2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaptır bize de anlat kötü bi şeyse güzel anlat ki kurbanlık koyun gibi gitmeyelim, korkarsam gidemeyebilirim
En güzel şekilde Anlatacam ama o işlemi yapar sonra normal doğum yapamazsın sezeryan derse beni teselli edin çatı muayenesi olduğum için

Ben bunu kaçırmışım Hayırlı olsun canım çok sevindim kolayca olmasına

En güzel şekilde Anlatacam ama o işlemi yapar sonra normal doğum yapamazsın sezeryan derse beni teselli edin çatı muayenesi olduğum için
Acıyan bişey olacağını sanmıyorum ya en fazla huylanirsin bence agri falan olmaz diye düşünüyorum. Öyle düşünmek ve inanmak istiyorum

İnşallah az bi parmakla atlatırız olayı en önce sen çatı muayenesi olacaksın haber et bize
Catıdan korkan ben şimdi diyorum ki Allahım nolur catıyı yapsınlar istedikleri kadar da parmaklasınlar yeter ki sağlıkla gelsin bir de sezeryan olmasın

Acıyan bişey olacağını sanmıyorum ya en fazla huylanirsin bence agri falan olmaz diye düşünüyorum. Öyle düşünmek ve inanmak istiyorum
Açıklık muayyenesi yapmışlardı orası çok acımıyor ama kasiliyorsun

Dogduktan sonra daha cok problem oluyor bu konu malesef. Cunku aksama kadar cocukla birlikte oluyorsun. Aksam gelse birazcik ilgilense bebekle en azindan aklimdaki islerimi yapsam diye dusunuyorsun
Yani tahmin edebiliyorum eşim zaten 9/6 çalışıyor eve gelmesi 7 oluyo. Bakalım nasıl olacak o süreçte. O zaman bi gün bile çıkamaz valla arkadaşlarıyla kusura bakmasın

Adamdan ses yok daha uykum gelmeye başladı benimde uykumdan uyanıp yolcam bu gidişle

Psikolojik olarak kadın erkek olarak değil de mahrem olduğu için insan çok çekiniyor ayağın kolun gibi olmuyor bu erkeklerin doğurma olayını deniz atlarına nasıl kaptırdık ya
Mahremden çok sonuçta orası iç organa giden bi dış organ bence o yüzden çok daha fazla kötü hissettiriyor.

Hotwheels baya çocukların tutkun olduğu oyuncakmış. Yengem de bana şimdiden almaya başla çok pahalı dedi

Başa gelen çekilir zaten o hengamede araya kaynar
Islaklık vs çok oluyor hissetmiyor bile insan
Mantıklı ama sanki kameranın girmesindense 2 parmak daha mı iyi
Kız elini soksa zaten 10cm değil 20cm açıklık olur anında olabilir mi öyle şey Allah korusun el falan tövbe, gayet parmakla baktı yani ki o anın heyecanı vs umurunda olmuyor birde zaten hem akıntı hem su derken his olmuyor neredeyse hiç korkma
Ben bunu kaçırmışım Hayırlı olsun canım çok sevindim kolayca olmasına
Teşekkür ederim canım benim, darısı sizlere

Nereleri gezdin?
göz doktoruna gittim, iadelerim vardı kargolara gittim, geçmiş olsun ziyaretine gittim, baş sağlığına gittim bir de yetmedi yarın görümcem almanyaya gidecek ona uğradık akşamda oradaydık ÖLÜ BİRİYİM RESMEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…