- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.001
Yaa teşekkür ederimAy çok güzel olmuş güle güle kullanın
ay ben senin için demiştim görselden farklı gelirse felan diyeKuzum bana şimdiden versen erken gelme ihtimalleri var yabu cumartesi halledıcektık kapı süsünü. dolapta ki adı ne ?
Kız işsiz sizinki bildiğin küçük yer küçük okul az öğretmen okula uğramayan veli filan mıBen daha yuzyuze gorusmedim bile. Yeni geldi. Sikintili bi tip. Bi suru sorusturma filan gecirmis. Iyi ki raporluymusum 2 aydir. Yoksa stresten okulda dogum baslayabilirmisheyet raporumun bittigi gunu hesaplamis gecen ay. Bittgi gjn hemen aradi iste
Sana doktor bu tıkaç deyip herhangi bir önlem almış mıydı?Canım sımdı gordum mesajını, acılma baslamıs olsbılır, tıkac yerınden oynuyor sarı kıvamlı akıntı gelmeye baslıyor, benım oncekı gebelıkte kahverengı gelmıstı 2 bucuk hafta sonra dogum olmustu
Sizi okuyunca ben gene iyi sabırlıymışım dedım. Eşler sakin işlerde mesaisi belli görüştüğü kişiler belliYa bizimki işten eve evden işe bir tip zaten.
Çıkmıyor ki biraz gerginlik biraz ihtiras biraz ne bilim Google haritalar yapalım.
Ajancılık yapalım.
Yok yani.
Konum belli bir insan.
Ya ben psikolojik olarak araştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum zaten.
Cahillik mutluluktur. Bilmemek de mutluluktur.
Kurcaladıkça can sıkıcı şeyler bulma ihtimalin artıyor. Ne gerek var.
Bızım eskı ıkız gebelık grubunda 1 ay dus almayan vardı, vucudunu sılıyordu, rahım agzı cok kısaydı onunAy annem de aynısını dedi arayınca ben de sıcacık duş almıştım öncesindebundan sonra dikkat edeyim ona da
Aynen issiz. Bu seneye kadar cezaliymis, idareci olamiyormus. Biter bitmez bizim tepemizde bitti malesef. Gecen sene ogretmenlik yaparken kimse cocugunu vermek istemiuormus buna. Aciaini bizden cikarmaya calisiyor. 5 ogretmeniz zaten okuldaKız işsiz sizinki bildiğin küçük yer küçük okul az öğretmen okula uğramayan veli filan mı
Bizimkinin işi başından aşkın
Veliler aşırı dişli adamın dişini sökecek cinsten velilerden filan korkar
Hoş geldin duşa girme fobisi bebekBızım eskı ıkız gebelık grubunda 1 ay dus almayan vardı, vucudunu sılıyordu, rahım agzı cok kısaydı onun
Benimki 6000 likYa uzun süre oldu rapor işi kalkalı 4.aydamıydım 5.mi bilmiyorum o arada işte. Aman neyse işte Allahtan yine de yazılıyo bi kutu da 10 tane var ve kutusu 900₺ di en son ki üstüne geçen yine zam gelmiş. Yoksa düşünemiyorum aylık ne kadar gider. Bide benim ki 4000 lik
İşsizmiş cidden valla çok gıcık oluyor öyle insanlar. Bizim okulda 55 öğretmen var müdürün baş etmesi imkansız hiç uğraşmıyor o da. Kim gelmiş kim gitmiş kim derse geç girmiş kimden şikayet varmışAynen issiz. Bu seneye kadar cezaliymis, idareci olamiyormus. Biter bitmez bizim tepemizde bitti malesef. Gecen sene ogretmenlik yaparken kimse cocugunu vermek istemiuormus buna. Aciaini bizden cikarmaya calisiyor. 5 ogretmeniz zaten okulda
Ya benimde böyle bişey geldi ama ben umursamadım hiç böyle sarı yeşil arasıydı mukus gibiydi küçük bir parçaydı peçetede fark ettim devamı olmayınca umursamadımBu Salı randevum az kaldı ama haftasonu renklenirse ya da artarak gelirse ararım diye düşündüm
İlaç farkından olabilir bide diyorum ya seninkiler ikiz onunda etkisi olabilirBenimki 6000 likbenim 1 kutuda 2 tane var enox kullanıyorum. Benim raporda sorun mu yok acaba ya yada enox dahamı ucuz bundan 1.5 ay önce felan aldık 40 adet iğneyi eşim 700-800 arası bişey ödedi diye hatırlıyorum. Öncesinde hiç para vermiyorduk
Ben bebeği hissederken ağrı yaşıyorsam sancı saymıyorum. Ama bebegı hossetmedıgımde o taşlaşan karnım ve ağrı o işte benim için sancı. O zamanda hareket edersemsem yer değiştirirsem geçiyor o da bence yalancı sancı. Geçmezse duşa giriyorum sıcak bı 15 20 dk bazen yarım saat ole oturuyorum anca rahatlıyor Buda esas sancı benim ıcınKızlar kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt ediyoruz ya. Oğlan oynadıkça benim canım yanıyor. Ağrım da oluyor. Böyle derin nefes alma isteği uyandırıyor. Ama o gerçekten bebek mi kasılma mı bilemedim bi sonradan. Şüpheye düştüm.
Evet canım bebek hareketi yok taş gibi oluyor ve pozisyon değiştirince yavaş yavaş geçiyorsa bu yalancı sancıymış benim doktor öyle dedi çok normal dediBen bebeği hissederken ağrı yaşıyorsam sancı saymıyorum. Ama bebegı hossetmedıgımde o taşlaşan karnım ve ağrı o işte benim için sancı. O zamanda hareket edersemsem yer değiştirirsem geçiyor o da bence yalancı sancı. Geçmezse duşa giriyorum sıcak bı 15 20 dk bazen yarım saat ole oturuyorum anca rahatlıyor Buda esas sancı benim ıcınben en azından böyle kendımce ayırdım.
Ahahahhaha ne kadarda benAy annem de aynısını dedi arayınca ben de sıcacık duş almıştım öncesindebundan sonra dikkat edeyim ona da
Yaa biraz öyle oldu
Bir de parası vardı demi senin kaynananın öyle hatırlıyorumBu arada kaynana demişken benim kaynana da mesaj atmış bugün müsait misin diye geri döndüm. Nasılsın diye sordu. 7ay bitti şimdi dimi dedi. Bu kadar. Kapattık sonra. Hala bi ihtiyaç alınacak bir şey var mı diye sormadıtüm hamilelik boyunca halimi hatrımı da 3. Soruşu oldu sanırım anasına ayrı oğluna ayrı doluyum
Ay bende böyleyim ya ilk zamanlar korkuyordum bir şey olacak diye ama şimdi sıcacık duş alıyorum hatta hamama gidebilsem giderdimAhahahhaha ne kadarda benmesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?