2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Kız sen hala soruyor musun ne yapalım biz sana daha bilmiyorum ki ne yapalım hamile değilsin dedik sana zaten.
Madem korkuyorsun bu kadar yapma.
Korkmayacağın bir ilişkin olunca yap

Hamile değilsin.
Yazıp durma artık.
İnsanlar sana boş yere vakit harcıyor.

Kan sonucumu açıklasalardı şimdi belki de çok rahatlamıştım açıklandığı gün yemin ederim rahatsız etmicem sizi ama açıklamadılar hastanelerin ilgisizliğinden bıktım ağlamak istiyorum

Canimcim iyiyim bazen cok iyi bazen sapitik gidiyo. Meyvede erige dustum ben. Sonra gazdan patliyorum 2gin muhtesem 3. Gun karbonhidrata dusuyorum. Yani niye bole bilmiorum. 7gun dizenli degilim onu soleyebilirim
Evdeki hesap çarşıya uymuyor hamilelik bu asla normal diyet yapılamaz

Evdeki hesap çarşıya uymuyor hamilelik bu asla normal diyet yapılamaz
Yooookk aslaaa yapilamaz biranda geliyo gelenler. Bazen de cok ilginc nie sapitmadim bgn dioeum bebislerimiz saglikli olsun da yeter hepimizi

İlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Yav sen bıkmadan usanmadan sevgilinle korunmadan sürekli ilişkiye giriyorsun sonra gelip buralarde dert yanıyorsun şiştim yav yeter bak 1 değil 2 değil profiline girdim TAM 10 SAYFA bu konuyla ilgili milleti darlamişsın. Canım yetmez mi ? Hani diyorum ki bunları soracağına korunsan ????

Kusura bakmayın ama net okumamışsınız bari net okusaydınız KORUNUYORUZ ZATEN

Kan sonucumu açıklasalardı şimdi belki de çok rahatlamıştım açıklandığı gün yemin ederim rahatsız etmicem sizi ama açıklamadılar hastanelerin ilgisizliğinden bıktım ağlamak istiyorum
Özel hastaneye gitseniz 45 dakikada öğrenirsiniz
Bu kadar basit ve net.
Sat teee mart çocuk olsa 7 haftalık olurdu kalbi bile atardı

Kusura bakmayın ama net okumamışsınız bari net okusaydınız KORUNUYORUZ ZATEN
Ay canım Cook pardon yaa sen her seferinde sormuşsun ama ben bu sefer yanlış okumuşum pardon yaa yahu her yerde sana denk gelmekten valla sıkıldım bir yerden sonra adını görünce artık okumuyorum bile o yüzden yazının devamını okumamisim demekki artık şikayet edicem ramak kaldı vallahi yeter neden surekli aynı konu ? Ha bu konulardan madem çok korkuyorsun ya bir psikologa git ya da ilişkiye girme net!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…