- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.661
Canım çok çok geçmiş olsun. Şu anda uyuz salgını da çok yaygın mutlaka bir muayene olmanı öneririm. Öyleyse bile korkma kremlerle pomadlarla geçerGünaydın kızlar
Şu iki haftadır o kadar kötüyüm ki psikolojim bozuldu artık kaşınmaktan ne gece ne gündüz hiçbirşekilde bişey yapamıyorum gece uyuyamıyorum sürekli kaşınıyorum heryerim yara bere içinde kaldı pupp diye birşey varmış gebelikte heralde ondan oldum kaşınmanın bir çaresi varsa nolursunuz söyleyin bana ya bu kaşıntı hiç ama hiç geçmiyor ne yapmam lazım
Canım benim rahim uzunluğum baya kısaldı doktor o yüzden bakıyor bide sancılarım var. Açılma olursa yatırıyorlar hastaneye öyle eve yollayamaz. Yani hiç bir problem olmasa bakılmıyor. Şimdiye kadar benim doktorumda hiç bakmıyordu rahim uzunluğu sinyal verince bakmaya başladıAaa bende bize bakılmayacak nasılsa sezeryan olucağz diye düşünmüştüm bakılıyormuş demekbana en son vajinal propla serviks uzunluğuna bakarken ıkınmamı istedi ikınmayı bile bilmiyorum tamam açılmıyor dedi bakalım pazartesi ne diyecek
Ayy iyi ol hayatım maşallahgünaydınn, çok tembel hissettiğim bir gündeyim devrilip yatacağım tüm gün belki bir kap bir şey pişiririm o da nasipbenim uykular geri geldi arada uyansam da genel anlamda uyuyorum
Emzirmek rahimi sıkıştıriyormus ya acaba o yüzden mi daralıyorBende de ilk doğum sonrası 40 gün bittikten sonra acıma oluyordu ilişkiler de.
Zamana bıraktık. Zamanla düzeldim kremsiz.
Ben de dün gece çok kaşındım aklıma hemen uyuz geldi ya aşırı artmış diyorlar inşallah aramızdan kimse böyle bir şey yaşamazCanım çok çok geçmiş olsun. Şu anda uyuz salgını da çok yaygın mutlaka bir muayene olmanı öneririm. Öyleyse bile korkma kremlerle pomadlarla geçer
teşekkür ederimAyy iyi ol hayatım maşallahson haftalarımız artık aynı bedende olmanın keyfini çıkarmaya çalışıyorum
Aynen ben de denedim de konumun açık olması gerekir yazdıKendim baktım benim de harita geçmişim kapalıymış. Kendimin bile nerelere gittiğine bakamadım
İyiyim bakalım sağ ol kuzum, umarım böyle devam ederUykusuz bir gecenin sabahından müthişizsen nasılsın bacım
Valla inan bende çok korkuyorum eşim polis memuru sürekli dışarda çalışıyor insanlarla iç içe, dışardan alıp gelecek diye ödüm kopuyorBen de dün gece çok kaşındım aklıma hemen uyuz geldi ya aşırı artmış diyorlar inşallah aramızdan kimse böyle bir şey yaşamaz
Ya tabiki zorlanıyorum canım koca göbekle hiç kolay olmuyor ama doğunca da keşke biraz daha içerde dursaydın diyecekmişiz, herkes öyle diyorteşekkür ederimne güzel keyfini çıkaracak kadar iyiysen ben sürekli ben bi doğuraydım diye geziyorum
Canım Allah korusun uyuz salgını o kadar yaygın ki, okullara felanda gelmiş o olabilir bir de karacigerle ilgili bir sorun muydu hatirlayamadim ama kasinmak iki durumda da cok tehlikeli diye aklımda kalmış, bir doktora git istersenGünaydın kızlar
Şu iki haftadır o kadar kötüyüm ki psikolojim bozuldu artık kaşınmaktan ne gece ne gündüz hiçbirşekilde bişey yapamıyorum gece uyuyamıyorum sürekli kaşınıyorum heryerim yara bere içinde kaldı pupp diye birşey varmış gebelikte heralde ondan oldum kaşınmanın bir çaresi varsa nolursunuz söyleyin bana ya bu kaşıntı hiç ama hiç geçmiyor ne yapmam lazım
Kemalim yapmaz gibi oldu bu yaPuahahaseninki yapmaz yeni iş hazırlığında ya
Kesinlikle daha rahatÇatal çok can yakıyor bena da acilde öyle bakmışlardi sedye daha rahattır o zaman
onlar boş konuşuyor boşver çoğuna sorsan çocuk tamamen çile ama üçer beşer doğuruyorlarYa tabiki zorlanıyorum canım koca göbekle hiç kolay olmuyor ama doğunca da keşke biraz daha içerde dursaydın diyecekmişiz, herkes öyle diyor
Ben de kendimi dedektif ilan etmiştim şoklardaym şuannnnCanım google haritaları açıyorsun, fotoğrafına tıklıyorsun, oradan zaman cizelgesini seciyorsun, tarihi seciyorsun, nereye gitmis öğreniyorsun
Valla bende bunu anlamıyorum, herkes diyor bunlar iyi günlerin bebek doğunca çok zor olacak herşey diye. Ya en azından o zaman ayakta olurum şimdi hiçbir şeyimi yardımsız desteksiz yapamıyorum ki. He bide madem o kadar kötü dediğin gibi niye üzerine 3 çocuk daha yaptınonlar boş konuşuyor boşver çoğuna sorsan çocuk tamamen çile ama üçer beşer doğuruyorlarmadem bu kadar kötüydü niye tekrar tekrar yapıyorsunuz
Ay instada takip ettiğim bir kız var bi tane doğurmuş . Sürekli evlenmeyin arkadaşlar imkanı olan boşansın arkadaşlar çocuk yapmayın arkadaşlar. Kız sürekli bu modda. Öyle bir görgüsüz ki. Araba aldı kendine ama çalışmıyor da yani öyle zengin olduğunu sanmıyorum kocası polis. Sürekli arabamda arabam. İşte imkanı olan alsın arkadaşlar. Trafikte şu oldu bu oldu. Görmemişlik her yerinden akıyor . Ama bu evlenmeyin boşanın muhabbeti sinir ediyo insanıonlar boş konuşuyor boşver çoğuna sorsan çocuk tamamen çile ama üçer beşer doğuruyorlarmadem bu kadar kötüydü niye tekrar tekrar yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?