2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayyy benim kremim bende kürtajdan sonra aynı şikayetle gitmiştim bunu vermişti doktor. Güzel bir kremdi valla
Bende de ilk doğum sonrası 40 gün bittikten sonra acıma oluyordu ilişkiler de.
Zamana bıraktık. Zamanla düzeldim kremsiz.

Eklentiler

• Screenshot_20231103-095321_Maps.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 68
Bazen banada geliyorlar aynı düşüncelere giriyorum sonra kendime kızıyorum adam benim için helak oluyor ben neler düşünüyorum diye hepsi hormonlardan
Ayyy bunu bilmiyordum kız akşam yapayım hemen
Kız akşam anlattım ya size konum baktım Google’dan diye bilseydim tarif ederdim
Haritalara giriyorsun sağ üstte oturum resmine tıklıyorsun menü açılıyor zaman çizelgesi var ona giriyorsun eğer konum geçmişi kaydediyorsa adım adım saat kaçta nerde olduğunu görüyorsun mailinin şifresini biliyorsan eğer kendinden de açıp bakabilirsin
Bu kaçıncı level
Bizi bu Levele getiren hayat utansın

Ben sildim mailini telefonumdan hastalık yapıyor insana
evet çok tehlikeli gizli bir şey yapmak isteyen her türlü yapar takiple yaşanmaz. çok zamandır açık anlık konumunu görüyorum ama şehirdışından vs gelirken nerede diye bakmak için açmışımdır sadece. işin komiği küçük görümcem amerikadaydı work and travela gitmişti aileden birine iphoenumu bulu aç dediler bir şey olsa nerede olduğunu bilelim bana açmış diyor ki diğer yobazlarla uğraşamam geldi istanbula ama hala açık onunki de

güven kokan bir level yapmayın etmeyin kızlar hayat böyle yaşanmaz. ben de kocamın kocamda benim iphoenumu bul açık bir kere açıp bakmadım
Ben telefonunun şifresini bile bilmezdim,
Bunu eş takibi için kullanmıyorum, aktif araba kullandığım icin tamamen kendime yönelik

Dün sabah izinliydim hastaneye gittim eve geldim, öğleden sonra işe gittim aksam eve geldim, buyrunuz
Sen bunu atınca aklıma şey geldi Müge anlida kadın kocasından şüpheleniyor sürekli konum takibi yapıyor adam diyor ki ben sitenin içinde yürüyecem sürekli kadında konumdan bakıyor adam cidden sitenin içinde meğer sevgilisine de aynı siteden ev tutmuş tabii bu IQ değerine sahip çok az erkek vardır

Beni alıştıran kocam dı ama ben asla o derece kıskanç yada takıntılı değildim
Sevgiliyken huy değiştirdim bizim ilişkide kıskanç hatta paranoyak olan kocam beydi
Sen misin bana yapan bende sana senin gibi davranacağım dedim
O bu huylarından vazgeçeli çok oldu bende kaldı
Yakın zamanda sildim şimdi bana diyor görüyorsun zaten bak dedim sildim istemiyorum hiç birşey görmek sen söyle bana
Bu hamilelik hormonlarıyla kafada kurmam arttı üç kere falan kıskançlık krizine girdim en son dedi ki uygulama yükleyelim telefonumu gör bende kurtulayım sende kurtul
Çok cazip geldi başta ama istemedim gerçekten hastalıklı bir insana dönüşüyor insan
Sildim ya kafam şimdi öyle rahat ki şifreyi biliyorum istesem açarım ama istemiyorum benim eski ben olamam lazım mental sağlığım için

Yeni kurmacalar yükleniyor sağol anlattığın için herif Antalya da

Ben telefonunun şifresini bile bilmezdim,
Bunu eş takibi için kullanmıyorum, aktif araba kullandığım icin tamamen kendime yönelik
ben telefon şifresini bilirim ama bir onu biliyorum
güven vermediği bir durum olsa sonuna kadar araştır çıkar da adam güven veriyorsa hiç kendini kurma benim hayatımda hiç olmayan kaygılarım çıktı hamilelikte, ilişkimiz nasıl olacak bilmem ne diye kurulup duruyorum ama biliyorum eşimle alakalı değil belirsizliğin getirdiği bir kaygı hali

Günaydın kızlar
Şu iki haftadır o kadar kötüyüm ki psikolojim bozuldu artık kaşınmaktan ne gece ne gündüz hiçbirşekilde bişey yapamıyorum gece uyuyamıyorum sürekli kaşınıyorum heryerim yara bere içinde kaldı pupp diye birşey varmış gebelikte heralde ondan oldum kaşınmanın bir çaresi varsa nolursunuz söyleyin bana ya bu kaşıntı hiç ama hiç geçmiyor ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…