- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.281
Yani içen biri değil 5 yıldır evliyiz hiç içtiğini görmedim ama ailesi falan normal içiyor yani ben içmem diyecek biri de değil ya içkiyi düşünmemiştim. Boğacam onu var ya. Ben mi gitsem diye düşünüyorum şu an geldiğinde bulamasınEşinin içki kültürü var mı yani Allah korusun bir şey olsa sarhoş gelme ihtimali
Hayır mesela o da değil ne işin var senin orda ya. Öyle tezcanlı biri de değildir aksine ağır plansız hareket etmeyen biri. Çok aşırı yükseldim ya bide aramadı bile mesaj atıyo sadeceTelefon yasak olmasaymis keşke acil bir şey olursa Allah korusun tedirgin olursun
Yok sakin ol hamilesin sinir üzüntü en çok rahim sancısı yapan seylerden yaptığı şey düşüncesizlik ama sen bebeğini düşünYani içen biri değil 5 yıldır evliyiz hiç içtiğini görmedim ama ailesi falan normal içiyor yani ben içmem diyecek biri de değil ya içkiyi düşünmemiştim. Boğacam onu var ya. Ben mi gitsem diye düşünüyorum şu an geldiğinde bulamasın
Ay böyle hıçkırarak ağlayasım var aşırı sinirlerim bozuldu. Cevap da atmıyor artık direkt bıraktı telefonu arama zahmetinde bile bulunmadı
Yok sakin ol hamilesin sinir üzüntü en çok rahim sancısı yapan seylerden yaptığı şey düşüncesizlik ama sen bebeğini düşün
Cidden çok gerildim ya boyun damarlarım şişti böyle . Yatak odasını kitleyip yatsam mecbur tuvalete kalkıcam. Direkt gitsem mi bilmiyorumMuhtaç olduğun kudret kapının arkasındaki oklavadır
Kendini cezalandirma aç tvni izle gelmw saatine yakın odana gidersinCidden çok gerildim ya boyun damarlarım şişti böyle . Yatak odasını kitleyip yatsam mecbur tuvalete kalkıcam. Direkt gitsem mi bilmiyorum
Sakinleşemiyorum biraz dışarı çıkayım en iyisiKendini cezalandirma aç tvni izle gelmw saatine yakın odana gidersin
Arkadaslarini kiramadi demek kiHayır mesela o da değil ne işin var senin orda ya. Öyle tezcanlı biri de değildir aksine ağır plansız hareket etmeyen biri. Çok aşırı yükseldim ya bide aramadı bile mesaj atıyo sadece
Doğum başladı diye mesaj atAy böyle hıçkırarak ağlayasım var aşırı sinirlerim bozuldu. Cevap da atmıyor artık direkt bıraktı telefonu arama zahmetinde bile bulunmadı
Bebeğim sakin ol kötü bişi olmaz inşallah. Rahatlamaya bak ama geldiğinde tabii burnundan getirCidden çok gerildim ya boyun damarlarım şişti böyle . Yatak odasını kitleyip yatsam mecbur tuvalete kalkıcam. Direkt gitsem mi bilmiyorum
Sen çok yaşa emi o nasıl örnek öyleAynen aynen öyle yapıcam kendimi üzmeye gerek yok benim memelerim niye böyle diyeay ayna karşısında ki surat ifademi görseniz halime gülerdiniz yani köpeklere avuç içinde mama seçtiriyorlar ya bir elinde bi tane öbür elinde dünya kadar mama var köpek bir tane olanı seçiyor mama çıktı diye seviniyor adam diğer avucunu açıyor çok olduğunu görünce dünyası yıkılıyor hah işte o köpek gibiydim bugün 90 beden oldu diye sevindim ama açana kadardı sevincim gırtlağımda kaldı
Al basması demek lohusalıkta enfeksiyon kapmakmış baktım az önce lohusalık humması diye de geçiyor ben üç harftiler uğraması diye biliyordumErken doğuncada sarılık oluyo galıba. Al basması ne oluyor?
Sakin ol kızmakla haklısın ama şöyle düşün devamlı dışarı çıkan biri değilmiş eşine ne kadar güveniyorsun önemli olan o eğer kafanda soru işaretleri varsa sana dönüş yaptığında hem görüntülü ara hemde canlı konum iste gittikleri hamamın ismini iste için rahatlasınAy kızlar ya sinirlerim çok bozuk. Bugün eşim aradı akşam arkadaşlarımla dışarı çıkabilir miyim yalnız kalsan sorun olur mu diye. Nereye dedim yemeğe gidicez dedi tamam dedim. Normalde de çok çıkmaz ama bi arkadaş grubu var hepsi bekar bi tanesi evli çocuğu var ama o da hiç tekin değil. Sonra mesaj attı arkadaşlardan birinin köyüne gidiyoruz diye. Dedim köy ne alaka Ankara da yemek yiyecek yer mi kalmadı. Şimdi de Ankara’nın Başka bir ucunda olduğunu söylüyor hamama giriyoruz telefon yasak arabada olcak sen iyi misin yazmış. Ay aşırı sinirlerim bozuldu boğasım var böyle.
Bugün vallahi bak seni rahatlatmak için demiyorum benimki de sakin. Az hareket etti yemek yedim de biraz biraz başladı. Aç olabilir misin sende?Kızlar dün rahatlamıştım ama bugün yine huzursuzum, bebeğim günde 10kere hareket etti hatta daha fazla ama sakin gibi bugün. Çok ağladım stres oldum etkilendi mi acaba? Şu an uzandım biraz yarın inşallah nst güzel cıkar bir sorun cıkmaz
Şimdi yemek yedim biraz geç oldu bugün çantayı vs hazırla derken vakit geçmiş, biraz biraz ediyor. G*tünü dayıyor sürekli hıçkırık da tuttuBugün vallahi bak seni rahatlatmak için demiyorum benimki de sakin. Az hareket etti yemek yedim de biraz biraz başladı. Aç olabilir misin sende?
E tamam benimki bugün hiç hıçkırmadı bile sorun yoktur yaaŞimdi yemek yedim biraz geç oldu bugün çantayı vs hazırla derken vakit geçmiş, biraz biraz ediyor. G*tünü dayıyor sürekli hıçkırık da tuttu
İnşallah memnun kalırsınBebek bezi
1 numara 84
2 numara 272
3 numara 448
4 numara 246
Ben bu şekilde aldım canım, bezden memnun kalırsam 4 almaya devam edicem
Ooff yiyip içmesi ne keyifli olur öyle✌eski binamda vardı sabahlara kadar otururduk çok keyifliydi görüşmediğimiz gün yoktu
Benim annem yaşayan ölen 12-13 hamileliği vardır ama o basiretin BBB si yok yaniYaaayeni rütbemi seve seve kabul ediyorum inşallah arkadaşın kısa sürede toparlar hayırlısıyla sağlıkla çıkarlar ikisi de umarım güzel bir motivasyon olmuştur, korkmasın her şey kafada bitiyor gerçekten
Ay pardon birminşkaşk herhalde karıştırdım
Çok teşekkğr ederim canım benim inşallah sizde sağlıkla kavuşun
4 Doğum yapmış ama biri maalesef 40 günlükken ölmüş, evet sağduyusu yüksek öyle olmasa bende kesin bayılarak sezeryan olurdum
Amin canım çok sağolestağfurullah ne oylaması. Ben normal doğum yaptım anestezi olmadan. Normal doğum sırasında bazen bebeğin gelişi kolay olsun diye bazen de gerekli durumlarda vajinaya kesi atılıyor. Benim gerek kalmadı 10cm açılma ve doğru ıkınmayla kesisiz dikişsiz oldu.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepinizin doğumu böyle kolayca olur
Erken doğum korkunç geliyor kulağa ama çok şükür çoğumuzun bebeği tıbben yaşam sınırını geçtio ilk görüş inanılmaz bişey yani karnımda olan can birden kucağımda oldu tarif edilemez bişey kesinlikle öyle yap
Canım suyu yine fazla ama eskisine göre daha dengeli gibisudem34 sudem aktif buradasın ama bebişin ile ilgili bişey göremedim hiç. nasılsın ? bebiş nasıl suyun fazlaydı en son, kontrol altına alınabildi mi ?
İyice stres şeyi oldum vallah, dünkü olay olmasa bu kadar takmazdım. Anne olmak zormuş gerçekten şimdiden ne kadar merak ediyoruzE tamam benimki bugün hiç hıçkırmadı bile sorun yoktur yaa
Aynen, S Seray94 arkadaşımı hamileyken oğlu için detaylı ultrasona gönderdiler, doktor bu çocuğun bir böbreği daha büyük, sıkıntı var dedi. Ağlaya ağlaya kendi doktoruna gitti aynı gün yolda bebik çişini yapmış, hoca ölçüyor yoo normal iki böbrek de diyor. Sonraki ölçümü yaptıklarında öncesinde işediği için normal boyuta inmiş. Böyle bir durum da olabilir
İptal da ay bittiği için zor aynen.Bilmiyorum kuzum eşimde ben de iptal ettik ikimizin kuponda yandızaten çok moralim bozuk 38 uç uç puanım gitti
3 baya çok orda ya benim orta karar sanki ne az ne çok çocuga göre belli olacak galiba boy kilo çiş durumuBunu gördüm ama bi bak çok mu az yazmışlar
Mantıklı ya belki de hepsi kullanılırAynen 2 numarayı fazladan eşim alıp gelmiş
Eve elinde bezle gelince , çiçekle gelmesinden daha mutlu olacağımı düşünmüş
Benim koz iri olursa açmadığım paketleri satarım
72 li galiba paketler hepsini birden ziyan etmem
Şubat'tan sonra fiyatları görünce inanamayacağız.Benim canım bildiğiniz bebek bezi çekiyor
Elim sürekli onlara gidiyor
Bugün üzüldüğüm tüm bez yatırımlarına yarın keşke daha çok alsaydım diyeceğimi biliyorum
Akşam 7 deki kuponu yükledim ama harcayamadım ya sen ne yaptın?Bu arada n11 de ebebek magazasinda sepette indirimli urunleri süzün. Banyo urunlerinde ve oyuncaklarda indirim yapmislar, kuponlar da geciyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?