- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.121
3 numara kaç adett aldın ?Benim bir hafta 4 gün önden gidiyor
Eşim 183
Ben 171
Kilolu ama boyu uzun değil
2000 tane zaten hemen bitiyordur
3 de sarı hiç almadım
1 ve 4 sarı benim
2-3 mavi
İndirim ne zaman dı?
Bugün 12 de gelmiş 12.59 da bitmiş
Ne ara epidural sontayı takıp çocuğu cıkarıyorlar bunlarSezeryan en fazla 10-15 dakika sürüyor o kadar bile değilmiş
İyileşme süresi yeni doğduğunda max 48 saat sonrası 10 günü buluyormuş. İlk ay için 24 saatte kendini toparlıyormuş. Bende bunu düşünerek hemen olsun bitsin o acıyla uğraşmayalım istiyorum. Daha ne ne değil bilmeden kurtulsun çoçukYa düğün filan aslında pek istemiyorum ama yeni doğunca olmasın çok erken en azından kendini 2 3 ay bir toplasın
Aman bir hafta daha kalsınlar 35 i devirelimKız yoksa doğuracakmıyız
Nst ye bağlayanlar ebe hemşire oluyorlar zaten tanışmak istediğini sen söylersin gidince ben nerdeyse hepsini tanıdım dün ilk defa başkasını gördüm oda çok iyiydi tanıştım sohbet ettimGidiyim tanışayim da doğum anında hangi ebenin olacağı belli olur mu ki hepsiyle nasıl tanışıcam
İlk oğluma düğün yaptım 7 yaşında sünnet yaptırdım şimdi buna yapmazsam içimde kalırYa düğün filan aslında pek istemiyorum ama yeni doğunca olmasın çok erken en azından kendini 2 3 ay bir toplasın
Evet hiç dolanma ben önceki gün dolandım mağazaları LCW’ya da baktım beş para etmez oradakilerDirekt e bebek mağazasından bakayım o zaman sütyen beni çok itti yaresmen kendimi memesiz hissettim
Çabukta iyileştiğini biliyorum bezliyken eşimde senin dediğin sebepler istiyor yaptırmayıOglumu 2 bucuk aylikken yaptirdim. Sadece ilk gun hastaneden gelince bi yarim saat agladi. Donemiyordu emekleyemiyordu daha cok rahat oldu bizim icin. Cabuk da iyilesti. Simdi yine 2-3 aylikken yaptiririm diye dusunuyorum. Duun istiyorsan sonra yaparsin dugununu. Zaten simdi dugunu hep sonrasan yapiyorlar
Allah’ım sağlıklarıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat vatana hayırlı insan Allah’a hayırlı birer kul olsunlar inşallah gözün aydın canımKızlar şimdi hastaneden geldik çok şükür bebislerim her geçen gün daha iyiye gidiyorlar. Bu arada size yaşadıklarımı yazayım iki hfta önce pazar günü Nisan geldi hafif adet ağrısı gibi agrimvardi sabah onun ardından kanlı mukuslu akıntı senklinde ardından hastanede sancım çıkınca nst de açılma baktılar bir cm di. Bir hfta boyunca durdurmak için ilaç yapildim nidikart endolvs hepsi denendi. Tam bir hftasonra pazar günü gene adet ağrısı gibi başladı ve akşam üzeri suyum geldi doktor suyun kirli dedi başka bir arkdasin da anlattığı gibi idrardan çok farklı su gelmesi yada akıntı gibi değil tutsan tutamazsın direk muayene eden hekim suyu geliyor dedi acil sezeryan a girdim on dakka içinde bebeklerden biri mekonyumli geldi bu yüzden oksijen ihtiyacı oldu takip amaçlı ikiside kuvoze girdi zaten bnm bulunduğum hastanenin aslında biraz stratejisi 35. Hfta tamamlamadiysa bebek toparlayana kdr kontrol amaçlı direk kuvoze giriyormuş. Hem emme refleksleri tam gelişmediği için hem özellikle bebeklerden birinin oksijen ihtiyacı için kuvoze girdiler. İns 1 hfta on gün içinde anne bebek uyumu için cagiracaklar ardından bebekleri vericekler.
Ben e bebekten aldım şuan bile onu kullanıyorum çok rahat ama emzirirken nasıl olur bilmiyorum@Lmntbrdgi bu arada e bebekten aldığım sütyeni denedim içi azıcık boş kalıyor kullanılır ama iç tarafında ki emzirme alanı ve dış kabı bence emzirme için çok zorlayacak gibi geldi denedin mi senben sevemedim sanırım
Benim KV doğmamış kıza resmen çeyiz diziyor.Benim cağnım kv örmüş bebeme
herkesin tecrübesi farklı ama ben önermiyorum ilk doğumumda epidural yaptım yarım saat tek ağrım geçti sonra şiddetli sancılar başlayınca hissttim hepsini hem ağrıları hissettim hemde epidural gücümü azalttığı için doktorun istediği gibi tam ıkınamıyordum yarıda kesliyordu o yüzden berbat geçti doğumum bissürü yırtık dikiş sonrası lohusalık travmasıevet canım ağrıyı tamamen bitirmiyormuş ama 10üstünden 8se 4 kadar hissetmeni sağlıyormuş ben detaylarını araştırmadım henüz ücretini de bilmiyorum ama mantıklı geliyor
Açıp memeni çıkarmaya çalıştın mı ben taktım şöyle emzirir gibi alttan kavrarım çıkartırım dedim anaaaa bi açtım ki memem yok içindeBen e bebekten aldım şuan bile onu kullanıyorum çok rahat ama emzirirken nasıl olur bilmiyorum
. ablamda sezeryan olmuştu. 10 dk anca sürdü.Girdiğiyle çıktı anlamadık. Bende düşünmedim bakmadım valla. Hoş ben dogumada bakmadım. Gözüm korksun istemiyorumAmin inşallah canım, sezeryana 10dk da nasıl bu kadar çabuk aldılar ben daha uzun sürüyor diye biliyordum.. hep normale odaklandım sezeryan ihtimalini hiç düşünmedim
Balım iki ile üçün kiloları yakın elimde patlar belkide bebek şekerden iri de olabilir çünkü3 numara kaç adett aldın ?
seker var mı canım benimkinin suyu normal?Ben önceden yiyordum su olayı çıkana kadar doktor fazla diyince araştırdım suyu fazla olan bebek çok kilo alıyormuş sonra bıraktım özel bir şey yapmıyorum eşim de iriymis abilerde de iri var iki tarafta aynı
çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsınızherkesin tecrübesi farklı ama ben önermiyorum ilk doğumumda epidural yaptım yarım saat tek ağrım geçti sonra şiddetli sancılar başlayınca hissttim hepsini hem ağrıları hissettim hemde epidural gücümü azalttığı için doktorun istediği gibi tam ıkınamıyordum yarıda kesliyordu o yüzden berbat geçti doğumum bissürü yırtık dikiş sonrası lohusalık travması
Ay ne güzel işte missBenim KV doğmamış kıza resmen çeyiz diziyor.
Ne zaman konuşsam nefes nefese kalmış napıyorsun anne diyorum
PAtik-yelek-kazak-atkı -lif- battaniye örmüş kendi kendine bir yarışa girmiş
Benim gibi relax geline panik KV şoku
Ben 3 numara hiç almadım3 numara kaç adett aldın ?
Ben 85 almıştım tam gelmişti ama arkadan sıkmaya başladı 90 aldım oda iyi oluyor. Denedim bulması zor olabilir hiç bilmiyorumAçıp memeni çıkarmaya çalıştın mı ben taktım şöyle emzirir gibi alttan kavrarım çıkartırım dedim anaaaa bi açtım ki memem yok içindeben bulamıyorum daha bebek nasıl bulacak garibim yalanır durur artık
Doktorun ismi neGop Avrasya bebeğim
ay ne güzel işte benim daha sağlık ocağında doktorum yokdaha ne olsun
Benim beğendiğim doktor yeni gitti zaten o hastaneye doktorla ilgili fazla yorum yok ama daha önce başka doktorda orda doğum yapanların yorumları da genellikle kötü doktor yüzünden bebegim öldü diyen bile varÇok fazla ebe olmuyo ya zaten ama dopumhanede oluyolar hep doğurmayan kimseyi almıyorlar. Doğum yorumları nasıl?
Evet kuponlar çöp oluyor ya iade deKızlar ekim uç uçu ile aldığım ürünü iade edersem 51 tl uç uçum çöpe mi gider?
Kasım geldi ya
Şekerim yok da suyu fazla doktorda şaşırdıseker var mı canım benimkinin suyu normal?
çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsınızben de bunu sordum ıkınma kuvvetini azaltır mı diye ebe hayır dedi, tamamen uyuştursak evet ıkınamazsınız ağrıyı da hissedeceksiniz sadece daha dayanılabilir olacak dedi. doktorla konuşmadım bunu araştıracağım
Benim liflerim var da acaba sert olur mu bebek için diye düşündüm hiç kullanılmamış lifler varBenim cağnım kv örmüş bebeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?