- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.701
Braun 2000Kızlar günaydın ateşölçer ne aldınız ? Son eksikleri hallediyorum alan link atabilir mi ?
direct nexus aldım Direct NEXUS Dual Kulaktan & Alından Ateş Ölçer Kutulu Ürün Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar günaydın ateşölçer ne aldınız ? Son eksikleri hallediyorum alan link atabilir mi ?
Yok ya kıskanacağım hiç bir şey yapmıyor şükürler olsun ya da beni düşündürecek şeyler yapmaz böyle güvenden ötürü kafam rahat çünkü hiç içinde tutamıyor her şeyi anlatır bir de sevgili olmadan önce nasıl bir ilişkiden çıktığımı da biliyor 2 senelik ilişkim ihanet yüzünden bitmişti 1bucuk 2 sene sonra eşimle tanıştık ve sevgili olmadan önce o beni çok denemiş ölçmüş ben de aynı şekilde öyle biraz geçmiş ilişkilerde hep ihanet gördüğüm için kaygılı ve dikkatliydim bi baktım dünya da böyle bir erkek yokolay denetim olmamalı bence arada büyük fark var. eğer güvensizliğe dayalı denetlemek maksatlı bunu kullanıyorsa biri oldukça sıkıntılı napıcaz birinin peşinde koşarak sürekli bir şeyini arayarak hayat mı geçer? hamilelikte hepimiz farklı kaygılar yaşıyoruz normal olarak ama bunların anormalliğinin farkındayızbu adamlar çok kıskanılınca da totosu kalkıyor hiç gerek yok. onlar bizi kıskansın, genciz güzeliz çıtırız
Gece uykuları gündüz uykularıyla yer değiştirdi galiba yada ben kocam yok diye uyuyamıyorumBomba gibiyiiiimm hayatımama siz niye uykusuzsunuz üzüldüm bana bir enerji geldi doğuracak mıyım acaba
Güven sonuna kadar veriyor allah razı olsun da benim beyin de sorun başladı neyse sildim gitti herşeyini bakmıyorum artıkgüven vermediği bir durum olsa sonuna kadar araştır çıkar da adam güven veriyorsa hiç kendini kurmabenim hayatımda hiç olmayan kaygılarım çıktı hamilelikte, ilişkimiz nasıl olacak bilmem ne diye kurulup duruyorum ama biliyorum eşimle alakalı değil belirsizliğin getirdiği bir kaygı hali
Ben her gün tembelimgünaydınn, çok tembel hissettiğim bir gündeyim devrilip yatacağım tüm gün belki bir kap bir şey pişiririm o da nasipbenim uykular geri geldi arada uyansam da genel anlamda uyuyorum
Seninki sinirsel bende de oldu bi ara sinir stres yapıyorBen de dün gece çok kaşındım aklıma hemen uyuz geldi ya aşırı artmış diyorlar inşallah aramızdan kimse böyle bir şey yaşamaz
Dedektiflikte derecen nedirBen de kendimi dedektif ilan etmiştim şoklardaym şuannnn
Al benden de o kadar sürekli yatıyorum ne iş be bakım ne gezme yok ot gibi yaşıyorum sankiEvet herkes böyle söylüyor, tadını çıkart bu günlerinin diyolar,
ne yapıyım da tadını çıkartıyim , uyusam uyuyamıyorum, gezsem gezemiyorum istediğimi yiyemiyorum, istediğim kremleri bile kullanamıyorum
Olmasa burdan Antalya ya uçmuştum herhaldeİyi ki görüntülü arama da var
Ay ne güzel anlattın öyle özledim ki şarabı loş ışığı mumlarımı müziklerimiay ama işte kaygılandırabilir bir durum gerçektenben de şuan olsa kurulurdum herhalde düşündüm de kocama maşallah diyeyim kahve dışında bir yere gitmez ben ondan kurulmadım hiç herhalde. hatta ilişkimizde kaygı veren taraf benimdir. kocam pek alkolde sevmez ben severim. tanıştığımızda da ben üniversitedeydim o mezun olmuştu, benim aklımla başım arasında bir uzay boşluğu vardı hiç bir zaman şuraya gitme bunu yapma demedi deseydi ayrılırdık zaten. cluba gitsem gelemiyorsa çıkışında almaya gelirdi. gelebileceği bir yerse muhakkak gelirdi. tabi artık clubı falan kafam kaldırmıyor benim de ama hala sık sık eğlenmeye gitmeyi çok severim. o dışarda olacağım dediğinde ben hiç evde oturup onu beklemem ondan önce koşar çıkarım dışarı. normalde hafta sonları evdeysek müziğimi açarım mutfakta tütsümü mumumu yakar şarabımı koyar farklı yemekler mezeler yaparım. sık sık arkadaşlarımızı davet ederim filan. hamilelik sonrası bunların hepsi bitti tabi eşimde bence o yüzden afalladı, normalde enerjisi çok yüksek sürekli bir şeyler planlayan ve onu zorla dahil eden bir kadınla evliyken karısı şimdi evden çıkmasak olur mu diyen bir kadına dönüştü neyse ışığımızı geri kazanacağız az kaldı
He ya kıskanılınca Güler mi bi insan adam mazoşist gibi hoşuna gidiyorolay denetim olmamalı bence arada büyük fark var. eğer güvensizliğe dayalı denetlemek maksatlı bunu kullanıyorsa biri oldukça sıkıntılı napıcaz birinin peşinde koşarak sürekli bir şeyini arayarak hayat mı geçer? hamilelikte hepimiz farklı kaygılar yaşıyoruz normal olarak ama bunların anormalliğinin farkındayızbu adamlar çok kıskanılınca da totosu kalkıyor hiç gerek yok. onlar bizi kıskansın, genciz güzeliz çıtırız
Kurdeşen olmasın alerjik bir durum veya stres dönemi yaşıyorsan sinirsel olabilir32 haftalığım iki haftadır sürekli hastanedeyim zaten kan değerlerime bakıldı bişey çıkmadı uyuzda değil dedi doktor kanlar da normal geldi ama kaşıntı hiç geçmiyor napcam bende bilmiyorum valla kaşınmakta sürekli çok kötü bişey
Direkt Nexus Almıştım aylar önceKızlar günaydın ateşölçer ne aldınız ? Son eksikleri hallediyorum alan link atabilir mi ?
Öncelikle maşallah diyeyim Rabbim kimseyi sokmasın aranızaYok ya kıskanacağım hiç bir şey yapmıyor şükürler olsun ya da beni düşündürecek şeyler yapmaz böyle güvenden ötürü kafam rahat çünkü hiç içinde tutamıyor her şeyi anlatır bir de sevgili olmadan önce nasıl bir ilişkiden çıktığımı da biliyor 2 senelik ilişkim ihanet yüzünden bitmişti 1bucuk 2 sene sonra eşimle tanıştık ve sevgili olmadan önce o beni çok denemiş ölçmüş ben de aynı şekilde öyle biraz geçmiş ilişkilerde hep ihanet gördüğüm için kaygılı ve dikkatliydim bi baktım dünya da böyle bir erkek yok1 sene koştu peşimden ailesi istemedi ailesini sildi tek başına babamın peşinden ayrılmadı falan babamda vermiyor tabi aile rızası olmadan olmaz diye babam = ben inat konusunda beni çelmesi 1 seneyi buldu babamı çelmesi 5-6 ay herkesin güvenini kazanıp aldı beni herif Allah’a şükürler olsun iyi ki eşim diyorum inşallah rabbim eşimzle ailemizle çocuklarımızla sınamaz bizi aminnnn
Biz de tek sorun iş yerinde ki kızlar evli ve eşine her konuda destek birini görünce bu kızların gözü direkt böyle erkeklere kayıyor kaç yaşında dul bir kadın senin gibi kocam olacak kölesi olurum bilmem ne, kız var bir tane sağ gösterip sol vuruyor ilk eşime cok cirkinsin falan diye algı açıyor eşim benim çantamı falan taşır sanki hiç görmemişler gördükten sonra ben şaka yaptım çok yakışıklısın benim hiç çantamı taşımadı sevgililerim diyormuşgaribim eşimde gelip anlatıyor bana böyle böyle diyorlar diye hiç sakınmaz her şeyi açık ve net muhatap olmadıkça inatla konuşmaya çalışıyorlar napacan dışarda tonlarca bekar adam var evlenmiş birini napcaksınız yani. Bazı kadınlarda çok aranıyor gerçekten
Şimdi uyandım. Toplasan 3 saat zor uyumuşumdur. Beynim sürekli çalışıyor uyku moduna geçemedi bir türlü gece ve şu an çok uykum varUykum var ama uyuyamıyorum yaa
maşallah size ama vay or*spularYok ya kıskanacağım hiç bir şey yapmıyor şükürler olsun ya da beni düşündürecek şeyler yapmaz böyle güvenden ötürü kafam rahat çünkü hiç içinde tutamıyor her şeyi anlatır bir de sevgili olmadan önce nasıl bir ilişkiden çıktığımı da biliyor 2 senelik ilişkim ihanet yüzünden bitmişti 1bucuk 2 sene sonra eşimle tanıştık ve sevgili olmadan önce o beni çok denemiş ölçmüş ben de aynı şekilde öyle biraz geçmiş ilişkilerde hep ihanet gördüğüm için kaygılı ve dikkatliydim bi baktım dünya da böyle bir erkek yok1 sene koştu peşimden ailesi istemedi ailesini sildi tek başına babamın peşinden ayrılmadı falan babamda vermiyor tabi aile rızası olmadan olmaz diye babam = ben inat konusunda beni çelmesi 1 seneyi buldu babamı çelmesi 5-6 ay herkesin güvenini kazanıp aldı beni herif Allah’a şükürler olsun iyi ki eşim diyorum inşallah rabbim eşimzle ailemizle çocuklarımızla sınamaz bizi aminnnn
Biz de tek sorun iş yerinde ki kızlar evli ve eşine her konuda destek birini görünce bu kızların gözü direkt böyle erkeklere kayıyor kaç yaşında dul bir kadın senin gibi kocam olacak kölesi olurum bilmem ne, kız var bir tane sağ gösterip sol vuruyor ilk eşime cok cirkinsin falan diye algı açıyor eşim benim çantamı falan taşır sanki hiç görmemişler gördükten sonra ben şaka yaptım çok yakışıklısın benim hiç çantamı taşımadı sevgililerim diyormuşgaribim eşimde gelip anlatıyor bana böyle böyle diyorlar diye hiç sakınmaz her şeyi açık ve net muhatap olmadıkça inatla konuşmaya çalışıyorlar napacan dışarda tonlarca bekar adam var evlenmiş birini napcaksınız yani. Bazı kadınlarda çok aranıyor gerçekten
ay biz seninle ne iyi anlaşırdık komşu falan olsak yaAy ne güzel anlattın öyle özledim ki şarabı loş ışığı mumlarımı müziklerimi
Hayatınız baya hareketliymiş evet çok normal kocanın afallaması Doğumdan sonra kırk çıksın yine aynı olursun kısıtlama kendini İnan bana bebek 5-6 aylık olana kadar gazı da yoksa en rahat gezilebilir dönem oluyor emzir uyut modu çünkü
Çevirdim de %26 çıktı lazım olan olursa CRK7MESV126Kızlar Waikiki çark çevirip %40 çıkıp kullanmayacak olan olursa rica etsem paylaşa bilir mi
Braun 6525 aldım ben deKızlar günaydın ateşölçer ne aldınız ? Son eksikleri hallediyorum alan link atabilir mi ?
Doğumdan sonra azalacak merak etme ben ilk hamileliğimde karşıdan karşıya bile geçemezdimBende panik ataktan sonra oldu bu korku dışarda bile dolaşırken adamların yanından geçmeye korkar oldum araba arkadan gelip çarpacak gibi telaşlarım oluyor hep hamilelikten sonra iyice arttı annem dışarı çıksın kırk kez aramam lazım açmadığında yanından birilerini aramam lazım
Ya daha dün haber gördüm küçük ilkokul çocuğu kaldırımda oturuyor bisikletle 25/30 yaşlarında biri yaklaşıyor çocuğun gözlerine biber gazı sıkıyor birde bekliyor başında çocuk kaçıyor falangerçekten insanların sonra ki adımını tahmin edemiyorum artık iyice sapkınlaştı millet bi alayının korkusu yok
Konuyla ilgili gerçekten hiç bir bilgim yok32 haftalığım iki haftadır sürekli hastanedeyim zaten kan değerlerime bakıldı bişey çıkmadı uyuzda değil dedi doktor kanlar da normal geldi ama kaşıntı hiç geçmiyor napcam bende bilmiyorum valla kaşınmakta sürekli çok kötü bişey
Ne zaman ve ne kadara almıştın ben de almak istiyorum ama fiyatı çok yüksek geldi şuanBraun 6525 aldım ben de
Hangi şehirdesin bacımay biz seninle ne iyi anlaşırdık komşu falan olsak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?