- 28 Mart 2016
- 70
- 177
- 93
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.581
Hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun kuzum. En kisa zamanda saglikla kucagina al evine don2400 doğdu Alâ kızım ameliyat güzel geçti akşam 7 de yatışım yapılmıştı sabah 9 a kadar açılmam hiç olmadı ama aşırı suyum gelmeye devam etti. Spinal aneztezi oldm hiç korkmadım toplamm 1 saatte tekrar odadaydım. Çocuk doktoru bebişte iyi sadece sonum desteği alıyor en geç bir haftaya evinde olur inşallah dedi
Ay insallahBebek deterjani kullanıp da koku var diyenler okuduminşallah biz sorun yaşamayan tarafta oluruz
Ben aldim asiri asiri begendim sonra duzenleyici kutularini filan da aldim her buldugumu aldim hepsi cok kalitelikızlar valiz düzenleyici için bu üründen alan var mıydı
Nasıl çıktı ?
Kaliteli uzun vadeli kullanılır gibi duruyor.
Alanlar varsa bana bir yorum atıversin
Eki Görüntüle 3328314
Maşallah subhanallah, adıyla yaşasın Alâ.2400 doğdu Alâ kızım ameliyat güzel geçti akşam 7 de yatışım yapılmıştı sabah 9 a kadar açılmam hiç olmadı ama aşırı suyum gelmeye devam etti. Spinal aneztezi oldm hiç korkmadım toplamm 1 saatte tekrar odadaydım. Çocuk doktoru bebişte iyi sadece sonum desteği alıyor en geç bir haftaya evinde olur inşallah dedi
Gece uyku olmayınca gündüz vücut düşüyor. Dikkat et yine de benim her saat başına alarmım var geceleri. Belki sende gündüz için öyle bişey yaparsınGeceleri yatakta dönebilmek zulüm dönmesem her yanım uyuşuyor uyuyamıyorum sonuç olarak gündüz sürekli uyuklama hali geçen yemeği ocağa koymuş altını kısmıştım koltuğun koluna başımı yaslamış uyumuş kalmışım yemek bütün suyu çekmiş altına tutmuş bu gündüz uykuları artık çok zorluyor aynı ilk aylardaki gibi ve en çokta diyetimin düzenini bozdu saatler yada ara öğünler hep geçiyor
Bu baskı yine tuvaletin geldiğindeki baskı mıBebeği hissetmekten çok baskıyı hissediyorsun. yani ilerledikçe bir baskı bir rahatlama oluyor sırasıyla.
yaa maşallah Allah nazarlardan saklasın2400 doğdu Alâ kızım ameliyat güzel geçti akşam 7 de yatışım yapılmıştı sabah 9 a kadar açılmam hiç olmadı ama aşırı suyum gelmeye devam etti. Spinal aneztezi oldm hiç korkmadım toplamm 1 saatte tekrar odadaydım. Çocuk doktoru bebişte iyi sadece sonum desteği alıyor en geç bir haftaya evinde olur inşallah dedi
maşallah, çok zorluklar yaşamışsın ama çok şükür geride kalmış Allah huzurunuzu daim etsin. eşim öyle bir baskıda bulunmuyor aksine Allah razı olsun çok anlayışlı. ben nedense kendim böyle bir kafaya girdim. herhalde ilk çocuk olduğundan evliliğimiz nasıl bir hal alacak kestiremediğimden, uzaklaşmaktan korkuyorum. çocuktan sonra ilişkisi bozulan çok çift var. bilmiyorum doğru mu ama kadınlar en çok hamileyken aldatılır diye bir şey kalmış aklımda. böyle cinsellikten uzaklaşınca aklımdan o geçip duruyorKürtaj olduğumda benimde oldu hatta yanma ve dipte acı oldu uzun süre geçmedi niye oluyor acaba doktorun ne demişti bu konuda
Demek ki kız erkek farketmiyor bünye meselesi bu
Kayganlaştırıcı yerine Hindistan cevizi yağı kullanın doğal en azından ben ağır yaşıyorum vajinusmus gibi geçmişte yaşamıştım hamileyken böyle başladı yine oldum aynı
Doğumdan sonra bi kaybolup bi geri geliyor
Bu süreçte anlayışlı üstüne gelmeyen eş çok önemli
Biliyorsunuz benim ikinci evliliğim ilk oğlumun babası anlayışlı değildi hep kavga ettik onun yüzünden psikolojik baskısı yüzünden vajinusmus olmuştum
Uzaklaşma yaşanırsa kocadan kaynaklı anlayışsızlık yüzünden olur başka türlü olmaz ama anlayışlı ve bencil olmayan bir adamsa uzaklaşmak söyle dursun aksine üstüne titrer
Benim canım kocam gibi
Bileğine kadar sokuyorlarmı dhdshdhsYa bak hep sehir efsanesi yalan söylüyorlar demekki bana anlatılan hikayelerde bileğine kadar elini soktu diyolardi yalan mıydı herseybanada hic inandirici gelmemisti zaten diyorum yahu elini neden soksun doktor mantıklı degil parmagiyla kontrol eder gecer. Gebelik öncesinde kadin dogum muayenesine gittigimde benim doktorum da parmakları ile muayene ediyodu öyle biseyse ben ona alışkınım onda korkacak bisey yok gercekten. Ama suan beni korkutmak icin bu korkunc hikayeleri uyduranlari dövesim geldi
Canım yaaa masallah Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Benim de arkadaşım 4 aylık bebeği ile yurt dışını gezip geldi. Çok da tavsiye ediyor herkese:)) valla eşimle benim de aynı düşünceler var gezelim istiyoruz 6ayı dolduktan sonra. Benim bi arkadaşım 1 haftalıkken Çıkarttı pasaportu geçen haftalarda :)
Yatışım yapılır yapılmaz ciğee geliştirici vuruldum. Ben panik hastasıyım ben bile spina olduysam herks herşeyi yapar bebek küveze gideceği için mutlaka görmeliyim doğduğu anı ne kadar süre uzak kalacak bilmiyoruz sonuçta çok şüküe ten temasıda yaptırdılarMaşallah subhanallah, adıyla yaşasın Alâ.
Kilosu iyi doğmuş.Buçuğu geçince çıkarırlar belki.
Ciğer geliştirici vurulmuş muydun? Korkacak bişey yok demi ameliyattan çok sordum kusura bakma.Günümüz aynıymış
Benimde satım 7 marttı. Erken doğum riskim var o yüzden
Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsunSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Maşallah hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ve inşallah en kısa zamanda evinize gelir bebisinizSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?