2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Güzel haberler almana sevindim maşallah bebişe de

Haaa bi de sedyeye yattım karnımın bır tarafı sivri oldu o anda, bı an kasılma sandım, hemsıre baktı hemen kafası dedı sanırım kasılmada once ıcten bı cekılme gıbı oluyor sonra sertlesıyor, bu dırek sivrildı, arabada da asagı bı vurdu, altıma yapıcam sandım, doktor da dedı makat duruyor dedı, dıkıse bısey olmaz de mı dedım yok yok dedı guldu

Kim cok merak ettim fenomen mi tanıdığın siradan birisi mi

Protestanı neden kesecek?
Benimki de kes dedi ama ben kesmeye çok korkuyorum psikolojik olarak

Bizimki de açık ama eşim biraz teknolojide zayıf o yüzden anlamaz pek dediğin gibi ben de uzak yoldan falan gelirken bakıyorum bende hamilelikten önce haberlerden Türkiye’nin gidişatından sonra çok fazla kavga silah bıcaklama bu tarz şeyler görünce özellikle trafikte bir sürü cibilliyetini kaybetmiş insan var psikolojim bozulmuştu hamilelikte iyice arttı . Annem açmasın telefonu kafamda binlerce şey kuruyorum hamilelikten sonra arttı iyice sürekli yolda yürürken bile tedirginim ay iyice zıvanadan çıktı insanlar. Eşim bi yere gittiğinde telefona bakmıyorsa trafikte zor bakar hemen bir takip bakıyorum ilerliyor içim rahat

Benimki de bu aralar hep yamuk bi sağa yamuluyor bi sola

Ya tabiki zorlanıyorum canım koca göbekle hiç kolay olmuyor ama doğunca da keşke biraz daha içerde dursaydın diyecekmişiz, herkes öyle diyor
Evet herkes böyle söylüyor, tadını çıkart bu günlerinin diyolar,
ne yapıyım da tadını çıkartıyim , uyusam uyuyamıyorum, gezsem gezemiyorum istediğimi yiyemiyorum, istediğim kremleri bile kullanamıyorum

Mutlaka doktoruna söyle. Karaciğer enzimlerine baksınlar. Gebelik kolestazı da var o da sıkıntı diye biliyorum. Lütfen söylemrdiysen doktoruna söyle arkadaşım

Sancın var mı? Niye taktı bu kadar anlamadım

İyi ki görüntülü arama da var

ay ama işte kaygılandırabilir bir durum gerçekten ben de şuan olsa kurulurdum herhalde düşündüm de kocama maşallah diyeyim kahve dışında bir yere gitmez ben ondan kurulmadım hiç herhalde. hatta ilişkimizde kaygı veren taraf benimdir. kocam pek alkolde sevmez ben severim. tanıştığımızda da ben üniversitedeydim o mezun olmuştu, benim aklımla başım arasında bir uzay boşluğu vardı hiç bir zaman şuraya gitme bunu yapma demedi deseydi ayrılırdık zaten. cluba gitsem gelemiyorsa çıkışında almaya gelirdi. gelebileceği bir yerse muhakkak gelirdi. tabi artık clubı falan kafam kaldırmıyor benim de ama hala sık sık eğlenmeye gitmeyi çok severim. o dışarda olacağım dediğinde ben hiç evde oturup onu beklemem ondan önce koşar çıkarım dışarı. normalde hafta sonları evdeysek müziğimi açarım mutfakta tütsümü mumumu yakar şarabımı koyar farklı yemekler mezeler yaparım. sık sık arkadaşlarımızı davet ederim filan. hamilelik sonrası bunların hepsi bitti tabi eşimde bence o yüzden afalladı, normalde enerjisi çok yüksek sürekli bir şeyler planlayan ve onu zorla dahil eden bir kadınla evliyken karısı şimdi evden çıkmasak olur mu diyen bir kadına dönüştü neyse ışığımızı geri kazanacağız az kaldı

Şu aşağıya vurmaları yok mu resmen vajinada ki sinirlere dokunuyor gibi hissediyorum. Hayır benim ki bi de baş aşağı. Neresiyle yapıyor ilginç.

Benim dün sancı çıkmayinca 3 günden 1 haftaya çekti süreyi ama 2 kez 3 günlük gittim seninde salidan sonrası haftaya çeker büyük ihtimalle

Kaçıncı haftadasin benim de sürekli ayaklarım bacaklarım kasiniyor gittim ast alt testi verdim bir şey çıkmadı deri inceldikce olur dedi ama ast alt testi mutlaka yaptir

olay denetim olmamalı bence arada büyük fark var. eğer güvensizliğe dayalı denetlemek maksatlı bunu kullanıyorsa biri oldukça sıkıntılı napıcaz birinin peşinde koşarak sürekli bir şeyini arayarak hayat mı geçer? hamilelikte hepimiz farklı kaygılar yaşıyoruz normal olarak ama bunların anormalliğinin farkındayız bu adamlar çok kıskanılınca da totosu kalkıyor hiç gerek yok. onlar bizi kıskansın, genciz güzeliz çıtırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…