2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok ya kıskanacağım hiç bir şey yapmıyor şükürler olsun ya da beni düşündürecek şeyler yapmaz böyle güvenden ötürü kafam rahat çünkü hiç içinde tutamıyor her şeyi anlatır bir de sevgili olmadan önce nasıl bir ilişkiden çıktığımı da biliyor 2 senelik ilişkim ihanet yüzünden bitmişti 1bucuk 2 sene sonra eşimle tanıştık ve sevgili olmadan önce o beni çok denemiş ölçmüş ben de aynı şekilde öyle biraz geçmiş ilişkilerde hep ihanet gördüğüm için kaygılı ve dikkatliydim bi baktım dünya da böyle bir erkek yok 1 sene koştu peşimden ailesi istemedi ailesini sildi tek başına babamın peşinden ayrılmadı falan babamda vermiyor tabi aile rızası olmadan olmaz diye babam = ben inat konusunda beni çelmesi 1 seneyi buldu babamı çelmesi 5-6 ay herkesin güvenini kazanıp aldı beni herif Allah’a şükürler olsun iyi ki eşim diyorum inşallah rabbim eşimzle ailemizle çocuklarımızla sınamaz bizi aminnnn
Biz de tek sorun iş yerinde ki kızlar evli ve eşine her konuda destek birini görünce bu kızların gözü direkt böyle erkeklere kayıyor kaç yaşında dul bir kadın senin gibi kocam olacak kölesi olurum bilmem ne, kız var bir tane sağ gösterip sol vuruyor ilk eşime cok cirkinsin falan diye algı açıyor eşim benim çantamı falan taşır sanki hiç görmemişler gördükten sonra ben şaka yaptım çok yakışıklısın benim hiç çantamı taşımadı sevgililerim diyormuş garibim eşimde gelip anlatıyor bana böyle böyle diyorlar diye hiç sakınmaz her şeyi açık ve net muhatap olmadıkça inatla konuşmaya çalışıyorlar napacan dışarda tonlarca bekar adam var evlenmiş birini napcaksınız yani. Bazı kadınlarda çok aranıyor gerçekten

Bomba gibiyiiiimm hayatım ama siz niye uykusuzsunuz üzüldüm bana bir enerji geldi doğuracak mıyım acaba
Gece uykuları gündüz uykularıyla yer değiştirdi galiba yada ben kocam yok diye uyuyamıyorum
Güven sonuna kadar veriyor allah razı olsun da benim beyin de sorun başladı neyse sildim gitti herşeyini bakmıyorum artık
günaydınn, çok tembel hissettiğim bir gündeyim devrilip yatacağım tüm gün belki bir kap bir şey pişiririm o da nasip benim uykular geri geldi arada uyansam da genel anlamda uyuyorum
Ben her gün tembelim benim ise uykular gündüze döndü ya çok sinir bozucu
Ben de dün gece çok kaşındım aklıma hemen uyuz geldi ya aşırı artmış diyorlar inşallah aramızdan kimse böyle bir şey yaşamaz
Seninki sinirsel bende de oldu bi ara sinir stres yapıyor
Ben de kendimi dedektif ilan etmiştim şoklardaym şuannnn
Dedektiflikte derecen nedir
Al benden de o kadar sürekli yatıyorum ne iş be bakım ne gezme yok ot gibi yaşıyorum sanki
İyi ki görüntülü arama da var
Olmasa burdan Antalya ya uçmuştum herhalde
Ay ne güzel anlattın öyle özledim ki şarabı loş ışığı mumlarımı müziklerimi
Hayatınız baya hareketliymiş evet çok normal kocanın afallaması Doğumdan sonra kırk çıksın yine aynı olursun kısıtlama kendini İnan bana bebek 5-6 aylık olana kadar gazı da yoksa en rahat gezilebilir dönem oluyor emzir uyut modu çünkü
He ya kıskanılınca Güler mi bi insan adam mazoşist gibi hoşuna gidiyor
Kurdeşen olmasın alerjik bir durum veya stres dönemi yaşıyorsan sinirsel olabilir

Bende panik ataktan sonra oldu bu korku dışarda bile dolaşırken adamların yanından geçmeye korkar oldum araba arkadan gelip çarpacak gibi telaşlarım oluyor hep hamilelikten sonra iyice arttı annem dışarı çıksın kırk kez aramam lazım açmadığında yanından birilerini aramam lazım
Ya daha dün haber gördüm küçük ilkokul çocuğu kaldırımda oturuyor bisikletle 25/30 yaşlarında biri yaklaşıyor çocuğun gözlerine biber gazı sıkıyor birde bekliyor başında çocuk kaçıyor falan gerçekten insanların sonra ki adımını tahmin edemiyorum artık iyice sapkınlaştı millet bi alayının korkusu yok

Öncelikle maşallah diyeyim Rabbim kimseyi sokmasın aranıza
Tamda saydığın sebeplerden dolayı korku oluyor içimde bazen
Benim eşimde öyle tam aile babası eşine sadık yardımcıdan öte herşeye ortak klasik hanımcı ve saklamaz gocunmaz bundan
Bu şekilde dikkat çekecek diye aklım gidiyor şeytan tüyü de var tipte var adamda
Bak Antalya’ya abisinin yanına gitti evlerinde düzen sağladı iliskimizi yakından görüyor şahit oluyor abisini bile cezbetti şimdi kardeşi gibi düzenli bi hayatı olsun istiyor abisi bile özenirken kadınların radarına takılacak diye ödüm kopuyor

maşallah size ama vay or*spular ay çok sinir bozucu gerçekten haklısın insan delirir hele hamilelikte Allahtan benimkinin işi kendinin şirkette iki kadın çalışanı 20den fazla erkek çalışanı var. kadınlardan biri akrabamız 50 yaşında diğeri sekreter kız allah affetsin kocamdan daha maskülen ortam tam kahve gibi

ay biz seninle ne iyi anlaşırdık komşu falan olsak ya

Doğumdan sonra azalacak merak etme ben ilk hamileliğimde karşıdan karşıya bile geçemezdim
Eğer devam ederse mutlaka tedavi ol panik atak ilerlerse yaşamın zehir olur kendimden biliyorum bak ben hamile olmama rağmen ilaçsız yaşayamıyorum kullanıyorum

Konuyla ilgili gerçekten hiç bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…