- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.261
Canım sağlıklı olan ıkınmanınYaaayeni rütbemi seve seve kabul ediyorum inşallah arkadaşın kısa sürede toparlar hayırlısıyla sağlıkla çıkarlar ikisi de umarım güzel bir motivasyon olmuştur, korkmasın her şey kafada bitiyor gerçekten
Ay pardon birminşkaşk herhalde karıştırdım
Çok teşekkğr ederim canım benim inşallah sizde sağlıkla kavuşun
4 Doğum yapmış ama biri maalesef 40 günlükken ölmüş, evet sağduyusu yüksek öyle olmasa bende kesin bayılarak sezeryan olurdum
Amin canım çok sağolestağfurullah ne oylaması. Ben normal doğum yaptım anestezi olmadan. Normal doğum sırasında bazen bebeğin gelişi kolay olsun diye bazen de gerekli durumlarda vajinaya kesi atılıyor. Benim gerek kalmadı 10cm açılma ve doğru ıkınmayla kesisiz dikişsiz oldu.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepinizin doğumu böyle kolayca olur
Erken doğum korkunç geliyor kulağa ama çok şükür çoğumuzun bebeği tıbben yaşam sınırını geçtio ilk görüş inanılmaz bişey yani karnımda olan can birden kucağımda oldu tarif edilemez bişey kesinlikle öyle yap
Aynen 2 numarayı fazladan eşim alıp gelmişÖzelden yaz ya merak ettim benim kızın doktoru mu yoksa ?
Sitede okudum bazen geri yatabilir diyor da onun için uğraşmak lazım sanırım
Balım sayılarımız benzer senin 2 bir tık fazla bir de 4 e abanmışsın.
Bebek iri olursa ara boylar elde kalabilir
Anne kız çok tatlı laflarınız ya size komşu olsam keşke sizin yanınızda insan yaşlanmaz
Kaplı mı kapsız mı aldın?
Good ve Sleepy bende birer paket aldım
4 numara 219 a almıştım ben 86 tane mi ne a101 den
Oğluma kV sarı örtü serdi sarı ışıkta yatırdı sarı giydirdi ilk günler
Benim canım bildiğiniz bebek bezi çekiyorKızlar hangi numara bezden kaç tane lazım
Biri hayrına atabilir mi?
Kaskade ile biz yoksa bez ile doldurcaz evi o gerçi coşmuş
10lu ile 5linin fiyatı çok yakındı ben ondan 10lu aldımUygunmuşta canım fiyatı. Ben 5 li aldım hiç 10 luya girmedim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
yani benüm gücümü kesmişti ve sözde tam uyuşturmadılardaseker var mı canım benimkinin suyu normal?
çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsınızben de bunu sordum ıkınma kuvvetini azaltır mı diye ebe hayır dedi, tamamen uyuştursak evet ıkınamazsınız ağrıyı da hissedeceksiniz sadece daha dayanılabilir olacak dedi. doktorla konuşmadım bunu araştıracağım
Bende de var yaa ama sabahlarıKızlar benim 2 gündür akşam özellikle mide bulantım geri geldi sizde de var mı
İşyerinde bi muhabbet geçiyordu bana da sordular eviniz arabanız var mi zenginliginiz var mi diye, bin tane bebek bezim var dedimBenim canım bildiğiniz bebek bezi çekiyor
Elim sürekli onlara gidiyor
Bugün üzüldüğüm tüm bez yatırımlarına yarın keşke daha çok alsaydım diyeceğimi biliyorum
KafyadesingKızlar daha önce sordum belki de hatırlamıyorum hafızamın yok olmasına verin kusuruma bakmayınburada nakışlı hastane çıkışı yaptıran arkadaşlar vardı ne kadara ve hangi sayfaya yaptirmislardi hayrına söylerlerse dua edeceğim
Kesinlikle öyle yani sanki kabız olmuşuz da ıkınıyormuşuz gibi yapınca oluyor normal ıkındım ben başta ama ebe öyle değil kabızmışsın gibi ıkın dedi. Ve şey her an ıkınma olmuyor sancı geldikçe. Şöyle anlatayım bebek aşağı doğru bastırıyor o an sancı vuruyor tam o an ıkınınca bebek ilerliyor biraz ve duruyor sonra tekrar aynı döngü. Bu arada altıma yapıcam diye çok korktum ama siz korkmayın bebeğin baskısından bişey olmuyorCanım sağlıklı olan ıkınmanınbunun için olan olduğunu dinledim az önce
Kasların en doğru şekilde çalışması için kafada utanma ve çekinme duygusu olmadan ıkınmak gerekiyor dedi öyle mi cidden
İyi yapmışsın canım güle güle kullanın10lu ile 5linin fiyatı çok yakındı ben ondan 10lu aldım
Telefon yasak cümlesine kadar herşey normaldi. Sen hamilesin nolur olmaz öyle saçmalık mı olurAy kızlar ya sinirlerim çok bozuk. Bugün eşim aradı akşam arkadaşlarımla dışarı çıkabilir miyim yalnız kalsan sorun olur mu diye. Nereye dedim yemeğe gidicez dedi tamam dedim. Normalde de çok çıkmaz ama bi arkadaş grubu var hepsi bekar bi tanesi evli çocuğu var ama o da hiç tekin değil. Sonra mesaj attı arkadaşlardan birinin köyüne gidiyoruz diye. Dedim köy ne alaka Ankara da yemek yiyecek yer mi kalmadı. Şimdi de Ankara’nın Başka bir ucunda olduğunu söylüyor hamama giriyoruz telefon yasak arabada olcak sen iyi misin yazmış. Ay aşırı sinirlerim bozuldu boğasım var böyle.
Ay böyle hıçkırarak ağlayasım var aşırı sinirlerim bozuldu. Cevap da atmıyor artık direkt bıraktı telefonu arama zahmetinde bile bulunmadıTelefon yasak cümlesine kadar herşey normaldi. Sen hamilesin nolur olmaz öyle saçmalık mı olur
Bebeğin ilerlediğini hissediyor musunKesinlikle öyle yani sanki kabız olmuşuz da ıkınıyormuşuz gibi yapınca oluyor normal ıkındım ben başta ama ebe öyle değil kabızmışsın gibi ıkın dedi. Ve şey her an ıkınma olmuyor sancı geldikçe. Şöyle anlatayım bebek aşağı doğru bastırıyor o an sancı vuruyor tam o an ıkınınca bebek ilerliyor biraz ve duruyor sonra tekrar aynı döngü. Bu arada altıma yapıcam diye çok korktum ama siz korkmayın bebeğin baskısından bişey olmuyor
O sayfaya da bakaym teşekkür ederimKafyadesing
Benimki yapılıyor şuan
Instagram hesabından bakabilirsin modellere
350 civarından başlıyor model ve nakışa göre senin istediğin ek parçalara göre fiyat değişiyor
Ama kadın cidden çok ilgili ama çok yOğun
Fiyatları piyasaya göre cidden uygun ve el işi rokoko çalışıyor
Bizim kızlarda yaptırdı onların siparişleri geldi hepsi çok güzel duruyordu
Telefon yasak olmasaymis keşke acil bir şey olursa Allah korusun tedirgin olursunAy kızlar ya sinirlerim çok bozuk. Bugün eşim aradı akşam arkadaşlarımla dışarı çıkabilir miyim yalnız kalsan sorun olur mu diye. Nereye dedim yemeğe gidicez dedi tamam dedim. Normalde de çok çıkmaz ama bi arkadaş grubu var hepsi bekar bi tanesi evli çocuğu var ama o da hiç tekin değil. Sonra mesaj attı arkadaşlardan birinin köyüne gidiyoruz diye. Dedim köy ne alaka Ankara da yemek yiyecek yer mi kalmadı. Şimdi de Ankara’nın Başka bir ucunda olduğunu söylüyor hamama giriyoruz telefon yasak arabada olcak sen iyi misin yazmış. Ay aşırı sinirlerim bozuldu boğasım var böyle.
Eşinin içki kültürü var mı yani Allah korusun bir şey olsa sarhoş gelme ihtimaliAy kızlar ya sinirlerim çok bozuk. Bugün eşim aradı akşam arkadaşlarımla dışarı çıkabilir miyim yalnız kalsan sorun olur mu diye. Nereye dedim yemeğe gidicez dedi tamam dedim. Normalde de çok çıkmaz ama bi arkadaş grubu var hepsi bekar bi tanesi evli çocuğu var ama o da hiç tekin değil. Sonra mesaj attı arkadaşlardan birinin köyüne gidiyoruz diye. Dedim köy ne alaka Ankara da yemek yiyecek yer mi kalmadı. Şimdi de Ankara’nın Başka bir ucunda olduğunu söylüyor hamama giriyoruz telefon yasak arabada olcak sen iyi misin yazmış. Ay aşırı sinirlerim bozuldu boğasım var böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?