- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.521
kız senin neyin eksik bir git keyif yap hamam masaj dinlendirir gençleştirir mis gibiBizde de erkekler daha çok giderseneler önce abimin alışkanlığıydı her hafta giderdi arkadaşlarıyla eşimde çok sever bu yaşıma kadar hiç gitmedim oğlanı bile götürdü ben kaldım
ay korkuttunuz beni iyiceMaalesef o da oluyorbazen plesanta icra kalınca o şekilde alıyorlar ama şöyle düşün bebeğin kafasından kol daha küçük
Çok sinir bir durumBende aynı. Uykum var deli dehşet güya yatağa geçiyorum ne uyku ne bişi
Çok istedim çok plan yaptık ama hiç kısmet olmadı yakız senin neyin eksik bir git keyif yap hamam masaj dinlendirir gençleştirir mis gibi
Benim ablama ben teyzeme olmuştu o uğrama hamileyken başlıyor bazılarında
Ablamdayken biz bile cam kırılması yerlerde damla kan görmüştük kocası olarak yalnızken gözüküyordu ablama büyük teyzeme de kocası olarak gözükmüş
Doğumdan sonra ise ablama bir kere oldu ben yoktum yanlarında sabaha kadar kuran okumuşlar üç kişi
Kızını balkonun dışında ağaçta görmüş beni çağırıyor kızım diye balkona koşmuş kendinde değilmiş son anda yakalamış eşi atlıyormuş kızını almak için
Ben baktım pek iyi değil başı sonunu okumadım açıkçası eşim vardiyali çalışıyor gece tek kalıyorum korkarım diye okumadımArkadaşlar ben böyle şeylerden çok korkuyorum ya yani bu gebeliğin bu psikolojinin üstüne bir de Allah korusun bunları yaşamak istemiyorum.
Korkma canım, sen duanı et hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyleArkadaşlar ben böyle şeylerden çok korkuyorum ya yani bu gebeliğin bu psikolojinin üstüne bir de Allah korusun bunları yaşamak istemiyorum.
Korkma herkese olmuyor bende olmadı şahsen yine olmayacak Emin’imArkadaşlar ben böyle şeylerden çok korkuyorum ya yani bu gebeliğin bu psikolojinin üstüne bir de Allah korusun bunları yaşamak istemiyorum.
Ben o humma için mastit diye biliyorum. Mastite humma ya da umma derler Anadolu’nun birçok yerinde. Mastit ateş de yapıyor malum bir nevi enfeksiyon da…Ya bende öyle biliyordum internette ateşlenme humma enfeksiyon yazıyor
Valla bende musallat diye biliyorum hatta belirttim bunu da yaşanmış bire bir ablamın olayı da var ama Google amca öteki türlü yazıyor diye yazdım o bilgiyi deBen o humma için mastit diye biliyorum. Mastite humma ya da umma derler Anadolu’nun birçok yerinde. Mastit ateş de yapıyor malum bir nevi enfeksiyon da…
Albastı ya da Albastı Karısı daha başka mitolojik biraz Şamanizme kadar yolu var. Çevrende uygulayan varsa mesela yeni doğum yapmış kadınları bebekleri yalnız bırakmamayı, kırmızı giyip başına kırmızı bağlamayı, yattığın ya da bulunduğun yerde bıçak veya demir/çelik bir şey bulundurmayı buna bağlarlar. Ondan korunmak içindir.
Bende o dolgunluk hissi 3-4 aydır var ve vajinal kuruluk oldu nedense ve canım acayip yanıyordu o gün bugündür tekrar cesaret edemedimkızlar 33+1deyiz, ben de birkaç gündür vajinada bir hassasiyet hissi var. nasıl tarif edebilirim tam bilmiyorum ama sanırım basıya bağlı oluşan bir çeşit dolgunluk hissi hassasiyet gibi tarif edebilirim, o histen ötürü ilişki de beni ürkütmeye başladı açıkçası acıyacakmış gibi geliyor
Denemeden bilemezsin ama bir riskin erken Doğum tetiklemen yoksa korkma doluluk hissinden dolayı veya hormonsal olarak kuruluk varsa acıyabilir kayganlaştırıcı denersin o şekilde de acıyorsa bi daha deneme derim ben o acıyı aylardır yaşıyorum çare bulamadımkızlar 33+1deyiz, ben de birkaç gündür vajinada bir hassasiyet hissi var. nasıl tarif edebilirim tam bilmiyorum ama sanırım basıya bağlı oluşan bir çeşit dolgunluk hissi hassasiyet gibi tarif edebilirim, o histen ötürü ilişki de beni ürkütmeye başladı açıkçası acıyacakmış gibi geliyor
Cinsiyeti neydiii bi tez var o yüzden soruyorumBende o dolgunluk hissi 3-4 aydır var ve vajinal kuruluk oldu nedense ve canım acayip yanıyordu o gün bugündür tekrar cesaret edemedim
çok anlatıyor böyle şeyleri genelde orta yaşlı kadınlar. mantığıma uymuyor ama inançlı bir insan olarak bunları reddedemem. yalnız bunlarla kendimizi korkutmayı hiç doğru bulmuyorum, görünen ve görünmeyen varlıkların şerrinden Allaha sığınırım diyerek baş ucumuzda kuran bulundurarak bol bol Nas Felak Ayetel kürsi okuyarak geçireceğiz o süreci. bu anlatılanların çoğu da hormonlarıyla baş etmeye çalışan ve muhtemelen psikolojik problemleri olan kadınların gördüğü halüsinasyonlar. Benim annem kendisine kırmızı alevden bir varlığın geldiğini onun ağzını yırttığını ve kurtulduğunu anlatırValla bende musallat diye biliyorum hatta belirttim bunu da yaşanmış bire bir ablamın olayı da var ama Google amca öteki türlü yazıyor diye yazdım o bilgiyi de
KızCinsiyeti neydiii bi tez var o yüzden soruyorum
Kız bebeklerde olmuyormuş erkek olanlarda oluyormuş bu durum
ben de yeni başladı kuruluk biraz vardı hafifçe canım yanıyordu ama kremle vs hallediyorduk. bu hisle biraz çekinmeye başladım açıkçası ben deBende o dolgunluk hissi 3-4 aydır var ve vajinal kuruluk oldu nedense ve canım acayip yanıyordu o gün bugündür tekrar cesaret edemedim
kız canım. denemeye de korktum nedense hiç vajinismus vsde yaşamadım ama zaten hafif acıyordu simdi iyice canım acıyacak gibi hissediyorum. zaten benim eşimde oldukça kaygılı ve doğum sonrasını bekleyelim kafasında. beni uzaklaşır mıyız korkusu basıyor böyle oluncaDenemeden bilemezsin ama bir riskin erken Doğum tetiklemen yoksa korkma doluluk hissinden dolayı veya hormonsal olarak kuruluk varsa acıyabilir kayganlaştırıcı denersin o şekilde de acıyorsa bi daha deneme derim ben o acıyı aylardır yaşıyorum çare bulamadımcinsiyeti kız mıydı senin bebeğin erkek mi
Şu an hepimiz yatakta elde telefon burdayız yan tarafta eşler mışıl mışıl uyuyor di miBende aynı. Uykum var deli dehşet güya yatağa geçiyorum ne uyku ne bişi
İyi yapmışsın. Okuma. Yani ben nerde olumsuz kötü bişey duysam okusam o girer kulağıma aklıma da gelir. Bunu takmak istemiyorum kafama zaten yeterince endişeliyimBen baktım pek iyi değil başı sonunu okumadım açıkçası eşim vardiyali çalışıyor gece tek kalıyorum korkarım diye okumadım
Şey geçmiş sayfalarda anlattım kaçırdın hormonsal görü değil bunlar korkmak değil ama evet okumak çare ben ara ara evde dualar da açarım özellikle bakara suresini gece uyurken bile açarım dinleyerek uyurumçok anlatıyor böyle şeyleri genelde orta yaşlı kadınlar. mantığıma uymuyor ama inançlı bir insan olarak bunları reddedemem. yalnız bunlarla kendimizi korkutmayı hiç doğru bulmuyorum, görünen ve görünmeyen varlıkların şerrinden Allaha sığınırım diyerek baş ucumuzda kuran bulundurarak bol bol Nas Felak Ayetel kürsi okuyarak geçireceğiz o süreci. bu anlatılanların çoğu da hormonlarıyla baş etmeye çalışan ve muhtemelen psikolojik problemleri olan kadınların gördüğü halüsinasyonlar. Benim annem kendisine kırmızı alevden bir varlığın geldiğini onun ağzını yırttığını ve kurtulduğunu anlatırkayınvalidem banyoda bunları gördüğünü anlatır. yine kayınvalidem bir lohusaya musallat olmuş bir varlığı okuyarak kaçırdığını anlatır.
Alt tarafı bir iki mıncırılcaz bebeğin tüneline bakım yapıyoruz gibi düşünEn güzel şekilde Anlatacamama o işlemi yapar sonra normal doğum yapamazsın sezeryan derse beni teselli edin çatı muayenesi olduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?