2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim liflerim var da acaba sert olur mu bebek için diye düşündüm hiç kullanılmamış lifler var
Ya bebek yıkama videoları izledin mi hiç? Sünger kullanıyorlar ama bazıları ilk zamanlarda gerek görmüyor mesela sadece su sabun o kadar. Boğumları çıkmaya başlayınca kullanıyorlar örme liflerde yumuşak oluyo birde bebek çitilenmez ki zaten köpürtmek için sadece

Hala indirimde herhalde Hepsiburadadan e bebek üzerinden aldım

E bebekte guzel bir sünger var ondan aliyor herkes bulursam atayim resmini hemen

Buldum arkadaşım bundan al dedi bana

Eklentiler

• Screenshot_20231102_171723_com.solidict.ebebek.webp
    19 KB · Görüntüleme: 51
Bebek deterjani kullanıp da koku var diyenler okudum inşallah biz sorun yaşamayan tarafta oluruz

Benimkiler kapsız
Emziriirken şıklık ve rahatlık kıyasladım. Rahatlık daha ağır bastı
Bende kapsız almayi düşünüyorum canım ve xl veya xxl alırım genis genis giymek için 55 kiloyken xl atlet giyen insandım ben sıkı hicbiseye gelemiyorum pijamalarim falan herseyim bol olacak rahat edemiyorum dar kiyafetlerle özellikle de ev kiyafetlerim en az iki beden büyük bana tayt falan hic giyemem malesef bu gidisle ben tolarlayici etkili hicbisey giyemem aylarca

Gittiğin hastanede beğendiğin başka bir doktor var mi

kızlar valiz düzenleyici için bu üründen alan var mıydı
Nasıl çıktı ?
Kaliteli uzun vadeli kullanılır gibi duruyor.
Alanlar varsa bana bir yorum atıversin

Hepimiz indirim ve kupon aşkıyla eksiklerin %80-%90 kısmını bitirmişiz.
Kalan eksikleride gerçek olduğuna kanaat geldiğimiz Kasım indirimleri ile aldık mı sırtımız yere gelmez
Ilk 3 ay ihtiyaclarini aldim ben, 6 aylik fln nerdeyse hic almadim. Ilk defa gecen gun indirimde diye philips wasabiyi aldim bir tek :)

Valla doktor bana bu cumartesi kontrole bavulun hazir ve ac gel, ne olur ne olmaz dedigi icin artik eksigimin olmamasi lazim

Tek onemli eksigim annem o da pazar geliyor artik.

Ortalama aynı gidiyor bebeklerimiz sanki benim bir de kafası 4 hafta önde haha ama o da normal diyor genelde vücut sonradan kapatıyormuş o açıklığı

Ben ikizlere bu kadar almadim yaa
Goon ve sleepy aldim. Molfix de mi alsam? Sari dediginiz bu mu? Adet kac tl iyidir fiyat olarak?

Eklentiler

• SmartSelect_20231102_173210_Hepsiburada.webp
    47 KB · Görüntüleme: 37
Bu beyaz tülbentler varya ben de sünger aldım ama o tülbentlerle çok güzel temzileniyormus tahriş etmeden
Benim annemde öyle dedi tulbentle cok guzel yikiyordum sizi dedi artik denicez hangisi daha kolay olursa onunla devam ederiz

Benim etrafımdakilere bence yazık oldu annem artık giderken ağlıyordu sürekli eşim ben de çok bunaldım yoruldum diyor ama hakkın yok diyorum. Az kaldı diyorum az kaldı
Olsun birşey olmaz onlarda biraz siksinlar dişlerini az kaldı Allah'ın izinyle dediğin gibi rabim yar yardimcin olsun insallah

Kizlar instagramda bitane influencer var greybride belki takip edenleriniz vardır. Suda doğum yapmış. Böyle birsey denemek isteyen ya da düşünen var mi. Suda sanci daha mi az oluyor acaba

Doğrudur kuzum çok güzel anlatmışsın da benim ilk tercihim kadin doktor malesef
Gittiğin hastanede beğendiğin başka bir doktor var mi
Yok canım zaten o doktoru tavsiye ettikleri için gitmiştim o hastaneye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…