- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.201
Kız mı cinsiyeti?Benım göbiş tam masa olmamış ya eğik duruyo kase
Ayy benimde yok vallaay keşke ya ne iyi anlaşırdıkkız hiç iyi komşumda yok hepsi soğuk nevale bir karşı komşum biraz iyi onla da çok görüşmeye fırsat yok
Bebek beziKızlar hangi numara bezden kaç tane lazım
Biri hayrına atabilir mi?
Kaskade ile biz yoksa bez ile doldurcaz evi o gerçi coşmuş
Bencede mutlaka suyun bi rahatlatma etkisi vardır canım, normal dogum istesem bunu bi düşünürdüm açıkçasıYani normal doğum yapabilsem ve ama normal doğum yapamasam suda doğuma geçerdim :)
Benim gittiğim doktor vardı özel muayenehanesi var normal doğum yanlısı, anlaşmalı 2 hastanesi var ikisinde de suda doğum yapabiliyorsun. eğer normal doğum yapamıyorsan sancın var ama ıkkınmaktan yoruluyorsan vs suda doğuma geçiriyormuş. daha az ağrılı oluyormuş. Ama düşünüyorum da nasıl havuzda denizde vucudumuz daha esnek olur, muhtemelen suda doğumun da etkisini burada görürüz
Öyle bi imkan varsa bence deneyebilirsin canımSuda sancı için burda var. Sıcak olduğunda sancıyı tutmak kolay oluyor diyorlar. Ağrıyı daha az hissediyorsun diyorlar. Sancı tutmak ne demek bilmiyorum. Ama ağrı az olduğundan sancı tutmak ve ıkınmak vs daha kolaymış bir çok kişiden duydum. Bende sorucam doktor doğum için birsey söylediğinde.
Doğrudur canım, hep merak ettiğim bir dogum şekliydi benim aslında. O yuzden yapan veya yapmayi düşünen var mi diye nerak ettimSu da daha rahat olabiliyor ama epidural vs vermiyorlar su da doğumda, öyle okumuştum.. yanlissam arkadaşlar düzeltsin
eski binamda vardı sabahlara kadar otururduk çok keyifliydi görüşmediğimiz gün yoktuAyy benimde yok valla
Ya benım bi ara rahatlamıştı ama eski haline geri donduValla benim
De inanılmaz mide sıkışması ve ağrısı ve nefes darlığı var, çok yukarıda değil karnım ama artık yine de zorluyor
Aynen bu dediklerini yaşıyorum. Gecem gündüzüm bir hergün aynı dünü soruyorum kendime bişey hatırlamıyorum bir öncekiyle aynı bugün öyle. Tek sevindiğim şey günler bitiyor bebeğim İçerde kalıyor. Ben de herşeye ağlıyorum bazen söylenerek ağlıyorum. Sonra diyorum ki geçecek bugünler bitecek az daha sabır.Aynı durumdayız hep evdeyiz ve hep yatıyoruz ya ondan bende zaman algısıda değişti gece gündüz yer değişti. saçma sapan şeylere ağlamaya başlıyorum dün akşam 24 kasımda bir mağaza grubunun indirimi olucak gidemeyeceğim diye ağladım eşimde garibim ben giderim diyor sonra isim daha bulamadık diye ağladım ağlamaktan sabah kalktığımda başım ağrıyordu sabahda sinirlerim bozulmuş benim doğumdan sonra psikolojik ilaç kullanacağım diye tutturdum yani bi yandanda dua ediyorum ben yatarım siz yeterki içerde durun diye duygularım çok değişken ben çok aktif çalışan bir insanım hiç evde kalmadım bu kadar süre onunda etkisi var birde kaygı ile yatıyoruz hareketlerimiz kısıtlı yani yalnız değilsin birde doğum sonrası doğum anı kaygılarıda var Ama şöyle düşün çok az kaldı doğum sonrasında bebeğin küçükde olsa bir iki saat seni idare edebilirler kendine vakit ayırabilirsin herşey daha iyi olucak öyle düşün
Herkes erkek dıyo zaten aynen top gbi gobegımKız mı cinsiyeti?
Erkek de top gibi duruyor
Daha iyi boşver bunaltıyorlar yoksaBenimkilerin benden haberi varda bilmemezlikten geliyorlar muhtemelen
AminOlsun birşey olmaz onlarda biraz siksinlar dişlerini az kaldı Allah'ın izinyle dediğin gibi rabim yar yardimcin olsun insallah
Demek acıbadem olunca sezeryandan sonra duşa sokuyorlar :) paketi diyorsun sanırım evet doğumdan önce verdilera doğumdan önce veriliyormuymuş ki?
Ben de bugün acıbademde doğum yapan arkadaşımla görüştüm. sezaryan sonrası kesi bölgesini iyice sarıp sütü gelsin diye ılık duşa sokmuşlar. meme ucuyla ilgili ben de aynı şeyi okumuştum kahverengi yerin tamamını kavramasını sağlamak lazımmış bebişe emzirirken
evet canım bana da öyle söyledi arkadaşım. Ben ilk 6 ay acıbadem takipliydim ama hiç sormadım. onlar da bebek dostu hastane diye biliyorum.Demek acıbadem olunca sezeryandan sonra duşa sokuyorlar :) paketi diyorsun sanırım evet doğumdan önce verdiler
YaaaAyy ne güzel anlatmışssın hepsini
Seni Grubun Moral Motivasyon Kaynağı Erken Doğum Korkusunu Yendirici Doğum Koçu İlan Edelim
Sabah gözümü açtım 1 haftadır hastanede yatan ve halen kanaması dinmeyen 36 haftalık arkadaşıma yazdım senin doğum hikayeni hiç korkma bak daha erken doğup böylesine güzel devam eden süreçlerde var diye. Sabah sabah morali yerine geldi arkadaşımın bile senin sayende
Ay pardon birminşkaşk herhalde karıştırdımKız ben doğurmadımkii
Çok teşekkğr ederim canım benim inşallah sizde sağlıkla kavuşunKelebeksiRY canım hayırlı uğurlu olsun bu kadar güzel geçirmene çok sevindim . Maşallah sağlıkla evinize de dönersiniz umarım
4 Doğum yapmış ama biri maalesef 40 günlükken ölmüş, evet sağduyusu yüksek öyle olmasa bende kesin bayılarak sezeryan olurdumAy okurken gözlerim doldu ne sağduyulu bir anne
Kaç çocuk doğurmuş bu mertebeye nasıl gelmiş
Biz olsak ilaç verin doğum beklesin deriz
Amin canım çok sağolyaaa gözünaydın hayırlı olsun, ailesine vatanına hayırlı vicdanlı merhametli evlat olsun inşallah senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim. Kesisiz dikiş nedir veya çeişit çeşit sezaryan cinsleri mi varmış bilmiyorum merak ettim ama seni bunlarla oyalamayayım. ben internetten araştırayım
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepinizin doğumu böyle kolayca olurAaaaa canım sağlıkla büyüsün inşallah bebeğinumarım bir an önce kavuşursun bebişinle. Harika bir doğumun olmuş senin adına çok sevindim
Erken doğum korkunç geliyor kulağa ama çok şükür çoğumuzun bebeği tıbben yaşam sınırını geçtiBen bile duygulandım sen anlatırken. Ben erken Doğum korkusundan sıyırdım kendimi Şuan doğsun modundayım normal Doğum yapamıyorum sezeryan olacağım dün epidurali konuştum doktorla ayık olup ilk anı görmek istiyorum çünkü
Aşırı heyecanlıyım
teşekkür ederim. doktorum da dedi, kilosu az olsaydı veya suyun olması gerekenden fazla olsaydı dönme ihtimali vardı, ama 3 kilo bebiş suyun normal bu saatten sonra çok dönmeyebilir dedi, bebeği çevirme ile ilgili hiç bişey söylemedi bana çok duydum bunu ama doktorum demeyince teklif etmedim. Pazartesi günü tekrar gittiğimde ebe ile konuşacağım.
Rahim agzina baski yapıyordur canım başı aşağıda olduğu icin artik bebislerin kiloları da artti. Sıkıntı görse söylerdi bence. Bakmistir o rahim agzina karindan da olsa sıkıntı gorurlerse vajinal bakiyorlar yoksa zaten bakilmiyor ama sen baskı hissediyorum diyosun ben böyle dediğimde bakmisti doktorumKızlar kafam cok karıştı ya, devlet hastanesi bizimde sistemimizde olsun diye ultrason istedi bugun gittim ama rutin bi kontrol gibi boyu kiloyu ölçtü sadece 2 dakika sürdü, rahim uzunluğum ne hocam sanki cok assagida hissediyorum dedim, alttan bakılır ona dedi (e bakabilirsiniz dicektim demedim) sonra ultrasonla bi fikrimiz olur dedi başı serviski kaplamis dedi (ee bu ne demekkk) diye de soramadım erkek bi asistan doktordu, oturup kalkarken arabadan inerken felan sanki çocuk öyle alttaki bacagimin arasina giriyor gibi oluyorum, ne diyosunuz
Kuzum ben de anlamadım kutusunda kalacak artıkKız tam çıkıyor aslında senin aldığının yapısında mi sorun var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?