- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.121
Kanama alanı yok. Yerleşim yeri gayet iyi dedi. Tiroid ve şeker takibi yapılıyor. İlaç başlanacak endokrinle birlikte ilerliyor sürecim belki ondan her haftada çağırıyor. Teşekkür ederim cevabınız için. Sağlıklı bir süreç dilerim size deSorun olması için canım 1 2 hafta falan geriden geliyor bir de bebeğin duruşu da önemli ölçümde ama hafta 1 neden bilmiyorum kanama alanı mi var
Tam belli degil ama erkege benziyor canım
Hepimiz inşallahKanama alanı yok. Yerleşim yeri gayet iyi dedi. Tiroid ve şeker takibi yapılıyor. İlaç başlanacak endokrinle birlikte ilerliyor sürecim belki ondan her haftada çağırıyor. Teşekkür ederim cevabınız için. Sağlıklı bir süreç dilerim size de
Senin bebegin plesentaya göre kız canımKızlar benim için de tahminde bulunabilir misiniz
Himm buna da mi hayirDoktorum önermedi canım malesef
Nasılsın?Himm buna da mi hayir
Her gittiğinizde farklılıklar olacaktır 1-2 saat sonra bakıldığında bile olabiliyor sonuçta makine ile ölçüm yapılıyor 1 mm bile 1gün demek olur bazen 1-2 haftalık gerilik bile önemsenmiyor 3.haftadan sonra takibe alınıyor gerilik.ilk kızımda karın çevresi hep geriydi 3-4 kez ölçer ortalama alırdı doktorum o aynı andaki ölçümler bile farklılık gösteriyordu bebeğin hareket etmesi pozisyonu falan etkiliyor endişelenmeyinMerhaba. 7+2 olduk bugün doktor kontrolüm vardı. Orada dikkat etmemiştim doktora sormadım ama aklıma birşey takıldı. 5. Haftada embriyo gelişimi artı 2 önden gidiyordu yani sat 5+2 iken ultrasonda 5+4 çıkıyordu. 6. Hafta tam gününde görünüyordu. Bu hafta bir gün geride. Bugün 7+1 çıktı. Bu bir sorun göstergesi mi sizce yani gelişimi mi geriliyor? Doktor herşey yolunda görünüyor dedi ama bir önde bir geride olması endişelendirdi. Sizin düşünceniz nedir? Hep bir kaç gün geriden gelse geç döllenme deniyor da böyle olması bir sıkıntı değildir umarım. Bu arada her hafta kontrole çağırıyor sancılarım var ve eski kayıplarım var ondan mı bilemiyorum.
Kan sunucunuz çıktı?İlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Kan sonucum pazartesi çıkıcak sat 19 martKan sunucunuz çıktı?
Sat tarihi ne?
Ne zaman verdiniz acabaKan sonucum pazartesi çıkıcak sat 19 mart
Çok sabırlısınız bunca vakit iyi beklemişsiniz.Kan sonucum pazartesi çıkıcak sat 19 mart
Senin bebegin plesentaya göre kız canım
Kaset test yaptım negatifti hep kanı bekliyorum şimdi olsaydı çıkar mıydı ultrasonda bir bilginiz var mıÇok sabırlısınız bunca vakit iyi beklemişsiniz.
Kaset test filan yapmadınız mı?
E nabıza bakın bazen erken düşüyor.
Ya da hastanenin laboratuvar sonuçlarına.
bu vatandas her yerde ciddiye almayin derimİlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Dün verdimNe zaman verdiniz acaba
Bunu da söyler misinSenin bebegin plesentaya göre kız canım
Bunu da söyler misin
Neyi canım resim yokBunu da söyler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?