- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.181
ben ebebekten 85 almıştım arkası enseme gelecek neredeyseAynen normalde öyle ama lohusa sütyeninde benim aldığımda sadece 90 yazıyor yani haliyle kalıbı da büyük
Yani normal doğum yapabilsem ve ama normal doğum yapamasam suda doğuma geçerdim :)Kizlar instagramda bitane influencer var greybride belki takip edenleriniz vardır. Suda doğum yapmış. Böyle birsey denemek isteyen ya da düşünen var mi. Suda sanci daha mi az oluyor acaba
Su da daha rahat olabiliyor ama epidural vs vermiyorlar su da doğumda, öyle okumuştum.. yanlissam arkadaşlar düzeltsinKizlar instagramda bitane influencer var greybride belki takip edenleriniz vardır. Suda doğum yapmış. Böyle birsey denemek isteyen ya da düşünen var mi. Suda sanci daha mi az oluyor acaba
a doğumdan önce veriliyormuymuş ki?Arkadaşlar belediyeden hemşire geldi. Hoşgeldin Bebek adı altında bir çanta içi dolu geldiler. İçindekiler değil de çanta fena hoşuma gitti :) içibde pudra bebek bezi göğüs ucu kremi papatya çayı rezene çayı bebek balmı gül suyu gibi şeyler varhiçbiri bilindik marka değil en azından benim değil :) emzirmeylr ilgili şeyler söyledi meme ucunun değil kahverengi kısmının tamamen bebeğe tamamen verilmeli ilk kucağa verikdiği anda eldiven ve şapka olmasın dedi. Meme ucu kanarsa kanlı emebilir bebek için bi sıkıntı olmaz ama sizin için zor olur dedi. Meme sertleşirse ılık duş elle masaj. Süt olmazsa yine masaj ve sağma. Emzirirken de üstü kalın olmasın ve rahat olsun dedi. Biz çorba içerken montla içmek istemeyiz dedi. Aklımda bunlar kaldı 10 15 dk durdu gitti zaten
Geçen haftalarda gittiğimde doktorum sezeryana indi 7 dakika da geldi ben de sok oldum sezeryan sonrası dikişi kadın doğumcu yapmiyormus muhtemelen dikis vb 15 20 dakika içinde çıkılırAmin inşallah canım, sezeryana 10dk da nasıl bu kadar çabuk aldılar ben daha uzun sürüyor diye biliyordum.. hep normale odaklandım sezeryan ihtimalini hiç düşünmedim
bana da 28den sonra bir rahatlama geldi 35'e kadar aynı rahatlık vardı :) zaten haftan ilerledikten sonra bebiş doğum belli bir ay doldurana kadar gidemiceksin bir yere kış mevsimi de olduğu için, git son kez keyfini çıkar :)Doktorum erken doğum beklemiyor 38-41 arasını bile görebiliriz dedi. Ben bi saldım oh rahatım diye
*** Bu haftasonu annem + kocamda kocam sağolsun evi kırkladılar
*** Boyacı tanıdık gönlü olmadı , yoksa çıtalar v.s hazır sadece bebeğin odası boyacanak oda boş boyacıyı bekliyor sadece.
*** Bebek odası 10 güne gelecek inşallah KV + Annem gelip silip yerleştirecekler onlarla birlikte yapıcaz asıl işi.
*** Diğer haftasonu hastane çantasınıda hazırlıcam bir iki parça valiz için eksiğim kaldı kargodakilerde gelsin hepsi yıkanacak
*** Süsleme hediye işi bende zaten karar verip haftaiçi akşamları yavaştan onları hazırlıcam.
*** 20-25 güne izne çıkıcam o zmana kadar çoğu hazırlığım tamamlanır.
KV haftasonu sakaryaya yazlığa çağırdı gel uzun süre gelemezsin diye . Evdeki herşeyi bırakıp bide onların yanına temiz hava almaya gidicem bende ki rahatlık seviyesi
Kız tam çıkıyor aslında senin aldığının yapısında mi sorun var acabaAçıp memeni çıkarmaya çalıştın mı ben taktım şöyle emzirir gibi alttan kavrarım çıkartırım dedim anaaaa bi açtım ki memem yok içindeben bulamıyorum daha bebek nasıl bulacak garibim yalanır durur artık
Aynen canım bizim yana yakıla aradığımız meşhur sarı molfix serisiBen ikizlere bu kadar almadim yaa
Goon ve sleepy aldim. Molfix de mi alsam? Sari dediginiz bu mu? Adet kac tl iyidir fiyat olarak?
Kadın doktorlarla aram hiç iyi değildirDoğrudur kuzum çok güzel anlatmışsın da benim ilk tercihim kadin doktor malesef
Yok canım zaten o doktoru tavsiye ettikleri için gitmiştim o hastaneye de
Suda sancı için burda var. Sıcak olduğunda sancıyı tutmak kolay oluyor diyorlar. Ağrıyı daha az hissediyorsun diyorlar. Sancı tutmak ne demek bilmiyorum. Ama ağrı az olduğundan sancı tutmak ve ıkınmak vs daha kolaymış bir çok kişiden duydum. Bende sorucam doktor doğum için birsey söylediğinde.Kizlar instagramda bitane influencer var greybride belki takip edenleriniz vardır. Suda doğum yapmış. Böyle birsey denemek isteyen ya da düşünen var mi. Suda sanci daha mi az oluyor acaba
Bizdede var ablam kardeşim yeğenime aynı eşarbı kullanmış. Onlarıda getirecekmiş. İnanmam ama gönlü olsun bir zararı yok nasılsaAnnem bebeğe sarı örtü almış sarılık olmasın diye yüzüne örtülür diyo, sarılık ac kalirsa olur diyorum olsun örtülür diyo bana da kirmizi örtü alcakmis al basmasin diye
Özelden yaz ya merak ettim benim kızın doktoru mu yoksa ?Doktorun ismi ne
Benim beğendiğim doktor yeni gitti zaten o hastaneye doktorla ilgili fazla yorum yok ama daha önce başka doktorda orda doğum yapanların yorumları da genellikle kötü doktor yüzünden bebegim öldü diyen bile var
Sitede okudum bazen geri yatabilir diyor da onun için uğraşmak lazım sanırımEvet kuponlar çöp oluyor ya iade de
Balım sayılarımız benzer senin 2 bir tık fazla bir de 4 e abanmışsın.Hmm o zmn şuan 3 almayayım ihtiyaca göre takviye yaparım
1 Numara Sarı Molfix (160 Adet)
2 Numara Sarı Molfix (222 Adet) 1 numara az geldiği yerde kullanırım diye düşündüm
3 Numara Sarı Molfix (128 Adet)
4 Numara Sarı Molfix (516 Adet)
4 Numara Mavi Molfix (262 Adet)
4 Numara Slepyy(164 Adet )
Benim maaş nereye gitti görüyorsunuz
Anne kız çok tatlı laflarınız ya size komşu olsam keşke sizin yanınızda insan yaşlanmazbugün annemle göz druna gittik benim annemin butiği vardı anneme 10 sene önce 1000 tl borç takmış bir kadınla karşılaştık annemi gördü selam abla bayağı kilo almışsın şişmişsin dedi koşarak gittiannem merhaba diyemeden kaçtı resmen annem içimde kaldı haram insanı eritir helal param bana yarıyo diyemedim diyo
Kaplı mı kapsız mı aldın?Hala indirimde herhalde Hepsiburadadan e bebek üzerinden aldım
Good ve Sleepy bende birer paket aldımBen ikizlere bu kadar almadim yaa
Goon ve sleepy aldim. Molfix de mi alsam? Sari dediginiz bu mu? Adet kac tl iyidir fiyat olarak?
Oğluma kV sarı örtü serdi sarı ışıkta yatırdı sarı giydirdi ilk günlerAnnem bebeğe sarı örtü almış sarılık olmasın diye yüzüne örtülür diyo, sarılık ac kalirsa olur diyorum olsun örtülür diyo bana da kirmizi örtü alcakmis al basmasin diye
Valla benimKızlar karnım biraz aşağıya inmişti yine yukarı cıktı 2 gundur tekrardan mide sorunum nefes alamama başladı. Boyle bişey olabılır mi ? Istirahat halındeyım ya hareketsizlikten cıkar mı yukarı
Benım göbiş tam masa olmamış ya eğik duruyo kaseKızlar hep hayalim göbeğimi masa olarak kullanmaktı, kızım tekme atması daha iyi olacak ama yapacak bir şey yok
ay keşke ya ne iyi anlaşırdıkAnne kız çok tatlı laflarınız ya size komşu olsam keşke sizin yanınızda insan yaşlanmaz
Ben kaplı aldım göğüs ucumun belli olması çok rahatsız ediyor beniÖzelden yaz ya merak ettim benim kızın doktoru mu yoksa ?
Sitede okudum bazen geri yatabilir diyor da onun için uğraşmak lazım sanırım
Balım sayılarımız benzer senin 2 bir tık fazla bir de 4 e abanmışsın.
Bebek iri olursa ara boylar elde kalabilir
Anne kız çok tatlı laflarınız ya size komşu olsam keşke sizin yanınızda insan yaşlanmaz
Kaplı mı kapsız mı aldın?
Good ve Sleepy bende birer paket aldım
4 numara 219 a almıştım ben 86 tane mi ne a101 den
Oğluma kV sarı örtü serdi sarı ışıkta yatırdı sarı giydirdi ilk günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?