2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aklımda bir soru daha vardı unuttum hatırlayınca sorcam

Evet evet takıp et, rengıne bak ozellıgıne, doktorunu bılgılendırırsın zaten kontrolun ne zaman, alttan muayene ıle acılma bsslamsı mı gorebılır

Bu Salı randevum az kaldı ama haftasonu renklenirse ya da artarak gelirse ararım diye düşündüm

Cok gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun canım bol su iç hemen gitsin vücudundan

Geçmiş olsun dikkat et bol su iç

Ne iyi mudurler varmis. Benimki en son heyet raporunu aldigim gun getirmem konusunda israrci olmustu. Doktorum merkezde ve 1 bucuk 2 saatlik mesafe
Kaç sene önce?
Şimdi e devlete mı e nabıza mı artık nereye düşüyor ise sallamıyorlar. Belki de mebbise.

Benimki gıcığın önde gideni resmini attım raporun kaç hafta sonra oğlum götürdü.
sudem34 bu alt limitsiz kuponu kim paylaşıyor
bugunenealdim
bensanadiyorum

Sene mi 1 ay once yapti. Getiremem dedim. Fotografini attim. Ertesi gun arkadaslarla gonderdim aslini

Sene mi 1 ay once yapti. Getiremem dedim. Fotografini attim. Ertesi gun arkadaslarla gonderdim aslini
İşinde titiz ayrıntıcı gıcık o zaman. Eski müdür öyleydi. Çok çektik.
Bu savsak bizim kendi işini yapmadığı için farketmemiştir büyük ihtimalle ya da unursamamıştır
Ama bu da ayrı gıcık. Hiç iş bilmiyor eline yüzüne bulaştırıyor. Basiretsiz bişey işte. Konuşmayı bile bilmiyor. Eee eee

Kızlar ya ben otururken iyiyim ama uzansam bile kaşınmaya başlıyorum . Her yerime krem sürdüm ama bana mısın demedi en çok üst bacaklarımın arkası ve karnımın yanları kaşınıyor. Yatar yatmaz başlaması çok saçma değil mi

Ben daha yuzyuze gorusmedim bile. Yeni geldi. Sikintili bi tip. Bi suru sorusturma filan gecirmis. Iyi ki raporluymusum 2 aydir. Yoksa stresten okulda dogum baslayabilirmis heyet raporumun bittigi gunu hesaplamis gecen ay. Bittgi gjn hemen aradi iste

Evet bendede olmuştu hatta nişan bumu acaba diye korkup anneme pecetenin resmini çekip atmıştım aldığım cevap bilmem ki olunca Google bakmıştım tıkaçmis baya avuç içi kadar jolemsi bi akıntıydı 5 gün sonra doğum olmuştu

Benım para buyuklugunde kahverengı gelmıstı, bunda da dıkıs var tıkac gelır mı bılmıyorum yasayıp gorecez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…