2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Teşekkürler babamız kızı olsun diye yalvarıyor normalde ben de kız istiyordum ama rüyamda erkek çocuk gördüm niyeyse tüm hissiyatım değişti
Bende kız delisiydim ama oğlum çok tatlıydı. Onun da ayrı bir tadı oluyor. Çok cici kıyafetler alırdım. Farklı değişik ne bulursam. Hevesim kalmadı bir şeyde. Kızlarda çeşit çok ise de erkek de de tatlı şeyler bulur alırdım.

Evet evet ikisinin de farklı güzelliği var tabiiki ben kız olursa da %80 toprak tonları ve pastel renkler alıcam zaten pembeyi sevmem ama kız çocuklar için çeşit çok o aşikar

Tiroid ve şeker takibi ne için yapılıyor? Öncesinde mi sağlık sorunlarınız vardı acaba?

Yooookk aslaaa yapilamaz biranda geliyo gelenler. Bazen de cok ilginc nie sapitmadim bgn dioeum bebislerimiz saglikli olsun da yeter hepimizi
Amiiin siz en başta diyetle ilgili konuşurken bilerek sessiz kalmıştım o Tv'de gördüğümüz sağlıklı herşey hamile değilken olduğu gibi devam eden gebelikler çok nadir onlardan biri olmak isterdim bende ama

Kızlar ikinci bebeklerine hamile olan anne adayları ilk bebeklerinizin cinsiyeti ne ? Ve şuan hangisi olucak gibi hissediyorsunuz ? Benim 5 yaşında bi oğlum var sanki yine bi oğlum daha olucakmış gibi hissediyorum. Gönlümden geçen kız Ama inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun gerisi kabulüm

Suan survivor izliorum ve whooper yiyolar
Hamileliğimin başında iki kere krize girdim öyle tıka basa yedim en son dokundu bi daha canım istemedi tutma kendini öyle zamanlarda yoksa doğurana kadar canın istemeye devam eder

Özel hastaneye verebilecek bütçem yok devlete gitmek zorundaydım maalesef
Oturdum tek tek mesajlarına baktım sorun nedir diye. Buraya hep aynı hikayeden dolayı yazıyolar. Korunmuşsun bak bişi olmamış testlerin negatif çıkmış. Hadi diyelim bi ihtimal olsa mümkün değil 17 gğn gecikecek negatif çıksın geç döllenme de olmaz bu şartlarda. Yok yani burda ille hamilemiyim korkusu yaşıcana adet söktürücü bişiler araştır yap maydanoz suyu falan iç. Onlarca gebeliği olmuş biri olarak diyorum olmaz daha da sorma kimseye çünkü herkes konuda hem fikir, üzülürsün…

Benim ilki kiz
İkinci yi erkek hissediyorum
Kız erkek farketmez sağlıkla gelsin de

Bence hormon dalgalanmasi da yapiyo. Bi de mesela bnm hic midem bulanmadi ilk gunden beri bide yemek yemeyi de seviyorum resmen istahlaniyorum. Ama sonra dusunuyoeum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Ama haftada 2 gun mutlaka bi ogun off yapip canim neyi ne kdr isterse yiyorum bulucaz arayi ya. Birbirimizi durdurucsz gazlicaz hep beraber yapicaz bisey

Ay nolmus kacirdim ben

Ay iki gündür prilam almıyorum uyku modundan çıktım ama istifra dan midem bozulacak prilam içtiğim de sürekli uyukluyorum ne zaman geçecek bu diyorum teeee 5 haftam var en iyi ihtimal

Benimde ne güzel başta bulanmıyordu şuan ben nanay

Ay iki gündür prilam almıyorum uyku modundan çıktım ama istifra dan midem bozulacak prilam içtiğim de sürekli uyukluyorum ne zaman geçecek bu diyorum teeee 5 haftam var en iyi ihtimal
Kız ben geçen Priliam içtim bi uyudum daha uyanamıyorum bide tam geçirmiyo kafam dönüyor olduğu yerde. Zofer daha sağlıksız ama çok net durduruyo bulantıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…