2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ama tam açılmıyor nasıl emzircez ki onla gerçi açılan yerde de benim memişler görünmüyor işte büyük beden sorunu oldu orda içinde kayboldu
Sen en iyisi kaplı emzirme atleti ve dikişsiz bralet al Benim gibi

Sen en iyisi kaplı emzirme atleti ve dikişsiz bralet al Benim gibi
Aynen aynen öyle yapıcam kendimi üzmeye gerek yok benim memelerim niye böyle diye ay ayna karşısında ki surat ifademi görseniz halime gülerdiniz yani köpeklere avuç içinde mama seçtiriyorlar ya bir elinde bi tane öbür elinde dünya kadar mama var köpek bir tane olanı seçiyor mama çıktı diye seviniyor adam diğer avucunu açıyor çok olduğunu görünce dünyası yıkılıyor hah işte o köpek gibiydim bugün 90 beden oldu diye sevindim ama açana kadardı sevincim gırtlağımda kaldı

Ben e bebekten emzirme atleti aldım oda kaplı ama onun bedenini büyğk almak lazım galiba bana dar oldu

He bende dedim belki bogasindir bana çok benziyor o yüzden ay vala okadar iyi anlıyorum heralde ben senin gibi 2 5 ay yatsaydim sen gör vay etrafimdakilerin haline yazık yazık hepimize çok yazık olucakti

Aynı durumdayız hep evdeyiz ve hep yatıyoruz ya ondan bende zaman algısıda değişti gece gündüz yer değişti. saçma sapan şeylere ağlamaya başlıyorum dün akşam 24 kasımda bir mağaza grubunun indirimi olucak gidemeyeceğim diye ağladım eşimde garibim ben giderim diyor sonra isim daha bulamadık diye ağladım ağlamaktan sabah kalktığımda başım ağrıyordu sabahda sinirlerim bozulmuş benim doğumdan sonra psikolojik ilaç kullanacağım diye tutturdum yani bi yandanda dua ediyorum ben yatarım siz yeterki içerde durun diye duygularım çok değişken ben çok aktif çalışan bir insanım hiç evde kalmadım bu kadar süre onunda etkisi var birde kaygı ile yatıyoruz hareketlerimiz kısıtlı yani yalnız değilsin birde doğum sonrası doğum anı kaygılarıda var Ama şöyle düşün çok az kaldı doğum sonrasında bebeğin küçükde olsa bir iki saat seni idare edebilirler kendine vakit ayırabilirsin herşey daha iyi olucak öyle düşün

Balım iki ile üçün kiloları yakın elimde patlar belkide bebek şekerden iri de olabilir çünkü

Şimdi bakıyorum senin için
190 tane 3 var
144 tane 2 var
180 tane 1 var

440 tane de 4 numara var
Hmm o zmn şuan 3 almayayım ihtiyaca göre takviye yaparım

1 Numara Sarı Molfix (160 Adet)
2 Numara Sarı Molfix (222 Adet) 1 numara az geldiği yerde kullanırım diye düşündüm
3 Numara Sarı Molfix (128 Adet)
4 Numara Sarı Molfix (516 Adet)
4 Numara Mavi Molfix (262 Adet)
4 Numara Slepyy(164 Adet )

Benim maaş nereye gitti görüyorsunuz

He bende dedim belki bogasindir bana çok benziyor o yüzden ay vala okadar iyi anlıyorum heralde ben senin gibi 2 5 ay yatsaydim sen gör vay etrafimdakilerin haline yazık yazık hepimize çok yazık olucakti
Benim etrafımdakilere bence yazık oldu annem artık giderken ağlıyordu sürekli eşim ben de çok bunaldım yoruldum diyor ama hakkın yok diyorum. Az kaldı diyorum az kaldı

bugün annemle göz druna gittik benim annemin butiği vardı anneme 10 sene önce 1000 tl borç takmış bir kadınla karşılaştık annemi gördü selam abla bayağı kilo almışsın şişmişsin dedi koşarak gitti annem merhaba diyemeden kaçtı resmen annem içimde kaldı haram insanı eritir helal param bana yarıyo diyemedim diyo

Ay ne güzel işte miss benimkine son 1 aydır zonk etti patik yelek ördü. Annemin battaniye ördüğünü öğrendiğinden beri hazırlık içinde
Benim KV cinsiyeti öğrendiği gün pikocuda nevresim takımı siparişi vermiş Tam bir kokoş Bayburt KV'si
Annemi solladı kendi içinde biryerlere yetişmeye çalışıyor.( Annem çalıştığı için vakti yok anacığımın)
Bende hiç ses çıkartmıyorum.
Yapsın kızıma elinden geleni bir daha nerede bulacağım ilk torun hevesli kaynanayı

Atilla hoca iyi bir doktor valla ben memnunum kendisinden. Tabi her doktor herkese iyi gelmiyor. Mesela o doktora giden 3.kişiyim zaten diğerlerini de ben yönlendirdim. Üçümüzde memnunuz gayet. birini normal diğerini sezaryen yaptı benim ne olacağım belli değil. Ama birini daha yönlendirdik o memnun kalmadı hem fiyatından hemde doktoru ilgisiz buldu ki akşam mesaj atsam dönüyor sağolsun gece doğursan geliyo kendi doğurtuyor. Sana gerekli bilgileride veriyo bi çok şeyi ben sormadan kendi diyo. Sebebi ne bilmiyorum inançlı da biri gibi.

Maşallah maşallah söyle totosunu kaşısın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…