- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.401
En güzel şekilde AnlatacamYaptır bize de anlatkötü bi şeyse güzel anlat ki kurbanlık koyun gibi gitmeyelim, korkarsam gidemeyebilirim
Ben bunu kaçırmışımKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Bebislerimiz hıçkırıyor sanırımBu anlattığınız olayın aynısı bende de oluyor ne ki acaba bu
O daha kötüymüş kız sen giderken bir tane pazen etek götürBEnim doktor bide örtüsüz muayene ediyorkız Deniz atları cinsiyetsiz
Acıyan bişey olacağını sanmıyorum ya en fazla huylanirsin bence agri falan olmaz diye düşünüyorum. Öyle düşünmek ve inanmak istiyorumEn güzel şekilde Anlatacamama o işlemi yapar sonra normal doğum yapamazsın sezeryan derse beni teselli edin çatı muayenesi olduğum için
Catıdan korkan ben şimdi diyorum ki Allahım nolur catıyı yapsınlar istedikleri kadar da parmaklasınlar yeter ki sağlıkla gelsin bir de sezeryan olmasınİnşallah az bi parmakla atlatırız olayıen önce sen çatı muayenesi olacaksın haber et bize
Ben iki parmak sanıyordum
Açıklık muayyenesi yapmışlardı orası çok acımıyor ama kasiliyorsunAcıyan bişey olacağını sanmıyorum ya en fazla huylanirsin bence agri falan olmaz diye düşünüyorum. Öyle düşünmek ve inanmak istiyorum
Ilk hamilelikte 1 parmak acikligin var demisti doktor. Demek ki boyle bakiliyormus
Şok oldum suan
Yani tahmin edebiliyorum eşim zaten 9/6 çalışıyor eve gelmesi 7 oluyo. Bakalım nasıl olacak o süreçte. O zaman bi gün bile çıkamaz valla arkadaşlarıyla kusura bakmasınDogduktan sonra daha cok problem oluyor bu konu malesef. Cunku aksama kadar cocukla birlikte oluyorsun. Aksam gelse birazcik ilgilense bebekle en azindan aklimdaki islerimi yapsam diye dusunuyorsun
Adamdan ses yok daha uykum gelmeye başladı benimdeBence sen eve geldiğinde zaten gerekeni yaparsin bidaha uzun süre seni bırakıp gidemezbazen eşim bana diyoki beni çenenle dövüyorsun resmen. Hak ettigi zaman sabaha kadar tartışsam bile icim sogumuyor. Sonunun öyle olacağını bildigi zamanda aynı hatayi tekrarlamiyor genelde
Nereleri gezdin?oy kızlar öldüm bugün öldüm yorgunluktan ayağı yanmış it gibi gezdim afedersiniz
Mahremden çok sonuçta orası iç organa giden bi dış organ bence o yüzden çok daha fazla kötü hissettiriyor.Psikolojik olarak kadın erkek olarak değil de mahrem olduğu için insan çok çekiniyor ayağın kolun gibi olmuyorbu erkeklerin doğurma olayını deniz atlarına nasıl kaptırdık ya
Hotwheels baya çocukların tutkun olduğu oyuncakmış. Yengem de bana şimdiden almaya başla çok pahalı dediHerkes bebislere indirimleri değerlendirme derdinde bende hastane çantasına oğlum için hediye koyacağım kardeşinden sana diye vereceğiz odaya gelince onun için indirim kovalıyorum.tam bir hotwheels delisi kaç zamandır hotwheels mega garajı istiyor şuan Amazon’da en uygun 1300 küsür dahada
benim düzenli degil ama terleme var her sancı geldiğinde yarına gidecem bakalım ne der doktorum
Islaklık vs çok oluyor hissetmiyor bile insanBaşa gelen çekilirzaten o hengamede araya kaynar
Mantıklı ama sanki kameranın girmesindense 2 parmak daha mı iyiSene olmuş 2024 hala elle muayene yapmalarını aklım almıyor ya . Minik bi kamera icat edin. Alttan koyunca hemen söylesin kaç cm açıklık var içersi ne durumda falan. Bebito geliyo mu daha var mı . Teknolojinin bu alana yoğunlaşması lazım
Kız elini soksa zaten 10cm değil 20cm açıklık olur anında olabilir mi öyle şeyYa bak hep sehir efsanesi yalan söylüyorlar demekki bana anlatılan hikayelerde bileğine kadar elini soktu diyolardi yalan mıydı herseybanada hic inandirici gelmemisti zaten diyorum yahu elini neden soksun doktor mantıklı degil parmagiyla kontrol eder gecer. Gebelik öncesinde kadin dogum muayenesine gittigimde benim doktorum da parmakları ile muayene ediyodu öyle biseyse ben ona alışkınım onda korkacak bisey yok gercekten. Ama suan beni korkutmak icin bu korkunc hikayeleri uyduranlari dövesim geldi
Teşekkür ederim canım benim, darısı sizlereBen bunu kaçırmışımHayırlı olsun canım çok sevindim kolayca olmasına
göz doktoruna gittim, iadelerim vardı kargolara gittim, geçmiş olsun ziyaretine gittim, baş sağlığına gittim bir de yetmedi yarın görümcem almanyaya gidecek ona uğradık akşamda oradaydık ÖLÜ BİRİYİM RESMENNereleri gezdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?