- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.441
Yok ya ben affetmezdim sürekli açar gösterirdim açıklık var mı su sızdırıyo muyum falan diyeBenim doktorumun 2 çocuğu var Zben ne şanslı eşiniz heo siz ilgilenmişsinizdir dedim yok ben bir kez bile ulturasyonla bile bakmadım dedi hastanede başja bir doktora gidiyorlarmis kadına kalbi atıyor mu demis terzi kendi söküğünu dilemez hesabı
21. Haftada bir anda rahim ağzı açılıp erken doğum yaptım. Suyum geldikten sonra sancım kesildi. Haftası küçük olduğu için suni sancıya falan tepki vermedi vücudum. 63 saat sürdü. Parmaklaya parmaklaya doğurttular desem yeridir.63 saat miii niye yattın hastanedeeee
Ayyy üzüm parmaklı dedin beni benden aldın bide bastırıyorduysa eyvah eyvah
Oğlum 6 yaşında tanesini 8 9 TL ye alıyorduk 40 küsür evde 200 den fazla hotwheels var şimdi büyük parçalara merak salmış tırını istemişti almıştık şimdi garajı istiyor bizede bulaştı hastalık gibi bişey bu ama çok sağlamlar valla bi kaç çocuk büyütürler artık bizim kızda arabalarla büyüyecekHotwheels baya çocukların tutkun olduğu oyuncakmış. Yengem de bana şimdiden almaya başla çok pahalı dedi
Eşime okudum böyle böyle yapmış diye. Hiç öyle şey olur mu dedi ayıpladı kocanıYa öyle olursa o da hiçbir şey yok gibi davranır işine gelir çünkü ona göre zaten hiçbir şey yok. Bak saat kaç oldu 60 km uzaklıkta bir yerde bide. Şimdi çıksa 1 saati geçer gelmesi daha ses yok
O da on numara olurmuş yüzünü görurudun hepYok ya ben affetmezdim sürekli açar gösterirdim açıklık var mı su sızdırıyo muyum falan diyebenim kuzenim doktor diyor keşke Ankara’da olsaydım her nöbette gelirdin bebeğe bakardık tıptan beklentim bu
Benimde ağlayacağım kesin zaten gözlerim dolu dolu. Böyle ıslak olunca gözlerim uyuyamıyorum da zaten bide ona yükselcem. Bencede yaptığı çok ayıp hadi gidiyorsun bak 3 saattir hiç ses yok. İnsanın hiç mi aklına gelmez bu kız karnı burnunda diye . Bide 15tane falan mesaj attım hiçbirine cevap vermeden bıraktı telefonu gittiEşime okudum böyle böyle yapmış diye. Hiç öyle şey olur mu dedi ayıpladı kocanıben kesin kavga eder üstüne ağlar ve küserdim
Kiz benim kendi doktorum karısına bile sezeryan yapmış Mardin'deki. Söyleyeceklerim bu kadarValla ben bu hamilelik sürecinde 2 şeyden aşırı pişman oldum. 1 tıp okumadığım, 2 kadın doğumcu koca bulmadığım. Başkasına muhtaç olmak sürekli araştırmak zorunda kalmak berbat bir şey. O bilmeme, yetersizlik hissi falan. Koca kadın doğumcu olsa en azından bu kadar gerilmezdim belki. Bana istersen on kere baksın aynı doktor yine aşırı kasıyorum kendimi canımı yakacak diye korkuyorum
Kadın doğumcu koca daha iyi bilir sonuçta valla şu an bi pişmanlık yaşıyorum heKiz benim kendi doktorum karısına bile sezeryan yapmış Mardin'deki. Söyleyeceklerim bu kadaradam karısına bile normal dogurtmaya ugrasmamis 21. Yuzyilda ne gerek var diyo normal doguma sezeryan daha konforlu diyor al sana kadin dogumcu koca onun yüzünden bende sezeryan fanı oldum ne ugrascam moduna soktu beni resmen
Burnundan getir bir daha yapamasınBenimde ağlayacağım kesin zaten gözlerim dolu dolu. Böyle ıslak olunca gözlerim uyuyamıyorum da zaten bide ona yükselcem. Bencede yaptığı çok ayıp hadi gidiyorsun bak 3 saattir hiç ses yok. İnsanın hiç mi aklına gelmez bu kız karnı burnunda diye . Bide 15tane falan mesaj attım hiçbirine cevap vermeden bıraktı telefonu gitti
Ben sırf bu yüzden evde cektim epey sancıları öyle gittim hastaneye neyseki açılmam hızlı ilerledi de çok bakmadılar öyle ama sinir bozucu.bu kez herkes tembihliyor beni sakin bu kez evde bekleme bu ikinci bak yolda doğurursun diyeBen geçen sene çapada yattığımda 63 saatte 30 kere parmakladılar. Erkek doktorların daha kibar ve acısız olduğuna yemin edebilirim. Hele uzun parmaklı bir kız vardı. Onu görünce ağlamaya başlıyordum.
Ya burnundan getirebileceğim bir karakteri yok işte. Ben onla 3 güm konuşmasam 3 gün konuşmaz 10 gün konuşmasam 10 gün konuşmaz. Tamamen mekanik bir beyin düşün. Ne yaparsam yapayım tekrar eder yani yapacaksa eğer. Arkadaşlarıyla arasını bozmam lazımBurnundan getir bir daha yapamasın
Aa umursamaz bir karakter demekki. Benimde erkek kardeşim çok umursamazdır sağ kulağından girer sol kulağından çıkar gerçekten kendi bildiğini yapar. Ee nasıl bozcan ki aralarını?Ya burnundan getirebileceğim bir karakteri yok işte. Ben onla 3 güm konuşmasam 3 gün konuşmaz 10 gün konuşmasam 10 gün konuşmaz. Tamamen mekanik bir beyin düşün. Ne yaparsam yapayım tekrar eder yani yapacaksa eğer. Arkadaşlarıyla arasını bozmam lazımkavgadan dövüşten anlamıyor. Sen kavga etmeyi çok seviyorsun deyip gider yani. Ay çocukta ona çekmez inşallah ya duyguda künt insanla yaşamak çok zor
ay bilmiyorum direkt söylerim ben hamileyim artık çağırmayın kendiniz gidin derim heralde. Böyle daha çok geriliyorum baksana saat kaç oldu ses yok şaka gibi. Aksi gibi annem hasta ateşi falan varmış yoksa gider omlarda kalırdım bu gece. Hiç çekmezdim bunu.Aa umursamaz bir karakter demekki. Benimde erkek kardeşim çok umursamazdır sağ kulağından girer sol kulağından çıkar gerçekten kendi bildiğini yapar. Ee nasıl bozcan ki aralarını?
Geçmiş olsun. Neyse üzme kendini. İnşallah halledersinay bilmiyorum direkt söylerim ben hamileyim artık çağırmayın kendiniz gidin derim heralde. Böyle daha çok geriliyorum baksana saat kaç oldu ses yok şaka gibi. Aksi gibi annem hasta ateşi falan varmış yoksa gider omlarda kalırdım bu gece. Hiç çekmezdim bunu.
Kız abartmış bence dirseği kadar soksa zaten rahim direkt eline gelirAy bugün ben bi arkadaşımla konuştum 42 de doğurmuş beklemiş beklemiş gelmemiş o süre diyormuş sürekli parmakladılar beni dirseğine kadar soktular neredeyse dedi şok geçirdim
Ama gelmeyince sezaryen olmuş
Benim eşimde böyle biraz konuşur anlatır sonra susar yaptığımın aynısını yapar. Bende taktik geliştirdim hiç tepki vermiyorum kuduruyor tabiri caizseYa burnundan getirebileceğim bir karakteri yok işte. Ben onla 3 güm konuşmasam 3 gün konuşmaz 10 gün konuşmasam 10 gün konuşmaz. Tamamen mekanik bir beyin düşün. Ne yaparsam yapayım tekrar eder yani yapacaksa eğer. Arkadaşlarıyla arasını bozmam lazımkavgadan dövüşten anlamıyor. Sen kavga etmeyi çok seviyorsun deyip gider yani. Ay çocukta ona çekmez inşallah ya duyguda künt insanla yaşamak çok zor
Eşinin burcu ne seninYa burnundan getirebileceğim bir karakteri yok işte. Ben onla 3 güm konuşmasam 3 gün konuşmaz 10 gün konuşmasam 10 gün konuşmaz. Tamamen mekanik bir beyin düşün. Ne yaparsam yapayım tekrar eder yani yapacaksa eğer. Arkadaşlarıyla arasını bozmam lazımkavgadan dövüşten anlamıyor. Sen kavga etmeyi çok seviyorsun deyip gider yani. Ay çocukta ona çekmez inşallah ya duyguda künt insanla yaşamak çok zor
Bana bu çok mantıklı geldi iki parmak bakılmış.Kız abartmış bence dirseği kadar soksa zaten rahim direkt eline gelirbelki bebek gelmeyince başının nerede olduğuna bakmak için elini biraz sokmuş olabilir ama dirsek ne. Yani mantıken de saçma bence abartmış o
Sormaya korkuyorum ama21. Haftada bir anda rahim ağzı açılıp erken doğum yaptım. Suyum geldikten sonra sancım kesildi. Haftası küçük olduğu için suni sancıya falan tepki vermedi vücudum. 63 saat sürdü. Parmaklaya parmaklaya doğurttular desem yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?