2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nişan bir kere gelir diye biliyorum ama sen doktoruna bi sorsana

Araştırdımda biraz kimse bir şey demeyince parça parça gelebiliyormuş ama böyle kansız parçalı olunca 2-3 hafta daha sürebilirmiş doğumun başlaması Salı günü randevum var artarsa yazıcam bakalım

Ay çok güzel olmuş güle güle kullanın

Canim sezeryan mi normal miydi senin?
Bebek hareketlerinde degisiklik var mi kontrol et.
Bebek bas gelisli ve normal olacaksa saliyi bekleyip sorabilirsin belki suyun gelmedigi icin.
Ama sezeryan olacaksan onemli hemen doktora soylemen lazim.
Her durumda Tansiyonunu, suyunu, bebek hareketlerini dikkatli takip et mutlaka.

Canım sımdı gordum mesajını, acılma baslamıs olsbılır, tıkac yerınden oynuyor sarı kıvamlı akıntı gelmeye baslıyor, benım oncekı gebelıkte kahverengı gelmıstı 2 bucuk hafta sonra dogum olmustu

Canım dolaptan buldum yapan kadını gardropstan satın aldım. Kadın eft felan dedi güvenmedim gelsin eğer beğenirsem direk numarasını atarım sana sende gardropdan alırsın
Kuzum bana şimdiden versen erken gelme ihtimalleri var ya bu cumartesi halledıcektık kapı süsünü. dolapta ki adı ne ?

Kızlar buraya sormuştum sancı ile ilgili. Çok tuhaf bir şekilde karnımın üst ve yan taraflarında sancım vardı. Acile gittim serum takıldı kadın doğuma yönlendirdiler. Karındaki sancı rahimi de kasabilirmiş eğer nstde sancım çıksaydı ciğer geliştirici yapacaklardı. Çok şükür bebeğim iyi ama ben çok hastalandım. Bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum, ilaçta vermediler. Kendinize çok dikkat edin gerçekten çok kötü birşey kaç kere doğuruyorum sandım şu anda salgınmış.

Allahım daha 7 ay 28 gunluk muyum annemde aoruyo 32 hafta nedir bizim zamanımızda 7 ay 8 ay vardı diyo bende hesap yapıyorum 8 aylığım diyodum kadına meğerse daha yeni 7. Ayı bitirmişim hahshhshd 2 gun sonra 8 aylığım neyse 35 e dayanırsak hatta 36 falan olursak süper olcak ikiz anneleri olarak

Dun bırı paylasmıstı banyo oturagını, onu aldım ben kasım50 ıle 205lıraya geldı
Klasik 40 -50 kuponlar da sıkıntı yok vakti saati nasıl yükleneceği belli.

Limitsiz olanlar ile influenzer lar bedava ürünü alıp kuponu bitirince yalandan haber veriyorlar.

Bak murat o konuda çok düzgün. Paylaşmıyor bile. Karısı paylaşıyor mu bilmiyorum. Karısının hesabı ne bilmiyorum çünkü.
@parla_4 canım bize mı kırıldın, oyuzden mi gelmiyosun?
Kız nerden aklına geldi
Aşağıdamı yoksa?
sudem34 senden sonra baktım kuponu verdi kullandırmadi şimdi bakıyorum sepette bile gözükmüyor
Üç kağıt ya
Düşünsene kodun adı belli değil nasıl yükleyeceksin gelince de zaten iş işten geçmiş oluyor

Şimdilik normal doğum olarak gözüküyor bebiş de hala olabildiğine hareketli ve baş gelişli sürekli tuvalette takip ediyorum ama artış yok henüz. İnşallah böyle Salı’ya kadar sallanırız

Evet hafif sarımtrak kıvamlı nasıl desem jölemsi bi yapı. Hadi inşallah çok sıkıntı değil gibi sanki ama takip edeyim

Canım çok geçmiş olsun bağırsaklardan ötürü mü kasılıyordu karnın? İlaçsız nasıl geçecekmiş ki? Kendi doktorun ne diyor?

Eşimin tayini istanbula çıkar mı bilmiyorum ki çıksa bile önce şarka gideriz büyük ihtimalle. Zaten 8+2 konyada kalma hakkımız var sonra büyük ihtimalle şark görevi bitsin diye doğuya gideriz
Eşin ne iş yapıyor canım bizde şark gorevindeyiz, sormak istediğin bisey olursa bana yazabilirsin az cok heryeri ogrendim

Ay maşallah Allah nazarlardan korusun iyi yaa pozitiftik gerçekten etkili emzirmede
Gerçekten öyle kuşum. Bir Emzirme danışmanından dinlemiştim korktukça sütünüz gelmez beyninize ne sinyal verirseniz o olur diyordu. Bende hep sütüm var gelecek diye telkin ettim kendimi. Zaten anne bebek süt ilişkisi beyinle alakalı bu yüzden hep pozitif olumlama yapıyoruz
KelebeksiRY bir şey daha soracaktım dün aklımdaydı. Sancı sırasında bebek hareketleri nasıldı aktifmiydi yine?
Gün içinde her zamanki gibiydi suyum geldikten sonra da ama sancı sırasında yani duş alma yürüme vs sırasında artık kısıtlıydı hareketi azalmıştı bir tık
Estağfurullah kusur olur mu sorun tabii orta prematüre olarak geçiyor. 36 37 haftalar geç prematüre, 38 sonrası normal bebek prematüre olmuyor artık. Tamamlanmış yaş maalesef bilmiyorum kuşum

Ben hıc denk gelemedim su lımıtsız kodlarına..
O yuzden 40 50 devam

Yok bebısım ya, 16 ekimden berı gırmemıs, altta farklı uye ısımlerı gorunce aklıma dustu

Çok teşekkür ediyorum canım evet maalesef bağırsaklardan dolayıymış Patates muz ye ve kendini çok sıcak tut ilaç veremem dedi inşallah hemen geçer, kendi doktoruma randevum 8 Kasım kuzum henüz görüşemedik

Evet evet takıp et, rengıne bak ozellıgıne, doktorunu bılgılendırırsın zaten kontrolun ne zaman, alttan muayene ıle acılma bsslamsı mı gorebılır

Evet canım kadın doğumcu yazıyor ama 2 aylık felan alıyorum mesela gerçi önce ücret ödemiyorduk bu son aldığımızda ücret ödedik baya ondanmı acaba
Ya uzun süre oldu rapor işi kalkalı 4.aydamıydım 5.mi bilmiyorum o arada işte. Aman neyse işte Allahtan yine de yazılıyo bi kutu da 10 tane var ve kutusu 900₺ di en son ki üstüne geçen yine zam gelmiş. Yoksa düşünemiyorum aylık ne kadar gider. Bide benim ki 4000 lik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…