- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.501
Ay doğurayım bende gideceğim çok ihtiyacım var ama bebeğin biraz daha büyümesi lazımKadınlar bir araya toplanıp hamama gidelim demesi bana normal geliyorsa akşam akşam adamların aklına hamam nasıl gelmiş akıl etmişler. Ok verip iş yorgunluğu gitmişler valla benım için büyük muammahalısaha vs dese evette hamam bu
Ordan veriyorlarmış dediğine göre. Sabah kredi kartının ekstresine bakıcam hiç tatmin olmadım yalan söylemeyi de beceremiyor zaten yüzüne gözüne bulaştırdıAynen ya bunlar şampuanı havluyu falan nereden bulmuş
Kız çok yapılmadı aslında 1 kere acilde ilk deneyimimdi çok afedersiniz b.k gibiydi. Sonrasındada doktorum işte 2 kere baktı bugünle beraber. Ama o acil bende tramva yaratmış olabilirSana çok yapıldığı için korku olmuş olabilir yani öyle umuyorum hiç yaptırmadımneyse bizde yakında yaşayacağız bir şey kalmadı
Bide hamama gitmek için işten kaçtılar müdürlerine söylemeden bildiğin kaçtılar bide bu saçma ayrıntı var banKadınlar bir araya toplanıp hamama gidelim demesi bana normal geliyorsa akşam akşam adamların aklına hamam nasıl gelmiş akıl etmişler. Ok verip iş yorgunluğu gitmişler valla benım için büyük muammahalısaha vs dese evette hamam bu
Benim de ilk 6 ay takipli doktorum sadece acıbademle anlaşmalıydı. Acıbadem kozyatağı hatta. Ama benim sıkıntılar başlayınca burda bir doktora geçmek durumunda kaldım. Bir de fiyat konusunda bir türlü sabit bişey söyleyemiyorlardı. En son ağustos ayıydı 40 bin ile bıraktım.evet canım bana da öyle söyledi arkadaşım. Ben ilk 6 ay acıbadem takipliydim ama hiç sormadım. onlar da bebek dostu hastane diye biliyorum.
Başka bir arkadaşım da acıbademde doğum yaptı kadının başından ayrılmayıp bebişi emzirmişler annesinin memesini tutup, kadehle içirmişler mamasını, içmesi gerektiğinde bir de hep anneye verince soymuşlar çıplak temas ettirmişler anneye ve babaya
Ben de şu doğum paketi için bi belediyeye başvurayım bakayım
Bende normalde vajinal muayeneden korkmuyorum doktorum hep yapar nazik yapar hamilelik öncesi bir kere şehir hastanesine gittim rahim ağzı uzunluğuna bakacağım dedi tamam dedim kendi doktum gibi olacak sandım canımı aşırı yaktı çok şaşırdım normalde acılı bişey değil yani. Bazı doktorların eli ağır oluyor benceKız çok yapılmadı aslında 1 kere acilde ilk deneyimimdi çok afedersiniz b.k gibiydi. Sonrasındada doktorum işte 2 kere baktı bugünle beraber. Ama o acil bende tramva yaratmış olabilirbide yapılıp bittikten sonrada özel bölgemde rahatsızlık hissediyorum gün boyu tahriş olmuş gibi içerden.
Nakit ödemiş olabilir yada baska bi arkadaşı ödemiştir belki ücreti kartla odeyip ödemediğini bilemezsin ki canım. Kafanda kurma benceOrdan veriyorlarmış dediğine göre. Sabah kredi kartının ekstresine bakıcam hiç tatmin olmadım yalan söylemeyi de beceremiyor zaten yüzüne gözüne bulaştırdı
Kan daha fazla pompalanıyor rahme ben rahim bence o yüzden daralıyor bide şöyle bal kaslar sıkıyken doluluk olmaz salınca olur ama zaten henüz yumuşama salma mevcut değil öyle olsa Doğuma hazırlık başlamış demek oluyorTam tersi olması gerekmez mi yani rahim kaslarının gevşemesi falan
Daha önce oldu mu böyle şeyler ulaşamamak bir anda karar değişmesi gidilmesi başka yerlere falanSöyledim döndü uyudu valla ya sinirden kaşıntı tuttu yatamadım kalktım
Sen gelince kokla adamıAbartıyorsun ne var bunda deyip duruyor iyice kudurttu beni ya
Ben de geçen sancım olduğunda başka doktora gittim mecbur benim ki kongredeydi. Ultrasonla ölçttü boyu sonra baktım eldiven istiyor steril. Yok dedim yok istemem. Bu arada doğum haneye alıp çatala çıkardılar orda yapıyor bu işlemleri. Israr etti hayır dedim istemiyorum. Senin kararın dedi bıraktı. Direkt doktoruma yazdım elle muayeneye gerek yok yazmış ultrasın yeterli. Bi sevindim öyle yazınca. Dün de sordum bu haftalarda gerek yok dedi gebe çok geriliyor elle muayenede o geriliyor biz de geriliyoruz dedi. Açıklık yok mudur dedim. Rahim boyu 20 25 arası nasıl açıklık olsun dedi. Umarım o işlemi yaptırmadan bebeği kucağıma alırım çünkü çok geriyor beni o işlem.Kızlar vallaha sizin nasıl kolay olmuş anlamadım ama doktorum bana her hafta açıklık bakıyor bi geçen hafta bakmayı unuttu o kadar sevindimki anlatamamresmen korkulu rüyam oldu kadının her muayenesinde ayaklarım geri geri gidiyor. 7-8 aydır kocamla kanka gibi gezdiğimizden mi konuya uzaklaştım bilmiyorum ama gayette o 2 parmak bana eli gibi geliyor kadın halime o kadar üzülüyor ki 50 kere özür diliyor bakarken
Hamamı bende çok severim sıkta gideriz toplaşıp. Hazırlanması toplaşması zor organizasyon. Doğrudur. Bölge kültür farkı bızlerde erkeklerde hıc görüp duymadım. Genelde kadınlar hamamcıdır. 4 gözle doğum sonrası sıcak havuz kese yüz üstü yatmak planları yapıyorum sımdıden 40 ı bıle beklemeyecegımAy doğurayım bende gideceğim çok ihtiyacım var ama bebeğin biraz daha büyümesi lazımbenim eşim afyonlu onlarda bu kültür çok var bekarken villa falan kiralayıp arkadaşlarıyla hamama giderlerdi belki afyonda yaşıyor olsaydık yine yapmak isterdi ama şimdi burda yapacak kimsesi yok. Biz beraber gideriz oda gündüz vakti bide bir anda karar verip hepsi uyabilmiş demekki.
Bizde de erkekler daha çok giderHamamı bende çok severim sıkta gideriz toplaşıp. Hazırlanması toplaşması zor organizasyon. Doğrudur. Bölge kültür farkı bızlerde erkeklerde hıc görüp duymadım. Genelde kadınlar hamamcıdır. 4 gözle doğum sonrası sıcak havuz kese yüz üstü yatmak planları yapıyorum sımdıden 40 ı bıle beklemeyecegım
Gün içinde 3 kez vermiş limitsiz 40 ama saatlik olduğu için yetişmiyor harcayamıyorsunBen 20.00 da yukledim 200 e 50 olani. Onu hemen kullandim. Kasim50 tukenmisti kullanamadim.
Aldırabilirsen ne mutluBende gün aşırı alacaklarımı aldım hep bakalım 50 kuponlarla
Bezde de gerisini kv aldırcam artık fazla fazla aldırırım kullanmadıklarımı satarım dolapta
Yok ben umurumda değilsin havası verince hemen peşimde dolaşıyorValla umursamadığımda oldu ama anca işine geldi benimkinin
Olabilir valla o kadarını bilemem ama doğru ıkınma ile itmeye falan gerek kalmaz bence. Belki bazen kadınlar doğal olarak korkup ıkınmıyor öyle bişey olduysa bebek sıkıntıya girmesin diye yapmışlardırValla değişiyor orda bi tanıdığımın üstüne ebe çıkmış bildiğin bebeği itmiş çıksın diye . Doğumdan doğuma değişiyordur
Bence de abartmışBuna ben de yok bacağını sokmuş yazacaktım da trol ilan edilirim endişesiyle yazmadım.
Biraz abartmış kızcağız.
Yok canım arkadaşım inanma dirsek girer mi hiçİşte ben safım inandım
off ben bayılırım spaya gitmeye önce güzel bir sauna ardından fin hamamı ve güzel kese köpük son olarak masajAy doğurayım bende gideceğim çok ihtiyacım var ama bebeğin biraz daha büyümesi lazımbenim eşim afyonlu onlarda bu kültür çok var bekarken villa falan kiralayıp arkadaşlarıyla hamama giderlerdi belki afyonda yaşıyor olsaydık yine yapmak isterdi ama şimdi burda yapacak kimsesi yok. Biz beraber gideriz oda gündüz vakti bide bir anda karar verip hepsi uyabilmiş demekki.
Kızlar bu arada üstte arkadaş atmış ama bana o şekilde bakılmadı hep iki parmak bakıldı yani 10cm olunca iki elini de mi sokacak o mantığa göretövbe estağfurullah inşallah size de öyle bakılmaz
Bebeğim sen şimdi hastaneden çıktın mı? Bebek nasıl bugün gördün mü? Bide süt sağma yapıyormusun nasıl yapıyorsun bu işleri?Yok ben umurumda değilsin havası verince hemen peşimde dolaşıyor
Olabilir valla o kadarını bilemem ama doğru ıkınma ile itmeye falan gerek kalmaz bence. Belki bazen kadınlar doğal olarak korkup ıkınmıyor öyle bişey olduysa bebek sıkıntıya girmesin diye yapmışlardır
Bence de abartmış
Yok canım arkadaşım inanma dirsek girer mi hiç
Bende aynı. Uykum var deli dehşet güya yatağa geçiyorum ne uyku ne bişiKırk dakika önce uykum geldi yatak odasına geçtim yine kaçtı uykumdün dörtte uyuyabildim üffff
Maalesef o da oluyorbazen plesanta icra kalınca o şekilde alıyorlar ama şöyle düşün bebeğin kafasından kol daha küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?