- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.361
Daha önce yazmıştım bende de vokal tik bozukluğu var şapırtı sesinde aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Çocuk emerken şapırdatırsa ensesinden tutup atmam inşallahYa Allah seni napmasino kadar güldüm ki aciklamana ama bunu bende dusunuyorum nasil emzircem acir mi gögsümun ucu falan diye. Baslarda cok korkunç geliyodu dusuncesi inek gibi hissediyordum kendimi ama suan bunu aştım inşallah sütüm bol bol olur bende bebegimi emzirebilirim inşallah diyorum
Yok tüm iyi niyetimi sattım Şuan burnundan getir bacımAynen öyle . Ben diyebiliyor muyum bu çocuğu bugün evde bırakayım da biraz arkadaşlarımla kafa dağıtayım. Bu çocuk hep benimle içimde. E sırf o taşımıyor diye de rahat rahat gezemez gezmemeli
Ay sorma şanslıyım herhalde bu konudaÇatı muayenesi olmadan dogurdun kız
Of bu doktorlarda inanmiyolar bazen. Ben 15. Haftada hocam bebek hareket ediyor hissediyorum dedim o bagirsak hareketidir senin ilk gebeligin 24 haftadan önce hissetmen zor dedi. Sanki hic bagirsaklarimiz hareket etmedi bugüne kadarKalp atışı gibi ben doktoruma sol tarafta hickiriyor hissediyorum dedimgüldü hickirmrmiyor ciğerleri gelsitigi için uzun nefes alıyor dedi
Halk edebiyatında bununla ilgili o kadar mit var ki Azerbaycan Türkiye İran gibi ülkelerden ayrı ayrı ama hepsinin tasviri aynıBenim ablama ben teyzeme olmuştu o uğrama hamileyken başlıyor bazılarında
Ablamdayken biz bile cam kırılması yerlerde damla kan görmüştük kocası olarak yalnızken gözüküyordu ablama büyük teyzeme de kocası olarak gözükmüş
Doğumdan sonra ise ablama bir kere oldu ben yoktum yanlarında sabaha kadar kuran okumuşlar üç kişi
Kızını balkonun dışında ağaçta görmüş beni çağırıyor kızım diye balkona koşmuş kendinde değilmiş son anda yakalamış eşi atlıyormuş kızını almak için
Yok mesajlarıma falan dönmedi bıraktı telefonu gitti adam resmenYok tüm iyi niyetimi sattım Şuan burnundan getir bacım
Hala haber yok muuuu
Amin amin hepimizin sağlıklı şifa deposu olan sütlerimiz olsun vakumlasınlar biziYa Allah seni napmasino kadar güldüm ki aciklamana ama bunu bende dusunuyorum nasil emzircem acir mi gögsümun ucu falan diye. Baslarda cok korkunç geliyodu dusuncesi inek gibi hissediyordum kendimi ama suan bunu aştım inşallah sütüm bol bol olur bende bebegimi emzirebilirim inşallah diyorum
Bisey sorcam ama sorayim mi sormayim mi suan emin olamıyorumAy sorma şanslıyım herhalde bu konudaama tam açılma olama kadar ne çatı muayeneleri oldum anlatamam korkulacak bişry değil ama anlamıyor bile insan
Şuan ben senin yerine kurmaya başladım iyi mi çarpıntı tuttuYok mesajlarıma falan dönmedi bıraktı telefonu gitti adam resmen
Hepsi gerçek bacım enfeksiyon yalanHalk edebiyatında bununla ilgili o kadar mit var ki Azerbaycan Türkiye İran gibi ülkelerden ayrı ayrı ama hepsinin tasviri aynı
Ay sorma şanslıyım herhalde bu konudaama tam açılma olama kadar ne çatı muayeneleri oldum anlatamam korkulacak bişry değil ama anlamıyor bile insan
Ben çatı muayenesi olmadım canım açıklık bakıldı sürekli bana o da acılı değildi ki zaten anın heyecanı falan hissettirmiyor. Ayrıca el falan sokmadı kız 2 parmakla baktı yani o çocuğu yaparken daha fazla acı olmuştur emin olunBisey sorcam ama sorayim mi sormayim mi suan emin olamıyorumcati muayenesinde elinin ne kadarını vajina icine sokuyor doktor hissediyo musun sen nasıl bisey yani o sadece parmakları ile mi bakiyor daha fazla ilerletmiyo yani dimi
Ayy o seslere tahammül edememe durumu bende de var. Ama bebekten tiksinmeyiz heralde. Ben daha cok yaşı büyük erkeklerden tiksiniyorum insan gibi yemek yemedigi icin çoğuDaha önce yazmıştım bende de vokal tik bozukluğu var şapırtı sesinde aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Çocuk emerken şapırdatırsa ensesinden tutup atmam inşallah
Bekliyorum bakalımŞuan ben senin yerine kurmaya başladım iyi mi çarpıntı tuttu
Yani bir tık doğru gibi ama acısız bişey parmağın yarısı mesela öyle düşün hepsi değilGelen giden parmak atıyor diye okumuştum doğru muymus
Bizim burada albasmasin diye kırmızı kurdele bağlarlarHepsi gerçek bacım enfeksiyon yalan
Başa gelen çekilirYani bir tık doğru gibi ama acısız bişey parmağın yarısı mesela öyle düşün hepsi değilbir tık parmak atılmalar yaşandı doğrudur
Sene olmuş 2024 hala elle muayene yapmalarını aklım almıyor ya . Minik bi kamera icat edin. Alttan koyunca hemen söylesin kaç cm açıklık var içersi ne durumda falan. Bebito geliyo mu daha var mı . Teknolojinin bu alana yoğunlaşması lazımBen çatı muayenesi olmadım canım açıklık bakıldı sürekli bana o da acılı değildi ki zaten anın heyecanı falan hissettirmiyor. Ayrıca el falan sokmadı kız 2 parmakla baktı yani o çocuğu yaparken daha fazla acı olmuştur emin olun
Evet canım ben genel anlamda lohusa sendromu olarak nitelendirdim bunlarıO tibbi yönü falan mı benim buyuklerden duyduğum kadariyla 40 çıkana kadar anneye musallat olabileceğini düşündükleri üç harfli
Ben inanmıyorum gerçi de öyle duymustum
Bir gün devlette yattım bi gece önce özelde muayene oldumGelen giden parmak atıyor diye okumuştum doğru muymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?