- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.961
Nişan bir kere gelir diye biliyorum ama sen doktoruna bi sorsana
Ben 20 gun kaldi demeye basladimBende öyle aylarca iki ay kaldı dedim şimdide ayıp olmasın diye bir buçuğa düşürdüm xhdhdhhd
Doğurana kadar bir buçuk götürür beni
Ay çok güzel olmuş güle güle kullanınKızlar ben kıyafet yaptıramadım bebişlere. Küveze girerlerse resim olayı yatar küçük doğsa kiloları kıyafetler kocaman durur felan diye. Gittim kapı süsü be takı yastığı yaptırdımkadın bitirmiş siparişi yarın kargoya verecek
Canim sezeryan mi normal miydi senin?Araştırdımda biraz kimse bir şey demeyince parça parça gelebiliyormuş ama böyle kansız parçalı olunca 2-3 hafta daha sürebilirmiş doğumun başlamasıSalı günü randevum var artarsa yazıcam bakalım
Sankı bız cok anlıyormuşuz gıbı soruyorlar bı deBende öyle aylarca iki ay kaldı dedim şimdide ayıp olmasın diye bir buçuğa düşürdüm xhdhdhhd
Doğurana kadar bir buçuk götürür beni
Canım sımdı gordum mesajını, acılma baslamıs olsbılır, tıkac yerınden oynuyor sarı kıvamlı akıntı gelmeye baslıyor, benım oncekı gebelıkte kahverengı gelmıstı 2 bucuk hafta sonra dogum olmustuAraştırdımda biraz kimse bir şey demeyince parça parça gelebiliyormuş ama böyle kansız parçalı olunca 2-3 hafta daha sürebilirmiş doğumun başlamasıSalı günü randevum var artarsa yazıcam bakalım
Kuzum bana şimdiden versen erken gelme ihtimalleri var yaCanım dolaptan buldum yapan kadını gardropstan satın aldım. Kadın eft felan dedi güvenmedimgelsin eğer beğenirsem direk numarasını atarım sana sende gardropdan alırsın
35 haftanın içindeyiz ya 32 haftayı 8 ay olarak sayıp 35 e de 8 buçuk diyorum kendimce8.5 nerden cikti? 8degil mi ben 8 diyorum
Allahım daha 7 ay 28 gunluk muyumBuna ne diosun pekisi
Eki Görüntüle 3329193
Klasik 40 -50 kuponlar da sıkıntı yok vakti saati nasıl yükleneceği belli.Dun bırı paylasmıstı banyo oturagını, onu aldım ben kasım50 ıle 205lıraya geldı
Kız nerden aklına geldi@parla_4 canım bize mı kırıldın, oyuzden mi gelmiyosun?
Üç kağıt yasudem34 senden sonra baktım kuponu verdi kullandırmadi şimdi bakıyorum sepette bile gözükmüyor
Canim sezeryan mi normal miydi senin?
Bebek hareketlerinde degisiklik var mi kontrol et.
Bebek bas gelisli ve normal olacaksa saliyi bekleyip sorabilirsin belki suyun gelmedigi icin.
Ama sezeryan olacaksan onemli hemen doktora soylemen lazim.
Her durumda Tansiyonunu, suyunu, bebek hareketlerini dikkatli takip et mutlaka.
Canım sımdı gordum mesajını, acılma baslamıs olsbılır, tıkac yerınden oynuyor sarı kıvamlı akıntı gelmeye baslıyor, benım oncekı gebelıkte kahverengı gelmıstı 2 bucuk hafta sonra dogum olmustu
Kızlar buraya sormuştum sancı ile ilgili. Çok tuhaf bir şekilde karnımın üst ve yan taraflarında sancım vardı. Acile gittim serum takıldı kadın doğuma yönlendirdiler. Karındaki sancı rahimi de kasabilirmiş eğer nstde sancım çıksaydı ciğer geliştirici yapacaklardı. Çok şükür bebeğim iyi ama ben çok hastalandım. Bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum, ilaçta vermediler. Kendinize çok dikkat edin gerçekten çok kötü birşey kaç kere doğuruyorum sandım şu anda salgınmış.
Eşin ne iş yapıyor canım bizde şark gorevindeyiz, sormak istediğin bisey olursa bana yazabilirsin az cok heryeri ogrendimEşimin tayini istanbula çıkar mı bilmiyorum ki çıksa bile önce şarka gideriz büyük ihtimalle. Zaten 8+2 konyada kalma hakkımız var sonra büyük ihtimalle şark görevi bitsin diye doğuya gideriz
Gerçekten öyle kuşum. Bir Emzirme danışmanından dinlemiştim korktukça sütünüz gelmez beyninize ne sinyal verirseniz o olur diyordu. Bende hep sütüm var gelecek diye telkin ettim kendimi. Zaten anne bebek süt ilişkisi beyinle alakalı bu yüzden hep pozitif olumlama yapıyoruzAy maşallah Allah nazarlardan korusuniyi yaa pozitiftik gerçekten etkili emzirmede
Gün içinde her zamanki gibiydi suyum geldikten sonra da ama sancı sırasında yani duş alma yürüme vs sırasında artık kısıtlıydı hareketi azalmıştı bir tıkKelebeksiRY bir şey daha soracaktım dün aklımdaydı. Sancı sırasında bebek hareketleri nasıldı aktifmiydi yine?
Estağfurullah kusur olur mu sorun tabiiKelebeksiRY canım kolay doğum yaptığın ve bebeğin iyi olduğu için rahatlıklar soru sorabiliyorum canım kusura bakma. Şimdi bebeğin prematüre diye mi geçiyor? Prematüre olmaması için kaç haftalık olması gerekiyor. Bir de tamamlanmış yaş ne biliyor musun?
Yanlış bu 40 hafta dolunca tam 9ay+10 gün oluyorsun. 9ay 38+4de doluyo. 34+2de de 8.ay doluyo8.5 diyorum bende canım
Ben hıc denk gelemedim su lımıtsız kodlarına..Klasik 40 -50 kuponlar da sıkıntı yok vakti saati nasıl yükleneceği belli.
Limitsiz olanlar ile influenzer lar bedava ürünü alıp kuponu bitirince yalandan haber veriyorlar.
Bak murat o konuda çok düzgün. Paylaşmıyor bile. Karısı paylaşıyor mu bilmiyorum. Karısının hesabı ne bilmiyorum çünkü.
Kız nerden aklına geldi
Aşağıdamı yoksa?
Üç kağıt ya
Düşünsene kodun adı belli değil nasıl yükleyeceksin gelince de zaten iş işten geçmiş oluyor
Çok teşekkür ediyorum canım evet maalesef bağırsaklardan dolayıymışŞimdilik normal doğum olarak gözüküyorbebiş de hala olabildiğine hareketli ve baş gelişli sürekli tuvalette takip ediyorum ama artış yok henüz. İnşallah böyle Salı’ya kadar sallanırız
Evet hafif sarımtrak kıvamlı nasıl desem jölemsi bi yapı. Hadi inşallah çok sıkıntı değil gibi sanki ama takip edeyim
Canım çok geçmiş olsunbağırsaklardan ötürü mü kasılıyordu karnın? İlaçsız nasıl geçecekmiş ki? Kendi doktorun ne diyor?
Evet evet takıp et, rengıne bak ozellıgıne, doktorunu bılgılendırırsın zaten kontrolun ne zaman, alttan muayene ıle acılma bsslamsı mı gorebılırŞimdilik normal doğum olarak gözüküyorbebiş de hala olabildiğine hareketli ve baş gelişli sürekli tuvalette takip ediyorum ama artış yok henüz. İnşallah böyle Salı’ya kadar sallanırız
Evet hafif sarımtrak kıvamlı nasıl desem jölemsi bi yapı. Hadi inşallah çok sıkıntı değil gibi sanki ama takip edeyim
Canım çok geçmiş olsunbağırsaklardan ötürü mü kasılıyordu karnın? İlaçsız nasıl geçecekmiş ki? Kendi doktorun ne diyor?
Ya uzun süre oldu rapor işi kalkalı 4.aydamıydım 5.mi bilmiyorum o arada işte. Aman neyse işte Allahtan yine de yazılıyo bi kutu da 10 tane var ve kutusu 900₺ di en son ki üstüne geçen yine zam gelmiş. Yoksa düşünemiyorum aylık ne kadar gider. Bide benim ki 4000 likEvet canım kadın doğumcu yazıyor ama 2 aylık felan alıyorum meselagerçi önce ücret ödemiyorduk bu son aldığımızda ücret ödedik baya ondanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?