- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.381
Gerçekten çok haklısınSene olmuş 2024 hala elle muayene yapmalarını aklım almıyor ya . Minik bi kamera icat edin. Alttan koyunca hemen söylesin kaç cm açıklık var içersi ne durumda falan. Bebito geliyo mu daha var mı . Teknolojinin bu alana yoğunlaşması lazım
Ya bak hep sehir efsanesi yalan söylüyorlar demekki bana anlatılan hikayelerde bileğine kadar elini soktu diyolardi yalan mıydı herseyBen çatı muayenesi olmadım canım açıklık bakıldı sürekli bana o da acılı değildi ki zaten anın heyecanı falan hissettirmiyor. Ayrıca el falan sokmadı kız 2 parmakla baktı yani o çocuğu yaparken daha fazla acı olmuştur emin olun
Kahkaha attım yaBir gün devlette yattım bi gece önce özelde muayene oldum
Özelde ebe
Devlette iki doktor
Kendi doktorum
Habire muayene ettiler beni bi ara düşündüm çekmeden donumu gezeyim
Bi muhabbet var ya hamile olduğunda herkes seni tebrik eder ama ne kadar s**diğini kimse bilmez diyeBaşa gelen çekilirzaten o hengamede araya kaynar
BİZde de öyle yaparlar ablamın sweetinde o kurdele hala durur sweet bende Şuan çok seviyorum hiç eskimedi de 11 sene oldu çıkarmadımBizim burada albasmasin diye kırmızı kurdele bağlarlarbebeğin beşiğine annenin yastığının altına küçük kuran koyarlar ayetl Kürsi yasin okurlar
Ahahahhşuan sepette 900den kuponlarla indirdiğim 500₺ lik bi kozmetik alışverişi var bence bana çok lazım ama eşimin radarına takıldığım ve açıldığım için alamıyorum bebek alışverişinden sonra bu ay kendime bişiler alayım diyorum onu da limitli
Nefret ediyorum muayene olmaktan hele erkekse doktor fobim resmenKahkaha attım yabenim bir kez açıklık baktılar onda da bacaklarımı açmak elleriyle itmelerinden daha çok acitmisti
Bi muhabbet var ya hamile olduğunda herkes seni tebrik eder ama ne kadar s**diğini kimse bilmez diyeaklıma o geldi ben tiksindim resmen cinsellikten o kadar parmakta dokunmaz heralde gerçi vajinal ultrasonda bile can çekişiyordum ama bakalım nasıl olacak
Dogduktan sonra daha cok problem oluyor bu konu malesef. Cunku aksama kadar cocukla birlikte oluyorsun. Aksam gelse birazcik ilgilense bebekle en azindan aklimdaki islerimi yapsam diye dusunuyorsunAynen öyle . Ben diyebiliyor muyum bu çocuğu bugün evde bırakayım da biraz arkadaşlarımla kafa dağıtayım. Bu çocuk hep benimle içimde. E sırf o taşımıyor diye de rahat rahat gezemez gezmemeli
İnşallah az bi parmakla atlatırız olayıİnsanın içi ürperiyor ya
Öyle bir şey olunca eşim diyor seni elleyeceklerNefret ediyorum muayene olmaktan hele erkekse doktor fobim resmen
Keşke ansızın olsaydıİnşallah az bi parmakla atlatırız olayıen önce sen çatı muayenesi olacaksın haber et bize
Bence sen eve geldiğinde zaten gerekeni yaparsin bidaha uzun süre seni bırakıp gidemezYok mesajlarıma falan dönmedi bıraktı telefonu gitti adam resmen
Ya muayene ederken zaten erkek yada kadın farketmiyor Bakmadan yapıyor sadece iş olarak hisse odaklanıyorlar bunu görüyorum da görsem ne olur bilsem ben olur kasılıyorumÖyle bir şey olunca eşim diyor seni elleyeceklerbenim de içim tuhaf oluyor ya ebe arkadaşim diyor ki o kadar alıştık ki artık ha yüz ha el ha vajina o kadar aynilar bizim için
Psikolojik olarak kadın erkek olarak değil de mahrem olduğu için insan çok çekiniyor ayağın kolun gibi olmuyorYa muayene ederken zaten erkek yada kadın farketmiyor Bakmadan yapıyor sadece iş olarak hisse odaklanıyorlar bunu görüyorum da görsem ne olur bilsem ben olur kasılıyorum
Kocam bey elle muayene edildiğini yeni öğrendi şok yaşadı
Bende de şey var mesela kendi alıştığım doktorum hamileliğin basindan beri bana hep vajinal baktığı için artik ona alışmıştım ondan utanmiyordum ama baska bie doktor bakarken yine geriliyorum. Oysa ikisi de erkek ne fark var diyebilirsin ama alışmışım artik doktorum bana erkek gibi degilde robot gibi görünüyordu galiba hahaKeşke ansızın olsaydışimdi kendimi infazını bekleyen mahkum gibi hissediyorum eşime diyorum ki belki cumartesi unutur yapmaz doktor diyor ki saçmalama
Laftan anlar mı yoksa sen konuştukca daha mı çok seni gıcık edrlarıma falan dönmedi bıraktı telefonu gitti adam resmen
Yaptır bize de anlatKeşke ansızın olsaydışimdi kendimi infazını bekleyen mahkum gibi hissediyorum eşime diyorum ki belki cumartesi unutur yapmaz doktor diyor ki saçmalama
Bu anlattığınız olayın aynısı bende de oluyor ne ki acaba buBen elimi koyduğumda böyle bir kaç saniye arayla seri bir sekilde hareket hissediyorum tekme gibi ama daha küçük bir hareket tekmeden ve esit aralikli zamanlarda oluyor ordan anlıyorum hickirik olduğunu. Bugun hem sabah hem aksam oldu bir kac dakika da sürüyor, daha önce de bir ay önceydi sanırım hissetmistim bir kez daha. Ama cok sık olmuyor benimde. Belkide oluyor ama biz hissetmiyoruz oda olabilir
BEnim doktor bide örtüsüz muayene ediyorPsikolojik olarak kadın erkek olarak değil de mahrem olduğu için insan çok çekiniyor ayağın kolun gibi olmuyorbu erkeklerin doğurma olayını deniz atlarına nasıl kaptırdık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?