- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.141
Sen en iyisi kaplı emzirme atleti ve dikişsiz bralet al Benim gibiAma tam açılmıyor nasıl emzircez ki onla gerçi açılan yerde de benim memişler görünmüyor işte büyük beden sorunu oldu orda içinde kayboldu
Aynen aynen öyle yapıcam kendimi üzmeye gerek yok benim memelerim niye böyle diyeSen en iyisi kaplı emzirme atleti ve dikişsiz bralet al Benim gibi
Doğru diyorsun. Devlette kızlı erkekli 20 kişi toplanıyor başına.Devlet hastanesine mahremiyetden dolayı gidemiyorum canım o yüzden özel olması şart yenidogan ünitesini de gidince soracaktım
He bende dedim belki bogasindir bana çok benziyor o yüzdenBurcum akrepbelki bu kadar olmazdım da sürekli yatmak hergün ama hergün aynı şeyleri yaşamak sürekli bişey mi var bişey mi olacak düşüncesi mahvetti. 2.5 ayı bana sorsalar tek bir günle aynı derim ve sanki yok gibi beynim sisli gibi artık hem hiçbişey hatırlamıyorum ama hissettiğim duygular çok yoğun anlamadım. İnşallah hepimiz ama hepimiz en hayırlı olanı yaşayalım.
Aynı durumdayız hep evdeyiz ve hep yatıyoruz ya ondan bende zaman algısıda değişti gece gündüz yer değişti. saçma sapan şeylere ağlamaya başlıyorum dün akşam 24 kasımda bir mağaza grubunun indirimi olucak gidemeyeceğim diye ağladım eşimde garibim ben giderim diyor sonra isim daha bulamadık diye ağladım ağlamaktan sabah kalktığımda başım ağrıyordu sabahda sinirlerim bozulmuş benim doğumdan sonra psikolojik ilaç kullanacağım diye tutturdum yani bi yandanda dua ediyorum ben yatarım siz yeterki içerde durun diye duygularım çok değişken ben çok aktif çalışan bir insanım hiç evde kalmadım bu kadar süre onunda etkisi var birde kaygı ile yatıyoruz hareketlerimiz kısıtlı yani yalnız değilsin birde doğum sonrası doğum anı kaygılarıda var Ama şöyle düşün çok az kaldı doğum sonrasında bebeğin küçükde olsa bir iki saat seni idare edebilirler kendine vakit ayırabilirsin herşey daha iyi olucak öyle düşünÖyle diyorum. Çok da bunaldım artık yoruldum. Bunu dediğim için kınamayın ama bazen tükendiğimi hissediyorum. Durup durup ağlama krizleri geliyor. Dün gece ağlaya ağlaya uyudum. Duvarlar üstüme geliyor artık diye eşim sakinleştirmeye çalışıyor. Ama bir yandan da bebek daha çok İçerde kalsın büyüsün istiyorum. Karmakarışık duygular
maşallah maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinŞekerim yok da suyu fazla doktorda şaşırdı
Hmm o zmn şuan 3 almayayım ihtiyaca göre takviye yaparımBalım iki ile üçün kiloları yakın elimde patlar belkide bebek şekerden iri de olabilir çünkü
Şimdi bakıyorum senin için
190 tane 3 var
144 tane 2 var
180 tane 1 var
440 tane de 4 numara var
Normal bedenimizden bir yada iki beden büyük mü almak lazim acabaBen e bebekten emzirme atleti aldım oda kaplı ama onun bedenini büyğk almak lazım galiba bana dar oldu
Bişey demedi dr değil mi sana da normal dediBenim de öyleydi genelde 130-145 arası galiba rahatsız edince 160 lara çıktı
Ben normalde 80B takıyordumNormal bedenimizden bir yada iki beden büyük mü almak lazim acaba
Ben de 2 kere gittim henüzGop Avrasya bebeğim
ay ne güzel işte benim daha sağlık ocağında doktorum yokdaha ne olsun
Benim etrafımdakilere bence yazık olduHe bende dedim belki bogasindir bana çok benziyor o yüzdenay vala okadar iyi anlıyorum heralde ben senin gibi 2 5 ay yatsaydim sen gör vay etrafimdakilerin haline yazık yazık hepimize çok yazık olucakti
Benim KV cinsiyeti öğrendiği gün pikocuda nevresim takımı siparişi vermişAy ne güzel işte missbenimkine son 1 aydır zonk etti patik yelek ördü. Annemin battaniye ördüğünü öğrendiğinden beri hazırlık içinde
Kapsiz alsak daha rahat olmaz mi acaba gerci onda da görsel olarak çirkin durabilirBen normalde 80B takıyordum
85B şuan dar geliyor
Emzirme boş sütyenlerde kalıplar daha rahat ben 1 tane 85B 2 tane 90B aldım
Atilla hoca iyi bir doktor valla ben memnunum kendisinden. Tabi her doktor herkese iyi gelmiyor. Mesela o doktora giden 3.kişiyim zaten diğerlerini de ben yönlendirdim. Üçümüzde memnunuz gayet. birini normal diğerini sezaryen yaptı benim ne olacağım belli değil. Ama birini daha yönlendirdik o memnun kalmadı hem fiyatından hemde doktoru ilgisiz buldu ki akşam mesaj atsam dönüyor sağolsun gece doğursan geliyo kendi doğurtuyor. Sana gerekli bilgileride veriyo bi çok şeyi ben sormadan kendi diyo. Sebebi ne bilmiyorum inançlı da biri gibi.Doktorun ismi ne
Benim beğendiğim doktor yeni gitti zaten o hastaneye doktorla ilgili fazla yorum yok ama daha önce başka doktorda orda doğum yapanların yorumları da genellikle kötü doktor yüzünden bebegim öldü diyen bile var
Maşallah maşallah söyle totosunu kaşısın ne güzelBenim KV cinsiyeti öğrendiği gün pikocuda nevresim takımı siparişi vermişTam bir kokoş Bayburt KV'si
Annemi solladı kendi içinde biryerlere yetişmeye çalışıyor.( Annem çalıştığı için vakti yok anacığımın)
Bende hiç ses çıkartmıyorum.
Yapsın kızıma elinden geleni bir daha nerede bulacağım ilk torun hevesli kaynanayı
Benimkiler kapsızKapsiz alsak daha rahat olmaz mi acaba gerci onda da görsel olarak çirkin durabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?