2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay doğurayım bende gideceğim çok ihtiyacım var ama bebeğin biraz daha büyümesi lazım benim eşim afyonlu onlarda bu kültür çok var bekarken villa falan kiralayıp arkadaşlarıyla hamama giderlerdi belki afyonda yaşıyor olsaydık yine yapmak isterdi ama şimdi burda yapacak kimsesi yok. Biz beraber gideriz oda gündüz vakti bide bir anda karar verip hepsi uyabilmiş demekki.

Sana çok yapıldığı için korku olmuş olabilir yani öyle umuyorum hiç yaptırmadım neyse bizde yakında yaşayacağız bir şey kalmadı
Kız çok yapılmadı aslında 1 kere acilde ilk deneyimimdi çok afedersiniz b.k gibiydi. Sonrasındada doktorum işte 2 kere baktı bugünle beraber. Ama o acil bende tramva yaratmış olabilir bide yapılıp bittikten sonrada özel bölgemde rahatsızlık hissediyorum gün boyu tahriş olmuş gibi içerden.

Bide hamama gitmek için işten kaçtılar müdürlerine söylemeden bildiğin kaçtılar bide bu saçma ayrıntı var ban

Benim de ilk 6 ay takipli doktorum sadece acıbademle anlaşmalıydı. Acıbadem kozyatağı hatta. Ama benim sıkıntılar başlayınca burda bir doktora geçmek durumunda kaldım. Bir de fiyat konusunda bir türlü sabit bişey söyleyemiyorlardı. En son ağustos ayıydı 40 bin ile bıraktım.
Belki her belediyenin vardır hizmeti sor bakalım

Bende normalde vajinal muayeneden korkmuyorum doktorum hep yapar nazik yapar hamilelik öncesi bir kere şehir hastanesine gittim rahim ağzı uzunluğuna bakacağım dedi tamam dedim kendi doktum gibi olacak sandım canımı aşırı yaktı çok şaşırdım normalde acılı bişey değil yani. Bazı doktorların eli ağır oluyor bence

Ordan veriyorlarmış dediğine göre. Sabah kredi kartının ekstresine bakıcam hiç tatmin olmadım yalan söylemeyi de beceremiyor zaten yüzüne gözüne bulaştırdı
Nakit ödemiş olabilir yada baska bi arkadaşı ödemiştir belki ücreti kartla odeyip ödemediğini bilemezsin ki canım. Kafanda kurma bence

Tam tersi olması gerekmez mi yani rahim kaslarının gevşemesi falan
Kan daha fazla pompalanıyor rahme ben rahim bence o yüzden daralıyor bide şöyle bal kaslar sıkıyken doluluk olmaz salınca olur ama zaten henüz yumuşama salma mevcut değil öyle olsa Doğuma hazırlık başlamış demek oluyor
Söyledim döndü uyudu valla ya sinirden kaşıntı tuttu yatamadım kalktım
Daha önce oldu mu böyle şeyler ulaşamamak bir anda karar değişmesi gidilmesi başka yerlere falan
İlişkiniz hep böyleymiş gerçi demiştin hatırladım o yüzden Şuan seni ve söylediklerini anlamıyor sen hamilesin ve başka bir yapıdasın ama eşin hala aynı aslında böyle baksan kafan rahatlayacak bence

Abartıyorsun ne var bunda deyip duruyor iyice kudurttu beni ya
Sen gelince kokla adamı temizlik kokuyor mu ya bazı şeylere aşırı tepki veriyoruz bu dönem. Ama bu durumda biz bebek için hormona onlar buna dakatlanacak. Üstünden başından gidip gitmediği belli olur. Gitmişsede arkadaşlarının gazı ile yapılmıştır. Erkek ortamında bu var malesef. Dışarı çıktığında ona ulaşmak istediğini tercihini bu yönde yapmasını rica et. Ulaşamayacağı vs süreçleri Şuan ıcın tercih etmemesini de Sonuçta bebiş her an gelebilir ve her an ihtiyacın olabilir. En azından Ben öyle yapardım. Üzmemeye çalış kendını en çok bebeğe sana zarar sinir stres

Ben de geçen sancım olduğunda başka doktora gittim mecbur benim ki kongredeydi. Ultrasonla ölçttü boyu sonra baktım eldiven istiyor steril. Yok dedim yok istemem. Bu arada doğum haneye alıp çatala çıkardılar orda yapıyor bu işlemleri. Israr etti hayır dedim istemiyorum. Senin kararın dedi bıraktı. Direkt doktoruma yazdım elle muayeneye gerek yok yazmış ultrasın yeterli. Bi sevindim öyle yazınca. Dün de sordum bu haftalarda gerek yok dedi gebe çok geriliyor elle muayenede o geriliyor biz de geriliyoruz dedi. Açıklık yok mudur dedim. Rahim boyu 20 25 arası nasıl açıklık olsun dedi. Umarım o işlemi yaptırmadan bebeği kucağıma alırım çünkü çok geriyor beni o işlem.

Hamamı bende çok severim sıkta gideriz toplaşıp. Hazırlanması toplaşması zor organizasyon. Doğrudur. Bölge kültür farkı bızlerde erkeklerde hıc görüp duymadım. Genelde kadınlar hamamcıdır. 4 gözle doğum sonrası sıcak havuz kese yüz üstü yatmak planları yapıyorum sımdıden 40 ı bıle beklemeyecegım

Bizde de erkekler daha çok gider seneler önce abimin alışkanlığıydı her hafta giderdi arkadaşlarıyla eşimde çok sever bu yaşıma kadar hiç gitmedim oğlanı bile götürdü ben kaldım

Ben 20.00 da yukledim 200 e 50 olani. Onu hemen kullandim. Kasim50 tukenmisti kullanamadim.
Gün içinde 3 kez vermiş limitsiz 40 ama saatlik olduğu için yetişmiyor harcayamıyorsun
Bende gün aşırı alacaklarımı aldım hep bakalım 50 kuponlarla
Bezde de gerisini kv aldırcam artık fazla fazla aldırırım kullanmadıklarımı satarım dolapta
Aldırabilirsen ne mutlu

Valla umursamadığımda oldu ama anca işine geldi benimkinin
Yok ben umurumda değilsin havası verince hemen peşimde dolaşıyor
Valla değişiyor orda bi tanıdığımın üstüne ebe çıkmış bildiğin bebeği itmiş çıksın diye . Doğumdan doğuma değişiyordur
Olabilir valla o kadarını bilemem ama doğru ıkınma ile itmeye falan gerek kalmaz bence. Belki bazen kadınlar doğal olarak korkup ıkınmıyor öyle bişey olduysa bebek sıkıntıya girmesin diye yapmışlardır
Buna ben de yok bacağını sokmuş yazacaktım da trol ilan edilirim endişesiyle yazmadım.
Biraz abartmış kızcağız.
Bence de abartmış
İşte ben safım inandım
Yok canım arkadaşım inanma dirsek girer mi hiç

off ben bayılırım spaya gitmeye önce güzel bir sauna ardından fin hamamı ve güzel kese köpük son olarak masaj öyle özledim öyle özledim anlatamam. normalde kocamla düzenli gideriz.

Kızlar bu arada üstte arkadaş atmış ama bana o şekilde bakılmadı hep iki parmak bakıldı yani 10cm olunca iki elini de mi sokacak o mantığa göre tövbe estağfurullah inşallah size de öyle bakılmaz

4 parmak 7-10 cm eşdeğer sana böyle bakılmıştır aynı yere çıkıyor

Bebeğim sen şimdi hastaneden çıktın mı? Bebek nasıl bugün gördün mü? Bide süt sağma yapıyormusun nasıl yapıyorsun bu işleri?

Maalesef o da oluyor bazen plesanta icra kalınca o şekilde alıyorlar ama şöyle düşün bebeğin kafasından kol daha küçük

Bunu annem yaşamış plasenta yapışıkmış elle almışlar ama kızlar korkmayın bebiş heyecanıyla her şey gelip geçer onu görmeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…