2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Au acilde benide çatala çıkarıp bakmışlardı işte. Kendi doktorum direk ultrason sedyesinde bakıyor allahtan o çataldan nefret ediyorum resmen. İnşallah bu işleme hiç gerek kalmaz canım

Bir çok kere ağrı çok yapıyor diye diye okumuştum. Doktoruna sorsana bir krem merhem felan verir belki

Au acilde benide çatala çıkarıp bakmışlardı işte. Kendi doktorum direk ultrason sedyesinde bakıyor allahtan o çataldan nefret ediyorum resmen. İnşallah bu işleme hiç gerek kalmaz canım
Amin ben de öyleyim neredeyse 30.haftadan beri her muayenede vajinal ölçüm yapılıyor ve sedyede bakıyor. Belimin altına bir minder koyuyorlar. Ultrasonla bakılmaya alıştım da diğerini hiç yaptırmadım. İnşallah gerek de olmaz hiç.

Sen nasılsın 36ya az kaldı hee şaka maka
Zecmelcim günaydın. Ben şeytan kulağına kurşun nazardan saklasın Allah. 3 4 gündür iyiyim. Salı günü haftam doluyor 4 günü daha yersem sıkıntısız 35 li günler 36
Haftadan gün alıcam inşallah bugün bebek hareketli gibi aşağıya aşağıya doğru bastırıyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Kız atlasaydın üstüne ne konuşmaya çalışıyorsun ben olsam elimin tersiyle çarpardım bi tane sjdjdk

Günaydın kızlar bugün görüş günüydü randevumuz vardı sabah oğlum 2 kilo 200 gram olmuş (32+6) boyu 45cm haftası ile uyumlu gidiyor dedi doktor boynuna kordon dolanmis yakın takip yapicaz her hafta gelmeni istiyorum dedi . Bn normal doğumdan korktuğum için sezeryan istedim bir sıkıntı olmazsa eğer 16 Aralık'ta aramıza katılacak beyefendi

Çatal çok can yakıyor bena da acilde öyle bakmışlardi sedye daha rahattır o zaman

Gitmiş gitmiş o kesin saçı başı dağılmıştı geldiğinde aşırı bir tutarsızlık var ben ona da çok yükseldim zaten

Bu cümleleri ona kursam anlamayacağındsn o kadar eminim ki bide yattı uyudu ben kaç saat kaşındım uyuyamadım ona sinir oldum
Söylerim tabi de bakamadım sabah akşama inşallah

Kız atlasaydın üstüne ne konuşmaya çalışıyorsun ben olsam elimin tersiyle çarpardım bi tane sjdjdk
içim dolu yoksa affetmezdim . Bide biz kavga ederken kızda içerde kıpır kıpır ediyo beni destekledi kesin annecim

içim dolu yoksa affetmezdim . Bide biz kavga ederken kızda içerde kıpır kıpır ediyo beni destekledi kesin annecim
Canım google haritaları açıyorsun, fotoğrafına tıklıyorsun, oradan zaman cizelgesini seciyorsun, tarihi seciyorsun, nereye gitmis öğreniyorsun

işte bunların çoğu hurafe, bazen insan anlamlandıramadığı şeyleri de buna yoruyor. mesela karabasan denen olay bana daha önce oldu oldukça da korktum ama hiç metafiziksel bir varlığın bana musallat olduğuna yormadım,bilimsel açıklamasını okudum rahatladım. sonra okudum üfledim yattım uyudum ne yapabiliriz ki zaten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…