- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.481
İnternetten araştırdım bir tane eve yazmış alttan muayene ike aynı falan diye korkulacak bir şey yok yazmış. 37. Haftada yapılıyormuşAçıklık muayyenesinde çatala çıkıyorsun ebe parmağıyla bakiyor ama çati muayyenesibi hiç bilmiyorum
Başınız sağ olsun, Allah bir daha yaşatmasınHayır tabi canım, suyu boşalmıştı zaten. Bi de 21 hafta yaşam sınırında değil. Daha büyük olsa biraz bekleyip sezaryene alırlardı. Kısmeti yokmuş çocuğumun.
Pasaportunu çıkarttıklarına göre vermiş demek ki veya bilmiyorum belki bebişler için öyle katı kurallar yoktur belki de önümüzdeki ay yurt dışına taşınacaklar çünküE bebek biyometrik poz verebilmiş mi?
Acı eşiği de olabilir bide gebelik ilerledikçe rahim sanki dahada daralıyor onunda etkisi olabilirYani mantıklı olan bu dirseğe kadar yazmışlar o çok fazla abartı. Birazda acı eşiği ile alakalı olabilir
Valla helal olsun hak edene yapmak gerekiyor gerçekten
Tek diyeceğin şey beni böyle üzmeye hakkın yok olabilir şu radde deGeldi eşim şimdi şaka gibi mesajlarıma dönmedi. Neden cevap vermedin diyorum nesine cevap vereyim diyor. Biraz yükseldim ama adam gayet sakin sakin anlatıyor fotoğraf göstereyim istersen falan dedi. Hani telefon yasaktı diyorum kapıda çekindik diyo. hiçbir şey yok gibi davranıyo şimdi de üşüyo musun peteği açayım mı diye gelmiş sinirimde içimde patladı kavga da edilmiyor gavurla
Başın sağolsunHayır tabi canım, suyu boşalmıştı zaten. Bi de 21 hafta yaşam sınırında değil. Daha büyük olsa biraz bekleyip sezaryene alırlardı. Kısmeti yokmuş çocuğumun.
Amin canım. Kimseyegöstermesin.Başınız sağ olsun, Allah bir daha yaşatmasın
Teşekkür ederim.Başın sağolsun
İşte ben safım inandımKız abartmış bence dirseği kadar soksa zaten rahim direkt eline gelirbelki bebek gelmeyince başının nerede olduğuna bakmak için elini biraz sokmuş olabilir ama dirsek ne. Yani mantıken de saçma bence abartmış o
Tam tersi olması gerekmez mi yani rahim kaslarının gevşemesi falanAcı eşiği de olabilir bide gebelik ilerledikçe rahim sanki dahada daralıyor onunda etkisi olabilir
Valla gece gece hamam keyifli olur vs telefonda kullanamaz amenna ama hamama hazırlıksız bı anda nasıl bır kafa ıle karar verdilerValla umursamadığımda oldu ama anca işine geldi benimkinin
Açıklık ile aynıysa acısızİnternetten araştırdım bir tane eve yazmış alttan muayene ike aynı falan diye korkulacak bir şey yok yazmış. 37. Haftada yapılıyormuş
Aynen ya bunlar şampuanı havluyu falan nereden bulmuşValla gece gece hamam keyifli olur vs telefonda kullanamaz amenna ama hamama hazırlıksız bı anda nasıl bır kafa ıle karar verdilerbız hazırlanırsa hazırlanırız. Hadı karar ver evde doğdu doğuracak esın her an ulaşması lazım sana hamamın acelesı mı var yanı gez arkadaşlarınla ama ulaşabilir ol. Senın yerinde ben olsam kaçta nasıl donmemı ıstersen öyle don dıyorum. Daha önce yaşadık bız hamılelık olmadan böyle bir durum. Dedım ben yapsam tepkın ne olurdu. Eglendın ondan halı derdım dedi. Bı ıkı ay sonra ben yaptım aynısını . Dedım ınsanlık halı kısasa kısascıyım ben gene içerdeki bebeğe sukretsın sakın kalmaya çalışıyorsun onun ıcın
Hayatimda hic hamama gitmedim orada olmuyor mu bunlar yanında mi götürmek gerekiyor. Kafamda otel gibi bisey canlandı havlular vardir diye düşündüm ama gerci olsa bile o pis seyleri kim kullanirAynen ya bunlar şampuanı havluyu falan nereden bulmuş
Bizim buradaki hamamlara havlu iç çamaşırı şampuan pestamel falan alıp götürüyordu babam gittiğindeHayatimda hic hamama gitmedim orada olmuyor mu bunlar yanında mi götürmek gerekiyor. Kafamda otel gibi bisey canlandı havlular vardir diye düşündüm ama gerci olsa bile o pis seyleri kim kullanir
Herşey olsun hadı. Temiz kıyafet yok yanlarındaBizim buradaki hamamlara havlu iç çamaşırı şampuan pestamel falan alıp götürüyordu babam gittiğinde
Sana çok yapıldığı için korku olmuş olabilir yani öyle umuyorum hiç yaptırmadımKızlar vallaha sizin nasıl kolay olmuş anlamadım ama doktorum bana her hafta açıklık bakıyor bi geçen hafta bakmayı unuttu o kadar sevindimki anlatamamresmen korkulu rüyam oldu kadının her muayenesinde ayaklarım geri geri gidiyor. 7-8 aydır kocamla kanka gibi gezdiğimizden mi konuya uzaklaştım bilmiyorum ama gayette o 2 parmak bana eli gibi geliyor kadın halime o kadar üzülüyor ki 50 kere özür diliyor bakarken
Verilen yerlerde var, götürülen yerlerde. Biz genelde kendimizin olsun diye götürüyoruz ama peştemal veriyorlar sabun, kese, lif falan satın alabiliyorsun hamamların lobi gibi olan yerinde satılıyor. Kese falan yaptırdılarsa zaten keseyi de tellak mıydı o getiriyorBizim buradaki hamamlara havlu iç çamaşırı şampuan pestamel falan alıp götürüyordu babam gittiğinde
Kadınlar bir araya toplanıp hamama gidelim demesi bana normal geliyorsa akşam akşam adamların aklına hamam nasıl gelmiş akıl etmişler. Ok verip iş yorgunluğu gitmişler valla benım için büyük muammaVerilen yerlerde var, götürülen yerlerde. Biz genelde kendimizin olsun diye götürüyoruz ama peştemal veriyorlar sabun, kese, lif falan satın alabiliyorsun hamamların lobi gibi olan yerinde satılıyor. Kese falan yaptırdılarsa zaten keseyi de tellak mıydı o getiriyorama temiz kıyafetleri olması lazım yinede o kadar aklan paklan aynı iç çamaşırını giy gerçi belki takmamışlardır ama ben takardım
Söyledim döndü uyudu valla ya sinirden kaşıntı tuttu yatamadım kalktımAcı eşiği de olabilir bide gebelik ilerledikçe rahim sanki dahada daralıyor onunda etkisi olabilir
Tek diyeceğin şey beni böyle üzmeye hakkın yok olabilir şu radde de
Sakince ne yaşadığını anlatman gerekiyor madem sakinlik istiyor sakin sakin gerçekleri söyle empati kurdurt ona
Başın sağolsun
Abartıyorsun ne var bunda deyip duruyor iyice kudurttu beni yaValla gece gece hamam keyifli olur vs telefonda kullanamaz amenna ama hamama hazırlıksız bı anda nasıl bır kafa ıle karar verdilerbız hazırlanırsa hazırlanırız. Hadı karar ver evde doğdu doğuracak esın her an ulaşması lazım sana hamamın acelesı mı var yanı gez arkadaşlarınla ama ulaşabilir ol. Senın yerinde ben olsam kaçta nasıl donmemı ıstersen öyle don dıyorum. Daha önce yaşadık bız hamılelık olmadan böyle bir durum. Dedım ben yapsam tepkın ne olurdu. Eglendın ondan halı derdım dedi. Bı ıkı ay sonra ben yaptım aynısını . Dedım ınsanlık halı kısasa kısascıyım ben gene içerdeki bebeğe sukretsın sakın kalmaya çalışıyorsun onun ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?