- 28 Mart 2016
- 70
- 177
- 93
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.561
Hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavuşursunSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Oyyyy allahım gözün aydın sabahtan beri haber bekliyoruz şükürler olsun iyisiniz değil mi bebek nasıl tedbir amaçlı mı küveze alındıSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Yaa gözün aydın.Sevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Hiç sorma bi zırnık aldığı yok bezlere umudum var yavrum aldıracam söke sökeGün içinde 3 kez vermiş limitsiz 40 ama saatlik olduğu için yetişmiyor harcayamıyorsun
Aldırabilirsen ne mutlu
Gozun aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bir an evvel kavusursunuzSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Aynen öyle birde mesela dogumlardaki kötü deneyimlerimizi anlatmayalım hiç doğum yapmamış ilk doğumu olacak kişiler var korkutmaya gerek yok diye düşünüyorum. İnşallah hepimizin doğumları çok güzel kolay geçer sağlık sıhhatle evlatlarımızı alırız kucağımızaHaklısın ben de çok korkuyorum. Korkmakla kalmayıp yaşayacağım endişesine kapılıyorum. Güzel şeyler anlatalım birbirimize gerekirse sonra korunma yollarını paylaşırız elbette
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşunSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Gözün aydin canim saglikla biran önce evinize gecersiniz inşallahSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Sevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Baktım şimdi şöyle yazıyorKan akışını mı etkiliyor ki acaba
Katılıyoruuuum ben korkunç hikaye ve korkunc dogum anısı okuyamıyorum en azindan yazacak olan varsa başına belirten bisey yazsin da okumadan geçebilelim direktAynen öyle birde mesela dogumlardaki kötü deneyimlerimizi anlatmayalım hiç doğum yapmamış ilk doğumu olacak kişiler var korkutmaya gerek yok diye düşünüyorum. İnşallah hepimizin doğumları çok güzel kolay geçer sağlık sıhhatle evlatlarımızı alırız kucağımıza
Gözünüz Aydın rabbim hayırlı evlat etsin biran önce sağlıkla kavuşun inşallahSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Hormonsal olmaması güzel o zaman kan akışına etkisi yok sadece bariyer görevi görüyorBaktım şimdi şöyle yazıyor
Ginhyal Vajinal jel hiyalüronik asit bazlı, yüksek nemlendirme özelliklerine sahip, hormonal olmayan bir jeldir. Özel formülasyonu vulvo vajinal kuruluğu ve buna bağlı rahatsızlığı giderir. Doğal sıkılığı ve esnekliği geri kazandıran bir kayganlaştırıcı ve nemlendirici görevi görür.
Doktor kürtajdan 15 gün sonra yazdı ve hiç canım yanmadı öyle olsa vermez diye düşünüyorum sonuçta tam içerisi iyileşmemiştiHormonsal olmaması güzel o zaman kan akışına etkisi yok sadece bariyer görevi görüyor
Ben bi daha kontrole gitmemiştimDoktor kürtajdan 15 gün sonra yazdı ve hiç canım yanmadı öyle olsa vermez diye düşünüyorum sonuçta tam içerisi iyileşmemişti
Gözün aydınnn rabbim kısa zamanda kucağına alıp yuvanıza gitmeyi nasip etsinSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Aynen ne olur olmaz yine de sor, ben 280tl vermiştim bu kreme şimdi trendyola baktım 400e yakın, ama eczanede daha uygundu trendyola öyle hatırlıyorum çünkü karşılaştırmıştımBen bi daha kontrole gitmemiştim
Cumartesi günü bi doktoruma sorayım en son zehirlendim endol fitilden tüm ilaçları kesti doktorum bunun için me diyecek danışayım önce
Ay masallah size. Gözün aydin. En kisa surede saglikla evinize gecin insallahSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?