBu arada en büyük pişmanlığım bavulumun hazır olmaması ailemden hiç kimsem yoktu hemen doğumda yapmış olabilirdim ve sezeryan doğum hakkımda hiç araştırma yapmamıştım süreç sonrası ağrılarla başa çıkma en önemlisi mutlaka süt gelmesi için meme masajı ve süt sağma teknikleri araştırması yani o kdr lazım olan bilgiler ki sadece alışverişe odaklandım o bile tam bitmemişti aslında herşey iki dakkada alınabiliyor ama bilgisiz olmak en zoru. Umarım hepinize yardımcı olucak bilgiler vermisimdir. Sizin ins en guzel sancısız ağrısız rahat bir doğum olur rabbim doğum yapicak herkesin yardımcısı olsun
Amin inşallah canım, sezeryana 10dk da nasıl bu kadar çabuk aldılar ben daha uzun sürüyor diye biliyordum.. hep normale odaklandım sezeryan ihtimalini hiç düşünmedimBu arada en büyük pişmanlığım bavulumun hazır olmaması ailemden hiç kimsem yoktu hemen doğumda yapmış olabilirdim ve sezeryan doğum hakkımda hiç araştırma yapmamıştım süreç sonrası ağrılarla başa çıkma en önemlisi mutlaka süt gelmesi için meme masajı ve süt sağma teknikleri araştırması yani o kdr lazım olan bilgiler ki sadece alışverişe odaklandım o bile tam bitmemişti aslında herşey iki dakkada alınabiliyor ama bilgisiz olmak en zoru. Umarım hepinize yardımcı olucak bilgiler vermisimdir. Sizin ins en guzel sancısız ağrısız rahat bir doğum olur rabbim doğum yapicak herkesin yardımcısı olsun
Sezeryan en fazla 10-15 dakika sürüyor o kadar bile değilmişAmin inşallah canım, sezeryana 10dk da nasıl bu kadar çabuk aldılar ben daha uzun sürüyor diye biliyordum.. hep normale odaklandım sezeryan ihtimalini hiç düşünmedim
Kuponu yüklesen bile kupon adetli yada saati doluyor.ben kuponu yukluyorum ama odeme sayfasina gidip oanyalayana kadar bitiyor. Kullanamadim 2 gunde de
Genelde öğlen 14:00-16:00 arası ama belli oluyor bazen erken bazen geçKızlar bu alt limitsiz 40 lira kuponu ne zaman geliyor ya ben kaçırıyorum hep
Yakalayabilirsem eğer banyo süngeri alacam bebişeGenelde öğlen 14:00-16:00 arası ama belli oluyor bazen erken bazen geç
Benim bir hafta 4 gün önden gidiyorAmniyon sıvım hep normalbebek 1 hafta 10 gün önde ama normal diyo doktorum genetik biz de eşimle uzunuz ben 1.70 eşim 1.83 sağlıklı beslenmeye tabi ki devam ama en azından günde bi parça bişiler yiyince kötü hissetmem artık kendimi, ona sevindim
Yani
2000 tane zaten hemen bitiyordurEvet 40 altlimitsiz olan. Valla kargo ucretsiz 100 tl alti sepetimde tuttuklarindan birine bastim resmen :) ama basaramadim kullanmayi
Ornegin :)
Baby Toys Eğlenceli Bardaklar 6 Adet BYT-AE-1612 Fiyatları ve Özellikleri
Baby Toys Eğlenceli Bardaklar 6 Adet BYT-AE-1612 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
3 de sarı hiç almadım
İndirim ne zaman dı?Ben çok sevdim kaç aydır kullanıyorumtekrar 3 tane aldım indirimden
Bugün 12 de gelmiş 12.59 da bitmişKızlar bu alt limitsiz 40 lira kuponu ne zaman geliyor ya ben kaçırıyorum hep
Benim cağnım kv örmüş bebemeYakalayabilirsem eğer banyo süngeri alacam bebişe
Başıma ne geliyorsa e-ticaret içinde olmaktan geliyorSaç kurutma makinesi alıp almamakta kararsızım.
Bir tane arzum var ısınınca duruyor.
Bir tane arzum var az gürültülü çalışıyor ama iş görüyor.
Bir tane oğlanın yüzmeye götürdüğü katlanır var takma yerindeki metal parça kopmuş takılması lazım.
Marketlere de 350-399 bandına geliyor bu hafta hem a101 hem bim kararsızım
İyi bir şey mi alsam hiç mi almasam bunlardan birini mi alsam
Bugün züccaciye de bime 350 ye gelecek olana 750 etiket yapmışlar
Katlanan yüzme için 270 e var.
Yaa bir de sen e ticaretin içindesin
Bazen diyorum evde her şey bitene kadar hiç alışveriş sitesi gezmesem mi
Temizlikle alakam yok anca deterjan alıyorum eve sığmıyor artık
Az önce yine alacaktım kuponun saati dolmuş yine kullandırmadı
Ama tam açılmıyor nasıl emzircez ki onla gerçi açılan yerde de benim memişler görünmüyor işte büyük beden sorunu oldu orda içinde kaybolduBen çok sevdim kaç aydır kullanıyorumtekrar 3 tane aldım indirimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?