- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.541
Keşke yanımda uyuyor olsaydı ama malesef gitti dün geceŞu an hepimiz yatakta elde telefon burdayız yan tarafta eşler mışıl mışıl uyuyor di mi
Ay evet normal olacaksa beni de mıncırabilirlerCatıdan korkan ben şimdi diyorum ki Allahım nolur catıyı yapsınlar istedikleri kadar da parmaklasınlar yeter ki sağlıkla gelsin bir de sezeryan olmasın
Kürtaj olduğumda benimde oldu hatta yanma ve dipte acı oldu uzun süre geçmedi niye oluyor acaba doktorun ne demişti bu konudaKız
Ben geçen sene kürtaj olduktan sonra başladı bu kuruluk, doktorum krem yazmıştı şırıngayla düzelmişti az da olsa ama şu an o kremle bile yok yani canım yanıyor
Demek ki kız erkek farketmiyor bünye meselesi buben de yeni başladı kuruluk biraz vardı hafifçe canım yanıyordu ama kremle vs hallediyorduk. bu hisle biraz çekinmeye başladım açıkçası ben de
kız canım. denemeye de korktum nedense hiç vajinismus vsde yaşamadım ama zaten hafif acıyordu simdi iyice canım acıyacak gibi hissediyorum. zaten benim eşimde oldukça kaygılı ve doğum sonrasını bekleyelim kafasında. beni uzaklaşır mıyız korkusu basıyor böyle olunca
Çocukken duyardım kapının arkasına süpürge koymalar kocanın atletini yatağa koymalar evde yoksa. Bu işlerden oldum olası korkarım çocukluğumdan beri. Çocuklukta da kulağıma girmiş hamile kalmadan önce bile düşünüp korkuyordum olursa diye. Bu aralar psikolojim de iyi değil kontrolü kaybetmemem gerek :)çok anlatıyor böyle şeyleri genelde orta yaşlı kadınlar. mantığıma uymuyor ama inançlı bir insan olarak bunları reddedemem. yalnız bunlarla kendimizi korkutmayı hiç doğru bulmuyorum, görünen ve görünmeyen varlıkların şerrinden Allaha sığınırım diyerek baş ucumuzda kuran bulundurarak bol bol Nas Felak Ayetel kürsi okuyarak geçireceğiz o süreci. bu anlatılanların çoğu da hormonlarıyla baş etmeye çalışan ve muhtemelen psikolojik problemleri olan kadınların gördüğü halüsinasyonlar. Benim annem kendisine kırmızı alevden bir varlığın geldiğini onun ağzını yırttığını ve kurtulduğunu anlatırkayınvalidem banyoda bunları gördüğünü anlatır. yine kayınvalidem bir lohusaya musallat olmuş bir varlığı okuyarak kaçırdığını anlatır.
Korkmaaaa sadece oku evde dua sesleri olsun Allah’ın izniyle hiç birşey olmazÇocukken duyardım kapının arkasına süpürge koymalar kocanın atletini yatağa koymalar evde yoksa. Bu işlerden oldum olası korkarım çocukluğumdan beri. Çocuklukta da kulağıma girmiş hamile kalmadan önce bile düşünüp korkuyordum olursa diye. Bu aralar psikolojim de iyi değil kontrolü kaybetmemem gerek :)
Benim şu an gittiğim doktor yoktu maalesef şehir dışındaydı başka bir doktor kürtaja almıştı beni ve krem yazmıştı sonra tekrar randevu alacaktım hem muayene hem neden oluyor diye bir baktım ki hastaneden ayrılmışKürtaj olduğumda benimde oldu hatta yanma ve dipte acı oldu uzun süre geçmedi niye oluyor acaba doktorun ne demişti bu konuda
Demek ki kız erkek farketmiyor bünye meselesi bu
Kayganlaştırıcı yerine Hindistan cevizi yağı kullanın doğal en azından ben ağır yaşıyorum vajinusmus gibi geçmişte yaşamıştım hamileyken böyle başladı yine oldum aynı
Doğumdan sonra bi kaybolup bi geri geliyor
Bu süreçte anlayışlı üstüne gelmeyen eş çok önemli
Biliyorsunuz benim ikinci evliliğim ilk oğlumun babası anlayışlı değildi hep kavga ettik onun yüzünden psikolojik baskısı yüzünden vajinusmus olmuştum
Uzaklaşma yaşanırsa kocadan kaynaklı anlayışsızlık yüzünden olur başka türlü olmaz ama anlayışlı ve bencil olmayan bir adamsa uzaklaşmak söyle dursun aksine üstüne titrer
Benim canım kocam gibi
Valla siz bu kadar şeyi bilip yakınlarının yaşayıp da nasıl korkmuyorsınuz hayret ediyorum. Ben mi çok korkağım yaKorkmaaaa sadece oku evde dua sesleri olsun Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz
Atleti bende duydum
Doğumdan sonra uzun sürmez inşallah tek duam bu ŞuanBenim şu an gittiğim doktor yoktu maalesef şehir dışındaydı başka bir doktor kürtaja almıştı beni ve krem yazmıştı sonra tekrar randevu alacaktım hem muayene hem neden oluyor diye bir baktım ki hastaneden ayrılmış
Ben çok korkardım önceden ve daha çok korkuturlardı, artık korkmuyorum. Eşim görüyor bazen dua yerine sövüyor gidiyorlarValla siz bu kadar şeyi bilip yakınlarının yaşayıp da nasıl korkmuyorsınuz hayret ediyorum. Ben mi çok korkağım yaşimdi bile bir sürü dua okudum eşim uyuyor yanımda
Her gelen allah tan allah izin vermedikçe hiç birşey olmaz işin veriyor ve başımıza geliyorsa da buda bir sınavdır tevekkülle dua ile atlatılır o yüzden endişeni azalt ve Allah’a sığınValla siz bu kadar şeyi bilip yakınlarının yaşayıp da nasıl korkmuyorsınuz hayret ediyorum. Ben mi çok korkağım yaşimdi bile bir sürü dua okudum eşim uyuyor yanımda
Çoğu kişi de zaman alabiliyormuş toparlanana kadar, bana şu kremi yazmıştı, ilişkiden 30dk önce şırıngayla basıyorsunDoğumdan sonra uzun sürmez inşallah tek duam bu Şuan
Neler denedim nelerÇoğu kişi de zaman alabiliyormuş toparlanana kadar, bana şu kremi yazmıştı, ilişkiden 30dk önce şırıngayla basıyorsun
EstağzübillahBen çok korkardım önceden ve daha çok korkuturlardı, artık korkmuyorum. Eşim görüyor bazen dua yerine sövüyor gidiyorlar
Maşallah korkma da zaten biraz tevekküllü ve soğukkanlı olmak gerekir haklısınHer gelen allah tan allah izin vermedikçe hiç birşey olmaz işin veriyor ve başımıza geliyorsa da buda bir sınavdır tevekkülle dua ile atlatılır o yüzden endişeni azalt ve Allah’a sığın
Şuan evde çocuklar dışında kimse yok İnan ki korkmuyorum
Ben kullandım bir şey olmadı, hem kayganlaştırıcı hem nemlendirici bir de başka bir özelliği daha vardı unuttum kokusu da güzel pudramsı böyleNeler denedim nelerbide bunu deneyelim hamilelikte kullanımı serbest mi ki
Bi dönem bende çok korkaktım bu konuda sonra nasıl olduysa atlattım büyüdükçe galiba çünkü o korkuyu 16 yaşlarında yaşıyordumMaşallah korkma da zaten biraz tevekküllü ve soğukkanlı olmak gerekir haklısın
Kan akışını mı etkiliyor ki acabaBen kullandım bir şey olmadı, hem kayganlaştırıcı hem nemlendirici bir de başka bir özelliği daha vardı unuttum kokusu da güzel pudramsı böyle
Haklısın ben de çok korkuyorum. Korkmakla kalmayıp yaşayacağım endişesine kapılıyorum. Güzel şeyler anlatalım birbirimize gerekirse sonra korunma yollarını paylaşırız elbetteKızlar naçizane fikrimi söylemek istiyorum hepimiz hamileyiz korkacağımız konular konuşulmasa daha iyi olmaz mı ben başlarını görünce hep okumadan geçtim ama yine korkuyor insan bazen eşimde şehir dışına gitmesi gerekiyor hep oğlumla uyuyorum yada annem geliyor yalnız kalamıyorum o yüzden bu mevzular hiç önümüze düşmese ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?