- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.941
Kiz yeni mi 8 olduk ben sorana 8 buçuk diyorum
8.5 diyorum bende canım8.5 nerden cikti? 8degil mi ben 8 diyorum
Bende öyle diyordum hatta 36 da 9 aylık demeye başlayacaktımKiz yeni mi 8 olduk ben sorana 8 buçuk diyorum
Bana soruyolar kac aylık dıyorlar hafta soyleyınce ben anlamam oyle kac aylık dıyorlar, bazen 7 bazen 8 diyorum, sallayın gıtsın ya, zaten anlamıyorlar8.5 diyorum bende canım
Evet canım kadın doğumcu yazıyor ama 2 aylık felan alıyorum meselaBelki ikiz olduğu içindir eğer kadın doğumcu yazıyorsa ilacı raporlu değilde reçeteli de veriyorlardır
Ben elimle tutuyorum ayrı Bi de içim hiç hoş olmuyor ya.32 de bıraktırcsk, artık yavas yavas ılaclara elveda dıcez dedı, magnezyum demır vıtamınler devam edıcekmıs.. Dogum hazırlıgına gırsın dıye olabılır, kademelı bırak canım, teke dusur, sonra kı hafta tamamen kes.
Kafa atıyor o zaman senınkı de
Kız her vurdugunda çişim akıcak gıbı oluyordu, elımle tuttum artık
Evet ama geceleri cok artıyodu uyutmuyoGündüz de kaşınıyor muydun peki
Ayy bugunlerı gülerek hatırlayacağız ınsallahh, azkaldı azBen elimle tutuyorum ayrı Bi de içim hiç hoş olmuyor ya.
Babydustt, ağzın bal yesin Allah gönlünün muradını versin.İçime doğuyor sen 36’yı bile geçeceksin inşallah
Canım herkesin farklı olabiliyor ama benim yanında bir tık ağrıyla geliyor, içten karnım çekiliyor gibi/elektrik şok geliyor gibi minik minik, saniye saniye o şoklarla kasılıp sertleşiyor taş gibi oluyor karnım. Bebiş hareketinde can acısa da sertleşme çok küçük bölgesel oluyor (popo,kafa dayamaktan) ve o elektriklenme çekilme hissi olmuyor
Az kaldı sohrap hayırlısıyla inşallahAyy bugunlerı gülerek hatırlayacağız ınsallahh, azkaldı az
Ayyy nerede yaptrdın cok guzel olmuş bende kapı süsü yaptrcam sadece o yuzden bu tam benlikKızlar ben kıyafet yaptıramadım bebişlere. Küveze girerlerse resim olayı yatar küçük doğsa kiloları kıyafetler kocaman durur felan diye. Gittim kapı süsü be takı yastığı yaptırdımkadın bitirmiş siparişi yarın kargoya verecek
Benim ayaklar kaburgalarda da değil yan duruyor sanırım. Yada artık çok aşağıda olduğu için ayakları kaburgalarıma değmiyor. Ben bi kere öyle 29 30du sanırım acile gittim gecenin üçünde nasıl bi ağrı doğum sancısı sanmıştım Meğer kafayı dayamış kasıklara nst girmiştim sancı çıkmadı ultrasonla baktı kafayı dayamış o yüzdrn demişti tam kasıklarda semsert kafası. O günden beri aşağıda zaten.Benımde 29 hafta dondu kaldı ole. Çok ağrı yapıyor. Bazen çıkacak zorluyormu diye düşünüyorum. Hatta ağlıyorum o an ağrıdan. Ayağa kalkamıyorum ayaktaysam olduğum yere yığılıyorum. 4 haftadır böyle. Ayaklar zaten kaburgalarda . Bakalım hafifleme doğuma yakın ne zaman olacak.
Bende öyle aylarca iki ay kaldı dedim şimdide ayıp olmasın diye bir buçuğa düşürdüm xhdhdhhdBana soruyolar kac aylık dıyorlar hafta soyleyınce ben anlamam oyle kac aylık dıyorlar, bazen 7 bazen 8 diyorum, sallayın gıtsın ya, zaten anlamıyorlar
395 olan 4 kat daha güçlü vakumluyor diye biliyorumKizlar şu ikisi arasinda ne fark var biliyor musunuz?
Eki Görüntüle 3329178
Benim müdürüm kapı süsü yastık yaptırmış sağolsunAyyy nerede yaptrdın cok guzel olmuş bende kapı süsü yaptrcam sadece o yuzden bu tam benlik
O nasıl bir müdür harika ya benimki de geçen ay bana neden il dışındaki 3 günlük göreve sen gitmedin diye sorduBenim müdürüm kapı süsü yastık yaptırmış sağolsun
Ya benim eşim il dışına 1aylik göreve gidecekti doğum yaklaşti 1.5 ay var dedik kavga dövüş ile görev listesinden adını sildirdi şimdi de diyor ki geldiklerinde doğmamış olursa napcamBende öyle aylarca iki ay kaldı dedim şimdide ayıp olmasın diye bir buçuğa düşürdüm xhdhdhhd
Doğurana kadar bir buçuk götürür beni
Canım dolaptan buldum yapan kadını gardropstan satın aldım. Kadın eft felan dedi güvenmedimAyyy nerede yaptrdın cok guzel olmuş bende kapı süsü yaptrcam sadece o yuzden bu tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?