2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eşinin içki kültürü var mı yani Allah korusun bir şey olsa sarhoş gelme ihtimali
Yani içen biri değil 5 yıldır evliyiz hiç içtiğini görmedim ama ailesi falan normal içiyor yani ben içmem diyecek biri de değil ya içkiyi düşünmemiştim. Boğacam onu var ya. Ben mi gitsem diye düşünüyorum şu an geldiğinde bulamasın

Telefon yasak olmasaymis keşke acil bir şey olursa Allah korusun tedirgin olursun
Hayır mesela o da değil ne işin var senin orda ya. Öyle tezcanlı biri de değildir aksine ağır plansız hareket etmeyen biri. Çok aşırı yükseldim ya bide aramadı bile mesaj atıyo sadece

Yok sakin ol hamilesin sinir üzüntü en çok rahim sancısı yapan seylerden yaptığı şey düşüncesizlik ama sen bebeğini düşün

Yok sakin ol hamilesin sinir üzüntü en çok rahim sancısı yapan seylerden yaptığı şey düşüncesizlik ama sen bebeğini düşün

Muhtaç olduğun kudret kapının arkasındaki oklavadır
Cidden çok gerildim ya boyun damarlarım şişti böyle . Yatak odasını kitleyip yatsam mecbur tuvalete kalkıcam. Direkt gitsem mi bilmiyorum

Hayır mesela o da değil ne işin var senin orda ya. Öyle tezcanlı biri de değildir aksine ağır plansız hareket etmeyen biri. Çok aşırı yükseldim ya bide aramadı bile mesaj atıyo sadece
Arkadaslarini kiramadi demek ki biz 24-25 yasimizda evlendigimiz icin arkadas grubunun hepsi bekardi ve asla esimi anlamiuorlardi ilk evlendigimizde. Simdi hepsi evli bi turlu bulusamiyorlar. Esimi anladilar artik ama olan bize oldu ilk yillarda. Keske telefonla ulasamayacak bir yere gitmeseymis

Ay böyle hıçkırarak ağlayasım var aşırı sinirlerim bozuldu. Cevap da atmıyor artık direkt bıraktı telefonu arama zahmetinde bile bulunmadı
Doğum başladı diye mesaj at
Telefonu kapat
Sana ulaşamayınca neye uğradığını şaşırsın

Cidden çok gerildim ya boyun damarlarım şişti böyle . Yatak odasını kitleyip yatsam mecbur tuvalete kalkıcam. Direkt gitsem mi bilmiyorum
Bebeğim sakin ol kötü bişi olmaz inşallah. Rahatlamaya bak ama geldiğinde tabii burnundan getir

Kızlar dün rahatlamıştım ama bugün yine huzursuzum, bebeğim günde 10kere hareket etti hatta daha fazla ama sakin gibi bugün. Çok ağladım stres oldum etkilendi mi acaba? Şu an uzandım biraz yarın inşallah nst güzel cıkar bir sorun cıkmaz

Sen çok yaşa emi o nasıl örnek öyle benimde göğüslerim küçük süt doldu Şuan 75ten 80 e. Çıktı süt dolunca Doğumdan sonra dahada şişecekler inşallah memenin büyüklüğü önemli değil aslında mene ucu önemli benim birinde var birinde yok mesela ilk başlarda ememiyor bebek uç çıkarıcı aldım ama inşallah işe yarar
Yani boyut çokta önemli değil takılma
Erken doğuncada sarılık oluyo galıba. Al basması ne oluyor?
Al basması demek lohusalıkta enfeksiyon kapmakmış baktım az önce lohusalık humması diye de geçiyor ben üç harftiler uğraması diye biliyordum
Sakin ol kızmakla haklısın ama şöyle düşün devamlı dışarı çıkan biri değilmiş eşine ne kadar güveniyorsun önemli olan o eğer kafanda soru işaretleri varsa sana dönüş yaptığında hem görüntülü ara hemde canlı konum iste gittikleri hamamın ismini iste için rahatlasın
Ben böyle gittiği zamanlarda hepsini istiyorum kafamda kuruyorum yoksa güvensemde kuruyorum elimde değil bunu bildiği içinde bazen ben istemeden de hepsini söyleyip yapıyor öncesinde kocanda sana atacaktır Emin’im

Bugün vallahi bak seni rahatlatmak için demiyorum benimki de sakin. Az hareket etti yemek yedim de biraz biraz başladı. Aç olabilir misin sende?

Bugün vallahi bak seni rahatlatmak için demiyorum benimki de sakin. Az hareket etti yemek yedim de biraz biraz başladı. Aç olabilir misin sende?
Şimdi yemek yedim biraz geç oldu bugün çantayı vs hazırla derken vakit geçmiş, biraz biraz ediyor. G*tünü dayıyor sürekli hıçkırık da tuttu

Şimdi yemek yedim biraz geç oldu bugün çantayı vs hazırla derken vakit geçmiş, biraz biraz ediyor. G*tünü dayıyor sürekli hıçkırık da tuttu
E tamam benimki bugün hiç hıçkırmadı bile sorun yoktur yaa

Bebek bezi
1 numara 84
2 numara 272
3 numara 448
4 numara 246

Ben bu şekilde aldım canım, bezden memnun kalırsam 4 almaya devam edicem
İnşallah memnun kalırsın
eski binamda vardı sabahlara kadar otururduk çok keyifliydi görüşmediğimiz gün yoktu
Ooff yiyip içmesi ne keyifli olur öyle✌
Benim annem yaşayan ölen 12-13 hamileliği vardır ama o basiretin BBB si yok yani
Geçen diyor öbür oğlan da bu haftalar sancın oluyor du yine var mı bilmiyorum sancı nasıl bir şey dedim geri korktu beni strese sokcam diye geri adım attınbizimkiler sağlam adamı da hasta eder aynı onun gibi bir de ortanca ablam var hiç ağzından iyi bir şey çıkmaz
sudem34 sudem aktif buradasın ama bebişin ile ilgili bişey göremedim hiç. nasılsın ? bebiş nasıl suyun fazlaydı en son, kontrol altına alınabildi mi ?
Canım suyu yine fazla ama eskisine göre daha dengeli gibi
Şeker diyet insilün kan ölçümü devam

Aynen, S Seray94 arkadaşımı hamileyken oğlu için detaylı ultrasona gönderdiler, doktor bu çocuğun bir böbreği daha büyük, sıkıntı var dedi. Ağlaya ağlaya kendi doktoruna gitti aynı gün yolda bebik çişini yapmış, hoca ölçüyor yoo normal iki böbrek de diyor. Sonraki ölçümü yaptıklarında öncesinde işediği için normal boyuta inmiş. Böyle bir durum da olabilir

Bilmiyorum kuzum eşimde ben de iptal ettik ikimizin kuponda yandı zaten çok moralim bozuk 38 uç uç puanım gitti
İptal da ay bittiği için zor aynen.
Risk olmayan şeyleri almak lazım
Her gün kupon geliyor onları değerlendirirsin artık
Bunu gördüm ama bi bak çok mu az yazmışlar
3 baya çok orda ya benim orta karar sanki ne az ne çok çocuga göre belli olacak galiba boy kilo çiş durumu
Mantıklı ya belki de hepsi kullanılır
Benim canım bildiğiniz bebek bezi çekiyor
Elim sürekli onlara gidiyor
Bugün üzüldüğüm tüm bez yatırımlarına yarın keşke daha çok alsaydım diyeceğimi biliyorum
Şubat'tan sonra fiyatları görünce inanamayacağız.
Belki tanesini 5 den alıcaz
Oğlumun her gün yediği bisküvi dün 11 liraydı o 16.5 a alıyormuş gidip stoklayım dedim 14.5 olmuş akşamdan sabaha
Bu arada n11 de ebebek magazasinda sepette indirimli urunleri süzün. Banyo urunlerinde ve oyuncaklarda indirim yapmislar, kuponlar da geciyir
Akşam 7 deki kuponu yükledim ama harcayamadım ya sen ne yaptın?
Limitsiz 40 varmış yine acaip sinir oldum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…