2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bir şey soracam bu 38 den sonra doktor kontrolü 3 günde 1 e düşüyor ya ilk muayyeneye gittik ücret ödedik 10 gün boyunca her muayyeneye 15 TL mi odeyecegiz yoksa muayyene 15 muayyene mi

Benim dedektiflik ünv yıllarında iki ilişkim yüzünden çoğalmıştı ya ikiside 2 yıllık ilişki ikisinde de aldatıldımmm tabi ilk aldatılgımda telefonunu hacklemiştim neredeyse 1yıldan sonra farkettim o da rüyalarıma giriyordu hep onun sayesinde anladım aldatılgımı sonra telefonunu farketmeden her sosyal mecrasını ele geçirmiştim tek tek her yerden çıktı hayır bir de bi kişi değil tonlarca kişi 5-6 ay delil toplayarak geçirdim süreci ama adam yüzsüz hiç oralı bile olmamıştı akrep burcuydu birde en son gürcü konslara kadar düşünce hepsini gönderip tekmeyi basmıştım sonra çok peşimden kovaladı her gece içip ağlıyordu sabahlara kadar telefonda bırakıyordum bir köşeye uyuyordum ben de çok fenayım geçmişte böyle insanlar olunca hayatında çok tedirgin oluyor insan kimseye güveni kalmıyor ama şunu farkettim 5parmagın 5i bir değil herkes karaktersiz değil. Karakter meselesi gerçekten. İki insan hayatını birleştiriyorsa benim mizacımda geri kalan herkesin cenaze namazı kılınmalı yani gönlünde yapamayan ilişkide evlilikte istemesin aga Şuan bakıyorum da kızlara baya geri kalmışım insallah o dedektiflik huylarımın ortaya çıkacağı şeyler yaşamayız
Allahım kem gözlü hayası olmayanlardan uzak etsin bizleri

Yolarım hepsini terbiyesizler

güven kokan bir level yapmayın etmeyin kızlar hayat böyle yaşanmaz. ben de kocamın kocamda benim iphoenumu bul açık bir kere açıp bakmadım
Ya bizimki işten eve evden işe bir tip zaten.
Çıkmıyor ki biraz gerginlik biraz ihtiras biraz ne bilim Google haritalar yapalım.
Ajancılık yapalım.
Yok yani.
Konum belli bir insan.
Ya ben psikolojik olarak araştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum zaten.
Cahillik mutluluktur. Bilmemek de mutluluktur.
Kurcaladıkça can sıkıcı şeyler bulma ihtimalin artıyor. Ne gerek var.

Benim dün sancı çıkmayinca 3 günden 1 haftaya çekti süreyi ama 2 kez 3 günlük gittim seninde salidan sonrası haftaya çeker büyük ihtimalle
Aman sorunsuz geçsin de bu süreçler en önemlisi sağlıkla gelsinler, gerekirse her gün giderim

Aldatıldığımı Bir kere yakaladım bende ama genel bir güvensizlik vardı hep bende zaten eşimi hayatıma alana kadar hep mesafeli ilişkilerim oldu umursamadığım şifre vermediğim istemediğim hesap sormadığımm ve sorulamayan kadın oldum
Ne zaman ki eşim hayatıma girdi içimden aşk kadını çıktı eşimin paranoyaklığı başladı o zaman değiştim
Tüm kurallarımı yıktı bu adam benim yapmam yaptırmam dediğim ne varsa oldu ah aşk
Kocam aştı çoktan arada krizleri gelir de sık değil allahtan
nedense bende kaldı şimdi aşmaya çalışıyorum takibi bırakmakla başladım işe

Evet eşimde öyle ben pek etrafta anlatmayı sevmiyorum çevreme ya da millete hem nazar hem dediğin gibi kimin ne düşündüğünü bilemeyiz bu yüzden evin içini dile getirmem pek çalışırken de öyleydi . Ya çok nadir artık eşler karısına yardım ediyor yemek hazırlıyor bunu yapan çok fazla değil bu da insanların gözüne batıyor. Eşim hamilelikten önce de şimdide yorgun argın işten gelsin her şeyime koşturur elinden geleni yapar olması gereken bu bence hiç gocunmaz o anlatır ama yani aklından bi şey geçtiği için değil iş yerinde ki kadınlarda kendine pay çıkarır hemen. Bu yüzden bazen uyarıyorum dört duvarımızı kimseye açma diye şu kadınların muhabbetlerinden sonra anladı ne demek istediğimi bıraktı artık anlatmayı falan ya anlattığı da kim biliyor musun çaycı bir teyze var o soruyormuş eşine iyi davranıyormusun evliliğine sahip çık diye bizimki de her şeyi döküyor sonra diğerlerinin radarına takılıyor hayır bakıyorlar ki bu oğlan karısını bırakmaz napsakta aklını çelsek modunda çoğu kadınlar kızlar sürekli beni soruyormuş fotoğraf falan istiyorlarmış eşimde demiş ki kem gözleriniz değer gösteremem ay buna çok gülmüştüm Allah korkusu versin rabbim ne diyim

Kızlar 2 saatlik yola çıkacağım, bir sorun olmaz demi?
Bence Olmaz sancın da çıkmamış git. Ben sancı çıkmayınca üç saatlik yola gittim.
Ne olsa sancı yok deyip
Millet (hamile olanlar) her gün İstanbul da işe gitmek için iki saat yol gidiyor kız birseycik olmaz

Canım google haritaları açıyorsun, fotoğrafına tıklıyorsun, oradan zaman cizelgesini seciyorsun, tarihi seciyorsun, nereye gitmis öğreniyorsun
Vay arkadas ben bile bu levela gelmedim hic
Bizde iphomunu bul acik ama benim yuzumden. Ben calisirken cok yurtdisina gidiyodum saat farki fln. İndim mi oteldeniyim fln onlari gorsun gps ten dieydi
Simdi anca kahveyi koyucaksam garaji acicaksam fln bakiyorum nerde die. Guven olmadan evlilik olur mu bilmem ama hamilelik hic olmaz
Sen benim kafadasin
Ben de dün gece çok kaşındım aklıma hemen uyuz geldi ya aşırı artmış diyorlar inşallah aramızdan kimse böyle bir şey yaşamaz
Yavrum senin ayarlarin kaçtı dun gece. Ondan olabilir mi? Bgn gecer bence
Valla cok net soliym sicarim bacagina. Gidemez arkadas
Ben de gidemem onsuz o da bensiz gidemez
Benim kocam zfn sevmio gece gezmesini. Cikmio hani hic bu noktaya gelmedik oyuzden. Ama gidemez. Kesin bilgi ya
Evlenmicekti hala gozu ve gotu disaridaysa

ay çok iyi aradığım iş yeri bizim herif muhatap olmayınca göze batıyor işte adam işinde gücünde ne aranıyorsunuz yani

İnşallah ondandır ama hala kaşınıyorum ya

bu çocuk benim sinirimi bozdu iki gündür yaa bi hareketli bi duruyo kımıldamıyo strese soktu beni. Dışarı çıktım işim vardı dedim sağlık ocağına gideyim de baksın bi kalp atışına kontrol etsin diye. Hastaneye yönlendirdi. Ben sanki doktora haber vermesini bilmiyorum bide biz bakmıyoruz diyor e bakıyonuz sanki zor bişi sinirim bozuldu. Eve geldim doktora yazacaktım hareketlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…