2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar günaydın ateşölçer ne aldınız ? Son eksikleri hallediyorum alan link atabilir mi ?
Canım biz braun 6525 aldık indirimdeydi. Ama şuan indirim gözükmüyor.

Braun IRT 6525 Thermoscan Ateş Ölçer

Bir de bugün bi influencer xiaomi ninkini paylaşmış memnunmuş. Bu alından ölçüyor. Braun kulaktan ölçüyor. Belki iki türlü olsun diye alırsam alından aşağıdakini alabilirim.

Xiaomi Mijia Ihealth LED Temassız Dijital Ateş Ölçer Termometre - Beyaz

Oturup muhabbet ediyorlardı hastası da yoktu. Direk doktora yönlendirdi şaka gibi. Yalan söylüyor olmasına takıldım. Biz diyo muayene etmiyoruz kalp atışına bakmıyoruz şaka gibi
Bu durumda bu işlem burda yapılmıyor şeklinde kayıt verebilir misiniz deseydiniz keşke. Yapıldığına eminseniz kağıt versin. Eskiden sağlık ocağı takıp ederdı böyle hamılelerın küçük işlemlerini değiştiği bilmiyorum

Allah sabır versin bacım sana endişe etmekte haklısın gece işi zor bin türlü insan var
Öteki türlüyse insan iş olunca kıskanmıyor bizde eşimle bi ara bayan kuaförü olan eniştemin yanında çalıştık
Oraya gelen müşteriler de normal değil her yeri yapılı estetikli silikonlu süper açıklar falan yurt dışından geliyorlar
Kocam kaçıyordu hepsinden bazen ben takılırdım şunun saçını sen yıka kurut gibi çok kızardı bana
Bazen ayrı günler izin kullanırdık çalışanlar dalga geçerdi senin korkundan sen yokken kafasını bile çevirip bakmıyor diye sonra beni yalnız yakalayanlar ciddi ciddi derdi adam gibi adam diye
Yani sevgi varsa işin önemi yok haremde çalışsa aslında gözüm arkada kalmaz benimde ama bazen kafada kurmalar oluyor ya kıskançlık damarı tutuyor yoktan yere

Ay bende böyleyim ya ilk zamanlar korkuyordum bir şey olacak diye ama şimdi sıcacık duş alıyorum hatta hamama gidebilsem giderdim
Bende o kadar dikkat ettimki şimdiye kadar çişe gitmeye korkuyordum. Valla bugün bana bi rahatlık geldi saldım gitti her şeyi yarın tam 32 oluyorum onunmu etkisi nedir anlamadım

Ahahahhaha ne kadarda ben mesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım
Ben ilk hamile kalınca doktor çok sıcak suyla duş alma demişti. Birkaç hafta ılık suyla yıkandım ama olacak gibi değil. Bulantılarımın da çok olduğu bir gün duşun ortasına oturup ağlamıştım ben hiç sıcak suyla duş alamayacak mıyım diye

Yanlız değilsin. Sabit bir doktor yok. Özel yok. Her doktor bakıyor başkasına gönderiyor. Hiç biri bir açıklama yapmıyor. Bebek gelişmiyor küçük geride. Kaç hafta geride burdakı arkadaşlar yazdıda öğrendim. Proteın beslenmemın ıyı olacağını burda ogrendım. Nst ye gırıyorum haftada ama neye yaradığını burda ogrendım kalp dinliyorlar sanıyordum. Hiç birinde bi açıklama almadım. Tamam yarın da gel tamam çarşamba gene gel kan ver muamele gel dedi durdular. İsyan bayrağını cekıcemde ılk bebısı sağlıkla kucağıma alayım ole dıye kendımı telkın edıyorum

Kıs doğurmak mı istiyorsun hemen sancı varken duşa mı girilir

Canım artık son dönemdeyiz ama bence bekleme bir ay . Sürekli doktor değiştirince doktor da ait hissetmiyor hastayı bence takipli hastası olmayınca da çok sallamıyor

Bu tepki bana çok tanıdık geliyor neyi yasaklasalar ağlıyorum

Yalnız değilsin be bacım takma kv işte napsrsın
He sen kocayla naptın konuşuyor Musun

Gönlü zengin olmalı insanın dur bakalım senin kv den iyi bir takı şovu bekliyorum ben
Artık beşi bi yerde de taksa yaranamaz bana. Bu arada hafta sonu eltimin düğünü oldu ya. Düğünden bir gün sonra bize geldiler. Doğumdan falan konu açıldı . Kız diyor ki ben doğumda ne kendi annemi ne de kaynanayı istemiyorum . Biz ikimiz hallederizöyle konuştuk eşimle diyo. Durduk yere bunu demesi hiç normal değil kesin kaynana dedi ben gitçem bebeğe bakcam falan diye bana hiç sormuyo ama doğum ne zaman gelicem falan diye. Bakalım beklemedeyim

Canım çatladı mi oraların peki, catlaklar mi kaşınıyor acaba

Altınsa birşey arama hemen ya bende annemi istemiyorum mesela kocam olsun yeter diyorum annem evde çocuklara bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…