2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben bugün bebek pasaportuna nasıl fotoğraf çektircez diye kara kara düşündüm. İki aylık olunca çekip gidesim var. O kadar gezmedim ki aylardır.
:)) valla eşimle benim de aynı düşünceler var gezelim istiyoruz 6ayı dolduktan sonra. Benim bi arkadaşım 1 haftalıkken Çıkarttı pasaportu geçen haftalarda :)

Valla ben bu hamilelik sürecinde 2 şeyden aşırı pişman oldum. 1 tıp okumadığım, 2 kadın doğumcu koca bulmadığım. Başkasına muhtaç olmak sürekli araştırmak zorunda kalmak berbat bir şey. O bilmeme, yetersizlik hissi falan. Koca kadın doğumcu olsa en azından bu kadar gerilmezdim belki. Bana istersen on kere baksın aynı doktor yine aşırı kasıyorum kendimi canımı yakacak diye korkuyorum

Nefret ediyorum muayene olmaktan hele erkekse doktor fobim resmen
Ben geçen sene çapada yattığımda 63 saatte 30 kere parmakladılar. Erkek doktorların daha kibar ve acısız olduğuna yemin edebilirim. Hele uzun parmaklı bir kız vardı. Onu görünce ağlamaya başlıyordum.

Hadi inşallah dönmüştür :) ben de aşağıdan vuruş hissediyorum ama ne zaman gitsek ayakları kafasının yanında. Ellerini mi salmış aşağı da elleriyle vuruyor anlamadım ki :)))

Laftan anlar mı yoksa sen konuştukca daha mı çok seni gıcık edr
Konuşmaz hiç. Bana deli konuşuyor anlat deli muamelesi yapıyor genelde. CevP ver diye üstüne gidersem de sen kavga etmekten zevk alıyorsun ben sen gibi kavga edemem der gider yatar uyur

63 saat miii niye yattın hastanedeeee
Ayyy üzüm parmaklı dedin beni benden aldın bide bastırıyorduysa eyvah eyvah

Yok yok hiç öyle riske girmek istemiyorum . Normal doğum olsun istiyorum ama illede olacak diye bişey yok Kısmet . Bebişin keyfi popişinden çıkmak geliyorsa öyle gelecek artık :)

Konuşmaz hiç. Bana deli konuşuyor anlat deli muamelesi yapıyor genelde. CevP ver diye üstüne gidersem de sen kavga etmekten zevk alıyorsun ben sen gibi kavga edemem der gider yatar uyur
O zaman taktik değiştir
Bak o cevap vermemek de manipüle etmektir daha çok delirtir insanı
Çok zor biliyorum ama umurunda değilmiş gibi davranabilir misin ki

Kızlar bu arada üstte arkadaş atmış ama bana o şekilde bakılmadı hep iki parmak bakıldı yani 10cm olunca iki elini de mi sokacak o mantığa göre tövbe estağfurullah inşallah size de öyle bakılmaz
Ay bugün ben bi arkadaşımla konuştum 42 de doğurmuş beklemiş beklemiş gelmemiş o süre diyormuş sürekli parmakladılar beni dirseğine kadar soktular neredeyse dedi şok geçirdim

Ama gelmeyince sezaryen olmuş

Adamdan ses yok daha uykum gelmeye başladı benimde uykumdan uyanıp yolcam bu gidişle
Sabaha is var niye bu saate kalmislar ki onlarda bi acayip kendileri de yorulacak sanki gunduzler cuvala mi girdi sen uykun gelince yat uyu nasılsa o gelince uyanirsin cok gec gelirlerse sabaha uykusuz kalma sende

O zaman taktik değiştir
Bak o cevap vermemek de manipüle etmektir daha çok delirtir insanı
Çok zor biliyorum ama umurunda değilmiş gibi davranabilir misin ki
Ya öyle olursa o da hiçbir şey yok gibi davranır işine gelir çünkü ona göre zaten hiçbir şey yok. Bak saat kaç oldu 60 km uzaklıkta bir yerde bide. Şimdi çıksa 1 saati geçer gelmesi daha ses yok

Benim kendi doktorum çok naxik bakıyor vajinali. Geçen şehirde hastanedine gittim canım acıdı resmen. Bide tamam bitti falan diyor.

Sabaha is var niye bu saate kalmislar ki onlarda bi acayip kendileri de yorulacak sanki gunduzler cuvala mi girdi sen uykun gelince yat uyu nasılsa o gelince uyanirsin cok gec gelirlerse sabaha uykusuz kalma sende
Hamam keyfini bırakıp gelmek istemiyorlar işte……

Benim doktorumun 2 çocuğu var Z ben ne şanslı eşiniz heo siz ilgilenmişsinizdir dedim yok ben bir kez bile ulturasyonla bile bakmadım dedi hastanede başja bir doktora gidiyorlarmis kadına kalbi atıyor mu demis terzi kendi söküğünu dilemez hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…