- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.981
Aklımda bir soru daha vardı unuttum hatırlayınca sorcamGerçekten öyle kuşum. Bir Emzirme danışmanından dinlemiştim korktukça sütünüz gelmez beyninize ne sinyal verirseniz o olur diyordu. Bende hep sütüm var gelecek diye telkin ettim kendimi. Zaten anne bebek süt ilişkisi beyinle alakalı bu yüzden hep pozitif olumlama yapıyoruz
Gün içinde her zamanki gibiydi suyum geldikten sonra da ama sancı sırasında yani duş alma yürüme vs sırasında artık kısıtlıydı hareketi azalmıştı bir tık
Estağfurullah kusur olur mu sorun tabiiorta prematüre olarak geçiyor. 36 37 haftalar geç prematüre, 38 sonrası normal bebek prematüre olmuyor artık. Tamamlanmış yaş maalesef bilmiyorum kuşum
Evet evet takıp et, rengıne bak ozellıgıne, doktorunu bılgılendırırsın zaten kontrolun ne zaman, alttan muayene ıle acılma bsslamsı mı gorebılır
Ne iyi mudurler varmis. Benimki en son heyet raporunu aldigim gun getirmem konusunda israrci olmustu. Doktorum merkezde ve 1 bucuk 2 saatlik mesafeBenim müdürüm kapı süsü yastık yaptırmış sağolsun
Cok gecmis olsun canimÇok teşekkür ediyorum canım evet maalesef bağırsaklardan dolayıymışPatates muz ye ve kendini çok sıcak tut ilaç veremem dedi inşallah hemen geçer, kendi doktoruma randevum 8 Kasım kuzum henüz görüşemedik
Aynen az kalmıs, haftansonu yatarak gecir yıne deBu Salı randevum az kaldı ama haftasonu renklenirse ya da artarak gelirse ararım diye düşündüm
Çok teşekkür ediyorum canımCok gecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun canımKızlar buraya sormuştum sancı ile ilgili. Çok tuhaf bir şekilde karnımın üst ve yan taraflarında sancım vardı. Acile gittim serum takıldı kadın doğuma yönlendirdiler. Karındaki sancı rahimi de kasabilirmiş eğer nstde sancım çıksaydı ciğer geliştirici yapacaklardı. Çok şükür bebeğim iyi ama ben çok hastalandım. Bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum, ilaçta vermediler. Kendinize çok dikkat edin gerçekten çok kötü birşey kaç kere doğuruyorum sandım şu anda salgınmış.
Geçmiş olsun dikkat et bol su içKızlar buraya sormuştum sancı ile ilgili. Çok tuhaf bir şekilde karnımın üst ve yan taraflarında sancım vardı. Acile gittim serum takıldı kadın doğuma yönlendirdiler. Karındaki sancı rahimi de kasabilirmiş eğer nstde sancım çıksaydı ciğer geliştirici yapacaklardı. Çok şükür bebeğim iyi ama ben çok hastalandım. Bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum, ilaçta vermediler. Kendinize çok dikkat edin gerçekten çok kötü birşey kaç kere doğuruyorum sandım şu anda salgınmış.
Kaç sene önce?Ne iyi mudurler varmis. Benimki en son heyet raporunu aldigim gun getirmem konusunda israrci olmustu. Doktorum merkezde ve 1 bucuk 2 saatlik mesafe
bugunenealdimsudem34 bu alt limitsiz kuponu kim paylaşıyor
Sene miKaç sene önce?
Şimdi e devlete mı e nabıza mı artık nereye düşüyor ise sallamıyorlar. Belki de mebbise.
Benimki gıcığın önde gideni resmini attım raporun kaç hafta sonra oğlum götürdü.
bugunenealdim
bensanadiyorum
İşinde titiz ayrıntıcı gıcık o zaman. Eski müdür öyleydi. Çok çektik.Sene mi1 ay once yapti. Getiremem dedim. Fotografini attim. Ertesi gun arkadaslarla gonderdim aslini
Ben daha yuzyuze gorusmedim bile. Yeni geldi. Sikintili bi tip. Bi suru sorusturma filan gecirmis. Iyi ki raporluymusum 2 aydir. Yoksa stresten okulda dogum baslayabilirmisİşinde titiz ayrıntıcı gıcık o zaman. Eski müdür öyleydi. Çok çektik.
Bu savsak bizim kendi işini yapmadığı için farketmemiştir büyük ihtimalle ya da unursamamıştır
Ama bu da ayrı gıcık. Hiç iş bilmiyor eline yüzüne bulaştırıyor. Basiretsiz bişey işte. Konuşmayı bile bilmiyor. Eee eee
Evet bendede olmuştu hatta nişan bumu acaba diye korkup anneme pecetenin resmini çekip atmıştım aldığım cevap bilmem ki olunca Google bakmıştımCanım sımdı gordum mesajını, acılma baslamıs olsbılır, tıkac yerınden oynuyor sarı kıvamlı akıntı gelmeye baslıyor, benım oncekı gebelıkte kahverengı gelmıstı 2 bucuk hafta sonra dogum olmustu
Aynen az kalmıs, haftansonu yatarak gecir yıne de
Tamamdır bekliyorumAklımda bir soru daha vardı unuttum hatırlayınca sorcam
Benım para buyuklugunde kahverengı gelmıstı, bunda da dıkıs var tıkac gelır mı bılmıyorum yasayıp gorecez bakalımEvet bendede olmuştu hatta nişan bumu acaba diye korkup anneme pecetenin resmini çekip atmıştım aldığım cevap bilmem ki olunca Google bakmıştımtıkaçmis baya avuç içi kadar jolemsi bi akıntıydı 5 gün sonra doğum olmuştu
Ha bı de duşu olabıldıgınce gecıktır, ılık su ıle al, ıyıce gevsemesın kaslarSağol canım ilgin içinyatıştaydım zaten 10 gündür devamm
Ha bı de duşu olabıldıgınce gecıktır, ılık su ıle al, ıyıce gevsemesın kaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?