2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İyice stres şeyi oldum vallah, dünkü olay olmasa bu kadar takmazdım. Anne olmak zormuş gerçekten şimdiden ne kadar merak ediyoruz
Aynen valla yaa eşim diyo yeri daraldı artık normal arada olur böyle şeyler. Ama benim içim hiç rahat değil her zaman ki gibi. Diyorum hayırlısıyla sağ Salim doğursamda içim rahatlasa artık

Bu benim ya asla bitmiyor alınacaklar, kocama diyorum ki şu şu şu son en önemli ihtiyaç gerisi ıvır zıvır. Alıyoruz dediklerimi sonra yine çok önemli son ihtiyaç listesi çıkartıyorum

Kizlar instagramda bitane influencer var greybride belki takip edenleriniz vardır. Suda doğum yapmış. Böyle birsey denemek isteyen ya da düşünen var mi. Suda sanci daha mi az oluyor acaba

Ben ben çok istiyorum suda doğum doktorumla görüşücem bu konuyu bir sonraki randevuda ben suda çok rahatlayan bir insanım çünkü

Aynen valla yaa eşim diyo yeri daraldı artık normal arada olur böyle şeyler. Ama benim içim hiç rahat değil her zaman ki gibi. Diyorum hayırlısıyla sağ Salim doğursamda içim rahatlasa artık
Aynen öyle keşke hayırlısıyla gelseler şu 37ci haftada

E tamam benimki bugün hiç hıçkırmadı bile sorun yoktur yaa
Ben daha hiç hıçkırık hissetmedim, bugun asistan doktora sordum, bebegimin hickirigini hic hissetmiyorum ciger gelisiminde bir sorun yoktur demi dedim, hiç öyle bir şey duymadım dedi

Sakinleşemiyorum biraz dışarı çıkayım en iyisi
Hava soğuk hasta olma dışarda kalin giyseydin esinle gelince konusursun bosver sıkma canını. Sana kendini nasıl affettirecek bırak o düşünsün sen kendini üzme şimdi evine git güzelce uzat ayaklarını tv izle canım boş yere kendine stres yaratma aksam aksam

Hayatım sakin ol.
Eşin de gruba uymak için hamama dahil olmuştur.
Birseyler aç izle birseyler ye keyfine bak.
Gelince konuşursunuz

Ben de anlamıyorum hıckırma olayını
Ben elimi koyduğumda böyle bir kaç saniye arayla seri bir sekilde hareket hissediyorum tekme gibi ama daha küçük bir hareket tekmeden ve esit aralikli zamanlarda oluyor ordan anlıyorum hickirik olduğunu. Bugun hem sabah hem aksam oldu bir kac dakika da sürüyor, daha önce de bir ay önceydi sanırım hissetmistim bir kez daha. Ama cok sık olmuyor benimde. Belkide oluyor ama biz hissetmiyoruz oda olabilir

Canım çıkmasan mi böyle stresli halinle, kendini ve bebegi cezalandırma, eşin bekarlığa özenecek yanlış zaman seçmiş, arkadaşımizin dediği cok iyi doğum başladı de kapat telefonu o görsün ne demekmis telefonu kapatmak

Nerdesiiin kız bu sinirle dışarı mı çıkılır hala haber yok mu
İkinci ultrasonda da gördü ama iki gün arayla

Ay yüreğine iner adamın kaza falan yapar hizli gelmeye çalışır Allah korusun öyle şey söylememek lazım bence

Aşkım uçta yok hiç elletmedigimden huylandıgımdan öyle dümdüz duruyor annem çıkar diyor ama inşallah yani en olmadı silikon meme ucu alcam

Ahahahh şuan sepette 900den kuponlarla indirdiğim 500₺ lik bi kozmetik alışverişi var bence bana çok lazım ama eşimin radarına takıldığım ve açıldığım için alamıyorum bebek alışverişinden sonra bu ay kendime bişiler alayım diyorum onu da limitli

Ben daha hiç hıçkırık hissetmedim, bugun asistan doktora sordum, bebegimin hickirigini hic hissetmiyorum ciger gelisiminde bir sorun yoktur demi dedim, hiç öyle bir şey duymadım dedi
Belki hissetmiyorsundur seninde eşi öndemi?

Aşkım uçta yok hiç elletmedigimden huylandıgımdan öyle dümdüz duruyor annem çıkar diyor ama inşallah yani en olmadı silikon meme ucu alcam
Emince göğüs ucun uyarilacagi icin bencede cikar canım sıkıntı olacagini sanmam, bende silikon meme ucu alcam ama bazi markalarınki cok buyukmus yenidogan kavrayip ememiyor falan yazmışlar sen hangi marka alacaksin

Ben 20.00 da yukledim 200 e 50 olani. Onu hemen kullandim. Kasim50 tukenmisti kullanamadim.

Ya sen nasıl birşeysin meme ucu elletince mi çıkıyor
Bebek güçlenince sağlam çekmeye başlayınca çıkıyor merak etme

Bende gün aşırı alacaklarımı aldım hep bakalım 50 kuponlarla
Bezde de gerisini kv aldırcam artık fazla fazla aldırırım kullanmadıklarımı satarım dolapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…