2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben bugün bebek pasaportuna nasıl fotoğraf çektircez diye kara kara düşündüm. İki aylık olunca çekip gidesim var. O kadar gezmedim ki aylardır.

Ay bunu ben de düşündüm inanılmaz komik oluyorlar, bakalım bizşm minnoşlar nasıl olacak

Sen hiç sorma o zaman daha da kötü olur insan olumsuzluk duyunca soğukkanlı birini bul yanına

Şuan işin rengi değişti bende 14 saat ne gezmesi derler adama üzgünüm ve evet hamilelik ve çocuktan sonra bence de daha çok dizinin dibinde olmalı bencillik yapmamalı
Aynen öyle . Ben diyebiliyor muyum bu çocuğu bugün evde bırakayım da biraz arkadaşlarımla kafa dağıtayım. Bu çocuk hep benimle içimde. E sırf o taşımıyor diye de rahat rahat gezemez gezmemeli

Geçmişte bunun derdine de yanmıştım grupta ben kendim bile ellemeyi sevmiyorum nasıl emzircem diye kızlar biraz yenmişti o fikrimi inanıyorum yapıcam
Ay ben hiç haz almıyorum yani dokunulması falan enteresan
ANnelik güdüsü başka İnan ki çok kolay emzireceksin

Bebeği hissetmekten çok baskıyı hissediyorsun. yani ilerledikçe bir baskı bir rahatlama oluyor sırasıyla.
Canım ben de suyu merak ediyorum seninde başta sızıntı gibi geldi sanırım yatınca falanda gelmeye devam ediyor mu böyle yoksa ara ara gelip durdu mu

Ay benim de hiç iyi değil valla bende sevmiyorum suan doktorsuz olmamdan belli olsa gerek ama mecbur napiyim

Al basmasi başka birsey kuzum yanlışın var şimdi burda soylemiyim
Edebiyatta da var alkarisi diye geçiyor aynı şeyden bahsediyoruz büyük ihtimalle

İşte elletmiyorum(eşime bile dudak el vs) her türlü iletişimi engelliyorum hani eskiler diyor ya önce eşine emdir memen çıksın diye emzirme kelimesi bile huylandırıyor beni söyleyemiyorum sen anla
Ya Allah seni napmasin o kadar güldüm ki aciklamana ama bunu bende dusunuyorum nasil emzircem acir mi gögsümun ucu falan diye. Baslarda cok korkunç geliyodu dusuncesi inek gibi hissediyordum kendimi ama suan bunu aştım inşallah sütüm bol bol olur bende bebegimi emzirebilirim inşallah diyorum

O tibbi yönü falan mı benim buyuklerden duyduğum kadariyla 40 çıkana kadar anneye musallat olabileceğini düşündükleri üç harfli
Ben inanmıyorum gerçi de öyle duymustum
Benim ablama ben teyzeme olmuştu o uğrama hamileyken başlıyor bazılarında
Ablamdayken biz bile cam kırılması yerlerde damla kan görmüştük kocası olarak yalnızken gözüküyordu ablama büyük teyzeme de kocası olarak gözükmüş
Doğumdan sonra ise ablama bir kere oldu ben yoktum yanlarında sabaha kadar kuran okumuşlar üç kişi
Kızını balkonun dışında ağaçta görmüş beni çağırıyor kızım diye balkona koşmuş kendinde değilmiş son anda yakalamış eşi atlıyormuş kızını almak için

Canım ben de suyu merak ediyorum seninde başta sızıntı gibi geldi sanırım yatınca falanda gelmeye devam ediyor mu böyle yoksa ara ara gelip durdu mu
Başta çamaşırımda hissettim ben tatlım, akıntı dedim sonra tekrar oldu 10 dk falan sonra acaba idrar mı kaçırıyorum diye düşündüm. Sonra böyle yarım çay bardağı kadar falan sürekli geldi afedersin tuvaletimi yapıyormuş gibi sıktım kendimi ama durmadı o zaman anladım. Adet olurken mesela kan gelir sıkarız ama durmaz ya onun gibi düşün. Sonra zaten sızıntı şeklinde devam etti birden açılmadı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…