2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Oyyyy allahım gözün aydın sabahtan beri haber bekliyoruz şükürler olsun iyisiniz değil mi bebek nasıl tedbir amaçlı mı küveze alındı
Sen nasılsın ağrın sancın ne durumda

Sevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Gozun aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bir an evvel kavusursunuz

Haklısın ben de çok korkuyorum. Korkmakla kalmayıp yaşayacağım endişesine kapılıyorum. Güzel şeyler anlatalım birbirimize gerekirse sonra korunma yollarını paylaşırız elbette
Aynen öyle birde mesela dogumlardaki kötü deneyimlerimizi anlatmayalım hiç doğum yapmamış ilk doğumu olacak kişiler var korkutmaya gerek yok diye düşünüyorum. İnşallah hepimizin doğumları çok güzel kolay geçer sağlık sıhhatle evlatlarımızı alırız kucağımıza

Gözün aydin canim saglikla biran önce evinize gecersiniz inşallah

Tebrik ederimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallah en kısa sürede

Kan akışını mı etkiliyor ki acaba
Baktım şimdi şöyle yazıyor

Ginhyal Vajinal jel hiyalüronik asit bazlı, yüksek nemlendirme özelliklerine sahip, hormonal olmayan bir jeldir. Özel formülasyonu vulvo vajinal kuruluğu ve buna bağlı rahatsızlığı giderir. Doğal sıkılığı ve esnekliği geri kazandıran bir kayganlaştırıcı ve nemlendirici görevi görür.

Katılıyoruuuum ben korkunç hikaye ve korkunc dogum anısı okuyamıyorum en azindan yazacak olan varsa başına belirten bisey yazsin da okumadan geçebilelim direkt
son bir kac sayfayı atladım valla gece gece ecelime susamadim felak nas okur yatarım şimdi ama okusam yatamazdim

Gözünüz Aydın rabbim hayırlı evlat etsin biran önce sağlıkla kavuşun inşallah

Hormonsal olmaması güzel o zaman kan akışına etkisi yok sadece bariyer görevi görüyor

Hormonsal olmaması güzel o zaman kan akışına etkisi yok sadece bariyer görevi görüyor
Doktor kürtajdan 15 gün sonra yazdı ve hiç canım yanmadı öyle olsa vermez diye düşünüyorum sonuçta tam içerisi iyileşmemişti

Doktor kürtajdan 15 gün sonra yazdı ve hiç canım yanmadı öyle olsa vermez diye düşünüyorum sonuçta tam içerisi iyileşmemişti
Ben bi daha kontrole gitmemiştim
Cumartesi günü bi doktoruma sorayım en son zehirlendim endol fitilden tüm ilaçları kesti doktorum bunun için me diyecek danışayım önce

Gözün aydınnn rabbim kısa zamanda kucağına alıp yuvanıza gitmeyi nasip etsin

Geceleri yatakta dönebilmek zulüm dönmesem her yanım uyuşuyor uyuyamıyorum sonuç olarak gündüz sürekli uyuklama hali geçen yemeği ocağa koymuş altını kısmıştım koltuğun koluna başımı yaslamış uyumuş kalmışım yemek bütün suyu çekmiş altına tutmuş bu gündüz uykuları artık çok zorluyor aynı ilk aylardaki gibi ve en çokta diyetimin düzenini bozdu saatler yada ara öğünler hep geçiyor

Ben bi daha kontrole gitmemiştim
Cumartesi günü bi doktoruma sorayım en son zehirlendim endol fitilden tüm ilaçları kesti doktorum bunun için me diyecek danışayım önce
Aynen ne olur olmaz yine de sor, ben 280tl vermiştim bu kreme şimdi trendyola baktım 400e yakın, ama eczanede daha uygundu trendyola öyle hatırlıyorum çünkü karşılaştırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…