- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.921
Aynen tamamen psikolojik kızımı da 30 da küvöze aldılar yaKuvoz korkusu bende de var oglumdan dolayi canim. Benimki 38 haftalikken bile girdi yanigirecekse gununu doldursa da girebiliyor. 36 haftalik dogup kuvoze girmeyen de var. Insallah girmezler.
Plasebo etkisi soyle ilacin aslinda tibbi olarak hani bu haftadan sonra bi etkisi olmasa da psikolojik olarak beni rahatlattigi icin verdibi zarari yok bebege sana dedi.
Bu ne ya haftada bir kez valiz geliyorValiz geliyor a101e ihtiyacı olan varsa
Bnde kullaniyorum. 36. Haftada birakicam.Nasıl ya ben hala kan sulandırıcı kullanıyorum. Sizin niye iptal olmuşki
Zorla alın dıyorlarAynen tamamen psikolojik kızımı da 30 da küvöze aldılar ya
Arkadaşım 35 de doğurmuş sadece sarılık dan ötürü girmiş küvöze ama benim dana doğarken ağlamadı bile.
Kızda öyle nefesini kontrol edememişti
Şekerden dolayı zorluk olmaz inşallah
Bu ne ya haftada bir kez valiz geliyor
Bu hafta geldi
Geçen hafta geldi
Önümüzdeki hafta gelecek
Ben de tarihe baktım özellikle sasirdigim için yanlış atmayaym diyeAynen tamamen psikolojik kızımı da 30 da küvöze aldılar ya
Arkadaşım 35 de doğurmuş sadece sarılık dan ötürü girmiş küvöze ama benim dana doğarken ağlamadı bile.
Kızda öyle nefesini kontrol edememişti
Şekerden dolayı zorluk olmaz inşallah
Bu ne ya haftada bir kez valiz geliyor
Bu hafta geldi
Geçen hafta geldi
Önümüzdeki hafta gelecek
Gündüz de kaşınıyor muydun pekiKaraciğerden olauyor hamilelikte gece kaşıntısı tabi sende olmayabılır ben 1 hafta ilaç kullandım gecti cok şükür benm ciğer geliştirici karaciğeri etkiledi ve geceleri deli gbi kaşınmaya başladım
Kız her mağazaya zaten 1 set geliyor onu da eşe dosta ayırıyorlarZorla alın dıyorlar
Valla sorma çok gücüme gittiAhahahaha ayyy koptum hic güleceğim yoktu ahahahahahahinsanlık yapiyim demissin küfürü yemissin resmen
Bana da öyle oldu Ahahahha ne yasak tam kestiremiyorum daSana güzel bi hamilelik anısı olduceza alma korkusuna hissettiklerimi de yazamıyorum arkadaş
Belki ikiz olduğu içindir eğer kadın doğumcu yazıyorsa ilacı raporlu değilde reçeteli de veriyorlardırNasıl ya ben hala kan sulandırıcı kullanıyorum. Sizin niye iptal olmuşki
Iste o yzden her hafta gelıyor, butun es dost faydalansın diyeKız her mağazaya zaten 1 set geliyor onu da eşe dosta ayırıyorlar
Bir de salı günü öğlen açıp satıyorlar zaten perşembe giden avucunu yalar
Eşimin tayini istanbula çıkar mı bilmiyorum ki çıksa bile önce şarka gideriz büyük ihtimalle. Zaten 8+2 konyada kalma hakkımız var sonra büyük ihtimalle şark görevi bitsin diye doğuya giderizNe zaman döneceksiniz
Dun bırı paylasmıstı banyo oturagını, onu aldım ben kasım50 ıle 205lıraya geldıLimitsiz geldi
Mor40
Amaa 2 dk içinde bile kullandırmadı tamamen inflenzer lar için bnce
2000 tane vardır herhalde
Ya da 500 bile olsa eş dost akraba derken bitince haber ediyorlar
Kiz yeni mi 8 olduk ben sorana 8 buçuk diyorum
8.5 nerden cikti? 8degil mi ben 8 diyorumKiz yeni mi 8 olduk ben sorana 8 buçuk diyorum
Benımde 29 hafta dondu kaldı ole. Çok ağrı yapıyor. Bazen çıkacak zorluyormu diye düşünüyorum. Hatta ağlıyorum o an ağrıdan. Ayağa kalkamıyorum ayaktaysam olduğum yere yığılıyorum. 4 haftadır böyle. Ayaklar zaten kaburgalarda . Bakalım hafifleme doğuma yakın ne zaman olacak.Şu aşağıya vurmaları yok mu resmen vajinada ki sinirlere dokunuyor gibi hissediyorum. Hayır benim ki bi de baş aşağı. Neresiyle yapıyor ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?