- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.161
Ya bebek yıkama videoları izledin mi hiç? Sünger kullanıyorlar ama bazıları ilk zamanlarda gerek görmüyor mesela sadece su sabun o kadar. Boğumları çıkmaya başlayınca kullanıyorlar örme liflerde yumuşak oluyo birde bebek çitilenmez ki zatenBenim liflerim var da acaba sert olur mu bebek için diye düşündüm hiç kullanılmamış lifler var
Benimkilerin benden haberi varda bilmemezlikten geliyorlar muhtemelenBen de 2 kere gittim henüzgeç haberimiz oldu diyorlar
Açılıyor kız hem de tam açılıyorAma tam açılmıyor nasıl emzircez ki onla gerçi açılan yerde de benim memişler görünmüyor işte büyük beden sorunu oldu orda içinde kayboldu
Hala indirimde herhalde Hepsiburadadan e bebek üzerinden aldımBenim bir hafta 4 gün önden gidiyor
Eşim 183
Ben 171
Kilolu ama boyu uzun değil
2000 tane zaten hemen bitiyordur
3 de sarı hiç almadım
1 ve 4 sarı benim
2-3 mavi
İndirim ne zaman dı?
Bugün 12 de gelmiş 12.59 da bitmiş
E bebekte guzel bir sünger var ondan aliyor herkes bulursam atayim resmini hemenYa bebek yıkama videoları izledin mi hiç? Sünger kullanıyorlar ama bazıları ilk zamanlarda gerek görmüyor mesela sadece su sabun o kadar. Boğumları çıkmaya başlayınca kullanıyorlar örme liflerde yumuşak oluyo birde bebek çitilenmez ki zatenköpürtmek için sadece
Bebek deterjani kullanıp da koku var diyenler okudumBende herkese saldirip kavga ediyorum. Sifir toleransla manyak gibi saldirganim. Bence aglamak daha iyi. Sinirlerime hakim olamiyorum parliyorum hemen
Dungece saat 2de yatak odasinsa klima acti. Esim kalkti iceri gitti donuyorum die
Ahahahahahaha bu ben kiz. Adam tuvalete giriyo nerdesin die kapiya dayaniyorumkocamda kocam
Aşkım hsli almasan da oyun mati alsan. Hali hic hijyenik degil oyun mati pit pit siliniyo hep temiz. Hem soguk cekmio fln fln. Bi arastirsana
Bnm arklardan oioi kullanip memnun kalmayan duymadim ona guvenip aldim ama tabiki acmadim. Ama eminim millet prille fln yikiyodur bamada gumede makineye atiyodur sicakta yapisi bozuluyodur.
Ve @Lunoxays de plesabo etkisinin ne oldugunu goruyoruz. Gaviskon ise yaramadi bu mucize dedigi ilac ve gaviskonun icerigi 1e1 aynihersey dusuncede bitiyor die bosuna demiyorlar
Eki Görüntüle 3328203
Hahahah walla ben ole diyorum
Karyacim suan odan hazir degil ev tam bitmedi 15gun ver bana sonrada 22-30arasi gelebilirsin sira bu ay tutlma zart zurt retro hicbisey yokmus. Kizim 25-28 fln gibi bekliorum kendisi de bunun bilincindedir die umuyorum
Bende kapsız almayi düşünüyorum canım ve xl veya xxl alırım genis genis giymek içinBenimkiler kapsız
Emziriirken şıklık ve rahatlık kıyasladım. Rahatlık daha ağır bastı
Tişikkürler bebekE bebekte guzel bir sünger var ondan aliyor herkes bulursam atayim resmini hemen
Buldum arkadaşım bundan al dedi bana
Gittiğin hastanede beğendiğin başka bir doktor var miKızlar Allah rızası için bana akıl verin çok ikilemde kaldimNerdeyse dogurucam ben ve bu doktor hastane sorunlarım bitmedi
Simdi hatirlarsaniz ben 31. Haftada yeni bir doktora gitmiştim çok beğenmiştim ilgili falan demiştim ama o doktor başka hastaneye gecicem şu tarihten itibaren demişti bende beğendiğim için tamam biz de oraya geliriz demiştim.
Iste bugün oraya gidecektik eşime hastanenin konumunu attim oda tesadüf yorumlara bakmak aklına gelmiş ki hiç yaptığı şey değil hastaneyle ilgili çok kötü yorumlar var bilen var mı bılmıyorum Esenler Guney hastanesi bende baktım gerçekten yorumlar aşırı kötü başka kadın dogumcu da Allah uzak etsin ölen yenidogan bebekler mi dersiniztabi ki Allahin takdiri ama insan yine de tırsıyor hemşireler hastane odalarıyla ilgili hiç iyi yorum yok eşimde cekindi tabi gitmeyelim buraya dedi ama ben en son 3 hafta önce detaylı bir muayene olduğum için ben şimdi nereye gidicem napicam belli bir haftadan sonra da her doktor kabul etmiyor en son seçenek diye sakladığım bir hastane doktor var ona da en erken randevu haftaya salı günü var o zamana kadar beklesem mi böyle doğuranlsri gördükçe de korkuyorum yardım edin ben napayim
Ben kaplı emzirme sütyeni aldım 85 beden. Kaplı emzirme atleti aldım 85 ama dar geldi banaNormal bedenimizden bir yada iki beden büyük mü almak lazim acaba
Ilk 3 ay ihtiyaclarini aldim ben, 6 aylik fln nerdeyse hic almadim. Ilk defa gecen gun indirimde diye philips wasabiyi aldim bir tek :)Hepimiz indirim ve kupon aşkıyla eksiklerin %80-%90 kısmını bitirmişiz.
Kalan eksikleride gerçek olduğuna kanaat geldiğimiz Kasım indirimleri ile aldık mı sırtımız yere gelmez
Bu beyaz tülbentler varya ben de sünger aldım ama o tülbentlerle çok güzel temzileniyormus tahriş etmedenYakalayabilirsem eğer banyo süngeri alacam bebişe
Ortalama aynı gidiyor bebeklerimiz sanki benim bir de kafası 4 hafta önde haha ama o da normal diyorBenim bir hafta 4 gün önden gidiyor
Eşim 183
Ben 171
Kilolu ama boyu uzun değil
2000 tane zaten hemen bitiyordur
3 de sarı hiç almadım
1 ve 4 sarı benim
2-3 mavi
İndirim ne zaman dı?
Bugün 12 de gelmiş 12.59 da bitmiş
Evet normal dedi, dedi ki sırtını dönünce ya da uyuyunca kalp atışı daha yavaş normal, rahatsız edince hareketlendi herhalde 160 lara çıktı ok iyi dedi normal herşey dedi…Bişey demedi dr değil mi sana da normal dedi
Ben ikizlere bu kadar almadim yaaHmm o zmn şuan 3 almayayım ihtiyaca göre takviye yaparım
1 Numara Sarı Molfix (160 Adet)
2 Numara Sarı Molfix (222 Adet) 1 numara az geldiği yerde kullanırım diye düşündüm
3 Numara Sarı Molfix (128 Adet)
4 Numara Sarı Molfix (516 Adet)
4 Numara Mavi Molfix (262 Adet)
4 Numara Slepyy(164 Adet )
Benim maaş nereye gitti görüyorsunuz
Benim annemde öyle dedi tulbentle cok guzel yikiyordum sizi dedi artik denicez hangisi daha kolay olursa onunla devam ederizBu beyaz tülbentler varya ben de sünger aldım ama o tülbentlerle çok güzel temzileniyormus tahriş etmeden
Olsun birşey olmaz onlarda biraz siksinlar dişlerini az kaldı Allah'ın izinyle dediğin gibi rabim yar yardimcin olsun insallahBenim etrafımdakilere bence yazık olduannem artık giderken ağlıyordu sürekli eşim ben de çok bunaldım yoruldum diyor ama hakkın yok diyorum. Az kaldı diyorum az kaldı
Doğrudur kuzum çok güzel anlatmışsın da benim ilk tercihim kadin doktor malesefAtilla hoca iyi bir doktor valla ben memnunum kendisinden. Tabi her doktor herkese iyi gelmiyor. Mesela o doktora giden 3.kişiyim zaten diğerlerini de ben yönlendirdim. Üçümüzde memnunuz gayet. birini normal diğerini sezaryen yaptı benim ne olacağım belli değil. Ama birini daha yönlendirdik o memnun kalmadı hem fiyatından hemde doktoru ilgisiz buldu ki akşam mesaj atsam dönüyor sağolsun gece doğursan geliyo kendi doğurtuyor. Sana gerekli bilgileride veriyo bi çok şeyi ben sormadan kendi diyo. Sebebi ne bilmiyorum inançlı da biri gibi.
Yok canım zaten o doktoru tavsiye ettikleri için gitmiştim o hastaneye deGittiğin hastanede beğendiğin başka bir doktor var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?