- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.721
Benim dedektiflik ünv yıllarında iki ilişkim yüzünden çoğalmıştı ya ikiside 2 yıllık ilişki ikisinde de aldatıldımmmGece uykuları gündüz uykularıyla yer değiştirdi galiba yada ben kocam yok diye uyuyamıyorum
Güven sonuna kadar veriyor allah razı olsun da benim beyin de sorun başladı neyse sildim gitti herşeyini bakmıyorum artık
Ben her gün tembelimbenim ise uykular gündüze döndü ya çok sinir bozucu
Seninki sinirsel bende de oldu bi ara sinir stres yapıyor
Dedektiflikte derecen nedir
Al benden de o kadar sürekli yatıyorum ne iş be bakım ne gezme yok ot gibi yaşıyorum sanki
Olmasa burdan Antalya ya uçmuştum herhalde
Ay ne güzel anlattın öyle özledim ki şarabı loş ışığı mumlarımı müziklerimi
Hayatınız baya hareketliymiş evet çok normal kocanın afallaması Doğumdan sonra kırk çıksın yine aynı olursun kısıtlama kendini İnan bana bebek 5-6 aylık olana kadar gazı da yoksa en rahat gezilebilir dönem oluyor emzir uyut modu çünkü
He ya kıskanılınca Güler mi bi insan adam mazoşist gibi hoşuna gidiyor
Kurdeşen olmasın alerjik bir durum veya stres dönemi yaşıyorsan sinirsel olabilir
Yolarım hepsini terbiyesizlerYok ya kıskanacağım hiç bir şey yapmıyor şükürler olsun ya da beni düşündürecek şeyler yapmaz böyle güvenden ötürü kafam rahat çünkü hiç içinde tutamıyor her şeyi anlatır bir de sevgili olmadan önce nasıl bir ilişkiden çıktığımı da biliyor 2 senelik ilişkim ihanet yüzünden bitmişti 1bucuk 2 sene sonra eşimle tanıştık ve sevgili olmadan önce o beni çok denemiş ölçmüş ben de aynı şekilde öyle biraz geçmiş ilişkilerde hep ihanet gördüğüm için kaygılı ve dikkatliydim bi baktım dünya da böyle bir erkek yok1 sene koştu peşimden ailesi istemedi ailesini sildi tek başına babamın peşinden ayrılmadı falan babamda vermiyor tabi aile rızası olmadan olmaz diye babam = ben inat konusunda beni çelmesi 1 seneyi buldu babamı çelmesi 5-6 ay herkesin güvenini kazanıp aldı beni herif Allah’a şükürler olsun iyi ki eşim diyorum inşallah rabbim eşimzle ailemizle çocuklarımızla sınamaz bizi aminnnn
Biz de tek sorun iş yerinde ki kızlar evli ve eşine her konuda destek birini görünce bu kızların gözü direkt böyle erkeklere kayıyor kaç yaşında dul bir kadın senin gibi kocam olacak kölesi olurum bilmem ne, kız var bir tane sağ gösterip sol vuruyor ilk eşime cok cirkinsin falan diye algı açıyor eşim benim çantamı falan taşır sanki hiç görmemişler gördükten sonra ben şaka yaptım çok yakışıklısın benim hiç çantamı taşımadı sevgililerim diyormuşgaribim eşimde gelip anlatıyor bana böyle böyle diyorlar diye hiç sakınmaz her şeyi açık ve net muhatap olmadıkça inatla konuşmaya çalışıyorlar napacan dışarda tonlarca bekar adam var evlenmiş birini napcaksınız yani. Bazı kadınlarda çok aranıyor gerçekten
Yok sancı çıkmadı, tedbir amaçlı dedi. Ben yine de sordum içim rahat gidebilir miyim diye evet evet dediSancın var mı? Niye taktı bu kadar anlamadım
Ya bizimki işten eve evden işe bir tip zaten.güven kokan bir levelyapmayın etmeyin kızlar hayat böyle yaşanmaz. ben de kocamın kocamda benim iphoenumu bul açık bir kere açıp bakmadım
Aman sorunsuz geçsin de bu süreçler en önemlisi sağlıkla gelsinler, gerekirse her gün giderimBenim dün sancı çıkmayinca 3 günden 1 haftaya çekti süreyi ama 2 kez 3 günlük gittimseninde salidan sonrası haftaya çeker büyük ihtimalle
Bende 4 saat uyuybildim ancaŞimdi uyandım. Toplasan 3 saat zor uyumuşumdur. Beynim sürekli çalışıyor uyku moduna geçemedi bir türlü gece ve şu an çok uykum var
Senin içinden de üç sezonluk korku filmi çıktıGünaydın kızlargeceki mevzu için özür dilerim ama soruyu sorup konuyu açan ben değildim
Aldatıldığımı Bir kere yakaladım bende ama genel bir güvensizlik vardı hep bende zaten eşimi hayatıma alana kadar hep mesafeli ilişkilerim oldu umursamadığım şifre vermediğim istemediğim hesap sormadığımm ve sorulamayan kadın oldumBenim dedektiflik ünv yıllarında iki ilişkim yüzünden çoğalmıştı ya ikiside 2 yıllık ilişki ikisinde de aldatıldımmmtabi ilk aldatılgımda telefonunu hacklemiştim neredeyse 1yıldan sonra farkettim o da rüyalarıma giriyordu hep onun sayesinde anladım aldatılgımı sonra telefonunu farketmeden her sosyal mecrasını ele geçirmiştim tek tek her yerden çıktı hayır bir de bi kişi değil tonlarca kişi 5-6 ay delil toplayarak geçirdim süreci ama adam yüzsüz hiç oralı bile olmamıştı akrep burcuydu birde en son gürcü konslara kadar düşünce hepsini gönderip tekmeyi basmıştım sonra çok peşimden kovaladı her gece içip ağlıyordu sabahlara kadar telefonda bırakıyordum bir köşeye uyuyordum ben de çok fenayım geçmişte böyle insanlar olunca hayatında çok tedirgin oluyor insan kimseye güveni kalmıyor ama şunu farkettim 5parmagın 5i bir değil herkes karaktersiz değil. Karakter meselesi gerçekten. İki insan hayatını birleştiriyorsa benim mizacımda geri kalan herkesin cenaze namazı kılınmalı yani gönlünde yapamayan ilişkide evlilikte istemesin aga Şuan bakıyorum da kızlara baya geri kalmışım insallah o dedektiflik huylarımın ortaya çıkacağı şeyler yaşamayız
Allahım kem gözlü hayası olmayanlardan uzak etsin bizleri
Riskin yoksa merak etme bişi olmaz, İstanbul’da yaşayıp her gün 2 saat trafikte olanımız var ya da kontrole giderken 2 saat yolu sürenKızlar 2 saatlik yola çıkacağım, bir sorun olmaz demi?
Yarım saatte bir in iki adım at kan dolaşımın olsunKızlar 2 saatlik yola çıkacağım, bir sorun olmaz demi?
Evet eşimde öyle ben pek etrafta anlatmayı sevmiyorum çevreme ya da millete hem nazar hem dediğin gibi kimin ne düşündüğünü bilemeyiz bu yüzden evin içini dile getirmem pek çalışırken de öyleydi . Ya çok nadir artık eşler karısına yardım ediyor yemek hazırlıyor bunu yapan çok fazla değil bu da insanların gözüne batıyor. Eşim hamilelikten önce de şimdide yorgun argın işten gelsin her şeyime koşturur elinden geleni yapar olması gereken bu bence hiç gocunmaz o anlatır ama yani aklından bi şey geçtiği için değil iş yerinde ki kadınlarda kendine pay çıkarır hemen. Bu yüzden bazen uyarıyorum dört duvarımızı kimseye açma diye şu kadınların muhabbetlerinden sonra anladı ne demek istediğimi bıraktı artık anlatmayı falanÖncelikle maşallah diyeyim Rabbim kimseyi sokmasın aranıza
Tamda saydığın sebeplerden dolayı korku oluyor içimde bazen
Benim eşimde öyle tam aile babası eşine sadık yardımcıdan öte herşeye ortak klasik hanımcı ve saklamaz gocunmaz bundan
Bu şekilde dikkat çekecek diye aklım gidiyor şeytan tüyü de var tipte var adamda
Bak Antalya’ya abisinin yanına gitti evlerinde düzen sağladı iliskimizi yakından görüyor şahit oluyor abisini bile cezbetti şimdi kardeşi gibi düzenli bi hayatı olsun istiyor abisi bile özenirken kadınların radarına takılacak diye ödüm kopuyor
Bence Olmaz sancın da çıkmamış git. Ben sancı çıkmayınca üç saatlik yola gittim.Kızlar 2 saatlik yola çıkacağım, bir sorun olmaz demi?
Vay arkadas ben bile bu levela gelmedim hicCanım google haritaları açıyorsun, fotoğrafına tıklıyorsun, oradan zaman cizelgesini seciyorsun, tarihi seciyorsun, nereye gitmis öğreniyorsun
Sen benim kafadasinevet çok tehlikeligizli bir şey yapmak isteyen her türlü yapar takiple yaşanmaz. çok zamandır açık anlık konumunu görüyorum ama şehirdışından vs gelirken nerede diye bakmak için açmışımdır sadece. işin komiği küçük görümcem amerikadaydı work and travela gitmişti aileden birine iphoenumu bulu aç dediler bir şey olsa nerede olduğunu bilelim bana açmış diyor ki diğer yobazlarla uğraşamam geldi istanbula ama hala açık onunki de
Yavrum senin ayarlarin kaçtı dun gece. Ondan olabilir mi? Bgn gecer benceBen de dün gece çok kaşındım aklıma hemen uyuz geldi ya aşırı artmış diyorlar inşallah aramızdan kimse böyle bir şey yaşamaz
Valla cok net soliym sicarim bacagina. Gidemez arkadasKemalim yapmaz gibi oldu bu ya
Geçen abisiyle ilk defa dışarı çıktılar rakı içmeye
Herşey iyi hoş gece 1 oldu aradı abisinin iş yaptığı birinin pup ı varmış müsade istedi tüm tüylerim diken diken oldu önce yok dedim sonra içimden dedim Tümay hakkıdır ne engel oluyorsun
Neyse gittiler
Canlı konum attı bana
Bi süre sonra baktım pup değil canlı müzikli bir yer var yanında da otel var konum tam ortada gözüküyor
İnternetten bakıyorum öyle bi bistro Google’da yok kafayı yedim
Mesajlara cevap veriyor da görüntülü Arıcam ayıp olmasın diye arayamıyorum
Beni görüntülü arayana kadar çıldırdım
Şimdi izin veren benim kendime kızan benim allah razı olsun gönlüm rahat olsun diye herşeyi yapıyor da beyin durmuyor diyemiyorum da sen nerdesin orda otel var
Çok geçmeden aradı Allahtan çıkmış sıkılmış sonra peşine abisi geldi oh dedim
Bi dk arıcam dedi kapattı 40 dakikayı geçti aramadı
Meğer kavga çıkmış yunuslar gelmiş bide onlarla kavga etmiş abisi gecenin sonu karakolda bitti
İki üç hafta oldu n11den 1800e aldım CanımNe zaman ve ne kadara almıştın ben de almak istiyorum ama fiyatı çok yüksek geldi şuan
maşallah size ama vay or*spularay çok sinir bozucu gerçekten haklısın insan delirir hele hamilelikte Allahtan benimkinin işi kendinin şirkette iki kadın çalışanı 20den fazla erkek çalışanı var. kadınlardan biri akrabamız 50 yaşında diğeri sekreter kız allah affetsin kocamdan daha maskülen ortam tam kahve gibi
İnşallah ondandır ama hala kaşınıyorum yaVay arkadas ben bile bu levela gelmedim hic
Bizde iphomunu bul acik ama benim yuzumden. Ben calisirken cok yurtdisina gidiyodum saat farki fln. İndim mi oteldeniyim fln onlari gorsun gps ten dieydi
Simdi anca kahveyi koyucaksam garaji acicaksam fln bakiyorum nerde die. Guven olmadan evlilik olur mu bilmem ama hamilelik hic olmaz
Sen benim kafadasin
Yavrum senin ayarlarin kaçtı dun gece. Ondan olabilir mi? Bgn gecer bence
Valla cok net soliym sicarim bacagina. Gidemez arkadas
Ben de gidemem onsuz o da bensiz gidemez
Benim kocam zfn sevmio gece gezmesini. Cikmio hani hic bu noktaya gelmedik oyuzden. Ama gidemez. Kesin bilgi ya
Evlenmicekti hala gozu ve gotu disaridaysa
Tamamdir ben de indirim kovalayaym teşekkür ederimİki üç hafta oldu n11den 1800e aldım Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?