2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya düğün filan aslında pek istemiyorum ama yeni doğunca olmasın çok erken en azından kendini 2 3 ay bir toplasın
İyileşme süresi yeni doğduğunda max 48 saat sonrası 10 günü buluyormuş. İlk ay için 24 saatte kendini toparlıyormuş. Bende bunu düşünerek hemen olsun bitsin o acıyla uğraşmayalım istiyorum. Daha ne ne değil bilmeden kurtulsun çoçuk

Kız yoksa doğuracakmıyız
Aman bir hafta daha kalsınlar 35 i devirelim
Bugünde kasılma yok adet ağrısı var allahtan oynuyor yoksa evham yapmıştım kasılmalara alıştım da adet sancıları daha çok korkutuyor beni
Gidiyim tanışayim da doğum anında hangi ebenin olacağı belli olur mu ki hepsiyle nasıl tanışıcam
Nst ye bağlayanlar ebe hemşire oluyorlar zaten tanışmak istediğini sen söylersin gidince ben nerdeyse hepsini tanıdım dün ilk defa başkasını gördüm oda çok iyiydi tanıştım sohbet ettim
Ya düğün filan aslında pek istemiyorum ama yeni doğunca olmasın çok erken en azından kendini 2 3 ay bir toplasın
İlk oğluma düğün yaptım 7 yaşında sünnet yaptırdım şimdi buna yapmazsam içimde kalır
Herkes öyle sonradan yap düğün diyor ama bana da takı için düğün yapıyor diyecekler gibi geliyor hep garipsiyorum
Direkt e bebek mağazasından bakayım o zaman sütyen beni çok itti ya resmen kendimi memesiz hissettim
Evet hiç dolanma ben önceki gün dolandım mağazaları LCW’ya da baktım beş para etmez oradakiler
Çabukta iyileştiğini biliyorum bezliyken eşimde senin dediğin sebepler istiyor yaptırmayı
Sanırım benimde içime öyle sinmeye başladı sonradan acı çektirmenin anlamı yok büyük oğlum üç gün acı çekmişti
Allah’ım sağlıklarıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat vatana hayırlı insan Allah’a hayırlı birer kul olsunlar inşallah gözün aydın canım

Ben e bebekten aldım şuan bile onu kullanıyorum çok rahat ama emzirirken nasıl olur bilmiyorum

Benim cağnım kv örmüş bebeme
Benim KV doğmamış kıza resmen çeyiz diziyor.
Ne zaman konuşsam nefes nefese kalmış napıyorsun anne diyorum
PAtik-yelek-kazak-atkı -lif- battaniye örmüş kendi kendine bir yarışa girmiş
Benim gibi relax geline panik KV şoku

evet canım ağrıyı tamamen bitirmiyormuş ama 10üstünden 8se 4 kadar hissetmeni sağlıyormuş ben detaylarını araştırmadım henüz ücretini de bilmiyorum ama mantıklı geliyor
herkesin tecrübesi farklı ama ben önermiyorum ilk doğumumda epidural yaptım yarım saat tek ağrım geçti sonra şiddetli sancılar başlayınca hissttim hepsini hem ağrıları hissettim hemde epidural gücümü azalttığı için doktorun istediği gibi tam ıkınamıyordum yarıda kesliyordu o yüzden berbat geçti doğumum bissürü yırtık dikiş sonrası lohusalık travması

Ben e bebekten aldım şuan bile onu kullanıyorum çok rahat ama emzirirken nasıl olur bilmiyorum
Açıp memeni çıkarmaya çalıştın mı ben taktım şöyle emzirir gibi alttan kavrarım çıkartırım dedim anaaaa bi açtım ki memem yok içinde ben bulamıyorum daha bebek nasıl bulacak garibim yalanır durur artık

Amin inşallah canım, sezeryana 10dk da nasıl bu kadar çabuk aldılar ben daha uzun sürüyor diye biliyordum.. hep normale odaklandım sezeryan ihtimalini hiç düşünmedim
. ablamda sezeryan olmuştu. 10 dk anca sürdü.Girdiğiyle çıktı anlamadık. Bende düşünmedim bakmadım valla. Hoş ben dogumada bakmadım. Gözüm korksun istemiyorum

seker var mı canım benimkinin suyu normal?
çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsınız ben de bunu sordum ıkınma kuvvetini azaltır mı diye ebe hayır dedi, tamamen uyuştursak evet ıkınamazsınız ağrıyı da hissedeceksiniz sadece daha dayanılabilir olacak dedi. doktorla konuşmadım bunu araştıracağım

Ay ne güzel işte miss benimkine son 1 aydır zonk etti patik yelek ördü. Annemin battaniye ördüğünü öğrendiğinden beri hazırlık içinde

3 numara kaç adett aldın ?
Ben 3 numara hiç almadım bi ara da ona el atarım ama şimdi aklımda şu var 1-2 -4 numara aldım 1i kullanır 2 ye geçeriz az daha irilendigi zaman 4 ü bi denerim 3 ü öyle alırım gibi eğer ihtiyaç olursa diye bazıları da 2 çok kullanılmıyor falan diyor ama aman ne bilim 2 paket 2 numara aldım 68+80 li 1 numara 40 tane aldım çok küçükler ya minicik

Kızlar ekim uç uçu ile aldığım ürünü iade edersem 51 tl uç uçum çöpe mi gider?

Kasım geldi ya

Ben 85 almıştım tam gelmişti ama arkadan sıkmaya başladı 90 aldım oda iyi oluyor. Denedim bulması zor olabilir hiç bilmiyorum

Gop Avrasya bebeğim

ay ne güzel işte benim daha sağlık ocağında doktorum yok daha ne olsun
Doktorun ismi ne
Çok fazla ebe olmuyo ya zaten ama dopumhanede oluyolar hep doğurmayan kimseyi almıyorlar. Doğum yorumları nasıl?
Benim beğendiğim doktor yeni gitti zaten o hastaneye doktorla ilgili fazla yorum yok ama daha önce başka doktorda orda doğum yapanların yorumları da genellikle kötü doktor yüzünden bebegim öldü diyen bile var

Ben 85 almıştım tam gelmişti ama arkadan sıkmaya başladı 90 aldım oda iyi oluyor. Denedim bulması zor olabilir hiç bilmiyorum
Daha da emzirme sütyeni alırsam iki olsun neyime benim atlet alıcam ya daha mantıklı geliyor bi de büstiyer S Seray94 dedigi gibi aklıma yattı

Şekerim yok da suyu fazla doktorda şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…