2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Açıklık muayyenesinde çatala çıkıyorsun ebe parmağıyla bakiyor ama çati muayyenesibi hiç bilmiyorum
İnternetten araştırdım bir tane eve yazmış alttan muayene ike aynı falan diye korkulacak bir şey yok yazmış. 37. Haftada yapılıyormuş

Hayır tabi canım, suyu boşalmıştı zaten. Bi de 21 hafta yaşam sınırında değil. Daha büyük olsa biraz bekleyip sezaryene alırlardı. Kısmeti yokmuş çocuğumun.
Başınız sağ olsun, Allah bir daha yaşatmasın

Yani mantıklı olan bu dirseğe kadar yazmışlar o çok fazla abartı. Birazda acı eşiği ile alakalı olabilir
Acı eşiği de olabilir bide gebelik ilerledikçe rahim sanki dahada daralıyor onunda etkisi olabilir
Valla helal olsun hak edene yapmak gerekiyor gerçekten
Tek diyeceğin şey beni böyle üzmeye hakkın yok olabilir şu radde de
Sakince ne yaşadığını anlatman gerekiyor madem sakinlik istiyor sakin sakin gerçekleri söyle empati kurdurt ona
Hayır tabi canım, suyu boşalmıştı zaten. Bi de 21 hafta yaşam sınırında değil. Daha büyük olsa biraz bekleyip sezaryene alırlardı. Kısmeti yokmuş çocuğumun.
Başın sağolsun

İşte ben safım inandım

Valla umursamadığımda oldu ama anca işine geldi benimkinin
Valla gece gece hamam keyifli olur vs telefonda kullanamaz amenna ama hamama hazırlıksız bı anda nasıl bır kafa ıle karar verdiler bız hazırlanırsa hazırlanırız. Hadı karar ver evde doğdu doğuracak esın her an ulaşması lazım sana hamamın acelesı mı var yanı gez arkadaşlarınla ama ulaşabilir ol. Senın yerinde ben olsam kaçta nasıl donmemı ıstersen öyle don dıyorum. Daha önce yaşadık bız hamılelık olmadan böyle bir durum. Dedım ben yapsam tepkın ne olurdu. Eglendın ondan halı derdım dedi. Bı ıkı ay sonra ben yaptım aynısını . Dedım ınsanlık halı kısasa kısascıyım ben gene içerdeki bebeğe sukretsın sakın kalmaya çalışıyorsun onun ıcın

İnternetten araştırdım bir tane eve yazmış alttan muayene ike aynı falan diye korkulacak bir şey yok yazmış. 37. Haftada yapılıyormuş
Açıklık ile aynıysa acısız ben de 36+4 oluyorum bakalım dediğinde demek ki 37 de herkese yapiliyot

Aynen ya bunlar şampuanı havluyu falan nereden bulmuş

Aynen ya bunlar şampuanı havluyu falan nereden bulmuş
Hayatimda hic hamama gitmedim orada olmuyor mu bunlar yanında mi götürmek gerekiyor. Kafamda otel gibi bisey canlandı havlular vardir diye düşündüm ama gerci olsa bile o pis seyleri kim kullanir

Hayatimda hic hamama gitmedim orada olmuyor mu bunlar yanında mi götürmek gerekiyor. Kafamda otel gibi bisey canlandı havlular vardir diye düşündüm ama gerci olsa bile o pis seyleri kim kullanir
Bizim buradaki hamamlara havlu iç çamaşırı şampuan pestamel falan alıp götürüyordu babam gittiğinde

Kızlar vallaha sizin nasıl kolay olmuş anlamadım ama doktorum bana her hafta açıklık bakıyor bi geçen hafta bakmayı unuttu o kadar sevindimki anlatamam resmen korkulu rüyam oldu kadının her muayenesinde ayaklarım geri geri gidiyor. 7-8 aydır kocamla kanka gibi gezdiğimizden mi konuya uzaklaştım bilmiyorum ama gayette o 2 parmak bana eli gibi geliyor kadın halime o kadar üzülüyor ki 50 kere özür diliyor bakarken

Sana çok yapıldığı için korku olmuş olabilir yani öyle umuyorum hiç yaptırmadım neyse bizde yakında yaşayacağız bir şey kalmadı

Bizim buradaki hamamlara havlu iç çamaşırı şampuan pestamel falan alıp götürüyordu babam gittiğinde
Verilen yerlerde var, götürülen yerlerde. Biz genelde kendimizin olsun diye götürüyoruz ama peştemal veriyorlar sabun, kese, lif falan satın alabiliyorsun hamamların lobi gibi olan yerinde satılıyor. Kese falan yaptırdılarsa zaten keseyi de tellak mıydı o getiriyor ama temiz kıyafetleri olması lazım yinede o kadar aklan paklan aynı iç çamaşırını giy gerçi belki takmamışlardır ama ben takardım

Kadınlar bir araya toplanıp hamama gidelim demesi bana normal geliyorsa akşam akşam adamların aklına hamam nasıl gelmiş akıl etmişler. Ok verip iş yorgunluğu gitmişler valla benım için büyük muamma halısaha vs dese evette hamam bu

Söyledim döndü uyudu valla ya sinirden kaşıntı tuttu yatamadım kalktım

Abartıyorsun ne var bunda deyip duruyor iyice kudurttu beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…