- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.021
Canım biz braun 6525 aldık indirimdeydi. Ama şuan indirim gözükmüyor.Kızlar günaydın ateşölçer ne aldınız ? Son eksikleri hallediyorum alan link atabilir mi ?
Bu durumda bu işlem burda yapılmıyor şeklinde kayıt verebilir misiniz deseydiniz keşke. Yapıldığına eminseniz kağıt versin. Eskiden sağlık ocağı takıp ederdı böyle hamılelerın küçük işlemlerini değiştiği bilmiyorumOturup muhabbet ediyorlardı hastası da yoktu. Direk doktora yönlendirdi şaka gibi. Yalan söylüyor olmasına takıldım. Biz diyo muayene etmiyoruz kalp atışına bakmıyoruz şaka gibi
Allah sabır versin bacım sana endişe etmekte haklısın gece işi zor bin türlü insan varSizi okuyunca ben gene iyi sabırlıymışım dedım. Eşler sakin işlerde mesaisi belli görüştüğü kişiler bellimis valla. Benim esimin guvenlik sirket var. Clup kapilarinda ukrayna kamplarinda falan calisiyorlar. Biri gelmediginde o gidiyor yerine. Oda duruyor. Hollanda biraz genıs bır ülke evliyim denildiğinde bile sorun degıl diye cevap veren bır çok ınsana denk geldim dahası cıft olarak görüşme davet edenlerı bıle var Benim işe giderken tek endişem içer birşey yaparlarmı biri vurur mu vs . Korkusu oda elimde değil içkili mekan bir çok millet Çünkü yapacak biri 7/24 evde olsada yapar yapacaksa kontrol altında tutmak sadece geciktirir önlemez . çok şükür o akşam clube gittiğinde hatun gıybetlerım var diye koşa koşa gelir anlatır. Bırı bile asılmıs olsa gururla asıldı tersledım der derim aferin aslansın kaplansın sjsjsjdjsks.
Bende o kadar dikkat ettimki şimdiye kadar çişe gitmeye korkuyordum. Valla bugün bana bi rahatlık geldi saldım gitti her şeyiAy bende böyleyim ya ilk zamanlar korkuyordum bir şey olacak diye ama şimdi sıcacık duş alıyorum hatta hamama gidebilsem giderdim
Ben ilk hamile kalınca doktor çok sıcak suyla duş alma demişti. Birkaç hafta ılık suyla yıkandım ama olacak gibi değil. Bulantılarımın da çok olduğu bir gün duşun ortasına oturup ağlamıştım ben hiç sıcak suyla duş alamayacak mıyım diyeAhahahhaha ne kadarda benmesela öğleden sonra kaynar suyla yıkandım çünkü ılık suyla asla yıkanamam temiz hissetmiyorum kendimi banyodan böyle buhar felan çıkması lazım
Yanlız değilsin. Sabit bir doktor yok. Özel yok. Her doktor bakıyor başkasına gönderiyor. Hiç biri bir açıklama yapmıyor. Bebek gelişmiyor küçük geride. Kaç hafta geride burdakı arkadaşlar yazdıda öğrendim. Proteın beslenmemın ıyı olacağını burda ogrendım. Nst ye gırıyorum haftada ama neye yaradığını burda ogrendımBir süredir giremedim pek siteye
Doğumlar olmuş Allah bağışlasın bütün minnoşları
Memelekete geldik uzuun bir yolculuktan geçtik
bir ayın sonumda kontrole gittim
34+4 olması gerekirken
32+0 çıktık yine gerideyiz
Ve doktor hiçbir bilgi vermedi bir ay sonra kontrole gelirsin dedi
Vay arkadaş bir ben düzgün bir doktora denk gelemedim
Çermen çeşit doktorlara gittiğim için mi böyle oluyor acaba
Ama bu benim elimde değilki her ay başka şehirde oluyoruz
AYnen durumları gaaaayet iyiBir de parası vardı demi senin kaynananın öyle hatırlıyorum
Kıs doğurmak mı istiyorsun hemen sancı varken duşa mı girilirBen bebeği hissederken ağrı yaşıyorsam sancı saymıyorum. Ama bebegı hossetmedıgımde o taşlaşan karnım ve ağrı o işte benim için sancı. O zamanda hareket edersemsem yer değiştirirsem geçiyor o da bence yalancı sancı. Geçmezse duşa giriyorum sıcak bı 15 20 dk bazen yarım saat ole oturuyorum anca rahatlıyor Buda esas sancı benim ıcınben en azından böyle kendımce ayırdım.
CRKS4T1TQ30 denedim şimdi %30 çıktı banaKızlar Waikiki çark çevirip %40 çıkıp kullanmayacak olan olursa rica etsem paylaşa bilir mi
Canım artık son dönemdeyiz ama bence bekleme bir ay . Sürekli doktor değiştirince doktor da ait hissetmiyor hastayı bence takipli hastası olmayınca da çok sallamıyorBir süredir giremedim pek siteye
Doğumlar olmuş Allah bağışlasın bütün minnoşları
Memelekete geldik uzuun bir yolculuktan geçtik
bir ayın sonumda kontrole gittim
34+4 olması gerekirken
32+0 çıktık yine gerideyiz
Ve doktor hiçbir bilgi vermedi bir ay sonra kontrole gelirsin dedi
Vay arkadaş bir ben düzgün bir doktora denk gelemedim
Çermen çeşit doktorlara gittiğim için mi böyle oluyor acaba
Ama bu benim elimde değilki her ay başka şehirde oluyoruz
Bu tepki bana çok tanıdık geliyor neyi yasaklasalar ağlıyorumBen ilk hamile kalınca doktor çok sıcak suyla duş alma demişti. Birkaç hafta ılık suyla yıkandım ama olacak gibi değil. Bulantılarımın da çok olduğu bir gün duşun ortasına oturup ağlamıştım ben hiç sıcak suyla duş alamayacak mıyım diye
Yalnız değilsin be bacım takma kv işte napsrsınBu arada kaynana demişken benim kaynana da mesaj atmış bugün müsait misin diye geri döndüm. Nasılsın diye sordu. 7ay bitti şimdi dimi dedi. Bu kadar. Kapattık sonra. Hala bi ihtiyaç alınacak bir şey var mı diye sormadıtüm hamilelik boyunca halimi hatrımı da 3. Soruşu oldu sanırım anasına ayrı oğluna ayrı doluyum
Benimde işe gelicek misin diye aradılar öğlen 3tü saatNe iyi mudurler varmis. Benimki en son heyet raporunu aldigim gun getirmem konusunda israrci olmustu. Doktorum merkezde ve 1 bucuk 2 saatlik mesafe
Gönlü zengin olmalı insanınAYnen durumları gaaaayet iyi
Daha gelmediYalnız değilsin be bacım takma kv işte napsrsın
He sen kocayla naptın konuşuyor Musun
Artık beşi bi yerde de taksa yaranamaz bana. Bu arada hafta sonu eltimin düğünü oldu ya. Düğünden bir gün sonra bize geldiler. Doğumdan falan konu açıldı . Kız diyor ki ben doğumda ne kendi annemi ne de kaynanayı istemiyorum . Biz ikimiz hallederizöyle konuştuk eşimle diyo. Durduk yere bunu demesi hiç normal değil kesin kaynana dedi ben gitçem bebeğe bakcam falan diyeGönlü zengin olmalı insanındur bakalım senin kv den iyi bir takı şovu bekliyorum ben
Canım çatladı mi oraların peki, catlaklar mi kaşınıyor acabaKızlar ya ben otururken iyiyim ama uzansam bile kaşınmaya başlıyorum . Her yerime krem sürdüm ama bana mısın demedi en çok üst bacaklarımın arkası ve karnımın yanları kaşınıyor. Yatar yatmaz başlaması çok saçma değil mi
Haber et emi merak ettim konuma bakacak mısınDaha gelmedi15dk gecikti mesaj attım bekliyorum dksksksk
Altınsa birşey arama hemen ya bende annemi istemiyorum mesela kocam olsun yeter diyorum annem evde çocuklara bakacakArtık beşi bi yerde de taksa yaranamaz bana. Bu arada hafta sonu eltimin düğünü oldu ya. Düğünden bir gün sonra bize geldiler. Doğumdan falan konu açıldı . Kız diyor ki ben doğumda ne kendi annemi ne de kaynanayı istemiyorum . Biz ikimiz hallederizöyle konuştuk eşimle diyo. Durduk yere bunu demesi hiç normal değil kesin kaynana dedi ben gitçem bebeğe bakcam falan diyebana hiç sormuyo ama doğum ne zaman gelicem falan diye. Bakalım beklemedeyim
Baktım bugün iyice yok gibi ama. 18 gündür de karnımda kalçam da genişlememiş ölçtüm bide mezuraylaCanım çatladı mi oraların peki, catlaklar mi kaşınıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?