- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.681
Güzel haberler almana sevindim maşallah bebişe deKızlar kontrolden cıktım, bugun 30+0,bebiş 30+1uyumlu, 1601 gr cıktı, ıddaayı ben kazandım, cok sukur hersey yolunda, kontrol 2 hafta sonra yıne, carpıntıyı soyledım nidicarddan dolayı dedı, 5 gunluk ılacım var, onu da kullanıp bırakıcaz artık, 32.haftada da progestanı bırakıcaz.. Diyetisyen de emzırme egıtımıne yazdı benı 32. Haftada ona da katılcam, boyle durumlar
Çok saol canım benımGüzel haberler almana sevindim maşallah bebişe de
Kim cok merak ettimAy instada takip ettiğim bir kız var bi tane doğurmuş . Sürekli evlenmeyin arkadaşlar imkanı olan boşansın arkadaşlar çocuk yapmayın arkadaşlar. Kız sürekli bu modda. Öyle bir görgüsüz ki. Araba aldı kendine ama çalışmıyor da yani öyle zengin olduğunu sanmıyorum kocası polis. Sürekli arabamda arabam. İşte imkanı olan alsın arkadaşlar. Trafikte şu oldu bu oldu. Görmemişlik her yerinden akıyor . Ama bu evlenmeyin boşanın muhabbeti sinir ediyo insanıniye takip ediyorsun diceksiniz giyim tarzımız aynı nerdeyse çocuk kıyafetleir de paylaşıyor. Nefret ediyorum ama bırakmıyorum da
Protestanı neden kesecek?Kızlar kontrolden cıktım, bugun 30+0,bebiş 30+1uyumlu, 1601 gr cıktı, ıddaayı ben kazandım, cok sukur hersey yolunda, kontrol 2 hafta sonra yıne, carpıntıyı soyledım nidicarddan dolayı dedı, 5 gunluk ılacım var, onu da kullanıp bırakıcaz artık, 32.haftada da progestanı bırakıcaz.. Diyetisyen de emzırme egıtımıne yazdı benı 32. Haftada ona da katılcam, boyle durumlar
Bizimki de açık ama eşim biraz teknolojide zayıfevet çok tehlikeligizli bir şey yapmak isteyen her türlü yapar takiple yaşanmaz. çok zamandır açık anlık konumunu görüyorum ama şehirdışından vs gelirken nerede diye bakmak için açmışımdır sadece. işin komiği küçük görümcem amerikadaydı work and travela gitmişti aileden birine iphoenumu bulu aç dediler bir şey olsa nerede olduğunu bilelim bana açmış diyor ki diğer yobazlarla uğraşamam geldi istanbula ama hala açık onunki de
Benimki de bu aralar hep yamuk bi sağa yamuluyor bi solaHaaa bi de sedyeye yattım karnımın bır tarafı sivri oldu o anda, bı an kasılma sandım, hemsıre baktı hemen kafası dedısanırım kasılmada once ıcten bı cekılme gıbı oluyor sonra sertlesıyor, bu dırek sivrildı, arabada da asagı bı vurdu, altıma yapıcam sandım, doktor da dedı makat duruyor dedı, dıkıse bısey olmaz de mı dedım yok yok dedı guldu
15bin takipçili biri yaKim cok merak ettimfenomen mi tanıdığın siradan birisi mi
Evet herkes böyle söylüyor, tadını çıkart bu günlerinin diyolar,Ya tabiki zorlanıyorum canım koca göbekle hiç kolay olmuyor ama doğunca da keşke biraz daha içerde dursaydın diyecekmişiz, herkes öyle diyor
Mutlaka doktoruna söyle. Karaciğer enzimlerine baksınlar. Gebelik kolestazı da var o da sıkıntı diye biliyorum. Lütfen söylemrdiysen doktoruna söyle arkadaşımGünaydın kızlar
Şu iki haftadır o kadar kötüyüm ki psikolojim bozuldu artık kaşınmaktan ne gece ne gündüz hiçbirşekilde bişey yapamıyorum gece uyuyamıyorum sürekli kaşınıyorum heryerim yara bere içinde kaldı pupp diye birşey varmış gebelikte heralde ondan oldum kaşınmanın bir çaresi varsa nolursunuz söyleyin bana ya bu kaşıntı hiç ama hiç geçmiyor ne yapmam lazım
Sancın var mı? Niye taktı bu kadar anlamadımKızlar çıktım şimdi, suyu iyi kan akımı iyi. Mutlaka 10 hareket say günde diyor sürekli beni geri zekalı sandı galiba diyorum ki geçiyor sen yine de say diyorSalı günü tekrar nstye çağırdı tedbir amaçlı dedi, hocam içim rahat gidebilir miyim dedim evet dedi
İyi ki görüntülü arama da varKemalim yapmaz gibi oldu bu ya
Geçen abisiyle ilk defa dışarı çıktılar rakı içmeye
Herşey iyi hoş gece 1 oldu aradı abisinin iş yaptığı birinin pup ı varmış müsade istedi tüm tüylerim diken diken oldu önce yok dedim sonra içimden dedim Tümay hakkıdır ne engel oluyorsun
Neyse gittiler
Canlı konum attı bana
Bi süre sonra baktım pup değil canlı müzikli bir yer var yanında da otel var konum tam ortada gözüküyor
İnternetten bakıyorum öyle bi bistro Google’da yok kafayı yedim
Mesajlara cevap veriyor da görüntülü Arıcam ayıp olmasın diye arayamıyorum
Beni görüntülü arayana kadar çıldırdım
Şimdi izin veren benim kendime kızan benim allah razı olsun gönlüm rahat olsun diye herşeyi yapıyor da beyin durmuyor diyemiyorum da sen nerdesin orda otel var
Çok geçmeden aradı Allahtan çıkmış sıkılmış sonra peşine abisi geldi oh dedim
Bi dk arıcam dedi kapattı 40 dakikayı geçti aramadı
Meğer kavga çıkmış yunuslar gelmiş bide onlarla kavga etmiş abisi gecenin sonu karakolda bitti
ay ama işte kaygılandırabilir bir durum gerçektenKemalim yapmaz gibi oldu bu ya
Geçen abisiyle ilk defa dışarı çıktılar rakı içmeye
Herşey iyi hoş gece 1 oldu aradı abisinin iş yaptığı birinin pup ı varmış müsade istedi tüm tüylerim diken diken oldu önce yok dedim sonra içimden dedim Tümay hakkıdır ne engel oluyorsun
Neyse gittiler
Canlı konum attı bana
Bi süre sonra baktım pup değil canlı müzikli bir yer var yanında da otel var konum tam ortada gözüküyor
İnternetten bakıyorum öyle bi bistro Google’da yok kafayı yedim
Mesajlara cevap veriyor da görüntülü Arıcam ayıp olmasın diye arayamıyorum
Beni görüntülü arayana kadar çıldırdım
Şimdi izin veren benim kendime kızan benim allah razı olsun gönlüm rahat olsun diye herşeyi yapıyor da beyin durmuyor diyemiyorum da sen nerdesin orda otel var
Çok geçmeden aradı Allahtan çıkmış sıkılmış sonra peşine abisi geldi oh dedim
Bi dk arıcam dedi kapattı 40 dakikayı geçti aramadı
Meğer kavga çıkmış yunuslar gelmiş bide onlarla kavga etmiş abisi gecenin sonu karakolda bitti
Şu aşağıya vurmaları yok mu resmen vajinada ki sinirlere dokunuyor gibi hissediyorum. Hayır benim ki bi de baş aşağı. Neresiyle yapıyor ilginç.Haaa bi de sedyeye yattım karnımın bır tarafı sivri oldu o anda, bı an kasılma sandım, hemsıre baktı hemen kafası dedısanırım kasılmada once ıcten bı cekılme gıbı oluyor sonra sertlesıyor, bu dırek sivrildı, arabada da asagı bı vurdu, altıma yapıcam sandım, doktor da dedı makat duruyor dedı, dıkıse bısey olmaz de mı dedım yok yok dedı guldu
Kız yok ya ortada bir delil yokken şüphe duymaya ben karşıyımBöyle deyince daha çok kurmam….
Benim dün sancı çıkmayinca 3 günden 1 haftaya çekti süreyi ama 2 kez 3 günlük gittimKızlar çıktım şimdi, suyu iyi kan akımı iyi. Mutlaka 10 hareket say günde diyor sürekli beni geri zekalı sandı galiba diyorum ki geçiyor sen yine de say diyorSalı günü tekrar nstye çağırdı tedbir amaçlı dedi, hocam içim rahat gidebilir miyim dedim evet dedi
Kaçıncı haftadasin benim de sürekli ayaklarım bacaklarım kasiniyor gittim ast alt testi verdim bir şey çıkmadı deri inceldikce olur dedi ama ast alt testi mutlaka yaptirGünaydın kızlar
Şu iki haftadır o kadar kötüyüm ki psikolojim bozuldu artık kaşınmaktan ne gece ne gündüz hiçbirşekilde bişey yapamıyorum gece uyuyamıyorum sürekli kaşınıyorum heryerim yara bere içinde kaldı pupp diye birşey varmış gebelikte heralde ondan oldum kaşınmanın bir çaresi varsa nolursunuz söyleyin bana ya bu kaşıntı hiç ama hiç geçmiyor ne yapmam lazım
olay denetim olmamalı bence arada büyük fark var. eğer güvensizliğe dayalı denetlemek maksatlı bunu kullanıyorsa biri oldukça sıkıntılı napıcaz birinin peşinde koşarak sürekli bir şeyini arayarak hayat mı geçer? hamilelikte hepimiz farklı kaygılar yaşıyoruz normal olarak ama bunların anormalliğinin farkındayızBizimki de açık ama eşim biraz teknolojide zayıfo yüzden anlamaz pek dediğin gibi ben de uzak yoldan falan gelirken bakıyorum bende hamilelikten önce haberlerden Türkiye’nin gidişatından sonra çok fazla kavga silah bıcaklama bu tarz şeyler görünce özellikle trafikte bir sürü cibilliyetini kaybetmiş insan var psikolojim bozulmuştu hamilelikte iyice arttı . Annem açmasın telefonu kafamda binlerce şey kuruyorum hamilelikten sonra arttı iyice sürekli yolda yürürken bile tedirginim ay iyice zıvanadan çıktı insanlar. Eşim bi yere gittiğinde telefona bakmıyorsa trafikte zor bakar hemen bir takip bakıyorum ilerliyor içim rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?