- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.181
Bende kız delisiydim ama oğlum çok tatlıydı. Onun da ayrı bir tadı oluyor. Çok cici kıyafetler alırdım. Farklı değişik ne bulursam. Hevesim kalmadı bir şeyde. Kızlarda çeşit çok ise de erkek de de tatlı şeyler bulur alırdım.Teşekkürlerbabamız kızı olsun diye yalvarıyor normalde ben de kız istiyordum ama rüyamda erkek çocuk gördüm niyeyse tüm hissiyatım değişti
Özel hastaneye verebilecek bütçem yok devlete gitmek zorundaydım maalesefÖzel hastaneye gitseniz 45 dakikada öğrenirsiniz
Bu kadar basit ve net.
Sat teee mart çocuk olsa 7 haftalık olurdu kalbi bile atardı
Evet evet ikisinin de farklı güzelliği var tabiikiBende kız delisiydim ama oğlum çok tatlıydı. Onun da ayrı bir tadı oluyor. Çok cici kıyafetler alırdım. Farklı değişik ne bulursam. Hevesim kalmadı bir şeyde. Kızlarda çeşit çok ise de erkek de de tatlı şeyler bulur alırdım.
EvetHimm buna da mi hayir
Tiroid ve şeker takibi ne için yapılıyor? Öncesinde mi sağlık sorunlarınız vardı acaba?Kanama alanı yok. Yerleşim yeri gayet iyi dedi. Tiroid ve şeker takibi yapılıyor. İlaç başlanacak endokrinle birlikte ilerliyor sürecim belki ondan her haftada çağırıyor. Teşekkür ederim cevabınız için. Sağlıklı bir süreç dilerim size de
AmiiinYooookk aslaaa yapilamazbiranda geliyo gelenler. Bazen de cok ilginc nie sapitmadim bgn dioeum bebislerimiz saglikli olsun da yeter hepimizi
Kız yeriiiimm maşallah baya olmuş bu yaaAy kızlar ben buraya da attım sandım almamışımbizim bugün kontrolümüz vardi 10+0 dan selamlar teyzeler sizce cinsiyetim ne
MaşallaaaahhhhAy kızlar ben buraya da attım sandım almamışımbizim bugün kontrolümüz vardi 10+0 dan selamlar teyzeler sizce cinsiyetim ne
Suan survivor izliorum ve whooper yiyolarBugün iştah patlaması yaşıyorum resmen
Hamileliğimin başında iki kere krize girdim öyle tıka basa yedim en son dokundu bi daha canım istemediSuan survivor izliorum ve whooper yiyolar
Yani benimki ilk gunden bedi hyr dedi bende korkudan icemiyorum. Esim 1-2 nefes veriyo okdr.eger cok delirirsem gunde 1 tane 2mg sakiz cigniyorm.Evetne desem çözüm üretmedi malesef
Oturdum tek tek mesajlarına baktım sorun nedir diye. Buraya hep aynı hikayeden dolayı yazıyolar. Korunmuşsun bak bişi olmamış testlerin negatif çıkmış. Hadi diyelim bi ihtimal olsa mümkün değil 17 gğn gecikecek negatif çıksın geç döllenme de olmaz bu şartlarda. Yok yani burda ille hamilemiyim korkusu yaşıcana adet söktürücü bişiler araştır yap maydanoz suyu falan iç. Onlarca gebeliği olmuş biri olarak diyorum olmaz daha da sorma kimseye çünkü herkes konuda hem fikir, üzülürsün…Özel hastaneye verebilecek bütçem yok devlete gitmek zorundaydım maalesef
Benim ilki kizKızlar ikinci bebeklerine hamile olan anne adayları ilk bebeklerinizin cinsiyeti ne ? Ve şuan hangisi olucak gibi hissediyorsunuz ? Benim 5 yaşında bi oğlum var sanki yine bi oğlum daha olucakmış gibi hissediyorum. Gönlümden geçen kızAma inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun gerisi kabulüm
Bence hormon dalgalanmasi da yapiyo. Bi de mesela bnm hic midem bulanmadi ilk gunden beri bide yemek yemeyi de seviyorum resmen istahlaniyorum. Ama sonra dusunuyoeum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Ama haftada 2 gun mutlaka bi ogun off yapip canim neyi ne kdr isterse yiyorum bulucaz arayi ya. Birbirimizi durdurucsz gazlicaz hep beraber yapicaz biseyAmiiinsiz en başta diyetle ilgili konuşurken bilerek sessiz kalmıştım o Tv'de gördüğümüz sağlıklı herşey hamile değilken olduğu gibi devam eden gebelikler çok nadir onlardan biri olmak isterdim bende ama
Ay nolmus kacirdim benOturdum tek tek mesajlarına baktım sorun nedir diye. Buraya hep aynı hikayeden dolayı yazıyolar. Korunmuşsun bak bişi olmamış testlerin negatif çıkmış. Hadi diyelim bi ihtimal olsa mümkün değil 17 gğn gecikecek negatif çıksın geç döllenme de olmaz bu şartlarda. Yok yani burda ille hamilemiyim korkusu yaşıcana adet söktürücü bişiler araştır yap maydanoz suyu falan iç. Onlarca gebeliği olmuş biri olarak diyorum olmaz daha da sorma kimseye çünkü herkes konuda hem fikir, üzülürsün…
Benimde ne güzel başta bulanmıyorduBence hormon dalgalanmasi da yapiyo. Bi de mesela bnm hic midem bulanmadi ilk gunden beri bide yemek yemeyi de seviyorum resmen istahlaniyorum. Ama sonra dusunuyoeum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Ama haftada 2 gun mutlaka bi ogun off yapip canim neyi ne kdr isterse yiyorum bulucaz arayi ya. Birbirimizi durdurucsz gazlicaz hep beraber yapicaz bisey
9+4 oldu (gun dondu yaBenimde ne güzel başta bulanmıyorduşuan ben nanay
Kız ben geçen Priliam içtim bi uyudum daha uyanamıyorumAy iki gündür prilam almıyorum uyku modundan çıktım ama istifra dan midem bozulacakprilam içtiğim de sürekli uyukluyorum ne zaman geçecek bu diyorum teeee 5 haftam var en iyi ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?