- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.301
Aynen valla yaa eşim diyo yeri daraldı artık normal arada olur böyle şeyler. Ama benim içim hiç rahat değil her zaman ki gibi. Diyorum hayırlısıyla sağ Salim doğursamda içim rahatlasa artıkİyice stres şeyi oldum vallah, dünkü olay olmasa bu kadar takmazdım. Anne olmak zormuş gerçekten şimdiden ne kadar merak ediyoruz
Emin ol sendeki doğru bende ki bu işler hemen hallolsun kafası 22.haftada badana yaptırttı eşim ağzıma ettibi günde odayı bitirdim şaka gibi sonra da birine demeye korktum ama ilk defa kasılmalarım oldu neyse geçti çok şükür. 30da herşeyi bitirdim sayılır ama böyle ufak tefek işler çıkıyo ya Allahım bi sinirim bozuluyo modum düşük şuan tam yoluna sokamadım işleri diye arka planda sürekli dönüyo zecmel işlerin var diye
Kizlar instagramda bitane influencer var greybride belki takip edenleriniz vardır. Suda doğum yapmış. Böyle birsey denemek isteyen ya da düşünen var mi. Suda sanci daha mi az oluyor acaba
Aynen öyle keşke hayırlısıyla gelseler şu 37ci haftadaAynen valla yaa eşim diyo yeri daraldı artık normal arada olur böyle şeyler. Ama benim içim hiç rahat değil her zaman ki gibi. Diyorum hayırlısıyla sağ Salim doğursamda içim rahatlasa artık
Ben daha hiç hıçkırık hissetmedim, bugun asistan doktora sordum, bebegimin hickirigini hic hissetmiyorum ciger gelisiminde bir sorun yoktur demi dedim, hiç öyle bir şey duymadım dediE tamam benimki bugün hiç hıçkırmadı bile sorun yoktur yaa
Ben de anlamıyorum hıckırma olayınıBen daha hiç hıçkırık hissetmedim, bugun asistan doktora sordum, bebegimin hickirigini hic hissetmiyorum ciger gelisiminde bir sorun yoktur demi dedim, hiç öyle bir şey duymadım dedi
Hava soğuk hasta olma dışarda kalin giyseydinSakinleşemiyorum biraz dışarı çıkayım en iyisi
Hayatım sakin ol.Yani içen biri değil 5 yıldır evliyiz hiç içtiğini görmedim ama ailesi falan normal içiyor yani ben içmem diyecek biri de değil ya içkiyi düşünmemiştim. Boğacam onu var ya. Ben mi gitsem diye düşünüyorum şu an geldiğinde bulamasın
Ritmik şekilde vurması hıçkırık.Ben de anlamıyorum hıckırma olayını
Ben elimi koyduğumda böyle bir kaç saniye arayla seri bir sekilde hareket hissediyorum tekme gibi ama daha küçük bir hareket tekmeden ve esit aralikli zamanlarda oluyor ordan anlıyorum hickirik olduğunu. Bugun hem sabah hem aksam oldu bir kac dakika da sürüyor, daha önce de bir ay önceydi sanırım hissetmistim bir kez daha. Ama cok sık olmuyor benimde. Belkide oluyor ama biz hissetmiyoruz oda olabilirBen de anlamıyorum hıckırma olayını
Ay kızlar ya sinirlerim çok bozuk. Bugün eşim aradı akşam arkadaşlarımla dışarı çıkabilir miyim yalnız kalsan sorun olur mu diye. Nereye dedim yemeğe gidicez dedi tamam dedim. Normalde de çok çıkmaz ama bi arkadaş grubu var hepsi bekar bi tanesi evli çocuğu var ama o da hiç tekin değil. Sonra mesaj attı arkadaşlardan birinin köyüne gidiyoruz diye. Dedim köy ne alaka Ankara da yemek yiyecek yer mi kalmadı. Şimdi de Ankara’nın Başka bir ucunda olduğunu söylüyor hamama giriyoruz telefon yasak arabada olcak sen iyi misin yazmış. Ay aşırı sinirlerim bozuldu boğasım var böyle.
Canım çıkmasan mi böyle stresli halinle, kendini ve bebegi cezalandırma, eşin bekarlığa özenecek yanlış zaman seçmiş, arkadaşımizin dediği cok iyi doğum başladı de kapat telefonu o görsün ne demekmis telefonu kapatmakSakinleşemiyorum biraz dışarı çıkayım en iyisi
Nerdesiiin kız bu sinirle dışarı mı çıkılır hala haber yok muSakinleşemiyorum biraz dışarı çıkayım en iyisi
İkinci ultrasonda da gördü ama iki gün araylaAynen, S Seray94 arkadaşımı hamileyken oğlu için detaylı ultrasona gönderdiler, doktor bu çocuğun bir böbreği daha büyük, sıkıntı var dedi. Ağlaya ağlaya kendi doktoruna gitti aynı gün yolda bebik çişini yapmış, hoca ölçüyor yoo normal iki böbrek de diyor. Sonraki ölçümü yaptıklarında öncesinde işediği için normal boyuta inmiş. Böyle bir durum da olabilir
Ay yüreğine iner adamın kaza falan yapar hizli gelmeye çalışır Allah korusun öyle şey söylememek lazım benceCanım çıkmasan mi böyle stresli halinle, kendini ve bebegi cezalandırma, eşin bekarlığa özenecek yanlış zaman seçmiş, arkadaşımizin dediği cok iyi doğum başladı de kapat telefonu o görsün ne demekmis telefonu kapatmak
Aşkım uçta yok hiç elletmedigimden huylandıgımdan öyle dümdüz duruyor annem çıkar diyor ama inşallah yaniSen çok yaşa emi o nasıl örnek öylebenimde göğüslerim küçük süt doldu Şuan 75ten 80 e. Çıktı süt dolunca Doğumdan sonra dahada şişecekler inşallah memenin büyüklüğü önemli değil aslında mene ucu önemli benim birinde var birinde yok mesela ilk başlarda ememiyor bebek uç çıkarıcı aldım ama inşallah işe yarar
Yani boyut çokta önemli değil takılma
Al basması demek lohusalıkta enfeksiyon kapmakmış baktım az önce lohusalık humması diye de geçiyor ben üç harftiler uğraması diye biliyordum
Sakin ol kızmakla haklısın ama şöyle düşün devamlı dışarı çıkan biri değilmiş eşine ne kadar güveniyorsun önemli olan o eğer kafanda soru işaretleri varsa sana dönüş yaptığında hem görüntülü ara hemde canlı konum iste gittikleri hamamın ismini iste için rahatlasın
Ben böyle gittiği zamanlarda hepsini istiyorum kafamda kuruyorum yoksa güvensemde kuruyorum elimde değil bunu bildiği içinde bazen ben istemeden de hepsini söyleyip yapıyor öncesinde kocanda sana atacaktır Emin’im
AhahahhBu benim ya asla bitmiyor alınacaklar, kocama diyorum ki şu şu şu son en önemli ihtiyaç gerisi ıvır zıvır. Alıyoruz dediklerimi sonra yine çok önemli son ihtiyaç listesi çıkartıyorum
Ben ben çok istiyorum suda doğum doktorumla görüşücem bu konuyu bir sonraki randevudaben suda çok rahatlayan bir insanım çünkü
Belki hissetmiyorsundurBen daha hiç hıçkırık hissetmedim, bugun asistan doktora sordum, bebegimin hickirigini hic hissetmiyorum ciger gelisiminde bir sorun yoktur demi dedim, hiç öyle bir şey duymadım dedi
Emince göğüs ucun uyarilacagi icin bencede cikar canımAşkım uçta yok hiç elletmedigimden huylandıgımdan öyle dümdüz duruyor annem çıkar diyor ama inşallah yanien olmadı silikon meme ucu alcam
Ben 20.00 da yukledim 200 e 50 olani. Onu hemen kullandim. Kasim50 tukenmisti kullanamadim.İptal da ay bittiği için zor aynen.
Risk olmayan şeyleri almak lazım
Her gün kupon geliyor onları değerlendirirsin artık
3 baya çok orda ya benim orta karar sanki ne az ne çok çocuga göre belli olacak galiba boy kilo çiş durumu
Mantıklı ya belki de hepsi kullanılır
Şubat'tan sonra fiyatları görünce inanamayacağız.
Belki tanesini 5 den alıcaz
Oğlumun her gün yediği bisküvi dün 11 liraydı o 16.5 a alıyormuş gidip stoklayım dedim 14.5 olmuş akşamdan sabaha
Akşam 7 deki kuponu yükledim ama harcayamadım ya sen ne yaptın?
Limitsiz 40 varmış yine acaip sinir oldum tabi
Amiiinn inşallah yaaAynen öyle keşke hayırlısıyla gelseler şu 37ci haftada
Ya sen nasıl birşeysin meme ucu elletince mi çıkıyorAşkım uçta yok hiç elletmedigimden huylandıgımdan öyle dümdüz duruyor annem çıkar diyor ama inşallah yanien olmadı silikon meme ucu alcam
Bende gün aşırı alacaklarımı aldım hep bakalım 50 kuponlarlaİptal da ay bittiği için zor aynen.
Risk olmayan şeyleri almak lazım
Her gün kupon geliyor onları değerlendirirsin artık
3 baya çok orda ya benim orta karar sanki ne az ne çok çocuga göre belli olacak galiba boy kilo çiş durumu
Mantıklı ya belki de hepsi kullanılır
Şubat'tan sonra fiyatları görünce inanamayacağız.
Belki tanesini 5 den alıcaz
Oğlumun her gün yediği bisküvi dün 11 liraydı o 16.5 a alıyormuş gidip stoklayım dedim 14.5 olmuş akşamdan sabaha
Akşam 7 deki kuponu yükledim ama harcayamadım ya sen ne yaptın?
Limitsiz 40 varmış yine acaip sinir oldum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?