- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.421
:)) valla eşimle benim de aynı düşünceler var gezelim istiyoruz 6ayı dolduktan sonra. Benim bi arkadaşım 1 haftalıkken Çıkarttı pasaportu geçen haftalarda :)Ben bugün bebek pasaportuna nasıl fotoğraf çektircez diye kara kara düşündüm. İki aylık olunca çekip gidesim var. O kadar gezmedim ki aylardır.
Valla ben bu hamilelik sürecinde 2 şeyden aşırı pişman oldum. 1 tıp okumadığım, 2 kadın doğumcu koca bulmadığım. Başkasına muhtaç olmak sürekli araştırmak zorunda kalmak berbat bir şey. O bilmeme, yetersizlik hissi falan. Koca kadın doğumcu olsa en azından bu kadar gerilmezdim belki. Bana istersen on kere baksın aynı doktor yine aşırı kasıyorum kendimi canımı yakacak diye korkuyorumBende de şey var mesela kendi alıştığım doktorum hamileliğin basindan beri bana hep vajinal baktığı için artik ona alışmıştım ondan utanmiyordum ama baska bie doktor bakarken yine geriliyorum. Oysa ikisi de erkek ne fark var diyebilirsin ama alışmışım artik doktorum bana erkek gibi degilde robot gibi görünüyordu galiba haha
Ben geçen sene çapada yattığımda 63 saatte 30 kere parmakladılar. Erkek doktorların daha kibar ve acısız olduğuna yemin edebilirim. Hele uzun parmaklı bir kız vardı. Onu görünce ağlamaya başlıyordum.Nefret ediyorum muayene olmaktan hele erkekse doktor fobim resmen
Hadi inşallah dönmüştür :) ben de aşağıdan vuruş hissediyorum ama ne zaman gitsek ayakları kafasının yanında. Ellerini mi salmış aşağı da elleriyle vuruyor anlamadım ki :)))Benim bebişte ters duruyor suyu fazla kilosu da fazla dönmedi pazartesi kontrol var bakalım dönmüş mü dönmüş olabilir artık attığı tekme mi yumruk mu bilmiyorum çok güçlü. Döndüyse eğer 2 gün sürekli secde pozisyonu gibi eğilip yerde bir şeylere baktım sürekli o zaman döndü
Konuşmaz hiç. Bana deli konuşuyor anlat deli muamelesi yapıyor genelde. CevP ver diye üstüne gidersem de sen kavga etmekten zevk alıyorsun ben sen gibi kavga edemem der gider yatar uyurLaftan anlar mı yoksa sen konuştukca daha mı çok seni gıcık edr
63 saat miii niye yattın hastanedeeeeBen geçen sene çapada yattığımda 63 saatte 30 kere parmakladılar. Erkek doktorların daha kibar ve acısız olduğuna yemin edebilirim. Hele uzun parmaklı bir kız vardı. Onu görünce ağlamaya başlıyordum.
Ben geçen sene çapada yattığımda 63 saatte 30 kere parmakladılar. Erkek doktorların daha kibar ve acısız olduğuna yemin edebilirim. Hele uzun parmaklı bir kız vardı. Onu görünce ağlamaya başlıyordum.
Yok yok hiç öyle riske girmek istemiyorum . Normal doğum olsun istiyorum ama illede olacak diye bişey yok Kısmet . Bebişin keyfi popişinden çıkmak geliyorsa öyle gelecek artık :)Bu sefer hiç sancı cikmadiçok şükür
Ben o döndürme ilgili bir şey izledim kadin videodan izleyerek bebeği döndürmeye çalışıyor karnindan kavrayarak bebeği plesantasindan ayırıyor o işlem için çok çok aşırı tecrübeli doktor lazımmış plesantayla beraber döndürmek gerekiyormuş
Buraya daha öncede yazdım , arkadaşım 37 de doktora gidiyor doktor diyor ki bu doğum kanalına girmemiş eliyle bebeği kanala çekmiş 3 gün sonra doğurdu arkadaşım bebeğin de enfeksiyon başladı o geçti 3 aylık olmadan bingiladigi kapandi doktor doktor gezmekten perişan oldular yaptırmayı düşünsen çok asiri tecrübeli bir doktor bul
En gıcık edicisiKonuşmaz hiç. Bana deli konuşuyor anlat deli muamelesi yapıyor genelde. CevP ver diye üstüne gidersem de sen kavga etmekten zevk alıyorsun ben sen gibi kavga edemem der gider yatar uyur
O zaman taktik değiştirKonuşmaz hiç. Bana deli konuşuyor anlat deli muamelesi yapıyor genelde. CevP ver diye üstüne gidersem de sen kavga etmekten zevk alıyorsun ben sen gibi kavga edemem der gider yatar uyur
Ay bugün ben bi arkadaşımla konuştum 42 de doğurmuş beklemiş beklemiş gelmemiş o süre diyormuş sürekli parmakladılar beni dirseğine kadar soktular neredeyse dedi şok geçirdimKızlar bu arada üstte arkadaş atmış ama bana o şekilde bakılmadı hep iki parmak bakıldı yani 10cm olunca iki elini de mi sokacak o mantığa göretövbe estağfurullah inşallah size de öyle bakılmaz
Sabaha is var niye bu saate kalmislar ki onlarda bi acayip kendileri de yorulacak sanki gunduzler cuvala mi girdiAdamdan ses yok daha uykum gelmeye başladı benimdeuykumdan uyanıp yolcam bu gidişle
Aynen daha da tahrik oluyorum daha çok kavga ağlama sinir krizi kapanış.En gıcık edicisi
E bebek biyometrik poz verebilmiş mi?:)) valla eşimle benim de aynı düşünceler var gezelim istiyoruz 6ayı dolduktan sonra. Benim bi arkadaşım 1 haftalıkken Çıkarttı pasaportu geçen haftalarda :)
Ya öyle olursa o da hiçbir şey yok gibi davranır işine gelir çünkü ona göre zaten hiçbir şey yok. Bak saat kaç oldu 60 km uzaklıkta bir yerde bide. Şimdi çıksa 1 saati geçer gelmesi daha ses yokO zaman taktik değiştir
Bak o cevap vermemek de manipüle etmektir daha çok delirtir insanı
Çok zor biliyorum ama umurunda değilmiş gibi davranabilir misin ki
Benim kendi doktorum çok naxik bakıyor vajinali. Geçen şehirde hastanedine gittim canım acıdı resmen. Bide tamam bitti falan diyor.Valla ben bu hamilelik sürecinde 2 şeyden aşırı pişman oldum. 1 tıp okumadığım, 2 kadın doğumcu koca bulmadığım. Başkasına muhtaç olmak sürekli araştırmak zorunda kalmak berbat bir şey. O bilmeme, yetersizlik hissi falan. Koca kadın doğumcu olsa en azından bu kadar gerilmezdim belki. Bana istersen on kere baksın aynı doktor yine aşırı kasıyorum kendimi canımı yakacak diye korkuyorum
Hamam keyfini bırakıp gelmek istemiyorlar işte……Sabaha is var niye bu saate kalmislar ki onlarda bi acayip kendileri de yorulacak sanki gunduzler cuvala mi girdisen uykun gelince yat uyu nasılsa o gelince uyanirsin cok gec gelirlerse sabaha uykusuz kalma sende
Benim doktorumun 2 çocuğu var ZValla ben bu hamilelik sürecinde 2 şeyden aşırı pişman oldum. 1 tıp okumadığım, 2 kadın doğumcu koca bulmadığım. Başkasına muhtaç olmak sürekli araştırmak zorunda kalmak berbat bir şey. O bilmeme, yetersizlik hissi falan. Koca kadın doğumcu olsa en azından bu kadar gerilmezdim belki. Bana istersen on kere baksın aynı doktor yine aşırı kasıyorum kendimi canımı yakacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?