2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu ebenin sakin açıklayıcı bilgileri çok rahatlatıyor kesinlikle

Normal doğum düşünenler içinde bir noktaya açıklık getirmiş

Canım sağlıklı olan ıkınmanın bunun için olan olduğunu dinledim az önce
Kasların en doğru şekilde çalışması için kafada utanma ve çekinme duygusu olmadan ıkınmak gerekiyor dedi öyle mi cidden

Aynen 2 numarayı fazladan eşim alıp gelmiş
Eve elinde bezle gelince , çiçekle gelmesinden daha mutlu olacağımı düşünmüş

Benim koz iri olursa açmadığım paketleri satarım
72 li galiba paketler hepsini birden ziyan etmem

Kızlar hangi numara bezden kaç tane lazım
Biri hayrına atabilir mi?

Kaskade ile biz yoksa bez ile doldurcaz evi o gerçi coşmuş
Benim canım bildiğiniz bebek bezi çekiyor
Elim sürekli onlara gidiyor
Bugün üzüldüğüm tüm bez yatırımlarına yarın keşke daha çok alsaydım diyeceğimi biliyorum

yani benüm gücümü kesmişti ve sözde tam uyuşturmadılarda

Benim canım bildiğiniz bebek bezi çekiyor
Elim sürekli onlara gidiyor
Bugün üzüldüğüm tüm bez yatırımlarına yarın keşke daha çok alsaydım diyeceğimi biliyorum
İşyerinde bi muhabbet geçiyordu bana da sordular eviniz arabanız var mi zenginliginiz var mi diye, bin tane bebek bezim var dedim

Kafyadesing

Benimki yapılıyor şuan
Instagram hesabından bakabilirsin modellere
350 civarından başlıyor model ve nakışa göre senin istediğin ek parçalara göre fiyat değişiyor
Ama kadın cidden çok ilgili ama çok yOğun
Fiyatları piyasaya göre cidden uygun ve el işi rokoko çalışıyor

Bizim kızlarda yaptırdı onların siparişleri geldi hepsi çok güzel duruyordu

Kesinlikle öyle yani sanki kabız olmuşuz da ıkınıyormuşuz gibi yapınca oluyor normal ıkındım ben başta ama ebe öyle değil kabızmışsın gibi ıkın dedi. Ve şey her an ıkınma olmuyor sancı geldikçe. Şöyle anlatayım bebek aşağı doğru bastırıyor o an sancı vuruyor tam o an ıkınınca bebek ilerliyor biraz ve duruyor sonra tekrar aynı döngü. Bu arada altıma yapıcam diye çok korktum ama siz korkmayın bebeğin baskısından bişey olmuyor

10lu ile 5linin fiyatı çok yakındı ben ondan 10lu aldım
İyi yapmışsın canım güle güle kullanın benım hastane için hiç bişeyim yok hazırlık yapmadım bi gecelik aldım bebişlere 5 li hastane cıkışı teklı aldım bi de o kadar ne çikolatam var ne bişey kapıya süs yaptrcaz cumartesi gunu bi de çikolata yaptrırız isimsiz diye düşündük

Ay kızlar ya sinirlerim çok bozuk. Bugün eşim aradı akşam arkadaşlarımla dışarı çıkabilir miyim yalnız kalsan sorun olur mu diye. Nereye dedim yemeğe gidicez dedi tamam dedim. Normalde de çok çıkmaz ama bi arkadaş grubu var hepsi bekar bi tanesi evli çocuğu var ama o da hiç tekin değil. Sonra mesaj attı arkadaşlardan birinin köyüne gidiyoruz diye. Dedim köy ne alaka Ankara da yemek yiyecek yer mi kalmadı. Şimdi de Ankara’nın Başka bir ucunda olduğunu söylüyor hamama giriyoruz telefon yasak arabada olcak sen iyi misin yazmış. Ay aşırı sinirlerim bozuldu boğasım var böyle.

Telefon yasak cümlesine kadar herşey normaldi. Sen hamilesin nolur olmaz öyle saçmalık mı olur

Telefon yasak cümlesine kadar herşey normaldi. Sen hamilesin nolur olmaz öyle saçmalık mı olur
Ay böyle hıçkırarak ağlayasım var aşırı sinirlerim bozuldu. Cevap da atmıyor artık direkt bıraktı telefonu arama zahmetinde bile bulunmadı

Bebeğin ilerlediğini hissediyor musun

O sayfaya da bakaym teşekkür ederim

Telefon yasak olmasaymis keşke acil bir şey olursa Allah korusun tedirgin olursun

Eşinin içki kültürü var mı yani Allah korusun bir şey olsa sarhoş gelme ihtimali

Benim gibi Bimde banyo kuveti pesinde kosup husrana uğrayanlar icin haberim var.

200 e 50 tl lik kupon yukleyin. Asagidaki babyplus banyo oturagini 205 tl ye alabilirsiniz. Satici e bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…