- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.161
Kız sen hala soruyor musun ne yapalım biz sana daha bilmiyorum ki ne yapalım hamile değilsin dedik sana zaten.İlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Kan sonucumu açıklasalardı şimdi belki de çok rahatlamıştım açıklandığı gün yemin ederim rahatsız etmicem sizi ama açıklamadılar hastanelerin ilgisizliğinden bıktım ağlamak istiyorumKız sen hala soruyor musun ne yapalım biz sana daha bilmiyorum ki ne yapalım hamile değilsin dedik sana zaten.
Madem korkuyorsun bu kadar yapma.
Korkmayacağın bir ilişkin olunca yap
Hamile değilsin.
Yazıp durma artık.
İnsanlar sana boş yere vakit harcıyor.
Evdeki hesap çarşıya uymuyor hamilelik bu asla normal diyet yapılamazCanimcim iyiyimbazen cok iyi bazen sapitik gidiyo. Meyvede erige dustum ben. Sonra gazdan patliyorum 2gin muhtesem 3. Gun karbonhidrata dusuyorum. Yani niye bole bilmiorum. 7gun dizenli degilim onu soleyebilirim
Vajinal mı canım
Vajinal ise büyük ihtimal kız gibi canımEvet canım. Tüp bebek doktoru 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmış.
Hastane doktoru karından baktı bugün
Teşekkür ederim canımSenin bebegin plesentaya göre kız canım
Vajinal ise büyük ihtimal kız gibi canım
Diger kesemi karından olanında resmini atarmısın. CanımSağol canım. Sağlıklı evlatlar olsunlarda.
Şu diğer görünen kese canımı sıktı biraz bugün
Yooookk aslaaa yapilamazEvdeki hesap çarşıya uymuyor hamilelik bu asla normal diyet yapılamaz
Yav sen bıkmadan usanmadan sevgilinle korunmadan sürekli ilişkiye giriyorsun sonra gelip buralarde dert yanıyorsun şiştim yav yeterİlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Bugün iştah patlaması yaşıyorum resmenYooookk aslaaa yapilamazbiranda geliyo gelenler. Bazen de cok ilginc nie sapitmadim bgn dioeum bebislerimiz saglikli olsun da yeter hepimizi
Kusura bakmayın ama net okumamışsınız bari net okusaydınız KORUNUYORUZ ZATENYav sen bıkmadan usanmadan sevgilinle korunmadan sürekli ilişkiye giriyorsun sonra gelip buralarde dert yanıyorsun şiştim yav yeterbak 1 değil 2 değil profiline girdim TAM 10 SAYFA bu konuyla ilgili milleti darlamişsın. Canım yetmez mi ? Hani diyorum ki bunları soracağına korunsan ????
Özel hastaneye gitseniz 45 dakikada öğrenirsinizKan sonucumu açıklasalardı şimdi belki de çok rahatlamıştım açıklandığı gün yemin ederim rahatsız etmicem sizi ama açıklamadılar hastanelerin ilgisizliğinden bıktım ağlamak istiyorum
Ay canım Cook pardon yaa sen her seferinde sormuşsun ama ben bu sefer yanlış okumuşum pardon yaaKusura bakmayın ama net okumamışsınız bari net okusaydınız KORUNUYORUZ ZATEN
Maşallah minnoşa. Erkek geliyor sankiAy kızlar ben buraya da attım sandım almamışımbizim bugün kontrolümüz vardi 10+0 dan selamlar teyzeler sizce cinsiyetim ne
TeşekkürlerMaşallah minnoşa. Erkek geliyor sanki
Saglıklı olsunda kuzum belkide kızdır biz sadece plesentaya göre tahminde bulunuyoruz canımTeşekkürlerbabamız kızı olsun diye yalvarıyor normalde ben de kız istiyordum ama rüyamda erkek çocuk gördüm niyeyse tüm hissiyatım değişti
Amiinn tabiiki öncelik sağlık, ben bu bebeyi 5 sene bekledim cinsiyetinin zerre önemi yok benim içinSaglıklı olsunda kuzum belkide kızdır biz sadece plesentaya göre tahminde bulunuyoruz canım
Çok bekleyince öyle oluyor valla saglıkla kucagına alırsın inşallah canımAmiinn tabiiki öncelik sağlık, ben bu bebeyi 5 sene bekledim cinsiyetinin zerre önemi yok benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?