2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bilmiyorum kuzum eşimde ben de iptal ettik ikimizin kuponda yandı zaten çok moralim bozuk 38 uç uç puanım gitti

Bu sefer hiç sancı cikmadi çok şükür
Ben o döndürme ilgili bir şey izledim kadin videodan izleyerek bebeği döndürmeye çalışıyor karnindan kavrayarak bebeği plesantasindan ayırıyor o işlem için çok çok aşırı tecrübeli doktor lazımmış plesantayla beraber döndürmek gerekiyormuş
Buraya daha öncede yazdım , arkadaşım 37 de doktora gidiyor doktor diyor ki bu doğum kanalına girmemiş eliyle bebeği kanala çekmiş 3 gün sonra doğurdu arkadaşım bebeğin de enfeksiyon başladı o geçti 3 aylık olmadan bingiladigi kapandi doktor doktor gezmekten perişan oldular yaptırmayı düşünsen çok asiri tecrübeli bir doktor bul

Vajina çıkışı ile servik arasi Max 4 cm vardır bizim haftalarda eğer kafasını oraya verdiyse senin böyle hissetmen çok normal

Benim bebişte ters duruyor suyu fazla kilosu da fazla dönmedi pazartesi kontrol var bakalım dönmüş mü dönmüş olabilir artık attığı tekme mi yumruk mu bilmiyorum çok güçlü. Döndüyse eğer 2 gün sürekli secde pozisyonu gibi eğilip yerde bir şeylere baktım sürekli o zaman döndü

Başı dayamış gibi algıladım egzersiz filan yapıyor musun

Ben bugün bebek pasaportuna nasıl fotoğraf çektircez diye kara kara düşündüm. İki aylık olunca çekip gidesim var. O kadar gezmedim ki aylardır.

Kızlar daha önce sordum belki de hatırlamıyorum hafızamın yok olmasına verin kusuruma bakmayın burada nakışlı hastane çıkışı yaptıran arkadaşlar vardı ne kadara ve hangi sayfaya yaptirmislardi hayrına söylerlerse dua edeceğim

N nimolik yaptırmıştı diye hatırlıyorum

Bu mesafe iyi mi peki kac olmasi dogum habercisi

Yok canım yapmıyorum ama işe gidiyorum hala biraz fiziksel olarak zorlanıyorum
Serviks uzunluk kisaldikca rahim bebeği tasiyamiyor 4 cm çok iyi ama sana kafası serviks kapladı dedikten sonra istiharet et demesi gerekirdi kendi doktorun ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…