2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nasılsın?
Diyet nasıl gidiyor?
Ben meyve çok yiyorum.
Akşam açlık blr tost yapma alışkanlığı başladı.
Tatlı minimum tüketiyorum ama canım da istiyor.
Canimcim iyiyim bazen cok iyi bazen sapitik gidiyo. Meyvede erige dustum ben. Sonra gazdan patliyorum 2gin muhtesem 3. Gun karbonhidrata dusuyorum. Yani niye bole bilmiorum. 7gun dizenli degilim onu soleyebilirim

Canimcim iyiyim bazen cok iyi bazen sapitik gidiyo. Meyvede erige dustum ben. Sonra gazdan patliyorum 2gin muhtesem 3. Gun karbonhidrata dusuyorum. Yani niye bole bilmiorum. 7gun dizenli degilim onu soleyebilirim
Aynen erik.
Zalım pazarcı öne büyük erik koymuş. Arkadan minikleri itelemişler minik minik yedim bende.

Şöyle tam 6 haftalık resim olsa daha net yorum yapabilecem ama yok galiba 6 haftalıkken plesentaya daha yakın oluyorlar ama büyük ihtimal buda erkek maşallah erkekler çogunlukta

Şöyle tam 6 haftalık resim olsa daha net yorum yapabilecem ama yok galiba 6 haftalıkken plesentaya daha yakın oluyorlar ama büyük ihtimal buda erkek maşallah erkekler çogunlukta

Eklentiler

• IMG20230506202602~2.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar merhaba
5+4 ultrason dan cinsiyet tahmini olur mu ki ?

Eklentiler

• IMG_7173.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
Bugün ultrasonda 9+6 çıktık.
Bir hafta tüp bebek doktoruma. Diğer hafta da hastanede doğum uzmanına gidiyorum.
Bugün hastanedeki doktoruma randevum vardı, bir kese daha görüyorum ama gelişmemiş takip edicez bunu dedi.
Tüp bebek doktorum böyle bişeyden bahsetmedi.

Şaşırdım açıkçası

Ben rahatım hiçbir skntim yok derken bugun surekli kusmam gercekten suan sizi çok iyi anladım umarım tek seferliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…