2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizde de erkekler daha çok gider seneler önce abimin alışkanlığıydı her hafta giderdi arkadaşlarıyla eşimde çok sever bu yaşıma kadar hiç gitmedim oğlanı bile götürdü ben kaldım
kız senin neyin eksik bir git keyif yap hamam masaj dinlendirir gençleştirir mis gibi

Arkadaşlar ben böyle şeylerden çok korkuyorum ya yani bu gebeliğin bu psikolojinin üstüne bir de Allah korusun bunları yaşamak istemiyorum.

Arkadaşlar ben böyle şeylerden çok korkuyorum ya yani bu gebeliğin bu psikolojinin üstüne bir de Allah korusun bunları yaşamak istemiyorum.
Ben baktım pek iyi değil başı sonunu okumadım açıkçası eşim vardiyali çalışıyor gece tek kalıyorum korkarım diye okumadım

Korkma herkese olmuyor bende olmadı şahsen yine olmayacak Emin’im
Çok tedirginlik yaşarsan evde özellikle bakara suresini aç sesli Eve dinlet sık sık

Ya bende öyle biliyordum internette ateşlenme humma enfeksiyon yazıyor
Ben o humma için mastit diye biliyorum. Mastite humma ya da umma derler Anadolu’nun birçok yerinde. Mastit ateş de yapıyor malum bir nevi enfeksiyon da…
Albastı ya da Albastı Karısı daha başka mitolojik biraz Şamanizme kadar yolu var. Çevrende uygulayan varsa mesela yeni doğum yapmış kadınları bebekleri yalnız bırakmamayı, kırmızı giyip başına kırmızı bağlamayı, yattığın ya da bulunduğun yerde bıçak veya demir/çelik bir şey bulundurmayı buna bağlarlar. Ondan korunmak içindir.

Valla bende musallat diye biliyorum hatta belirttim bunu da yaşanmış bire bir ablamın olayı da var ama Google amca öteki türlü yazıyor diye yazdım o bilgiyi de

kızlar 33+1deyiz, ben de birkaç gündür vajinada bir hassasiyet hissi var. nasıl tarif edebilirim tam bilmiyorum ama sanırım basıya bağlı oluşan bir çeşit dolgunluk hissi hassasiyet gibi tarif edebilirim, o histen ötürü ilişki de beni ürkütmeye başladı açıkçası acıyacakmış gibi geliyor

Bende o dolgunluk hissi 3-4 aydır var ve vajinal kuruluk oldu nedense ve canım acayip yanıyordu o gün bugündür tekrar cesaret edemedim

Denemeden bilemezsin ama bir riskin erken Doğum tetiklemen yoksa korkma doluluk hissinden dolayı veya hormonsal olarak kuruluk varsa acıyabilir kayganlaştırıcı denersin o şekilde de acıyorsa bi daha deneme derim ben o acıyı aylardır yaşıyorum çare bulamadım cinsiyeti kız mıydı senin bebeğin erkek mi

Bende o dolgunluk hissi 3-4 aydır var ve vajinal kuruluk oldu nedense ve canım acayip yanıyordu o gün bugündür tekrar cesaret edemedim
Cinsiyeti neydiii bi tez var o yüzden soruyorum
Kız bebeklerde olmuyormuş erkek olanlarda oluyormuş bu durum

Valla bende musallat diye biliyorum hatta belirttim bunu da yaşanmış bire bir ablamın olayı da var ama Google amca öteki türlü yazıyor diye yazdım o bilgiyi de
çok anlatıyor böyle şeyleri genelde orta yaşlı kadınlar. mantığıma uymuyor ama inançlı bir insan olarak bunları reddedemem. yalnız bunlarla kendimizi korkutmayı hiç doğru bulmuyorum, görünen ve görünmeyen varlıkların şerrinden Allaha sığınırım diyerek baş ucumuzda kuran bulundurarak bol bol Nas Felak Ayetel kürsi okuyarak geçireceğiz o süreci. bu anlatılanların çoğu da hormonlarıyla baş etmeye çalışan ve muhtemelen psikolojik problemleri olan kadınların gördüğü halüsinasyonlar. Benim annem kendisine kırmızı alevden bir varlığın geldiğini onun ağzını yırttığını ve kurtulduğunu anlatır kayınvalidem banyoda bunları gördüğünü anlatır. yine kayınvalidem bir lohusaya musallat olmuş bir varlığı okuyarak kaçırdığını anlatır.

Cinsiyeti neydiii bi tez var o yüzden soruyorum
Kız bebeklerde olmuyormuş erkek olanlarda oluyormuş bu durum
Kız
Ben geçen sene kürtaj olduktan sonra başladı bu kuruluk, doktorum krem yazmıştı şırıngayla düzelmişti az da olsa ama şu an o kremle bile yok yani canım yanıyor

ben de yeni başladı kuruluk biraz vardı hafifçe canım yanıyordu ama kremle vs hallediyorduk. bu hisle biraz çekinmeye başladım açıkçası ben de
kız canım. denemeye de korktum nedense hiç vajinismus vsde yaşamadım ama zaten hafif acıyordu simdi iyice canım acıyacak gibi hissediyorum. zaten benim eşimde oldukça kaygılı ve doğum sonrasını bekleyelim kafasında. beni uzaklaşır mıyız korkusu basıyor böyle olunca

Ben baktım pek iyi değil başı sonunu okumadım açıkçası eşim vardiyali çalışıyor gece tek kalıyorum korkarım diye okumadım
İyi yapmışsın. Okuma. Yani ben nerde olumsuz kötü bişey duysam okusam o girer kulağıma aklıma da gelir. Bunu takmak istemiyorum kafama zaten yeterince endişeliyim

Şey geçmiş sayfalarda anlattım kaçırdın hormonsal görü değil bunlar korkmak değil ama evet okumak çare ben ara ara evde dualar da açarım özellikle bakara suresini gece uyurken bile açarım dinleyerek uyurum
Sülalemde bildiğim iki kişi var musallatı yaşayan
Birisi de ablam
Yanında olan bizlere gözükmediler ama duyduk
Yemekteyken cam kırılma sesleri duyduk dört kişiydik gani böyle cam tezgah olurda üzerinde yine cam eşyalar olur ya onlar hepsi düşer kırılır aynı öyle evde ses oldu hepimiz fırladık aradık ne düştü diye hiç birşey yoktu
Ardından holde üç damla kan gördük evde bizden başka kimse yoktu kimse o kanın olduğu yere gitmemişti ve kimsenin bi yeri kanamıyordu yemek yiyorduk
Kan tazeydi
Tek şahit olduğum buydu
Sonra Ablam üç kere eşi olarak evde görmüş birinde evden kaçmış
Doğumdan sonrada kızı olarak bahçede bi ağaç tepesinde gözükmüş kızım beni çağırıyor onu ordan almam lazım diye balkona koşmuş son anda kocası yakalamış atlamak üzereyken
Sabaha kadar kriz yaşamış ben yoktum annem abimin sevgilisi ve kocası sabaha kadar kuran okumuşlar ondan sonra bi daha gözüken gelen olmadı ablama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…