2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Daha önce yazmıştım bende de vokal tik bozukluğu var şapırtı sesinde aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Çocuk emerken şapırdatırsa ensesinden tutup atmam inşallah

Aynen öyle . Ben diyebiliyor muyum bu çocuğu bugün evde bırakayım da biraz arkadaşlarımla kafa dağıtayım. Bu çocuk hep benimle içimde. E sırf o taşımıyor diye de rahat rahat gezemez gezmemeli
Yok tüm iyi niyetimi sattım Şuan burnundan getir bacım
Hala haber yok muuuu

Kalp atışı gibi ben doktoruma sol tarafta hickiriyor hissediyorum dedim güldü hickirmrmiyor ciğerleri gelsitigi için uzun nefes alıyor dedi
Of bu doktorlarda inanmiyolar bazen. Ben 15. Haftada hocam bebek hareket ediyor hissediyorum dedim o bagirsak hareketidir senin ilk gebeligin 24 haftadan önce hissetmen zor dedi. Sanki hic bagirsaklarimiz hareket etmedi bugüne kadar farkli bisey gibiydi diyorum ama yok inanmamisti. 20den sonra anladim ki gercekten hissettiğim bebek hareketiymis

Halk edebiyatında bununla ilgili o kadar mit var ki Azerbaycan Türkiye İran gibi ülkelerden ayrı ayrı ama hepsinin tasviri aynı

Amin amin hepimizin sağlıklı şifa deposu olan sütlerimiz olsun vakumlasınlar bizi

Ay sorma şanslıyım herhalde bu konuda ama tam açılma olama kadar ne çatı muayeneleri oldum anlatamam korkulacak bişry değil ama anlamıyor bile insan
Bisey sorcam ama sorayim mi sormayim mi suan emin olamıyorum cati muayenesinde elinin ne kadarını vajina icine sokuyor doktor hissediyo musun sen nasıl bisey yani o sadece parmakları ile mi bakiyor daha fazla ilerletmiyo yani dimi

Bisey sorcam ama sorayim mi sormayim mi suan emin olamıyorum cati muayenesinde elinin ne kadarını vajina icine sokuyor doktor hissediyo musun sen nasıl bisey yani o sadece parmakları ile mi bakiyor daha fazla ilerletmiyo yani dimi
Ben çatı muayenesi olmadım canım açıklık bakıldı sürekli bana o da acılı değildi ki zaten anın heyecanı falan hissettirmiyor. Ayrıca el falan sokmadı kız 2 parmakla baktı yani o çocuğu yaparken daha fazla acı olmuştur emin olun

Daha önce yazmıştım bende de vokal tik bozukluğu var şapırtı sesinde aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Çocuk emerken şapırdatırsa ensesinden tutup atmam inşallah
Ayy o seslere tahammül edememe durumu bende de var. Ama bebekten tiksinmeyiz heralde. Ben daha cok yaşı büyük erkeklerden tiksiniyorum insan gibi yemek yemedigi icin çoğu

Sene olmuş 2024 hala elle muayene yapmalarını aklım almıyor ya . Minik bi kamera icat edin. Alttan koyunca hemen söylesin kaç cm açıklık var içersi ne durumda falan. Bebito geliyo mu daha var mı . Teknolojinin bu alana yoğunlaşması lazım

Gelen giden parmak atıyor diye okumuştum doğru muymus
Bir gün devlette yattım bi gece önce özelde muayene oldum
Özelde ebe
Devlette iki doktor
Kendi doktorum
Habire muayene ettiler beni bi ara düşündüm çekmeden donumu gezeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…