- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.461
Bende böyle bakılıyor diye biliyorumBana bu çok mantıklı geldi iki parmak bakılmış.
Ay evet evet böyle baktılar bana daBana bu çok mantıklı geldi iki parmak bakılmış.
Yani mantıklı olan bu dirseğe kadar yazmışlar o çok fazla abartı. Birazda acı eşiği ile alakalı olabilirBende böyle bakılıyor diye biliyorum
Valla helal olsun hak edene yapmak gerekiyor gerçektenT turuncuportakall
Size bi anımı anlatayım eşimle en büyük kavgam
gerçi biz deliyiz kavga ettiğimizde yer gök inler ama o gün bi başkaydı
Fatih’e ablamın eşinin yanına gitti bi akşam
Eşim eniştem ve bi çalışanları içmeye gittiler eşim içmeyecekti araba kullandığı için
Neyse zaten gece yarısı gitmişti arada mesaj attı aradı ama benim huyumdur Eve gelmeden eşim uyuyamam işe de gitse gezmeye de gitse uyku tutmaz
Şimdi hem ablamın eşiyle hem yanındaki diğer kişiyi tanıyorum
Ama ben ablamın eşine Aslan güvenmiyorum
Beni bi evham bastı nerdeler diye hem geleceğiz dedi hem gece yarısını çoktan geçti hem artık mesajlara da dönüş yok
Konumuna baktım Google’dan
Olduğu mekanı arattım bide ne göreyim striptiz klübü
Gecenin üçü konum orası telefona cevap yok allahım çıldırdım
Çok geçmedi baktı telefona kıyameti kopardım gelme Eve öldürürüm seni dedim
Bir buçuk saat sonra geldi apartman ayağa kalkmasın diye açtım kapıyı başta açmamıştım
Sinirimden ölüyorum burnumdan solumak ne kelime öldürcem adamı
İlk defa o kadar çıldırdım ben ve ilk defa hiç karşılık vermedi istersen öldür ama dinle diye yalvardı sabahın beşi olmuş sakinleşemedim şaka değil boğazına bile yapıştım kırılmadık birşey kalmadı salonda
Kendimi aldatılmış gibi hissettim bu hissin tarifi asla yok bende
Neyse yorulunca dinleyebildim kendisini
Gittiğinde normalmiş herşey çok sarhoş değillermiş sonra yanlarındaki adam baya sarhoş olmuş çorbacıya gitmişler daha oraya giremedim clup görmüş oraya dalmaya kalkmış tutamamışlar girmiş onu çıkarmaya çalışmışlar eniştemle ikisi bende o ara yazıp aramaya başlamışım bakamamış uğraşmaktan çorbacının konumunu da gördüm çaprazda kalıyordu
Zor oldu ama ikna oldum
haLa daha Ablam o geceyi bilmez sadece adam sarhoş oldu da onunla normal uğraştırlar sanıyormuş
Öyle gözüm dönmüştü ki ablamı sa eniştemin başına satacaktım az daha kocalar striptiz klübüne girmiş diye
O günden sonra kocam bey ben habersiz bıraktı beni nede izinsiz içmeye gitti
Bazen delirmek gerekiyor arkadaşlar
Valla umursamadığımda oldu ama anca işine geldi benimkininBenim eşimde böyle biraz konuşur anlatır sonra susar yaptığımın aynısını yapar. Bende taktik geliştirdim hiç tepki vermiyorum kuduruyor tabiri caizseumursamayınca geliyor bu tipler
Valla değişiyor orda bi tanıdığımın üstüne ebe çıkmış bildiğin bebeği itmiş çıksın diye . Doğumdan doğuma değişiyordurEstağfurullah ne kusurukız yok kimse itmiyor bebek zaten kayıyor kendisi geliyor bende ıkınarak yardım ediyorum
Gamsız terazi tabikiEşinin burcu ne senin
Benim anneme bunu yapmışlar ablamın doğumunda, bir de tanıdığımıza da yapmışlardı onun bebeği kiloluydu 4 kilo doğmuştu ondan bastırmışlardı ama anneme neden yaptılar bilmiyorumValla değişiyor orda bi tanıdığımın üstüne ebe çıkmış bildiğin bebeği itmiş çıksın diye . Doğumdan doğuma değişiyordur
Tahmin etmiştim benim erkek kardeşimde teraziGamsız terazi tabiki
Ne zamanki bu çatı muanesi. Ne parmağı koluKeşke ansızın olsaydışimdi kendimi infazını bekleyen mahkum gibi hissediyorum eşime diyorum ki belki cumartesi unutur yapmaz doktor diyor ki saçmalama
Bana arkadaşım dirseğine kadar dedi ahahaha ben de saf gibi inandım mübalağanın daniskasını yapmış demektiYa bak hep sehir efsanesi yalan söylüyorlar demekki bana anlatılan hikayelerde bileğine kadar elini soktu diyolardi yalan mıydı herseybanada hic inandirici gelmemisti zaten diyorum yahu elini neden soksun doktor mantıklı degil parmagiyla kontrol eder gecer. Gebelik öncesinde kadin dogum muayenesine gittigimde benim doktorum da parmakları ile muayene ediyodu öyle biseyse ben ona alışkınım onda korkacak bisey yok gercekten. Ama suan beni korkutmak icin bu korkunc hikayeleri uyduranlari dövesim geldi
Benim eşim değil de kardesim arkadaslariyla geç saatlere kadar cok takılıyordu. Daha birde yeni evliler yani cok uzun seneler olmadi. Bi gun kizi evde tek birakmis gece saat üçte gelmis eve. Oda aramış bütün arkadaslarina agzina geleni saymış iste kocami bu saate kadar yaninizda tutmaya utanmiyo musunuz gibisinden. Kardesim eve gelince büyük kavga çıkmış, eşine sinirlenmiş falan. O gun kiz beni aramıştı dedim sakın geri adım atma bende senin arkandayim sen sonuna kadar haklısın niye seni tek bırakıp bekarlarka gece gezmesi yapsin evli barkli adam cok sinirlenmiştim. Bir sinir krizi gecirmis kız bagirmis cagirmis üç bes tabak kırmış. O gün bugundur gece gezmesi yok arkadaslarla gec saatlere kadar cikmak yok napiyosa esiyle yapiyo artik. Ben senelerce o arkadaslarina engel olmaya calistim naptimsa dinlemedi ama eşine helal olsun o dinletti sözünü hepimiz kurtulmus olduk onlardan. Daha bende bekarken gece saat 3 4 oluyodu eve gelmiyodu başına bisey gelecek diye korktugum icin uyuyamiyordumda. Yani ozetle bazen bir cinnet herseyi çözüyor herkese anladığı dilden konusmak lazim. Bu taktik benim esimde ise yaramaz mesela ama kardesimde yaradıValla helal olsun hak edene yapmak gerekiyor gerçekten
Açıklık muayyenesinde çatala çıkıyorsun ebe parmağıyla bakiyor ama çati muayyenesibi hiç bilmiyorumNe zamanki bu çatı muanesi. Ne parmağı koluaçılma var mı diye geçen acilde uzun çubuk soktular ultrasonla içimi gördüler ole birseymiki
Maalesef o da oluyorBana arkadaşım dirseğine kadar dedi ahahaha ben de saf gibi inandım mübalağanın daniskasını yapmış demekti
Bende inanmıştım neyse kandirilmis olalim gercek olmasından iyidirBana arkadaşım dirseğine kadar dedi ahahaha ben de saf gibi inandım mübalağanın daniskasını yapmış demekti
Ben bu hafta hissettim hıçkırmasınıBebislerimiz hıçkırıyor sanırım
Buna ben de yok bacağını sokmuş yazacaktım da trol ilan edilirim endişesiyle yazmadım.Kız abartmış bence dirseği kadar soksa zaten rahim direkt eline gelirbelki bebek gelmeyince başının nerede olduğuna bakmak için elini biraz sokmuş olabilir ama dirsek ne. Yani mantıken de saçma bence abartmış o
Hayır tabi canım, suyu boşalmıştı zaten. Bi de 21 hafta yaşam sınırında değil. Daha büyük olsa biraz bekleyip sezaryene alırlardı. Kısmeti yokmuş çocuğumun.Sormaya korkuyorum ama
Yaşadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?