2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya bide sürekli işte karından izin al muhabbeti yapıyorlar eşimde gocunmaz bugünde izin almak için aradım falan dedi ama adamında aklına giriyorlar ya hele bi tanesi çok pis. Akşam bile rahat bırakmıyorlar sürekli gruptan mesaj atıyorlar elinden telefon düşmüyor. Çok abartırsa alıyorum telefonunu söyle aldı diye de diyorum. Bütün gün beraberler zaten tam pis inşaatçı ortamı işte.
Doğum başladı diye mesaj at
Telefonu kapat
Sana ulaşamayınca neye uğradığını şaşırsın
O kadarını yapamam ya annemler bize yakın oturuyor onları arar kalplerine iner
Bebeğim sakin ol kötü bişi olmaz inşallah. Rahatlamaya bak ama geldiğinde tabii burnundan getir
Ya umrunda olmaz işte yoksa ben sabaha kadar kavga ederim de. Abartıyorsun biraz der gider yatar gamsız … bir şey derler bizim oralarda
Ya atar istesem ama onu da kendime yediremiyorum güvenden ziyade ben anlayış bekliyorum. Akşama kadar berabersin zaten hamama da girmiyver çok istiyorsan bana söyle beraber gidelim havuza yani
Ay umrunda bile olmaz ne affettirmesi geldim biraz Alışveriş yaptım sakinleştim. Kavga için güç toplıyım yine de
Hayatım sakin ol.
Eşin de gruba uymak için hamama dahil olmuştur.
Birseyler aç izle birseyler ye keyfine bak.
Gelince konuşursunuz
Ya öyledir zaten ama ben biraz hassasiyet bekliyorum bu dönemde özellikle ister istemez çok hassasım çünkü
Gelince tek tek söylicem ya bana bir şey olsaydı bilmem ne diye sonra diyecek ki olmadı ama iyisin ben sakinleşsem de o gelince yine beni kudurtacak valla

Desteğiniz için çok teşekkür ederim ama iyi ki varsınız

Ritmik şekilde vurması hıçkırık.
Üç saniye de bir küçük vuruşlar.
Saniye aralıkları aynı oluyor.

O zaman benım bebe de hıckırıyor kızlar

Emince göğüs ucun uyarilacagi icin bencede cikar canım sıkıntı olacagini sanmam, bende silikon meme ucu alcam ama bazi markalarınki cok buyukmus yenidogan kavrayip ememiyor falan yazmışlar sen hangi marka alacaksin
Tutabilirse emer bizim eski kiracı öyle emziriyordu ona sorup almam lazım doğduğundan beri onla emiyor

16. Haftada öndeydi, şimdi değişti mi bilmiyorum ondan mi acaba, ben tekmeleri de gruptan bi iki hafta sonra hissetmeye başlamıştım
Değiştiğini sanmıyorum canım benimde önde plasenta hem hareketlerini geç hissettim hemde güçsüz 29. Haftadan sonra güçlendi ama yine ön tarafta bir bölgede hiç ama hiç hissetmedim daha

Ay aynisini yapiyorlardi kilibik demeye getiriyorlardi. Ben de evlensinler diye dua ediyordum artik

Ay aynisini yapiyorlardi kilibik demeye getiriyorlardi. Ben de evlensinler diye dua ediyordum artik
Ya evliye bekara da bakmıyor biraz karakter meselesi. Aralarında bi tane evli var sadece en fenası o zaten . En gezmesini istemediğim de o .
Valla beni hamile halimle üzüyorlar elbet yaşarlar kendileri de

Ya sen nasıl birşeysin meme ucu elletince mi çıkıyor
Bebek güçlenince sağlam çekmeye başlayınca çıkıyor merak etme
İşte elletmiyorum(eşime bile dudak el vs) her türlü iletişimi engelliyorum hani eskiler diyor ya önce eşine emdir memen çıksın diye emzirme kelimesi bile huylandırıyor beni söyleyemiyorum sen anla

Ya atar istesem ama onu da kendime yediremiyorum güvenden ziyade ben anlayış bekliyorum. Akşama kadar berabersin zaten hamama da girmiyver çok istiyorsan bana söyle beraber gidelim havuza yani
En son arkadaşlarıyla ne zaman çıktı ? Her gün birlikte olmak iş yerinde önemli değil ki yavrum arada bir dışarıda başka şeyler yapmak ister insan evet haklısın kendince ama madem kafanda kurma huyun yok benim gibi sal kendini biraz
Benim koca da her zaman çıkmaz dışarı me gündüz ne gece ama bazen böyle olduğunda müsaade ister içimden hiç tamam demek gelmese de kendime şunu söylerim hep benimle ve işinde bazen kafa dağıtmak birşeyler yapmak hakkı, benden ayrı asla başka etkinlikler yapmasını sevmesemde insan olduğunu sürekli hatırlatıyorum kendime

Kadın doktorlarla aram hiç iyi değildir ne kadar düzeltmek istesemde onlar sağolsun bi şekilde bozuyorlar aramızı
Ay benim de hiç iyi değil valla bende sevmiyorum suan doktorsuz olmamdan belli olsa gerek ama mecbur napiyim
Eskilerin lohusa sendromlarina verdikleri isimler ateşi çıkması bunalmasi gibi
Al basmasi başka birsey kuzum yanlışın var şimdi burda soylemiyim

İşte elletmiyorum(eşime bile dudak el vs) her türlü iletişimi engelliyorum hani eskiler diyor ya önce eşine emdir memen çıksın diye emzirme kelimesi bile huylandırıyor beni söyleyemiyorum sen anla
E kız sen bebeği nasıl emzireceksin

Ay benim de hiç iyi değil valla bende sevmiyorum suan doktorsuz olmamdan belli olsa gerek ama mecbur napiyim

Al basmasi başka birsey kuzum yanlışın var şimdi burda soylemiyim
Ya bende öyle biliyordum internette ateşlenme humma enfeksiyon yazıyor

Ya hamilelik öncesi çok rahattık zaten ikimizde ben arkadsşlarımda kalmaya vs gitsem bile bir şey demez. Tek başıma şehir dışına çıkmama , arkadaşlarımla tatile gitmeme bir şey demez. Kendisi de oldukça rahat biri. Ama şu an hamileyim . En son 4 hafta önce falan gitti sanırım. Ama onda da sabah 8de bi çıktı akşam 10da geldi. Çok anlamsız geliyor bana bu kadar uzun saatler. Söyledikleri çok tutarsız. Sanki baskı altında gibi konuşuyor. Bide ben hamileyim şu an eskisi gibi gezip tozmamalı ben çıkmıyorsam o da evde oturacak yani bence böyle olması gerekiyor. Ben tek başıma mı yaptım bu çocuğu

E kız sen bebeği nasıl emzireceksin
Geçmişte bunun derdine de yanmıştım grupta ben kendim bile ellemeyi sevmiyorum nasıl emzircem diye kızlar biraz yenmişti o fikrimi inanıyorum yapıcam
Ay ben hiç haz almıyorum yani dokunulması falan enteresan

Şuan işin rengi değişti bende 14 saat ne gezmesi derler adama üzgünüm ve evet hamilelik ve çocuktan sonra bence de daha çok dizinin dibinde olmalı bencillik yapmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…