2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aslında erken doğunca değil de yeterli beslenemeyince oluyor
Benim kızım 2,5 kilo doğdu. Kilo aldıkça sarılığı artıyordu. Doktor sindirim sistemi tam gelişmediği için anne sütünü tolare edemiyor dedi. Mama+meme şeklinde gidince geçti sarılığı.

Eklentiler

• 0a45189b-2e36-43a1-9131-6005a1b49393.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar benim 2 gündür akşam özellikle mide bulantım geri geldi sizde de var mı
Benim durduk yere olmuyor ama önceden yediğim ve rahatsız etmeyen şeyler şimdi midemi bulandirmaya başladı yiyesim gelmiyor hiç. Yemezsem sorun yok ama yersem midem bulanıyor kraker falan ile bastırmaya çalışıyorum. Senin ki bir sey tetiklemeden mi bulanıyor

Evet ben yaptırdım. Z zgenes instagramdan bebekdesen hesabından 10lu set + yastık yaptırdım çok güzel geldi
Çok güzel olmuş gerçekten fiyatı ne kadardı peki bir kaç sayfa ile konuştum da hepsi farklı fiyat söylediler. Hastane çıkışı ve yastık ayrı fiyattir muhtemelen değil mi

Benımde bulanıyor ama benım reflüden sanırım aşırı reflüm var artık bulantı olup kusma oluyodu ilaç kullandım dun almadım ilaçımı gece yıne kustum. Benım reflüye bağlı bence

Benımde bulanıyor ama benım reflüden sanırım aşırı reflüm var artık bulantı olup kusma oluyodu ilaç kullandım dun almadım ilaçımı gece yıne kustum. Benım reflüye bağlı bence
Olabilir evet bu aylarda reflü oluyormuş diye duydum ben de

Çok güzel olmuş gerçekten fiyatı ne kadardı peki bir kaç sayfa ile konuştum da hepsi farklı fiyat söylediler. Hastane çıkışı ve yastık ayrı fiyattir muhtemelen değil mi
10’LU HASTANE ÇIKIŞ SETİMİZ

İÇERİĞİ
TULUM (ön nakış) +20₺ ücret yansır
ŞAPKA
ELDİVEN
ÇITÇITLI BODY
DIŞ ZIBIN
İÇ ZIBIN
PANTOLON
ÖNLÜK
MENDİL
BATTANİYE

FİYAT : 650₺ ÜCRETSİZ KARGODUR

ÖDEME ŞEKLİ
EFT - HAVALE

ÜRÜNLERİMİZ ORGANİK PENYE
%100 PAMUKTUR.

Yastıkta 150 tl canım

Tamamdır çok teşekkür ederim ben sayfasına bir göz ataym

Uygunmuşta canım fiyatı. Ben 5 li aldım hiç 10 luya girmedim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

Benım zaten vardı ama 4 sene once tedavı olmuştum o tedavıyle gecmişti hamilelik bildiğin azdırdı oyle boyle degıl kıvrandırıyo benım ki kusmalar iştahsızlık öksürük her şey yapıyo
Hamilelik tetikledi demek ki neyse ki az kaldı biraz daha dayan

İlaç verdi doktorum mide koruyucu iyi ki o ilaç var yoksa bebekler kilo alamıcaktı her yedıgım cıkıyo bütün yediklerim yana yana boğazıma geliyo cıkıyo.
İyi bari ilaç etki ediyor en azından ben de kusma falan yok ama yediğime pişman oluyorum

Evet hiç bir şey tetiklemiyo anlamadım ya

Herkes bebislere indirimleri değerlendirme derdinde bende hastane çantasına oğlum için hediye koyacağım kardeşinden sana diye vereceğiz odaya gelince onun için indirim kovalıyorum.tam bir hotwheels delisi kaç zamandır hotwheels mega garajı istiyor şuan Amazon’da en uygun 1300 küsür dahada
Neslihaann benim de sancılarım düzenli ve ben artık süreli geceleri terliyorum. bence de git bir görün istersen
benim düzenli degil ama terleme var her sancı geldiğinde yarına gidecem bakalım ne der doktorum

Serviks uzunluk kisaldikca rahim bebeği tasiyamiyor 4 cm çok iyi ama sana kafası serviks kapladı dedikten sonra istiharet et demesi gerekirdi kendi doktorun ne diyor
Devlet hastanesi olunca ha diyince doktoruna gidip soramiyosun yine de gittim doktoruma ultrason sonucumu sorucaktim kapıda sıra bekleyenler vardı bana asla izin vermezlerdi girmeme bende geri geldim, bi hafta sonra randevu almıştım o zaman sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…