- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.221
İstirahatle alakası yoktur bence, belki bebek bazen daha yukarılara vuruyorsa vs… ya da sen farklı bişiler yediysende yaparYa benım bi ara rahatlamıştı ama eski haline geri donduindikce rahatlıyosun diye duymuştum ben. acaba istirahat etmekten mi dedim
Bilmiyorum kuzum eşimde ben de iptal ettik ikimizin kuponda yandıÖzelden yaz ya merak ettim benim kızın doktoru mu yoksa ?
Sitede okudum bazen geri yatabilir diyor da onun için uğraşmak lazım sanırım
Balım sayılarımız benzer senin 2 bir tık fazla bir de 4 e abanmışsın.
Bebek iri olursa ara boylar elde kalabilir
Anne kız çok tatlı laflarınız ya size komşu olsam keşke sizin yanınızda insan yaşlanmaz
Kaplı mı kapsız mı aldın?
Good ve Sleepy bende birer paket aldım
4 numara 219 a almıştım ben 86 tane mi ne a101 den
Oğluma kV sarı örtü serdi sarı ışıkta yatırdı sarı giydirdi ilk günler
Bunu gördüm ama bi bak çok mu az yazmışlarKızlar hangi numara bezden kaç tane lazım
Biri hayrına atabilir mi?
Kaskade ile biz yoksa bez ile doldurcaz evi o gerçi coşmuş
Bu sefer hiç sancı cikmaditeşekkür ederim. doktorum da dedi, kilosu az olsaydı veya suyun olması gerekenden fazla olsaydı dönme ihtimali vardı, ama 3 kilo bebiş suyun normal bu saatten sonra çok dönmeyebilir dedi, bebeği çevirme ile ilgili hiç bişey söylemedi bana çok duydum bunu ama doktorum demeyince teklif etmedim. Pazartesi günü tekrar gittiğimde ebe ile konuşacağım.
dönsün diye verdiği hareketleri yapıyordum ama çok aksattım tekrar devam edicem ben deneyim de tevekkül allahtan.
bu arada sayfanın sonuna gelmeyi bekledim. belki yazmışsındır diye :9 nst ye bugün girecektin sonucun nasıl çıktı ?
Vajina çıkışı ile servik arasi Max 4 cm vardır bizim haftalarda eğer kafasını oraya verdiyse senin böyle hissetmen çok normalKızlar kafam cok karıştı ya, devlet hastanesi bizimde sistemimizde olsun diye ultrason istedi bugun gittim ama rutin bi kontrol gibi boyu kiloyu ölçtü sadece 2 dakika sürdü, rahim uzunluğum ne hocam sanki cok assagida hissediyorum dedim, alttan bakılır ona dedi (e bakabilirsiniz dicektim demedim) sonra ultrasonla bi fikrimiz olur dedi başı serviski kaplamis dedi (ee bu ne demekkk) diye de soramadım erkek bi asistan doktordu, oturup kalkarken arabadan inerken felan sanki çocuk öyle alttaki bacagimin arasina giriyor gibi oluyorum, ne diyosunuz
Benim bebişte ters duruyor suyu fazla kilosu da fazla dönmedi pazartesi kontrol var bakalım dönmüş mü dönmüş olabilir artık attığı tekme mi yumruk mu bilmiyorum çok güçlü. Döndüyse eğer 2 gün sürekli secde pozisyonu gibi eğilip yerde bir şeylere baktım sürekli o zaman döndüteşekkür ederim. doktorum da dedi, kilosu az olsaydı veya suyun olması gerekenden fazla olsaydı dönme ihtimali vardı, ama 3 kilo bebiş suyun normal bu saatten sonra çok dönmeyebilir dedi, bebeği çevirme ile ilgili hiç bişey söylemedi bana çok duydum bunu ama doktorum demeyince teklif etmedim. Pazartesi günü tekrar gittiğimde ebe ile konuşacağım.
dönsün diye verdiği hareketleri yapıyordum ama çok aksattım tekrar devam edicem ben deneyim de tevekkül allahtan.
bu arada sayfanın sonuna gelmeyi bekledim. belki yazmışsındır diye :9 nst ye bugün girecektin sonucun nasıl çıktı ?
Başı dayamış gibi algıladım egzersiz filan yapıyor musunKızlar kafam cok karıştı ya, devlet hastanesi bizimde sistemimizde olsun diye ultrason istedi bugun gittim ama rutin bi kontrol gibi boyu kiloyu ölçtü sadece 2 dakika sürdü, rahim uzunluğum ne hocam sanki cok assagida hissediyorum dedim, alttan bakılır ona dedi (e bakabilirsiniz dicektim demedim) sonra ultrasonla bi fikrimiz olur dedi başı serviski kaplamis dedi (ee bu ne demekkk) diye de soramadım erkek bi asistan doktordu, oturup kalkarken arabadan inerken felan sanki çocuk öyle alttaki bacagimin arasina giriyor gibi oluyorum, ne diyosunuz
Ben bugün bebek pasaportuna nasıl fotoğraf çektircez diye kara kara düşündüm. İki aylık olunca çekip gidesim var. O kadar gezmedim ki aylardır.bana da 28den sonra bir rahatlama geldi 35'e kadar aynı rahatlık vardı :) zaten haftan ilerledikten sonra bebiş doğum belli bir ay doldurana kadar gidemiceksin bir yere kış mevsimi de olduğu için, git son kez keyfini çıkar :)
Bu mesafe iyi mi peki kac olmasi dogum habercisiVajina çıkışı ile servik arasi Max 4 cm vardır bizim haftalarda eğer kafasını oraya verdiyse senin böyle hissetmen çok normal
Yok canım yapmıyorum ama işe gidiyorum hala biraz fiziksel olarak zorlanıyorumBaşı dayamış gibi algıladım egzersiz filan yapıyor musun
Evet olabılır canımİstirahatle alakası yoktur bence, belki bebek bazen daha yukarılara vuruyorsa vs… ya da sen farklı bişiler yediysende yapar
Serviks uzunluk kisaldikca rahim bebeği tasiyamiyor 4 cm çok iyi ama sana kafası serviks kapladı dedikten sonra istiharet et demesi gerekirdi kendi doktorun ne diyorBu mesafe iyi mi peki kac olmasi dogum habercisi
Yok canım yapmıyorum ama işe gidiyorum hala biraz fiziksel olarak zorlanıyorum
Çok zorlama kendini sorun olacağını sanmıyorumBu mesafe iyi mi peki kac olmasi dogum habercisi
Yok canım yapmıyorum ama işe gidiyorum hala biraz fiziksel olarak zorlanıyorum
O bendede var ya şubat ya da martta gitcem gibi duruyo hemde baya uzagaBen bugün bebek pasaportuna nasıl fotoğraf çektircez diye kara kara düşündüm. İki aylık olunca çekip gidesim var. O kadar gezmedim ki aylardır.
Erken doğuncada sarılık oluyo galıba. Al basması ne oluyor?Annem bebeğe sarı örtü almış sarılık olmasın diye yüzüne örtülür diyo, sarılık ac kalirsa olur diyorum olsun örtülür diyo bana da kirmizi örtü alcakmis al basmasin diye
Aslında erken doğunca değil de yeterli beslenemeyince oluyorErken doğuncada sarılık oluyo galıba. Al basması ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?