- 21 Ekim 2022
- 173
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.141
Ekledim kuzum beceremedim biNeyi canım resim yok
Neyi canım resim
Teşekkür ederimIcini sıkma canim ferah tut. Riskli bir durum olsa soylerdi doktor. 3-5 gun farklari hic bir doktor önemsemiyor.
Kendi mesajımı alıntılamısım ordan bakabilir misnNeyi canım resim yok
Benimkinede bakar mısınızSanki kız gibi canım ama tam emin olamadım plesenta sagda gibi bebek sola daha yakın kız olabilir başka resim var mı
Canimcim iyiyimNasılsın?
Diyet nasıl gidiyor?
Ben meyve çok yiyorum.
Akşam açlık blr tost yapma alışkanlığı başladı.
Tatlı minimum tüketiyorum ama canım da istiyor.
Aynen erik.Canimcim iyiyimbazen cok iyi bazen sapitik gidiyo. Meyvede erige dustum ben. Sonra gazdan patliyorum 2gin muhtesem 3. Gun karbonhidrata dusuyorum. Yani niye bole bilmiorum. 7gun dizenli degilim onu soleyebilirim
Resim göremedim canımBenimkinede bakar mısınız
Resim göremedim canım
8. Hafta görüntüsüŞöyle tam 6 haftalık resim olsa daha net yorum yapabilecem ama yok galiba 6 haftalıkken plesentaya daha yakın oluyorlar ama büyük ihtimal buda erkek maşallah erkekler çogunlukta
Şöyle tam 6 haftalık resim olsa daha net yorum yapabilecem ama yok galiba 6 haftalıkken plesentaya daha yakın oluyorlar ama büyük ihtimal buda erkek maşallah erkekler çogunlukta
Vajinal mı canımKızlar merhaba
5+4 ultrason dan cinsiyet tahmini olur mu ki ?
Tahmin ettim canımEvet sırt üstü uzanıyordum
Kilon kaç ki tatlımCanım ya sorma kilomdan dolayı net fotoğraf alamadığını söyledi ama plesantayı gösterdi assagida çizdiğim alan ramzi teorisine göre kız çıkıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?