- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.641
Bunun için kişinin konumunun açık olması gerekmez miCanım google haritaları açıyorsun, fotoğrafına tıklıyorsun, oradan zaman cizelgesini seciyorsun, tarihi seciyorsun, nereye gitmis öğreniyorsun
Bende de ilk doğum sonrası 40 gün bittikten sonra acıma oluyordu ilişkiler de.Ayyy benim kremim bende kürtajdan sonra aynı şikayetle gitmiştim bunu vermişti doktor. Güzel bir kremdi valla
Ayyy bunu bilmiyordum kızakşam yapayım hemen
Bu kaçıncı level
Dün sabah izinliydim hastaneye gittim eve geldim, öğleden sonra işe gittim aksam eve geldim, buyrunuzVay beişte cesaret işte feraset
Kendim baktım benim de harita geçmişim kapalıymış. Kendimin bile nerelere gittiğine bakamadımBunun için kişinin konumunun açık olması gerekmez mi
Bazen banada geliyorlar aynı düşüncelere giriyorum sonra kendime kızıyorum adam benim için helak oluyor ben neler düşünüyorum diye hepsi hormonlardanmaşallah, çok zorluklar yaşamışsın ama çok şükür geride kalmış Allah huzurunuzu daim etsin. eşim öyle bir baskıda bulunmuyor aksine Allah razı olsun çok anlayışlı. ben nedense kendim böyle bir kafaya girdim. herhalde ilk çocuk olduğundan evliliğimiz nasıl bir hal alacak kestiremediğimden, uzaklaşmaktan korkuyorum. çocuktan sonra ilişkisi bozulan çok çift var. bilmiyorum doğru mu ama kadınlar en çok hamileyken aldatılır diye bir şey kalmış aklımda. böyle cinsellikten uzaklaşınca aklımdan o geçip duruyor
Kız akşam anlattım ya size konum baktım Google’dan diye bilseydim tarif ederdimAyyy bunu bilmiyordum kızakşam yapayım hemen
Bizi bu Levele getiren hayat utansınBu kaçıncı level
Aşama aşama anlat kız o zamanDün sabah izinliydim hastaneye gittim eve geldim, öğleden sonra işe gittim aksam eve geldim, buyrunuz
güven kokan bir levelBu kaçıncı level
Ben sildim mailini telefonumdan hastalık yapıyor insana cidden geçmiyor hayat öylegüven kokan bir levelyapmayın etmeyin kızlar hayat böyle yaşanmaz. ben de kocamın kocamda benim iphoenumu bul açık bir kere açıp bakmadım
evet çok tehlikeliBen sildim mailini telefonumdan hastalık yapıyor insana
Ben telefonunun şifresini bile bilmezdim,güven kokan bir levelyapmayın etmeyin kızlar hayat böyle yaşanmaz. ben de kocamın kocamda benim iphoenumu bul açık bir kere açıp bakmadım
Sen bunu atınca aklıma şey geldi Müge anlida kadın kocasından şüpheleniyor sürekli konum takibi yapıyor adam diyor ki ben sitenin içinde yürüyecem sürekli kadında konumdan bakıyor adam cidden sitenin içinde meğer sevgilisine de aynı siteden ev tutmuşDün sabah izinliydim hastaneye gittim eve geldim, öğleden sonra işe gittim aksam eve geldim, buyrunuz
Beni alıştıran kocam dı ama ben asla o derece kıskanç yada takıntılı değildimevet çok tehlikeligizli bir şey yapmak isteyen her türlü yapar takiple yaşanmaz. çok zamandır açık anlık konumunu görüyorum ama şehirdışından vs gelirken nerede diye bakmak için açmışımdır sadece. işin komiği küçük görümcem amerikadaydı work and travela gitmişti aileden birine iphoenumu bulu aç dediler bir şey olsa nerede olduğunu bilelim bana açmış diyor ki diğer yobazlarla uğraşamam geldi istanbula ama hala açık onunki de
Yeni kurmacalar yükleniyor sağol anlattığın için herif Antalya daSen bunu atınca aklıma şey geldi Müge anlida kadın kocasından şüpheleniyor sürekli konum takibi yapıyor adam diyor ki ben sitenin içinde yürüyecem sürekli kadında konumdan bakıyor adam cidden sitenin içinde meğer sevgilisine de aynı siteden ev tutmuştabii bu IQ değerine sahip çok az erkek vardır
PuahahaYeni kurmacalar yükleniyor sağol anlattığın için herif Antalya da
Bomba gibiyiiiimm hayatımUykusuz bir gecenin sabahından müthişizsen nasılsın bacım
ben telefon şifresini bilirim ama bir onu biliyorumBen telefonunun şifresini bile bilmezdim,
Bunu eş takibi için kullanmıyorum, aktif araba kullandığım icin tamamen kendime yönelik
güven vermediği bir durum olsa sonuna kadar araştır çıkar da adam güven veriyorsa hiç kendini kurmaBeni alıştıran kocam dı ama ben asla o derece kıskanç yada takıntılı değildim
Sevgiliyken huy değiştirdim bizim ilişkide kıskanç hatta paranoyak olan kocam beydi
Sen misin bana yapan bende sana senin gibi davranacağım dedim
O bu huylarından vazgeçeli çok oldu bende kaldı
Yakın zamanda sildim şimdi bana diyor görüyorsun zaten bak dedim sildim istemiyorum hiç birşey görmek sen söyle bana
Bu hamilelik hormonlarıyla kafada kurmam arttı üç kere falan kıskançlık krizine girdim en son dedi ki uygulama yükleyelim telefonumu gör bende kurtulayım sende kurtul
Çok cazip geldi başta ama istemedim gerçekten hastalıklı bir insana dönüşüyor insan
Sildim ya kafam şimdi öyle rahat ki şifreyi biliyorum istesem açarım ama istemiyorum benim eski ben olamam lazım mental sağlığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?