- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.341
Bebeği hissetmekten çok baskıyı hissediyorsun. yani ilerledikçe bir baskı bir rahatlama oluyor sırasıyla.Bebeğin ilerlediğini hissediyor musun
Ben bugün bebek pasaportuna nasıl fotoğraf çektircez diye kara kara düşündüm. İki aylık olunca çekip gidesim var. O kadar gezmedim ki aylardır.
Kalp atışı gibi ben doktoruma sol tarafta hickiriyor hissediyorum dedimBen de anlamıyorum hıckırma olayını
O tibbi yönü falan mı benim buyuklerden duyduğum kadariyla 40 çıkana kadar anneye musallat olabileceğini düşündükleri üç harfliYa bende öyle biliyordum internette ateşlenme humma enfeksiyon yazıyor
Sen hiç sorma o zaman daha da kötü olur insan olumsuzluk duyuncaİnşallah memnun kalırsın
Ooff yiyip içmesi ne keyifli olur öyle✌
Benim annem yaşayan ölen 12-13 hamileliği vardır ama o basiretin BBB si yok yani
Geçen diyor öbür oğlan da bu haftalar sancın oluyor du yine var mı bilmiyorum sancı nasıl bir şey dedim geri korktu beni strese sokcam diye geri adım attınbizimkiler sağlam adamı da hasta eder aynı onun gibi bir de ortanca ablam var hiç ağzından iyi bir şey çıkmaz
Canım suyu yine fazla ama eskisine göre daha dengeli gibi
Şeker diyet insilün kan ölçümü devam
Yukardan ebe falan itti miBebeği hissetmekten çok baskıyı hissediyorsun. yani ilerledikçe bir baskı bir rahatlama oluyor sırasıyla.
Aynen öyle . Ben diyebiliyor muyum bu çocuğu bugün evde bırakayım da biraz arkadaşlarımla kafa dağıtayım. Bu çocuk hep benimle içimde. E sırf o taşımıyor diye de rahat rahat gezemez gezmemeliŞuan işin rengi değişti bende 14 saat ne gezmesi derler adama üzgünüm ve evet hamilelik ve çocuktan sonra bence de daha çok dizinin dibinde olmalı bencillik yapmamalı
ANnelik güdüsü başka İnan ki çok kolay emzireceksinGeçmişte bunun derdine de yanmıştım gruptaben kendim bile ellemeyi sevmiyorum nasıl emzircem diye kızlar biraz yenmişti o fikrimi inanıyorum yapıcam
Ay ben hiç haz almıyorum yani dokunulması falan enteresan
Annesinin üzüldüğünü hissetti kendini hatırlatıyor işteŞimdi de deliriyor, kafayı yedirecek bu çocuk banaaz kaldı psikoloğa gitcem
Canım ben de suyu merak ediyorum seninde başta sızıntı gibi geldi sanırım yatınca falanda gelmeye devam ediyor mu böyle yoksa ara ara gelip durdu muBebeği hissetmekten çok baskıyı hissediyorsun. yani ilerledikçe bir baskı bir rahatlama oluyor sırasıyla.
İnşallah kuzum gıdıklanıp huylanıp gülme krizleri yaşamazsam bunları yenersemANnelik güdüsü başka İnan ki çok kolay emzireceksin
Estağfurullah ne kusuruYukardan ebe falan itti miçok sordum kusura bakma
Edebiyatta da var alkarisi diye geçiyorAy benim de hiç iyi değil valla bende sevmiyorum suan doktorsuz olmamdan belli olsa gerek ama mecbur napiyim
Al basmasi başka birsey kuzum yanlışın var şimdi burda soylemiyim
Ya Allah seni napmasinİşte elletmiyorum(eşime bile dudak el vs) her türlü iletişimi engelliyorum hani eskiler diyor ya önce eşine emdir memen çıksın diyeemzirme kelimesi bile huylandırıyor beni söyleyemiyorum sen anla
Benim ablama ben teyzeme olmuştu o uğrama hamileyken başlıyor bazılarındaO tibbi yönü falan mı benim buyuklerden duyduğum kadariyla 40 çıkana kadar anneye musallat olabileceğini düşündükleri üç harfli
Ben inanmıyorum gerçi de öyle duymustum
İsterse 7/24 canımı yaksın ama böyle olmasın ya gerçektenAnnesinin üzüldüğünü hissetti kendini hatırlatıyor işte
Estağfurullah ne kusurukız yok kimse itmiyor bebek zaten kayıyor kendisi geliyor bende ıkınarak yardım ediyorum
Başta çamaşırımda hissettim ben tatlım, akıntı dedim sonra tekrar oldu 10 dk falan sonra acaba idrar mı kaçırıyorum diye düşündüm. Sonra böyle yarım çay bardağı kadar falan sürekli geldi afedersin tuvaletimi yapıyormuş gibi sıktım kendimi ama durmadı o zaman anladım. Adet olurken mesela kan gelir sıkarız ama durmaz ya onun gibi düşün. Sonra zaten sızıntı şeklinde devam etti birden açılmadı benimCanım ben de suyu merak ediyorum seninde başta sızıntı gibi geldi sanırım yatınca falanda gelmeye devam ediyor mu böyle yoksa ara ara gelip durdu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?