2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gerçekten çok haklısın
Geçen eşimle muayeneyi konuştuk elle yapıldığını da bilmiyormuş garibim öğrendi şok oldu

Ya bak hep sehir efsanesi yalan söylüyorlar demekki bana anlatılan hikayelerde bileğine kadar elini soktu diyolardi yalan mıydı hersey banada hic inandirici gelmemisti zaten diyorum yahu elini neden soksun doktor mantıklı degil parmagiyla kontrol eder gecer. Gebelik öncesinde kadin dogum muayenesine gittigimde benim doktorum da parmakları ile muayene ediyodu öyle biseyse ben ona alışkınım onda korkacak bisey yok gercekten. Ama suan beni korkutmak icin bu korkunc hikayeleri uyduranlari dövesim geldi

Bir gün devlette yattım bi gece önce özelde muayene oldum
Özelde ebe
Devlette iki doktor
Kendi doktorum
Habire muayene ettiler beni bi ara düşündüm çekmeden donumu gezeyim
Kahkaha attım ya benim bir kez açıklık baktılar onda da bacaklarımı açmak elleriyle itmelerinden daha çok acitmisti

Başa gelen çekilir zaten o hengamede araya kaynar
Bi muhabbet var ya hamile olduğunda herkes seni tebrik eder ama ne kadar s**diğini kimse bilmez diye aklıma o geldi ben tiksindim resmen cinsellikten o kadar parmakta dokunmaz heralde gerçi vajinal ultrasonda bile can çekişiyordum ama bakalım nasıl olacak

Bizim burada albasmasin diye kırmızı kurdele bağlarlar bebeğin beşiğine annenin yastığının altına küçük kuran koyarlar ayetl Kürsi yasin okurlar
BİZde de öyle yaparlar ablamın sweetinde o kurdele hala durur sweet bende Şuan çok seviyorum hiç eskimedi de 11 sene oldu çıkarmadım
Küçük Kuran’ın biri de hala oğlumun odasında

Ahshshjahsa acındırıyorum ben kendimi hemen bir şey alınca. Yemin ederim duygu sömürüsü zaten hiç bir şey yakışmıyor da şiştim de bilmem ne

İnsanın içi ürperiyor ya

Aynen öyle . Ben diyebiliyor muyum bu çocuğu bugün evde bırakayım da biraz arkadaşlarımla kafa dağıtayım. Bu çocuk hep benimle içimde. E sırf o taşımıyor diye de rahat rahat gezemez gezmemeli
Dogduktan sonra daha cok problem oluyor bu konu malesef. Cunku aksama kadar cocukla birlikte oluyorsun. Aksam gelse birazcik ilgilense bebekle en azindan aklimdaki islerimi yapsam diye dusunuyorsun

Nefret ediyorum muayene olmaktan hele erkekse doktor fobim resmen
Öyle bir şey olunca eşim diyor seni elleyecekler benim de içim tuhaf oluyor ya ebe arkadaşim diyor ki o kadar alıştık ki artık ha yüz ha el ha vajina o kadar aynilar bizim için

İnşallah az bi parmakla atlatırız olayı en önce sen çatı muayenesi olacaksın haber et bize
Keşke ansızın olsaydı şimdi kendimi infazını bekleyen mahkum gibi hissediyorum eşime diyorum ki belki cumartesi unutur yapmaz doktor diyor ki saçmalama

Yok mesajlarıma falan dönmedi bıraktı telefonu gitti adam resmen
Bence sen eve geldiğinde zaten gerekeni yaparsin bidaha uzun süre seni bırakıp gidemez bazen eşim bana diyoki beni çenenle dövüyorsun resmen. Hak ettigi zaman sabaha kadar tartışsam bile icim sogumuyor. Sonunun öyle olacağını bildigi zamanda aynı hatayi tekrarlamiyor genelde

Öyle bir şey olunca eşim diyor seni elleyecekler benim de içim tuhaf oluyor ya ebe arkadaşim diyor ki o kadar alıştık ki artık ha yüz ha el ha vajina o kadar aynilar bizim için
Ya muayene ederken zaten erkek yada kadın farketmiyor Bakmadan yapıyor sadece iş olarak hisse odaklanıyorlar bunu görüyorum da görsem ne olur bilsem ben olur kasılıyorum
Kocam bey elle muayene edildiğini yeni öğrendi şok yaşadı

Psikolojik olarak kadın erkek olarak değil de mahrem olduğu için insan çok çekiniyor ayağın kolun gibi olmuyor bu erkeklerin doğurma olayını deniz atlarına nasıl kaptırdık ya

Keşke ansızın olsaydı şimdi kendimi infazını bekleyen mahkum gibi hissediyorum eşime diyorum ki belki cumartesi unutur yapmaz doktor diyor ki saçmalama
Bende de şey var mesela kendi alıştığım doktorum hamileliğin basindan beri bana hep vajinal baktığı için artik ona alışmıştım ondan utanmiyordum ama baska bie doktor bakarken yine geriliyorum. Oysa ikisi de erkek ne fark var diyebilirsin ama alışmışım artik doktorum bana erkek gibi degilde robot gibi görünüyordu galiba haha

Yaptır bize de anlat kötü bi şeyse güzel anlat ki kurbanlık koyun gibi gitmeyelim, korkarsam gidemeyebilirim

Bu anlattığınız olayın aynısı bende de oluyor ne ki acaba bu

Psikolojik olarak kadın erkek olarak değil de mahrem olduğu için insan çok çekiniyor ayağın kolun gibi olmuyor bu erkeklerin doğurma olayını deniz atlarına nasıl kaptırdık ya
BEnim doktor bide örtüsüz muayene ediyor kız Deniz atları cinsiyetsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…