2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Belki ikiz olduğu içindir eğer kadın doğumcu yazıyorsa ilacı raporlu değilde reçeteli de veriyorlardır
Evet canım kadın doğumcu yazıyor ama 2 aylık felan alıyorum mesela gerçi önce ücret ödemiyorduk bu son aldığımızda ücret ödedik baya ondanmı acaba

Kızlar ben kıyafet yaptıramadım bebişlere. Küveze girerlerse resim olayı yatar küçük doğsa kiloları kıyafetler kocaman durur felan diye. Gittim kapı süsü be takı yastığı yaptırdım kadın bitirmiş siparişi yarın kargoya verecek

Eklentiler

• ac2a42df-eaea-46f0-ad6a-d5c31a8f717a.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 53afae1b-a899-49d6-a441-f0ca4e24d4f8.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 85
Ben elimle tutuyorum ayrı Bi de içim hiç hoş olmuyor ya.

Babydustt, ağzın bal yesin Allah gönlünün muradını versin.İnşallah inşallah
Kasılma tam olarak böyle ben de böyle hissediyorum. Güzel tanımlama

Ayyy nerede yaptrdın cok guzel olmuş bende kapı süsü yaptrcam sadece o yuzden bu tam benlik

Benim ayaklar kaburgalarda da değil yan duruyor sanırım. Yada artık çok aşağıda olduğu için ayakları kaburgalarıma değmiyor. Ben bi kere öyle 29 30du sanırım acile gittim gecenin üçünde nasıl bi ağrı doğum sancısı sanmıştım Meğer kafayı dayamış kasıklara nst girmiştim sancı çıkmadı ultrasonla baktı kafayı dayamış o yüzdrn demişti tam kasıklarda semsert kafası. O günden beri aşağıda zaten.

Bana soruyolar kac aylık dıyorlar hafta soyleyınce ben anlamam oyle kac aylık dıyorlar, bazen 7 bazen 8 diyorum, sallayın gıtsın ya, zaten anlamıyorlar
Bende öyle aylarca iki ay kaldı dedim şimdide ayıp olmasın diye bir buçuğa düşürdüm xhdhdhhd
Doğurana kadar bir buçuk götürür beni

Benim müdürüm kapı süsü yastık yaptırmış sağolsun
O nasıl bir müdür harika ya benimki de geçen ay bana neden il dışındaki 3 günlük göreve sen gitmedin diye sordu hamile olduğumu biliyor ama durumumu anlamıyor asla

Bende öyle aylarca iki ay kaldı dedim şimdide ayıp olmasın diye bir buçuğa düşürdüm xhdhdhhd
Doğurana kadar bir buçuk götürür beni
Ya benim eşim il dışına 1aylik göreve gidecekti doğum yaklaşti 1.5 ay var dedik kavga dövüş ile görev listesinden adını sildirdi şimdi de diyor ki geldiklerinde doğmamış olursa napcam

Ayyy nerede yaptrdın cok guzel olmuş bende kapı süsü yaptrcam sadece o yuzden bu tam benlik
Canım dolaptan buldum yapan kadını gardropstan satın aldım. Kadın eft felan dedi güvenmedim gelsin eğer beğenirsem direk numarasını atarım sana sende gardropdan alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…