2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen normalde öyle ama lohusa sütyeninde benim aldığımda sadece 90 yazıyor yani haliyle kalıbı da büyük
ben ebebekten 85 almıştım arkası enseme gelecek neredeyse a b c d var mı hiç dikkat etmemiştim.
Gene sporcu atletlere döndüm :)

Kizlar instagramda bitane influencer var greybride belki takip edenleriniz vardır. Suda doğum yapmış. Böyle birsey denemek isteyen ya da düşünen var mi. Suda sanci daha mi az oluyor acaba
Yani normal doğum yapabilsem ve ama normal doğum yapamasam suda doğuma geçerdim :)
Benim gittiğim doktor vardı özel muayenehanesi var normal doğum yanlısı, anlaşmalı 2 hastanesi var ikisinde de suda doğum yapabiliyorsun. eğer normal doğum yapamıyorsan sancın var ama ıkkınmaktan yoruluyorsan vs suda doğuma geçiriyormuş. daha az ağrılı oluyormuş. Ama düşünüyorum da nasıl havuzda denizde vucudumuz daha esnek olur, muhtemelen suda doğumun da etkisini burada görürüz

Kizlar instagramda bitane influencer var greybride belki takip edenleriniz vardır. Suda doğum yapmış. Böyle birsey denemek isteyen ya da düşünen var mi. Suda sanci daha mi az oluyor acaba
Su da daha rahat olabiliyor ama epidural vs vermiyorlar su da doğumda, öyle okumuştum.. yanlissam arkadaşlar düzeltsin

a doğumdan önce veriliyormuymuş ki?
Ben de bugün acıbademde doğum yapan arkadaşımla görüştüm. sezaryan sonrası kesi bölgesini iyice sarıp sütü gelsin diye ılık duşa sokmuşlar. meme ucuyla ilgili ben de aynı şeyi okumuştum kahverengi yerin tamamını kavramasını sağlamak lazımmış bebişe emzirirken

Amin inşallah canım, sezeryana 10dk da nasıl bu kadar çabuk aldılar ben daha uzun sürüyor diye biliyordum.. hep normale odaklandım sezeryan ihtimalini hiç düşünmedim
Geçen haftalarda gittiğimde doktorum sezeryana indi 7 dakika da geldi ben de sok oldum sezeryan sonrası dikişi kadın doğumcu yapmiyormus muhtemelen dikis vb 15 20 dakika içinde çıkılır

bana da 28den sonra bir rahatlama geldi 35'e kadar aynı rahatlık vardı :) zaten haftan ilerledikten sonra bebiş doğum belli bir ay doldurana kadar gidemiceksin bir yere kış mevsimi de olduğu için, git son kez keyfini çıkar :)

Kız tam çıkıyor aslında senin aldığının yapısında mi sorun var acaba

Ben ikizlere bu kadar almadim yaa
Goon ve sleepy aldim. Molfix de mi alsam? Sari dediginiz bu mu? Adet kac tl iyidir fiyat olarak?
Aynen canım bizim yana yakıla aradığımız meşhur sarı molfix serisi
Kalite olarak benim bebeği olan yakın arkadaşlardan ortak duyumum prima kalitesine en yakın dediler. İnşallah doğrudur.
Fiyatı değişiyor kampanya kupon iyi kovalarsan tanesi 2.70 TL 'e kadar bulabiliyorsun.
İndirimsiz dönemde 3-, 3,5- 4 TL civarına geliyor.

Doğrudur kuzum çok güzel anlatmışsın da benim ilk tercihim kadin doktor malesef

Yok canım zaten o doktoru tavsiye ettikleri için gitmiştim o hastaneye de
Kadın doktorlarla aram hiç iyi değildir ne kadar düzeltmek istesemde onlar sağolsun bi şekilde bozuyorlar aramızı

Suda sancı için burda var. Sıcak olduğunda sancıyı tutmak kolay oluyor diyorlar. Ağrıyı daha az hissediyorsun diyorlar. Sancı tutmak ne demek bilmiyorum. Ama ağrı az olduğundan sancı tutmak ve ıkınmak vs daha kolaymış bir çok kişiden duydum. Bende sorucam doktor doğum için birsey söylediğinde.

Annem bebeğe sarı örtü almış sarılık olmasın diye yüzüne örtülür diyo, sarılık ac kalirsa olur diyorum olsun örtülür diyo bana da kirmizi örtü alcakmis al basmasin diye
Bizdede var ablam kardeşim yeğenime aynı eşarbı kullanmış. Onlarıda getirecekmiş. İnanmam ama gönlü olsun bir zararı yok nasılsa

Özelden yaz ya merak ettim benim kızın doktoru mu yoksa ?
Evet kuponlar çöp oluyor ya iade de
Sitede okudum bazen geri yatabilir diyor da onun için uğraşmak lazım sanırım
Balım sayılarımız benzer senin 2 bir tık fazla bir de 4 e abanmışsın.
Bebek iri olursa ara boylar elde kalabilir
Anne kız çok tatlı laflarınız ya size komşu olsam keşke sizin yanınızda insan yaşlanmaz
Hala indirimde herhalde Hepsiburadadan e bebek üzerinden aldım
Kaplı mı kapsız mı aldın?
Ben ikizlere bu kadar almadim yaa
Goon ve sleepy aldim. Molfix de mi alsam? Sari dediginiz bu mu? Adet kac tl iyidir fiyat olarak?
Good ve Sleepy bende birer paket aldım
4 numara 219 a almıştım ben 86 tane mi ne a101 den
Annem bebeğe sarı örtü almış sarılık olmasın diye yüzüne örtülür diyo, sarılık ac kalirsa olur diyorum olsun örtülür diyo bana da kirmizi örtü alcakmis al basmasin diye
Oğluma kV sarı örtü serdi sarı ışıkta yatırdı sarı giydirdi ilk günler

Kızlar karnım biraz aşağıya inmişti yine yukarı cıktı 2 gundur tekrardan mide sorunum nefes alamama başladı. Boyle bişey olabılır mi ? Istirahat halındeyım ya hareketsizlikten cıkar mı yukarı
Valla benim
De inanılmaz mide sıkışması ve ağrısı ve nefes darlığı var, çok yukarıda değil karnım ama artık yine de zorluyor

Anne kız çok tatlı laflarınız ya size komşu olsam keşke sizin yanınızda insan yaşlanmaz
ay keşke ya ne iyi anlaşırdık kız hiç iyi komşumda yok hepsi soğuk nevale bir karşı komşum biraz iyi onla da çok görüşmeye fırsat yok

Ben kaplı aldım göğüs ucumun belli olması çok rahatsız ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…