2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla helal olsun hak edene yapmak gerekiyor gerçekten

Benim eşimde böyle biraz konuşur anlatır sonra susar yaptığımın aynısını yapar. Bende taktik geliştirdim hiç tepki vermiyorum kuduruyor tabiri caizse umursamayınca geliyor bu tipler
Valla umursamadığımda oldu ama anca işine geldi benimkinin

Estağfurullah ne kusuru kız yok kimse itmiyor bebek zaten kayıyor kendisi geliyor bende ıkınarak yardım ediyorum
Valla değişiyor orda bi tanıdığımın üstüne ebe çıkmış bildiğin bebeği itmiş çıksın diye . Doğumdan doğuma değişiyordur

Valla değişiyor orda bi tanıdığımın üstüne ebe çıkmış bildiğin bebeği itmiş çıksın diye . Doğumdan doğuma değişiyordur
Benim anneme bunu yapmışlar ablamın doğumunda, bir de tanıdığımıza da yapmışlardı onun bebeği kiloluydu 4 kilo doğmuştu ondan bastırmışlardı ama anneme neden yaptılar bilmiyorum sezaryen sonrasıda kirli kan boşalsın diye bastırıyorlamış

Geldi eşim şimdi şaka gibi mesajlarıma dönmedi. Neden cevap vermedin diyorum nesine cevap vereyim diyor. Biraz yükseldim ama adam gayet sakin sakin anlatıyor fotoğraf göstereyim istersen falan dedi. Hani telefon yasaktı diyorum kapıda çekindik diyo. hiçbir şey yok gibi davranıyo şimdi de üşüyo musun peteği açayım mı diye gelmiş sinirimde içimde patladı kavga da edilmiyor gavurla

Keşke ansızın olsaydı şimdi kendimi infazını bekleyen mahkum gibi hissediyorum eşime diyorum ki belki cumartesi unutur yapmaz doktor diyor ki saçmalama
Ne zamanki bu çatı muanesi. Ne parmağı kolu açılma var mı diye geçen acilde uzun çubuk soktular ultrasonla içimi gördüler ole birseymiki

Bana arkadaşım dirseğine kadar dedi ahahaha ben de saf gibi inandım mübalağanın daniskasını yapmış demekti

Valla helal olsun hak edene yapmak gerekiyor gerçekten
Benim eşim değil de kardesim arkadaslariyla geç saatlere kadar cok takılıyordu. Daha birde yeni evliler yani cok uzun seneler olmadi. Bi gun kizi evde tek birakmis gece saat üçte gelmis eve. Oda aramış bütün arkadaslarina agzina geleni saymış iste kocami bu saate kadar yaninizda tutmaya utanmiyo musunuz gibisinden. Kardesim eve gelince büyük kavga çıkmış, eşine sinirlenmiş falan. O gun kiz beni aramıştı dedim sakın geri adım atma bende senin arkandayim sen sonuna kadar haklısın niye seni tek bırakıp bekarlarka gece gezmesi yapsin evli barkli adam cok sinirlenmiştim. Bir sinir krizi gecirmis kız bagirmis cagirmis üç bes tabak kırmış. O gün bugundur gece gezmesi yok arkadaslarla gec saatlere kadar cikmak yok napiyosa esiyle yapiyo artik. Ben senelerce o arkadaslarina engel olmaya calistim naptimsa dinlemedi ama eşine helal olsun o dinletti sözünü hepimiz kurtulmus olduk onlardan. Daha bende bekarken gece saat 3 4 oluyodu eve gelmiyodu başına bisey gelecek diye korktugum icin uyuyamiyordumda. Yani ozetle bazen bir cinnet herseyi çözüyor herkese anladığı dilden konusmak lazim. Bu taktik benim esimde ise yaramaz mesela ama kardesimde yaradı

Ne zamanki bu çatı muanesi. Ne parmağı kolu açılma var mı diye geçen acilde uzun çubuk soktular ultrasonla içimi gördüler ole birseymiki
Açıklık muayyenesinde çatala çıkıyorsun ebe parmağıyla bakiyor ama çati muayyenesibi hiç bilmiyorum

Bana arkadaşım dirseğine kadar dedi ahahaha ben de saf gibi inandım mübalağanın daniskasını yapmış demekti
Maalesef o da oluyor bazen plesanta icra kalınca o şekilde alıyorlar ama şöyle düşün bebeğin kafasından kol daha küçük

Buna ben de yok bacağını sokmuş yazacaktım da trol ilan edilirim endişesiyle yazmadım.
Biraz abartmış kızcağız.

Kapsız emzirme atleti yazacağıma sütyen yazmışımm. Ben kaplı emzirme atleti istemiyorum sütyenin üstüne kapsız emzirme atleti veya yukarısı çıtçıtlı olan atletlerden istiyorum siz ne aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…