- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.321
16. Haftada öndeydi, şimdi değişti mi bilmiyorum ondan mi acaba, ben tekmeleri de gruptan bi iki hafta sonra hissetmeye başlamıştımBelki hissetmiyorsundurseninde eşi öndemi?
Olabilir bence mesela benim teyzem doğurana kadar hiç tekme bile hissetmemiş16. Haftada öndeydi, şimdi değişti mi bilmiyorum ondan mi acaba, ben tekmeleri de gruptan bi iki hafta sonra hissetmeye başlamıştım
Ya bide sürekli işte karından izin al muhabbeti yapıyorlar eşimde gocunmaz bugünde izin almak için aradım falan dedi ama adamında aklına giriyorlar ya hele bi tanesi çok pis. Akşam bile rahat bırakmıyorlar sürekli gruptan mesaj atıyorlar elinden telefon düşmüyor. Çok abartırsa alıyorum telefonunu söyle aldı diye de diyorum. Bütün gün beraberler zaten tam pis inşaatçı ortamı işte.Arkadaslarini kiramadi demek kibiz 24-25 yasimizda evlendigimiz icin arkadas grubunun hepsi bekardi ve asla esimi anlamiuorlardi ilk evlendigimizde. Simdi hepsi evli bi turlu bulusamiyorlar. Esimi anladilar artik ama olan bize oldu ilk yillarda. Keske telefonla ulasamayacak bir yere gitmeseymis
O kadarını yapamam ya annemler bize yakın oturuyor onları arar kalplerine inerDoğum başladı diye mesaj at
Telefonu kapat
Sana ulaşamayınca neye uğradığını şaşırsın
Ya umrunda olmaz işte yoksa ben sabaha kadar kavga ederim de. Abartıyorsun biraz der gider yatar gamsız … bir şey derler bizim oralardaBebeğim sakin ol kötü bişi olmaz inşallah. Rahatlamaya bak ama geldiğinde tabii burnundan getir
Ya atar istesem ama onu da kendime yediremiyorum güvenden ziyade ben anlayış bekliyorum. Akşama kadar berabersin zaten hamama da girmiyver çok istiyorsan bana söyle beraber gidelim havuza yaniSen çok yaşa emi o nasıl örnek öylebenimde göğüslerim küçük süt doldu Şuan 75ten 80 e. Çıktı süt dolunca Doğumdan sonra dahada şişecekler inşallah memenin büyüklüğü önemli değil aslında mene ucu önemli benim birinde var birinde yok mesela ilk başlarda ememiyor bebek uç çıkarıcı aldım ama inşallah işe yarar
Yani boyut çokta önemli değil takılma
Al basması demek lohusalıkta enfeksiyon kapmakmış baktım az önce lohusalık humması diye de geçiyor ben üç harftiler uğraması diye biliyordum
Sakin ol kızmakla haklısın ama şöyle düşün devamlı dışarı çıkan biri değilmiş eşine ne kadar güveniyorsun önemli olan o eğer kafanda soru işaretleri varsa sana dönüş yaptığında hem görüntülü ara hemde canlı konum iste gittikleri hamamın ismini iste için rahatlasın
Ben böyle gittiği zamanlarda hepsini istiyorum kafamda kuruyorum yoksa güvensemde kuruyorum elimde değil bunu bildiği içinde bazen ben istemeden de hepsini söyleyip yapıyor öncesinde kocanda sana atacaktır Emin’im
Ay umrunda bile olmaz ne affettirmesiHava soğuk hasta olma dışarda kalin giyseydinesinle gelince konusursun bosver sıkma canını. Sana kendini nasıl affettirecek bırak o düşünsün sen kendini üzme şimdi evine git güzelce uzat ayaklarını tv izle canım boş yere kendine stres yaratma aksam aksam
Ya öyledir zaten ama ben biraz hassasiyet bekliyorum bu dönemde özellikle ister istemez çok hassasım çünküHayatım sakin ol.
Eşin de gruba uymak için hamama dahil olmuştur.
Birseyler aç izle birseyler ye keyfine bak.
Gelince konuşursunuz
Gelince tek tek söylicem ya bana bir şey olsaydı bilmem ne diye sonra diyecek ki olmadı ama iyisinCanım çıkmasan mi böyle stresli halinle, kendini ve bebegi cezalandırma, eşin bekarlığa özenecek yanlış zaman seçmiş, arkadaşımizin dediği cok iyi doğum başladı de kapat telefonu o görsün ne demekmis telefonu kapatmak
Ritmik şekilde vurması hıçkırık.
Üç saniye de bir küçük vuruşlar.
Saniye aralıkları aynı oluyor.
Ben elimi koyduğumda böyle bir kaç saniye arayla seri bir sekilde hareket hissediyorum tekme gibi ama daha küçük bir hareket tekmeden ve esit aralikli zamanlarda oluyor ordan anlıyorum hickirik olduğunu. Bugun hem sabah hem aksam oldu bir kac dakika da sürüyor, daha önce de bir ay önceydi sanırım hissetmistim bir kez daha. Ama cok sık olmuyor benimde. Belkide oluyor ama biz hissetmiyoruz oda olabilir
Ay yok o kadar sakin biri ki hiçbir yerine inmez ama emin olAy yüreğine iner adamın kaza falan yapar hizli gelmeye çalışır Allah korusun öyle şey söylememek lazım bence
Tutabilirse emerEmince göğüs ucun uyarilacagi icin bencede cikar canımsıkıntı olacagini sanmam, bende silikon meme ucu alcam ama bazi markalarınki cok buyukmus yenidogan kavrayip ememiyor falan yazmışlar sen hangi marka alacaksin
Değiştiğini sanmıyorum canım benimde önde plasenta hem hareketlerini geç hissettim hemde güçsüz 29. Haftadan sonra güçlendi ama yine ön tarafta bir bölgede hiç ama hiç hissetmedim daha16. Haftada öndeydi, şimdi değişti mi bilmiyorum ondan mi acaba, ben tekmeleri de gruptan bi iki hafta sonra hissetmeye başlamıştım
Ay aynisini yapiyorlardi kilibik demeye getiriyorlardi. Ben de evlensinler diye dua ediyordum artikYa bide sürekli işte karından izin al muhabbeti yapıyorlar eşimde gocunmaz bugünde izin almak için aradım falan dedi ama adamında aklına giriyorlar ya hele bi tanesi çok pis. Akşam bile rahat bırakmıyorlar sürekli gruptan mesaj atıyorlar elinden telefon düşmüyor. Çok abartırsa alıyorum telefonunu söyle aldı diye de diyorum. Bütün gün beraberler zaten tam pis inşaatçı ortamı işte.
O kadarını yapamam ya annemler bize yakın oturuyor onları arar kalplerine iner
Ya umrunda olmaz işte yoksa ben sabaha kadar kavga ederim de. Abartıyorsun biraz der gider yatar gamsız … bir şey derler bizim oralarda
Ya atar istesem ama onu da kendime yediremiyorum güvenden ziyade ben anlayış bekliyorum. Akşama kadar berabersin zaten hamama da girmiyver çok istiyorsan bana söyle beraber gidelim havuza yani
Ay umrunda bile olmaz ne affettirmesigeldim biraz Alışveriş yaptım sakinleştim. Kavga için güç toplıyım yine de
Ya öyledir zaten ama ben biraz hassasiyet bekliyorum bu dönemde özellikle ister istemez çok hassasım çünkü
Gelince tek tek söylicem ya bana bir şey olsaydı bilmem ne diye sonra diyecek ki olmadı ama iyisinben sakinleşsem de o gelince yine beni kudurtacak valla
Desteğiniz için çok teşekkür ederim ama iyi ki varsınız
Ya evliye bekara da bakmıyor biraz karakter meselesi. Aralarında bi tane evli var sadece en fenası o zaten . En gezmesini istemediğim de o .Ay aynisini yapiyorlardi kilibik demeye getiriyorlardi. Ben de evlensinler diye dua ediyordum artik
İşte elletmiyorum(eşime bile dudak el vs) her türlü iletişimi engelliyorum hani eskiler diyor ya önce eşine emdir memen çıksın diyeYa sen nasıl birşeysin meme ucu elletince mi çıkıyor
Bebek güçlenince sağlam çekmeye başlayınca çıkıyor merak etme
En son arkadaşlarıyla ne zaman çıktı ? Her gün birlikte olmak iş yerinde önemli değil ki yavrum arada bir dışarıda başka şeyler yapmak ister insan evet haklısın kendince ama madem kafanda kurma huyun yok benim gibi sal kendini birazYa atar istesem ama onu da kendime yediremiyorum güvenden ziyade ben anlayış bekliyorum. Akşama kadar berabersin zaten hamama da girmiyver çok istiyorsan bana söyle beraber gidelim havuza yani
Ay benim de hiç iyi değil valla bende sevmiyorum suan doktorsuz olmamdan belli olsa gerek ama mecbur napiyimKadın doktorlarla aram hiç iyi değildirne kadar düzeltmek istesemde onlar sağolsun bi şekilde bozuyorlar aramızı
Al basmasi başka birsey kuzum yanlışın var şimdi burda soylemiyimEskilerin lohusa sendromlarina verdikleri isimlerateşi çıkması bunalmasi gibi
Şimdi de deliriyor, kafayı yedirecek bu çocuk banaAmiiinn inşallah yaa
E kız sen bebeği nasıl emzireceksinİşte elletmiyorum(eşime bile dudak el vs) her türlü iletişimi engelliyorum hani eskiler diyor ya önce eşine emdir memen çıksın diyeemzirme kelimesi bile huylandırıyor beni söyleyemiyorum sen anla
Ya bende öyle biliyordum internette ateşlenme humma enfeksiyon yazıyorAy benim de hiç iyi değil valla bende sevmiyorum suan doktorsuz olmamdan belli olsa gerek ama mecbur napiyim
Al basmasi başka birsey kuzum yanlışın var şimdi burda soylemiyim
Ya hamilelik öncesi çok rahattık zaten ikimizde ben arkadsşlarımda kalmaya vs gitsem bile bir şey demez. Tek başıma şehir dışına çıkmama , arkadaşlarımla tatile gitmeme bir şey demez. Kendisi de oldukça rahat biri. Ama şu an hamileyim . En son 4 hafta önce falan gitti sanırım. Ama onda da sabah 8de bi çıktı akşam 10da geldi. Çok anlamsız geliyor bana bu kadar uzun saatler. Söyledikleri çok tutarsız. Sanki baskı altında gibi konuşuyor. Bide ben hamileyim şu an eskisi gibi gezip tozmamalı ben çıkmıyorsam o da evde oturacak yani bence böyle olması gerekiyor. Ben tek başıma mı yaptım bu çocuğuEn son arkadaşlarıyla ne zaman çıktı ? Her gün birlikte olmak iş yerinde önemli değil ki yavrum arada bir dışarıda başka şeyler yapmak ister insan evet haklısın kendince ama madem kafanda kurma huyun yok benim gibi sal kendini biraz
Benim koca da her zaman çıkmaz dışarı me gündüz ne gece ama bazen böyle olduğunda müsaade ister içimden hiç tamam demek gelmese de kendime şunu söylerim hep benimle ve işinde bazen kafa dağıtmak birşeyler yapmak hakkı, benden ayrı asla başka etkinlikler yapmasını sevmesemde insan olduğunu sürekli hatırlatıyorum kendime
Şimdi de deliriyor, kafayı yedirecek bu çocuk banaaz kaldı psikoloğa gitcem
O zaman öğrenince banada söyler misiiiinTutabilirse emerbizim eski kiracı öyle emziriyordu ona sorup almam lazım doğduğundan beri onla emiyor
Geçmişte bunun derdine de yanmıştım gruptaE kız sen bebeği nasıl emzireceksin
Şuan işin rengi değişti bende 14 saat ne gezmesi derler adama üzgünüm ve evet hamilelik ve çocuktan sonra bence de daha çok dizinin dibinde olmalı bencillik yapmamalıYa hamilelik öncesi çok rahattık zaten ikimizde ben arkadsşlarımda kalmaya vs gitsem bile bir şey demez. Tek başıma şehir dışına çıkmama , arkadaşlarımla tatile gitmeme bir şey demez. Kendisi de oldukça rahat biri. Ama şu an hamileyim . En son 4 hafta önce falan gitti sanırım. Ama onda da sabah 8de bi çıktı akşam 10da geldi. Çok anlamsız geliyor bana bu kadar uzun saatler. Söyledikleri çok tutarsız. Sanki baskı altında gibi konuşuyor. Bide ben hamileyim şu an eskisi gibi gezip tozmamalı ben çıkmıyorsam o da evde oturacak yani bence böyle olması gerekiyor. Ben tek başıma mı yaptım bu çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?