2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aaa bende bize bakılmayacak nasılsa sezeryan olucağz diye düşünmüştüm bakılıyormuş demek bana en son vajinal propla serviks uzunluğuna bakarken ıkınmamı istedi ikınmayı bile bilmiyorum tamam açılmıyor dedi bakalım pazartesi ne diyecek

Konuşmaz hiç. Bana deli konuşuyor anlat deli muamelesi yapıyor genelde. CevP ver diye üstüne gidersem de sen kavga etmekten zevk alıyorsun ben sen gibi kavga edemem der gider yatar uyur
Kavga etmekten zevk alıyorsun değil söylemek istedikleri cümle aslında şu.
Sen haklısın sen haklı olduğun için haklılığı savunmak için cümleler bulabiliyorsun, ama ben haksızlığımı bastıracak cümleler bulamıyorum.
Ama üste de çıkmam lazım sonuçta.
En iyisi gidip yatayım
Ben uyuyorum ağa baştan söyledim
Hayat benim için sabah 06:00' da başlıyor.

Erkekler umursamaz herhalde ya

4 parmak 7-10 cm eşdeğer sana böyle bakılmıştır aynı yere çıkıyor

Eki Görüntüle 3328592
Evet bana böyle baktı işin içine 4 parmak girince pek hoş gözükmedi iyi ki böyle bakılmış kız
Bebeğim sen şimdi hastaneden çıktın mı? Bebek nasıl bugün gördün mü? Bide süt sağma yapıyormusun nasıl yapıyorsun bu işleri?
Kuzum ben çıktım 1 gece kaldım sadece bebekte pazartesi çıkacak inşallah durumu iyi şükür ben sabah akşam hastaneye geliyorum emziriyorum 2 kez direkt, onun dışında her geldiğimde 2 paket süt bırakıyorum onlar biraz süt biraz mama şeklinde besliyorlar. Manuel pompayla sağım yapıyorum bu arada elektronik almadım doktora sordum sütün var bebekte tutabiliyor elektrikli almana şimdilik gerek yok dedi
Bu baskı yine tuvaletin geldiğindeki baskı mı sen ne kadar o an yapmak istemesen de geliyor ya o şekil mi
Evet evet öyle ama daha kuvvetlisi tabii
Canım yaaa masallah Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ay ne güzel doğurmuşsun sen öyle
Teşekkğr ederim tatlım, darısı size inşallah

Ceyda Ne güzel moral oldu bize ya cesaret verdin teşekkür ederiz. Bebişin en son kilosuna kaç demişti doktorun hatırlıyor musun son sorum

Arkadaşlar ben böyle şeylerden çok korkuyorum ya yani bu gebeliğin bu psikolojinin üstüne bir de Allah korusun bunları yaşamak istemiyorum.
Gece boyu ben de uyandim korktum. Bu tarz seylerden cok korkarim normalde de. Yazmayalim kizlar boyle seyler

Gece boyu ben de uyandim korktum. Bu tarz seylerden cok korkarim normalde de. Yazmayalim kizlar boyle seyler
Ben de öyle kesik kesik uyudum hep. Huzursuzdum yok karar alındı konuşulmayacak bir daha. Allahın izniyle hiçbirimiz de kötü şeyler yaşamayacak

Ay maşallah Allah nazarlardan korusun iyi yaa pozitiftik gerçekten etkili emzirmede

Üstüne yattıysan olabilir. İlk biontech olduğumda anlamadan üstüne yattım beter oldum onun yüzünden çok ağrım olduydu

En kisa surede alop evine gidersin insallah kizini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…