2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız
Ben geçen sene kürtaj olduktan sonra başladı bu kuruluk, doktorum krem yazmıştı şırıngayla düzelmişti az da olsa ama şu an o kremle bile yok yani canım yanıyor
Kürtaj olduğumda benimde oldu hatta yanma ve dipte acı oldu uzun süre geçmedi niye oluyor acaba doktorun ne demişti bu konuda
Demek ki kız erkek farketmiyor bünye meselesi bu
Kayganlaştırıcı yerine Hindistan cevizi yağı kullanın doğal en azından ben ağır yaşıyorum vajinusmus gibi geçmişte yaşamıştım hamileyken böyle başladı yine oldum aynı
Doğumdan sonra bi kaybolup bi geri geliyor
Bu süreçte anlayışlı üstüne gelmeyen eş çok önemli
Biliyorsunuz benim ikinci evliliğim ilk oğlumun babası anlayışlı değildi hep kavga ettik onun yüzünden psikolojik baskısı yüzünden vajinusmus olmuştum
Uzaklaşma yaşanırsa kocadan kaynaklı anlayışsızlık yüzünden olur başka türlü olmaz ama anlayışlı ve bencil olmayan bir adamsa uzaklaşmak söyle dursun aksine üstüne titrer
Benim canım kocam gibi

Çocukken duyardım kapının arkasına süpürge koymalar kocanın atletini yatağa koymalar evde yoksa. Bu işlerden oldum olası korkarım çocukluğumdan beri. Çocuklukta da kulağıma girmiş hamile kalmadan önce bile düşünüp korkuyordum olursa diye. Bu aralar psikolojim de iyi değil kontrolü kaybetmemem gerek :)

Korkmaaaa sadece oku evde dua sesleri olsun Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz
Atleti bende duydum

Benim şu an gittiğim doktor yoktu maalesef şehir dışındaydı başka bir doktor kürtaja almıştı beni ve krem yazmıştı sonra tekrar randevu alacaktım hem muayene hem neden oluyor diye bir baktım ki hastaneden ayrılmış

Korkmaaaa sadece oku evde dua sesleri olsun Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz
Atleti bende duydum
Valla siz bu kadar şeyi bilip yakınlarının yaşayıp da nasıl korkmuyorsınuz hayret ediyorum. Ben mi çok korkağım ya şimdi bile bir sürü dua okudum eşim uyuyor yanımda

Doğumdan sonra uzun sürmez inşallah tek duam bu Şuan

Valla siz bu kadar şeyi bilip yakınlarının yaşayıp da nasıl korkmuyorsınuz hayret ediyorum. Ben mi çok korkağım ya şimdi bile bir sürü dua okudum eşim uyuyor yanımda
Ben çok korkardım önceden ve daha çok korkuturlardı, artık korkmuyorum. Eşim görüyor bazen dua yerine sövüyor gidiyorlar

Her gelen allah tan allah izin vermedikçe hiç birşey olmaz işin veriyor ve başımıza geliyorsa da buda bir sınavdır tevekkülle dua ile atlatılır o yüzden endişeni azalt ve Allah’a sığın
Şuan evde çocuklar dışında kimse yok İnan ki korkmuyorum

Doğumdan sonra uzun sürmez inşallah tek duam bu Şuan
Çoğu kişi de zaman alabiliyormuş toparlanana kadar, bana şu kremi yazmıştı, ilişkiden 30dk önce şırıngayla basıyorsun

Eklentiler

• 1EE9C02F-D656-443E-9C92-044175E7259C.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 43
Çoğu kişi de zaman alabiliyormuş toparlanana kadar, bana şu kremi yazmıştı, ilişkiden 30dk önce şırıngayla basıyorsun
Neler denedim neler bide bunu deneyelim hamilelikte kullanımı serbest mi ki

Ben çok korkardım önceden ve daha çok korkuturlardı, artık korkmuyorum. Eşim görüyor bazen dua yerine sövüyor gidiyorlar
Estağzübillah konuyu kapatıyorum arkadaşlar gecenin bu vakti nas Felak okuyayım ayetel kürsi zaten bu saat olmuş gözde uyku yok

Kızlar naçizane fikrimi söylemek istiyorum hepimiz hamileyiz korkacağımız konular konuşulmasa daha iyi olmaz mı ben başlarını görünce hep okumadan geçtim ama yine korkuyor insan bazen eşimde şehir dışına gitmesi gerekiyor hep oğlumla uyuyorum yada annem geliyor yalnız kalamıyorum o yüzden bu mevzular hiç önümüze düşmese ne güzel olur

Maşallah korkma da zaten biraz tevekküllü ve soğukkanlı olmak gerekir haklısın

Neler denedim neler bide bunu deneyelim hamilelikte kullanımı serbest mi ki
Ben kullandım bir şey olmadı, hem kayganlaştırıcı hem nemlendirici bir de başka bir özelliği daha vardı unuttum kokusu da güzel pudramsı böyle

Maşallah korkma da zaten biraz tevekküllü ve soğukkanlı olmak gerekir haklısın
Bi dönem bende çok korkaktım bu konuda sonra nasıl olduysa atlattım büyüdükçe galiba çünkü o korkuyu 16 yaşlarında yaşıyordum
Neyse inşallah maşallah amin diyoruz kovuyoruz kötülükleri akıldan

Ben kullandım bir şey olmadı, hem kayganlaştırıcı hem nemlendirici bir de başka bir özelliği daha vardı unuttum kokusu da güzel pudramsı böyle
Kan akışını mı etkiliyor ki acaba

Haklısın ben de çok korkuyorum. Korkmakla kalmayıp yaşayacağım endişesine kapılıyorum. Güzel şeyler anlatalım birbirimize gerekirse sonra korunma yollarını paylaşırız elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…