2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bencede mutlaka suyun bi rahatlatma etkisi vardır canım, normal dogum istesem bunu bi düşünürdüm açıkçası Öyle bi imkan varsa bence deneyebilirsin canım
Su da daha rahat olabiliyor ama epidural vs vermiyorlar su da doğumda, öyle okumuştum.. yanlissam arkadaşlar düzeltsin
Doğrudur canım, hep merak ettiğim bir dogum şekliydi benim aslında. O yuzden yapan veya yapmayi düşünen var mi diye nerak ettim

Aynen bu dediklerini yaşıyorum. Gecem gündüzüm bir hergün aynı dünü soruyorum kendime bişey hatırlamıyorum bir öncekiyle aynı bugün öyle. Tek sevindiğim şey günler bitiyor bebeğim İçerde kalıyor. Ben de herşeye ağlıyorum bazen söylenerek ağlıyorum. Sonra diyorum ki geçecek bugünler bitecek az daha sabır.

Demek acıbadem olunca sezeryandan sonra duşa sokuyorlar :) paketi diyorsun sanırım evet doğumdan önce verdiler

Demek acıbadem olunca sezeryandan sonra duşa sokuyorlar :) paketi diyorsun sanırım evet doğumdan önce verdiler
evet canım bana da öyle söyledi arkadaşım. Ben ilk 6 ay acıbadem takipliydim ama hiç sormadım. onlar da bebek dostu hastane diye biliyorum.
Başka bir arkadaşım da acıbademde doğum yaptı kadının başından ayrılmayıp bebişi emzirmişler annesinin memesini tutup, kadehle içirmişler mamasını, içmesi gerektiğinde bir de hep anneye verince soymuşlar çıplak temas ettirmişler anneye ve babaya

Ben de şu doğum paketi için bi belediyeye başvurayım bakayım

Yaaa yeni rütbemi seve seve kabul ediyorum inşallah arkadaşın kısa sürede toparlar hayırlısıyla sağlıkla çıkarlar ikisi de umarım güzel bir motivasyon olmuştur, korkmasın her şey kafada bitiyor gerçekten
Kız ben doğurmadımkii
Ay pardon birminşkaşk herhalde karıştırdım
KelebeksiRY canım hayırlı uğurlu olsun bu kadar güzel geçirmene çok sevindim . Maşallah sağlıkla evinize de dönersiniz umarım
Çok teşekkğr ederim canım benim inşallah sizde sağlıkla kavuşun
Ay okurken gözlerim doldu ne sağduyulu bir anne
Kaç çocuk doğurmuş bu mertebeye nasıl gelmiş
Biz olsak ilaç verin doğum beklesin deriz
4 Doğum yapmış ama biri maalesef 40 günlükken ölmüş, evet sağduyusu yüksek öyle olmasa bende kesin bayılarak sezeryan olurdum
Amin canım çok sağol estağfurullah ne oylaması. Ben normal doğum yaptım anestezi olmadan. Normal doğum sırasında bazen bebeğin gelişi kolay olsun diye bazen de gerekli durumlarda vajinaya kesi atılıyor. Benim gerek kalmadı 10cm açılma ve doğru ıkınmayla kesisiz dikişsiz oldu.
Aaaaa canım sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin umarım bir an önce kavuşursun bebişinle. Harika bir doğumun olmuş senin adına çok sevindim

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepinizin doğumu böyle kolayca olur
Erken doğum korkunç geliyor kulağa ama çok şükür çoğumuzun bebeği tıbben yaşam sınırını geçti o ilk görüş inanılmaz bişey yani karnımda olan can birden kucağımda oldu tarif edilemez bişey kesinlikle öyle yap

teşekkür ederim. doktorum da dedi, kilosu az olsaydı veya suyun olması gerekenden fazla olsaydı dönme ihtimali vardı, ama 3 kilo bebiş suyun normal bu saatten sonra çok dönmeyebilir dedi, bebeği çevirme ile ilgili hiç bişey söylemedi bana çok duydum bunu ama doktorum demeyince teklif etmedim. Pazartesi günü tekrar gittiğimde ebe ile konuşacağım.

dönsün diye verdiği hareketleri yapıyordum ama çok aksattım tekrar devam edicem ben deneyim de tevekkül allahtan.

bu arada sayfanın sonuna gelmeyi bekledim. belki yazmışsındır diye :9 nst ye bugün girecektin sonucun nasıl çıktı ?

Kızlar kafam cok karıştı ya, devlet hastanesi bizimde sistemimizde olsun diye ultrason istedi bugun gittim ama rutin bi kontrol gibi boyu kiloyu ölçtü sadece 2 dakika sürdü, rahim uzunluğum ne hocam sanki cok assagida hissediyorum dedim, alttan bakılır ona dedi (e bakabilirsiniz dicektim demedim) sonra ultrasonla bi fikrimiz olur dedi başı serviski kaplamis dedi (ee bu ne demekkk) diye de soramadım erkek bi asistan doktordu, oturup kalkarken arabadan inerken felan sanki çocuk öyle alttaki bacagimin arasina giriyor gibi oluyorum, ne diyosunuz

Rahim agzina baski yapıyordur canım başı aşağıda olduğu icin artik bebislerin kiloları da artti. Sıkıntı görse söylerdi bence. Bakmistir o rahim agzina karindan da olsa sıkıntı gorurlerse vajinal bakiyorlar yoksa zaten bakilmiyor ama sen baskı hissediyorum diyosun ben böyle dediğimde bakmisti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…